2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tandoracım bu emzik konusunda kararsızım
Annem alıştıralım diyor
Ben verdiğimde hiç kabul etmedi ama annem verdiğinde ara ara alıyor
Yani zorlasak alışacak

Senin bebiş emzikle uyuduğunda emzik ağzından düştüğümde uyanmıyor mu
Benimki çok emmek isteyen bi bebek değil
Emziğe alışırsa en büyük endişem gece ağzından düştüğünde uyanması
Sence uyku anlamında emzik yararlı bi şey mi

Beklecim ara ara hepimiz hissediyoruzdur böyle yükümüz çok ağır çünkü
Bende bebek doğduktan sonraki ilk kırk gün kadar boşanma lafı etmemişimdir 4 yıllık evliliğimde
Senin gibi 3 çocuk isterdim önceleri şimdi ikinciyi bile yapacağımı hiç sanmıyorum
Eşim kızımız kardeşsiz kalmasın diyo ama ona demek kolay
Bir de benim eşim fazlasıyla yardımcı oldu ona rağmen ben çok yoruldum
Hatta bi gece sinir krizi geçirdim adamı dövecektim o kadar yani
Ağlayark babamı aradım gel beni götür diye ki ben annemden kilometrelerce uzakta yaşıyorum yurtdışında ve bu tüm hayatım boyunca böyle olacak
Zavallı babamda eşim bana bi şey yaptı sanmış
Yok o bana kaşını kaldırmaz ama o gece ben ona saldıracaktım az kalmıştı elimden zor kurtuldu
O yüzden seni çok iyi anlıyorum
Az daha sabır bebişin az hareketlensin emin ol evliliğiniz daha da güçlenecek

Canım elinle mi sağdın el pompasıyla mı 60cc
Ben de bebek 15 günlükken sağmıştım 10 cc çıkmıştı
O kadar korkmuşumki 2 aylık olduk hala sağmıyorum
Ama ben de sadece anne sütü veriyorum kilo alımı çok iyi çok şükür
Demekki iyi meiyor diye düşünüyorum

Canım ben veriyorum emzik uyuyana kadar düşürmesi problem basıo çığlığı ama uyuyunca kendi bırakıyo zaten uyanmıo bende alıyorum yanından öle gün boyu emzikle değiliz uyumak için kullanıyoruz genelde bide altını üstünü değiştirirken yıkıyor ortalığı o zamanlar veriyorum

Herkese mutlu huzurlu bol kahkahalı eşlerin anlayış abidesi olduğu kaynanaların dili tutulduğu bebeklerin arıza çıkarmadığı bir Bayram diliyorum kutlu mutlu olsun inşallah

canım senin dilek bizde hemen tuttu :))) kv üşütmüş dün, odasından çıkamıyor...ohhhh be hayat buymuş :)))
kötü müyüm neyim

Allah nazarlardan saklasın bugün paşamla 11.30 a kadar uyumuşuz :)
o yüzden kusurumuza bakmayın bayramınızı geç kutluyoruz..paşam bütün arkadaşlarına kocaman öpücükler gönderiyor, bende güzel annelerine mutlu bir bayram diliyorum

herkese iyi bayramlar... bebişlerimizle ilk bayramımız.. çok güzel bir duygu.. Rabbim herkese yaşatsın..

Ne mutlu bana o zaman şekerim :)) bizimkiler de bi ilgi bi hürmet torunun aşkına herhalde bu muamele ) henüz bi vakamız olmadı

aman dilini ısır :))
acı gerçek, olayın bizimle alakası yok, torunu getiren olduğumuz için...ama daha da önemlisi gidersek torunla gideceğimizi bildikleri için

arkadaşlar herkese iyi bayramlar, uzun zamandan sonra yazma fırsatı buldum. 6 ağustosta doğum yaptım ben de. Oğlum çok şükür iyi. Yazıları takip ediyorum ama ancak yazabildim. Oğlumun idrar yolu enfeksiyonu vardı. İğne tedavisi görmüştü ve geçmişti. Ama yeniden olmuş. Şimdi tekrar antibiyotik kullanıyor. Onunla uğraşmaktan giremedim. Valla çocuktan sonra evliliğini sorgulayan var mı demişsiniz. BEEENNNN... kavga etmeyen biz kavga eder olduk ve birbirimize tahammülüz yokmuş gibi geliyor bazen

konuya atlamış gibi olacak ama benim eşimin annesi yıllar önce ölmüş babası evli başkasıyla. Ne hamileliğimde hayırlı olsun diye aradı ne doğumda aradı. Eşime söylüyor güya selam falan. Ben dedim gitmem bu bayram. Sen istersen git dedim. İnsan torununu hiç mi merak etmez ya. Gelmedi görmedi aramadı bir sene

Iyi bayramlarrr canlarrr..bebislerinzle sevdiklerinzle guzel bi bayram gecirin ins..bz kv ye gttk..once sorun yoktu..o kucahna alinca basti cigligi susmadi tbiki gdeli yarm sa olmystu.kalkip gldk geri apar topar..tbi kucuk bey bozuldu...bz yine tartstkk..cocugu aglamamaya programlamlarim sen canini skma dedm..bz bu byram bosanmzsak bda bsey olmz..bu byram tam tahmn ettgm gbi bsladi...kabus gbi coktu tepeme..ya iki aylik bi cocuktan ne bkliyolr anlamiyrmm

Hoşgeldin canım geçmiş olsun
İnşallah olmaz bi daha
Nasıl anladınız idrar yolu enfeksiyonu düğünü
Benim kızım çişini ve kafkasını yaparken bazen ağlıyor enfeksiyon olabilrğ mi
Sizin de damarlarda direnç vardı sanırım umarım sorun çıkamamıştır o açıdan

canım bunların kafa gerçekten bazen çalışmıyor bizde öğlen yemek yerken bir taraftan da film izliyoruz, paşa mızırdanmaya başladı. niye ağlıyor, niye susturamıyorsun...sanırsın çocuğun üstünde kapama düğmesi var. Allahtan benimki huysuz bir bebek değil, öyle olsa napardı acep
aman takma be kuzum kafana...bizler üzüldüğümüzle kalıyoruz, onlar hiçbirşey yokmuş gibi güne devam

3. ayda geçirmemiz gereken büyüme atağını geçiriyor olabilir miyiz acaba???
paşam mememe yapıştı, süt mü yok diyorum...her emnidiğinde deli gibi yutkunma sesini duyuyorum. saat başı meme istiyor bugün. bide uykuya dalmak için savaş veriyor, sonrada saatlerce uyuyor
netten baktım büyüğüme atağı belirtileri diyor..umarım öyledir, sütüm azalmıyordur

yok canım bizde öyle bişey yoktu. İdrarını yaparken acı çeker gibi ifadesi vardı
bi de çii kokuyordu, ama iştahı iyiydi, ateşi vs yoktu
tamamen dikkatim üzerine teşhis edildi, doktor bile gerek görmemişti
kucağımdayken çişini yaptığını anlıyordum kokusundan
ve çok riskli bi hastalık geçmiyor, nüks ediyor

Allah korusun canim, benim kizimda zaman zaman yapiyor onu, ozellikle huysuzken tum gun memede kalmak istiyor ama ben bir turku nedenini bulamadim, her gun yeni birsey kesfediyorlar, bazi gunler rutin gidiyorsa canlari sikiliyordur diyorum artik, cunku buyume atagi gecirmeleri gereken haftasinda degilken yapiyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…