- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.801
aman dilini ısır :))
acı gerçek, olayın bizimle alakası yok, torunu getiren olduğumuz için...ama daha da önemlisi gidersek torunla gideceğimizi bildikleri için
Tandoracım bu emzik konusunda kararsızım
Annem alıştıralım diyor
Ben verdiğimde hiç kabul etmedi ama annem verdiğinde ara ara alıyor
Yani zorlasak alışacak
Senin bebiş emzikle uyuduğunda emzik ağzından düştüğümde uyanmıyor mu
Benimki çok emmek isteyen bi bebek değil
Emziğe alışırsa en büyük endişem gece ağzından düştüğünde uyanması
Sence uyku anlamında emzik yararlı bi şey mi
Tandoracım bu emzik konusunda kararsızım
Annem alıştıralım diyor
Ben verdiğimde hiç kabul etmedi ama annem verdiğinde ara ara alıyor
Yani zorlasak alışacak
Senin bebiş emzikle uyuduğunda emzik ağzından düştüğümde uyanmıyor mu
Benimki çok emmek isteyen bi bebek değil
Emziğe alışırsa en büyük endişem gece ağzından düştüğünde uyanması
Sence uyku anlamında emzik yararlı bi şey mi
Aman tam Bayram şekerleri olmuşlar
Gecmis olsun canım ,insallah çözersiniz sorunuIyi bayramlarrr canlarrr..bebislerinzle sevdiklerinzle guzel bi bayram gecirin ins..bz kv ye gttk..once sorun yoktu..o kucahna alinca basti cigligi susmadi tbiki gdeli yarm sa olmystu.kalkip gldk geri apar topar..tbi kucuk bey bozuldu...bz yine tartstkk..cocugu aglamamaya programlamlarim sen canini skma dedm..bz bu byram bosanmzsak bda bsey olmz..bu byram tam tahmn ettgm gbi bsladi...kabus gbi coktu tepeme..ya iki aylik bi cocuktan ne bkliyolr anlamiyrmm
Ah ahhh Aybike keşke bizim hastalar da odalarından çıkmasalar ... Bugün eltim rahatsızdı grip faranjit öksürük ne ararsan vardı önce Aren'e yaklaşmadı ama sonra bir baktım kucağına almış bebeğin yüzü yere bakıyormuş kendine çevirmiyormuş delirdim o manzarayı görünce halen sinirliyimmm
Beklecim ara ara hepimiz hissediyoruzdur böyle yükümüz çok ağır çünkü
Bende bebek doğduktan sonraki ilk kırk gün kadar boşanma lafı etmemişimdir 4 yıllık evliliğimde
Senin gibi 3 çocuk isterdim önceleri şimdi ikinciyi bile yapacağımı hiç sanmıyorum
Eşim kızımız kardeşsiz kalmasın diyo ama ona demek kolay
Bir de benim eşim fazlasıyla yardımcı oldu ona rağmen ben çok yoruldum
Hatta bi gece sinir krizi geçirdim adamı dövecektim o kadar yani
Ağlayark babamı aradım gel beni götür diye ki ben annemden kilometrelerce uzakta yaşıyorum yurtdışında ve bu tüm hayatım boyunca böyle olacak
Zavallı babamda eşim bana bi şey yaptı sanmış
Yok o bana kaşını kaldırmaz ama o gece ben ona saldıracaktım az kalmıştı elimden zor kurtuldu
O yüzden seni çok iyi anlıyorum
Az daha sabır bebişin az hareketlensin emin ol evliliğiniz daha da güçlenecek
Canım benim dua bana tutmadı kaynanatör gizlendiği masum yüzünün arkasından çıktı 2 gün sonra gidecek olmasam vercem ağZının payını gerçi tavrımı belli ettim çocuğu sakınmadım onlardan sonuçta ilk torunları ve senede anca görürler ama işime çok fazla burnunu sokmaya başladı çocuğun altını değiştircem ağlıo ama her Zaman olan şey çocuk sevmiyor sevmiyor die altı pis mi kalacak geldi aldı yattığı yerden ay ağlamasin die az işemiş değiştirme Dio giydirdi tekrar vitamini bitmişti Kaan'ın eczaneye gidelim dedim eşime ne vitamini verme çocuğa öle şeler Dio kaynım doktor o anlattı gene bi surat ekşitme çocuk kustu ben üstünü değiştireyim dedim kalktım kıyafet getirmeye geldim almış çocuğu kucağına sen bu ben elimde kıyafetlerle geliyorum bana vermek yok susturmaya çalışıo sen bu çocuğa su veriyormusun dedi hayır vermiyorum dedim enfeksiyon riski olduğundan doktoru özellikle ilk 3 ay kesinlikle verme dedi ayrıca anne sütünün %80ı su bu ihtiyacı süt karşılılo dedim biz veriyorduk dio bişi demedim sonra su versem nasıl içer dedi yelteniyor su vermeye çay kahvede versen içer o ne anlıoki tadı güzel olan herşeyi içio dedim susuz olsa işemez bu çocuk gerek yok dedim Bıt Bıt devam edio Kaan iyice huysızlaştı aldı sallıo dedim uyutma üzerini değiştircem zırt pırt üstünü değiştiriosun Dio kustu çocuk dedim kusmuk kokmuo mis gibi korkuo Dio çocuk kokana kadar değiştirtmicek aldım kucağından ben böle ıslak yatırmam dedim çocuğu böle hasta ediceksin Dio biz hep böleyiz şükür hasta olmadık dedim o gidince kocam aldırma sen ona he de geç farkındayım ben çok karışıo ama hevesinden yapıo 2 gün sonra gidicez bida kimbilir ne zaman görücez birbirimizi uzun kalıcak olsak müdahele ederdim Dio ya sabır dedim şu yarını da bi atlatalım Allah'ın izniyle evimize dönelim
Bir insanın tek bir evladının tek bir cocuğuna guzel demesi bu kadar mı zor ? Anne çok guzel dımı dedim cevap yok ikinciye tekrarladım sözlerimi yine yanıt yok.
Gelini söylüyor diye mı cevaplamıyor yoksa torununu gercekten guzel mı bulmuyor ?
Ne acayip insanlar var hey allahım
Bir insanın tek bir evladının tek bir cocuğuna guzel demesi bu kadar mı zor ? Anne çok guzel dımı dedim cevap yok ikinciye tekrarladım sözlerimi yine yanıt yok.
Gelini söylüyor diye mı cevaplamıyor yoksa torununu gercekten guzel mı bulmuyor ?
Ne acayip insanlar var hey allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?