- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.781
İyi geceler dostlar.. Hiç ummadığınız kadar mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.. :))
mylovel bizimkide hala memede uyumaya bayılıyor ama tam dalıyor yerine koyunca uyanıyor emzik veriyorum öyle salla sallaaaa sonrada uyuyor zor bela
Umarim degisir canim cunku bu halde nParim bilmem. Cocuk olmadan once 3cocukbyspcsm diodum ama simdi mecbur bi kardes daha, 3. Mechul... Of off bunaldim ve cok yorgunum. Ailemden uzak evlendim oyle pismanim ki. Bunaldigimda atlayip anneme gidememek cok koyuyo. En buyuk pismanligim benim.
Sağdığın sütle bebeğin emmesi arasında dağlar var ama
Ben mesela bi göğüsten şimdiye kadar en fazla 60sağdım elimle
Düşün yani en fazla diom
Ama oğluma şimdiye kadar sadece anne sütü verdim
Ve kilo alımı gayet ii
Ben inanıom ki bebeğim Emince bunun kat be kat fazlasını emio
Bi arkadaş da yazmış emdikçe artar die
Sen sürekli bebeğini emzirmeye ya da sağmaya devam et mutlaka Cnm
Canım ben veriyorum emzik uyuyana kadar düşürmesi problem basıo çığlığı ama uyuyunca kendi bırakıyo zaten uyanmıo bende alıyorum yanından öle gün boyu emzikle değiliz uyumak için kullanıyoruz genelde bide altını üstünü değiştirirken yıkıyor ortalığı o zamanlar veriyorumTandoracım bu emzik konusunda kararsızım
Annem alıştıralım diyor
Ben verdiğimde hiç kabul etmedi ama annem verdiğinde ara ara alıyor
Yani zorlasak alışacak
Senin bebiş emzikle uyuduğunda emzik ağzından düştüğümde uyanmıyor mu
Benimki çok emmek isteyen bi bebek değil
Emziğe alışırsa en büyük endişem gece ağzından düştüğünde uyanması
Sence uyku anlamında emzik yararlı bi şey mi
Herkese mutlu huzurlu bol kahkahalı eşlerin anlayış abidesi olduğu kaynanaların dili tutulduğu bebeklerin arıza çıkarmadığı bir Bayram diliyorum kutlu mutlu olsun inşallah
canım senin dilek bizde hemen tuttu :))) kv üşütmüş dün, odasından çıkamıyor...ohhhh be hayat buymuş :)))
kötü müyüm neyim
Ne mutlu bana o zaman şekerim :)) bizimkiler de bi ilgi bi hürmet torunun aşkına herhalde bu muamele) henüz bi vakamız olmadı
arkadaşlar herkese iyi bayramlar, uzun zamandan sonra yazma fırsatı buldum. 6 ağustosta doğum yaptım ben de. Oğlum çok şükür iyi. Yazıları takip ediyorum ama ancak yazabildim. Oğlumun idrar yolu enfeksiyonu vardı. İğne tedavisi görmüştü ve geçmişti. Ama yeniden olmuş. Şimdi tekrar antibiyotik kullanıyor. Onunla uğraşmaktan giremedim. Valla çocuktan sonra evliliğini sorgulayan var mı demişsiniz. BEEENNNN... kavga etmeyen biz kavga eder olduk ve birbirimize tahammülüz yokmuş gibi geliyor bazen
Iyi bayramlarrr canlarrr..bebislerinzle sevdiklerinzle guzel bi bayram gecirin ins..bz kv ye gttk..once sorun yoktu..o kucahna alinca basti cigligi susmadi tbiki gdeli yarm sa olmystu.kalkip gldk geri apar topar..tbi kucuk bey bozuldu...bz yine tartstkk..cocugu aglamamaya programlamlarim sen canini skma dedm..bz bu byram bosanmzsak bda bsey olmz..bu byram tam tahmn ettgm gbi bsladi...kabus gbi coktu tepeme..ya iki aylik bi cocuktan ne bkliyolr anlamiyrmm
Hoşgeldin canım geçmiş olsun
İnşallah olmaz bi daha
Nasıl anladınız idrar yolu enfeksiyonu düğünü
Benim kızım çişini ve kafkasını yaparken bazen ağlıyor enfeksiyon olabilrğ mi
Sizin de damarlarda direnç vardı sanırım umarım sorun çıkamamıştır o açıdan
3. ayda geçirmemiz gereken büyüme atağını geçiriyor olabilir miyiz acaba???
paşam mememe yapıştı, süt mü yok diyorum...her emnidiğinde deli gibi yutkunma sesini duyuyorum. saat başı meme istiyor bugün. bide uykuya dalmak için savaş veriyor, sonrada saatlerce uyuyor
netten baktım büyüğüme atağı belirtileri diyor..umarım öyledir, sütüm azalmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?