2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba cici anneler.. kızımla size sağlık ve huzur dolu nice nice bayramlar diliyoruz. hepinizi öpüyoruz...

Bayraminiz kutlu olsun kizlar. Daha guzel bayramlar goruruz insallah yavrularimizin elimizi opup yanimizda oldugu bayramlar. Biz kizimla yalniziz. Esimin izni yok. Uzun suredir ailem olmadan gecirdigim ilk bayram . Abimi aradim yemek yiyoruz bir siz yoksunuz diyince gozlerim doldu. Kismet seneye insallah.

aman dilini ısır :))
acı gerçek, olayın bizimle alakası yok, torunu getiren olduğumuz için...ama daha da önemlisi gidersek torunla gideceğimizi bildikleri için

Geldiğim geleceğim senede bir zaten dilimi ısırmasamda olur :))) çok kafamı bozarlarsa gelmem bana hasret kalacak değiller benim olanlara hasret kalırlar

cnm emzik biraz olsun rahatlatıyor beni, ağlamalarda susturucu oluyo bnm oğlum ilk günden beri emiyo, özellikle gece emiyo, ağzından düşünce pek uyanmıyor, gazı sancısı olursa yada tam dalamadıysa bazen ağlıyo.

İlk Bayram günümüz sorunsuz geçti şükür, sbh8 de kv. ye kahvaltıya gittik, ardından herkes kurban kesmeye çıktı, bebişle ben evde geçiridik.biraz önce de kendi evimize döndük, yrn eş dost akraba gezeriz biraz. Bakalım gezmelerde uslu durabilecek mi paşam

Hepimizin sevdikleriyle birarada sevgi huzur barış dolu bir bayram geçirmesi dileklerimle, Bayramınız mübarek olsun bacılar

Kaan mamaronun topladıyls kavga etme başladı çok komik bi hali var ölüyorum gülmekten bu arada Kaan'ı hasta. Etmeyelim derken babamız hasta oldu ( umarım bize geçmez ve çabuk iyileşir kocacık kıyamam ikisinede

Ben de çok merak ediyorum bunu...

İyi bayramlar fistiklar

Az daha evi terk ediyodum ama tatljya bagladik zar zor. Ha ne oldu derseniz, incir cekirdeginin ici...

Mutlu bayramlar olsun herkese nasıl geçiyor kızlar biz bugün oğlumun amcasına babaannesine ve büyük babaannesine gittik harçlıklarımızı topladık geldik :)

Ah ahhh Aybike keşke bizim hastalar da odalarından çıkmasalar ... Bugün eltim rahatsızdı grip faranjit öksürük ne ararsan vardı önce Aren'e yaklaşmadı ama sonra bir baktım kucağına almış bebeğin yüzü yere bakıyormuş kendine çevirmiyormuş delirdim o manzarayı görünce halen sinirliyimmm

Eki Görüntüle 831440 Eki Görüntüle 831441

bayram şekerlerimde bayramınızı kutluyorlar, teyzeleri...
Aman tam Bayram şekerleri olmuşlar
Maşallah size , hep boyle mutlu olun insallah

Gecmis olsun canım ,insallah çözersiniz sorunu

Hepinize coook guzel , mutlu bayramlar dilerim kızlar
Sorunsuz , bebislerin sakin oldugu , eslerin anlayışli evlerin huzurlu oldugu bir Bayram olsun insallah

yuhhh artık bu ne düşüncesizlik ağzının payını verseydin
bende daha kırkım çıkmadan boğmaca olmuşum, annem ölümlerden döndün kaç gece diyor
seneler sonra bir arkadaşıyla muhabbet ederken kadın ne dese beğenirsin ;size geldiğimizde benim kız boğmacaydı
annem öldürecektim o an kadını diyor. birdahada görüşmemiş

Canım benim dua bana tutmadı kaynanatör gizlendiği masum yüzünün arkasından çıktı 2 gün sonra gidecek olmasam vercem ağZının payını gerçi tavrımı belli ettim çocuğu sakınmadım onlardan sonuçta ilk torunları ve senede anca görürler ama işime çok fazla burnunu sokmaya başladı çocuğun altını değiştircem ağlıo ama her Zaman olan şey çocuk sevmiyor sevmiyor die altı pis mi kalacak geldi aldı yattığı yerden ay ağlamasin die az işemiş değiştirme Dio giydirdi tekrar vitamini bitmişti Kaan'ın eczaneye gidelim dedim eşime ne vitamini verme çocuğa öle şeler Dio kaynım doktor o anlattı gene bi surat ekşitme çocuk kustu ben üstünü değiştireyim dedim kalktım kıyafet getirmeye geldim almış çocuğu kucağına sen bu ben elimde kıyafetlerle geliyorum bana vermek yok susturmaya çalışıo sen bu çocuğa su veriyormusun dedi hayır vermiyorum dedim enfeksiyon riski olduğundan doktoru özellikle ilk 3 ay kesinlikle verme dedi ayrıca anne sütünün %80ı su bu ihtiyacı süt karşılılo dedim biz veriyorduk dio bişi demedim sonra su versem nasıl içer dedi yelteniyor su vermeye çay kahvede versen içer o ne anlıoki tadı güzel olan herşeyi içio dedim susuz olsa işemez bu çocuk gerek yok dedim Bıt Bıt devam edio Kaan iyice huysızlaştı aldı sallıo dedim uyutma üzerini değiştircem zırt pırt üstünü değiştiriosun Dio kustu çocuk dedim kusmuk kokmuo mis gibi korkuo Dio çocuk kokana kadar değiştirtmicek aldım kucağından ben böle ıslak yatırmam dedim çocuğu böle hasta ediceksin Dio biz hep böleyiz şükür hasta olmadık dedim o gidince kocam aldırma sen ona he de geç farkındayım ben çok karışıo ama hevesinden yapıo 2 gün sonra gidicez bida kimbilir ne zaman görücez birbirimizi uzun kalıcak olsak müdahele ederdim Dio ya sabır dedim şu yarını da bi atlatalım Allah'ın izniyle evimize dönelim

Yurtdisi daha da zor olmali Allah yardimcin olsun canim. Ben de cok ylruldum bunaldim eve belki bi yardimci alirsam rahatlarim. Hayat.. Neler getircegu belli mi olur?

senin için dua ediyorum canım, Allah sabır versin de yarını kazasız belasız atlatın.bak Allah tan eşin durumun farkında ve dediği gibi yılda sadece bir kere, sık dişini...bunların hepsi aynı, illa burnunu sokacak herşeye. bide "biz öyle yapardık" cümlesi delirtiyor beni. bizimkide yok altını değiştirirken sünnet derisini it, yok bebeğin memelerini sık süt boşalsın. herşeyi pek bir biliyorlar.bak ne güzel sen yarından sonra evinde yalnızsın.senin bu anlattığın tip benim hergün tepemde. Allahtan bu sabah hasta oldu da odasından çıkamıyor.
sen sabır çekmeye devam et. patlasan yine üzülen sen olacaksın, eşin de 1 gün dayanamadın diyip sana bozulacak...yarın habersiz bırakma, merak ederim naaptınız diye.biz yine evde oturduğumuz için ben buralardayım

Bir insanın tek bir evladının tek bir cocuğuna guzel demesi bu kadar mı zor ? Anne çok guzel dımı dedim cevap yok ikinciye tekrarladım sözlerimi yine yanıt yok.

Gelini söylüyor diye mı cevaplamıyor yoksa torununu gercekten guzel mı bulmuyor ?
Ne acayip insanlar var hey allahım

Bosverrr salla gitsin. Yaslandikca mekanizmalarda aksaklık olabiliyor

Aaa neden öyle yapıyo çok fena gıcık kaptım kvne. Anne ben ne güzelim di mi demiyosun ki torunu için soruyosun. El kadar bebeğe trip yapmak neden

Kızlar dün giremedim ve bayram hala devam ettiğine göre şimdi de kutlayabilirim. Bayramınız kutlu olsun :))

herkese ii bayramlar kızlar.şu kvlerde olmasa ne güzel olur alıo kızımı kucağına gözü ela bunun dio mavi olsun die öldü kendininki mavi şimdi elaya taktı yok diorum kahverengi eşim dio yol kahve yoookk dio ela biz dioz kahve en son kızı almış kucağına elaaa gözlümm ela gözzzlüüümm die sevio ağzına çarpacaktım bebek uyuyo sessiz olun diorum kp kazık kadar adam eee bu uyucak biz bakacazmı uyuyan çocuğu sesle uyandırdılar sonra almış bağıraaaarark dedesinin kızı bilmem ne hepsi cin gibi tepesinde sonuç akşam eve dar düştük çocuk 5 saat ağladı korktu uyumadı evleri sobalı gribi geçmişti yeniden azdı kocamı öldürecektim zor tuttum kendimi kucak manyağı yaptılar 2 aylık bebeken ne bekliolarsa ha bide kp soğuk odada uzanmış getirin dio durmadan benle yatsın bıyığını sürerek öpmeye calışıo panter oldum yavrumu korumak için resmen. sonrada benimkilere gülüo aguluo kızım eşim dio benim aileme bunun derdi dedim adam gibi seveni oda bilio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…