2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler dostlar.. Hiç ummadığınız kadar mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.. :))

mylovel bizimkide hala memede uyumaya bayılıyor ama tam dalıyor yerine koyunca uyanıyor emzik veriyorum öyle salla sallaaaa sonrada uyuyor zor bela

Simdi bebeklerimiz 2. Aylarinitamamladilar, onumuzde 3. Aylari var ve bu 30 gun boyunca gelisimlerini buverdigin linkte anlatilmis...

Bebeklerimiz 2 ayliklar simdi (benimki 2. Ayini doldurdu) 2. Ay asilarini oldular, asi icin yeterli olgunluga (min. 8 hafta) geldiler yani. 3. Ay asilarida 3. Aylarini doldurunca yapilacak.

canım alttaki takvimi nasıl yaptın...bebekle ilgili...

benim de Yağmurum yarın 2 aylık oluyor...çok değşşti doğduğundan beri :) özellikle şu son 10 günde belirgin bir dğişim oldu..kocaman oldu benim kızım

artıkdaha çok alıştık bibirimize...gülücükler atıyor bana kuzumm :)))

saol canım ya, aşılarda tamamdım da şu gelişim konusunda takılıyordum...şimdi herşey net

Maaşallah :)) Allah upuzun hep gülücükler dolu bir ömür versin :)
valla her ayın bitişi sihirli değnek gibi, bizimde 3 günümüz kaldı..paşam bugün ilk kez oynarken bana bukadar tepkiliydi, nasıl güzel gülüyor :)

o takvimi sitenin içinde biyerde anlatım bulup yapmıştım, hiç hatırlamıyorum çünkü baya karışık bişeylerdi
dur bakalım belki aramızda hatırlayan çıkar

Canım kusura bakma yeni okuyup cevap yazabildim,sütün eminim hala oldukça çok vardır ama bebeğin belkide biraz iştahlıcana olduğu için ona az geliyor olabilir.öncelikle aç bebek uyumaz,uyuyorsa sakın üzülme sütün yetiyordur ve inşallah başka nedenden yapıyordur o sıkıntıyı.ben senin yerinde olsam mama için acele etmeyip kontrolünü beklerdim.sütü bence en iyi moral artırıyor.ben gerçekten o kadar çok yiyip içiyorum ki,şu an doğum yapıp eve geldiğim kilomdayım.normalde hızlıca verilmesi gereken kilolar bende duruyor.öncelikle çok boooool su içtim,komposto,şerbet,tahin helvaları kalıp kalıp,üzüm,10 tane kadar hurma,ceviz,boza,kimyon çayı,çörekotı çayı,humana still tea,lactamil.ve inanmayacaksın bunların hepsini miktarları oldukça fazla olarak hergün yedim.şu an o kadar abartmıyorum,yalnızca sütüm en azından kaliteli olsun diye besleyici yemekler yiyorum,tabi kayınvalidem yapıyor,orda yiyoruz ve eli süper lezzetli.ben bütün bunlara rağmen şimdiye kıyasla aman aman bir fark göremedim,yavaş yavaş normal hayatıma dönüp,düzen oturup moral yükselince arttı bile diyebilirim.Rabarba'cım tavsiyen ve cevabın için çok sağol,o kadar mücadele ediyorum ki Melisimle o damla şeklinde gelen sütleride emsin diye inansmazsın.kayınvalide yada eşim memede o noktaya gelince koşarak gelip başını okşayıp poposunu pışpışlıyorlar ki sakinleşip emsin.en son benim boynumu bile çizip ağlamaktan gözlerinden yaş gelince pes ediyorsun.çocuğu mama vermemek için öyle çok hırpaladım ki,napayım artık ama çoğunu çok şükür anne sütünden besleniyor.

Aynı sorun bizde var. Oğlum sadece memede uyuyor. Yakında ise başlayacağım bu alışkanlığını nasıl kirarim bilemiyorum

Aynı sorun bizde var. Oğlum sadece memede uyuyor. Yakında ise başlayacağım bu alışkanlığını nasıl kirarim bilemiyorum

Benim kızımda emerek uyuyor. Birde evde çingene beşiği kurduk ara sıra ondada uyuyor sonra yatağına yatırıyorum. Kızımın gündüz uykusu neredeyse hiç yoktu bütün gün kucakta zaman geçiriyordu. Sonra çingene beşiğini kurduk ve gün içinde aralıklarla bu beşikte uyuyor. Uyku sorunu olanlara tavsiye ederim.

Allah sabır versin canim , insallah kazasiz belasiz sagsalim donersiniz evinize

Canım süt öyle kolay kesilmez hemen , bence erken git Dr a , bi kilosuna baktir, bazen baska sebeplerle emmiyo bebekler , huzursuz oluyo, yada biberon rahatlığına alışıyorlar süt hop ağızlarına gelsin istiyolar , ozamanda memeyle Savaşıyolar, öyle sütün hemen kesilmemistir , sanmıyorum , sende öyle düşün çünkü bu süt isi psikolojik
Birde büyüme atağı olabilir, sen Dr a bi danış bence bayramdan sonra, çünkü guzel kilo almış bebisin
Benim 4 kilo kaldı ama popo ve göbek genişledi , iğrenç olacak ama göbeğim sezeryan dikiş yerinin üstünden sarkıyor ıyy. Allah'tan çamaşırın icinde kalıyo o bölüm , ne yapmalı bilmem . Korse ile giyiyorum elbiseleri , topluyor biraz
Liposuction mı yaptırsam

Oyy maşallah güzellik , yerim seni
Allah bagislasin

Bu arada kızlar , ben kına gecesine gittim cok sukur bi kaza yaşanmadı
Elbisem patlamadı ,korse sagolsun . bebisim de sakin etrafı seyretti , 1 kez emzirmem gerekti , sıkıntı çıkarmadı cok sukur.
Sacıma fon çektirdim aylar sonra insana dondüm tekrar
Birde benim gibi tombikleri görünce içten içten mutlu oldum biraz , cok kötüyüm biliyorum

Cok alemsin:))) hadi hayirli olsun atlatmissin:)

Kizlar ben aileme bugun gidemedim ama yarin gidicez insallah, sizlerin bayrami kutlu mutlu huzurlu ve de hayirli olsun, sevdiklerimizle nice bayramlara..

Hepimizin yavrularımızla ilk bayramımız ve Rabbim nicelerinide yaşatsın.Allaha şükür bugünleride gördük.Hepinize iyi bayramlar.sizleri ve yavrularınızı çoooook öpüyorum.Ailenizle nice güze,sağlıklı,huzurlu bayramlar dilerim.Hepinizi çok seviyorum

bende kasımda iş başı yapıcam((aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ben yavrumu nasıl bırakıcam yaaa(gün yaklaştıkça içim sızlıyor.

Canım ya bende ilk doğduğunda çok çektim emmedi tutmadı memeyi ilk gün o kadar ağrımla şekilden şekile girdim koyun gibi yattım üzerine gene emmedi sonra ilk başta emmediği için sütüm gelmedi sarılık oldu üstüne aç ve susuz kaldı 3 gün yattık hastanede çok vicdan azabı çektim neden mama vermedim die sonra ilk bir hafta anne sütü ve mama verdim doktor bırak dediği halde emin olamıyordum acaba doyuyor mu die anne olmak çok zor gerçekten umarım sizinde artık mamaya ihtiyacınız kalmaz sadece anne sütü ile beslersin melis kızımızı dualarım sizinle canım

Benimkide ya memede ya ayakta sallanarak uyuyordu mamaro adlı teknoloji harikası bi anakucağı aldık şimdi onda uyuyo bakınıo konuşuo çok keyifli maşallah keşke daha önce alsaymışım elim ayağım oldu bebeğim daha mutlu

Herkese mutlu huzurlu bol kahkahalı eşlerin anlayış abidesi olduğu kaynanaların dili tutulduğu bebeklerin arıza çıkarmadığı bir Bayram diliyorum kutlu mutlu olsun inşallah

Ondan alıp yatağa koyunca uyanıyor mu? Onda mı bırakıyorsun?

Ondan alıp yatağa koyunca uyanıyor mu? Onda mı bırakıyorsun?

Gündüz bırakıyorum onda uyuyo gece zaten meme de daldığı için beşiğine yatırıyorum eğer tam dalmadıysa zaten memeden beşiğine koyarken de uyanıo ama mümkün olduğunca beşiğinde uyutmaya özen gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…