- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.821
Canım benim dua bana tutmadı kaynanatör gizlendiği masum yüzünün arkasından çıktı 2 gün sonra gidecek olmasam vercem ağZının payını gerçi tavrımı belli ettim çocuğu sakınmadım onlardan sonuçta ilk torunları ve senede anca görürler ama işime çok fazla burnunu sokmaya başladı çocuğun altını değiştircem ağlıo ama her Zaman olan şey çocuk sevmiyor sevmiyor die altı pis mi kalacak geldi aldı yattığı yerden ay ağlamasin die az işemiş değiştirme Dio giydirdi tekrar vitamini bitmişti Kaan'ın eczaneye gidelim dedim eşime ne vitamini verme çocuğa öle şeler Dio kaynım doktor o anlattı gene bi surat ekşitme çocuk kustu ben üstünü değiştireyim dedim kalktım kıyafet getirmeye geldim almış çocuğu kucağına sen bu ben elimde kıyafetlerle geliyorum bana vermek yok susturmaya çalışıo sen bu çocuğa su veriyormusun dedi hayır vermiyorum dedim enfeksiyon riski olduğundan doktoru özellikle ilk 3 ay kesinlikle verme dedi ayrıca anne sütünün %80ı su bu ihtiyacı süt karşılılo dedim biz veriyorduk dio bişi demedim sonra su versem nasıl içer dedi yelteniyor su vermeye çay kahvede versen içer o ne anlıoki tadı güzel olan herşeyi içio dedim susuz olsa işemez bu çocuk gerek yok dedim Bıt Bıt devam edio Kaan iyice huysızlaştı aldı sallıo dedim uyutma üzerini değiştircem zırt pırt üstünü değiştiriosun Dio kustu çocuk dedim kusmuk kokmuo mis gibi korkuo Dio çocuk kokana kadar değiştirtmicek aldım kucağından ben böle ıslak yatırmam dedim çocuğu böle hasta ediceksin Dio biz hep böleyiz şükür hasta olmadık dedim o gidince kocam aldırma sen ona he de geç farkındayım ben çok karışıo ama hevesinden yapıo 2 gün sonra gidicez bida kimbilir ne zaman görücez birbirimizi uzun kalıcak olsak müdahele ederdim Dio ya sabır dedim şu yarını da bi atlatalım Allah'ın izniyle evimize dönelim
Bir insanın tek bir evladının tek bir cocuğuna guzel demesi bu kadar mı zor ? Anne çok guzel dımı dedim cevap yok ikinciye tekrarladım sözlerimi yine yanıt yok.
Gelini söylüyor diye mı cevaplamıyor yoksa torununu gercekten guzel mı bulmuyor ?
Ne acayip insanlar var hey allahım
senin için dua ediyorum canım, Allah sabır versin de yarını kazasız belasız atlatın.bak Allah tan eşin durumun farkında ve dediği gibi yılda sadece bir kere, sık dişini...bunların hepsi aynı, illa burnunu sokacak herşeye. bide "biz öyle yapardık" cümlesi delirtiyor beni. bizimkide yok altını değiştirirken sünnet derisini it, yok bebeğin memelerini sık süt boşalsın. herşeyi pek bir biliyorlar.bak ne güzel sen yarından sonra evinde yalnızsın.senin bu anlattığın tip benim hergün tepemde. Allahtan bu sabah hasta oldu da odasından çıkamıyor.
sen sabır çekmeye devam et. patlasan yine üzülen sen olacaksın, eşin de 1 gün dayanamadın diyip sana bozulacak...yarın habersiz bırakma, merak ederim naaptınız diye.biz yine evde oturduğumuz için ben buralardayım
cnm allah sanada sabr versin ikranında gripten burnu tıkalı başı çıplakmışta ondanmış kucağa alınca yatmıo ben nasıl tuttuysam kemiğini batırmışım en son dedim o benim çocuğum herkes işine baksın dedim senin zamanın eskide kaldı.çok biliolar.
kurban ol çocuğuma deseydin nayy ne kadar gıcıklar yaa
Bir insanın tek bir evladının tek bir cocuğuna guzel demesi bu kadar mı zor ? Anne çok guzel dımı dedim cevap yok ikinciye tekrarladım sözlerimi yine yanıt yok.
Gelini söylüyor diye mı cevaplamıyor yoksa torununu gercekten guzel mı bulmuyor ?
Ne acayip insanlar var hey allahım
Aaa neden öyle yapıyo çok fena gıcık kaptım kvne. Anne ben ne güzelim di mi demiyosun ki torunu için soruyosun. El kadar bebeğe trip yapmak neden
cnm allah sanada sabr versin ikranında gripten burnu tıkalı başı çıplakmışta ondanmış kucağa alınca yatmıo ben nasıl tuttuysam kemiğini batırmışım en son dedim o benim çocuğum herkes işine baksın dedim senin zamanın eskide kaldı.çok biliolar.
kurban ol çocuğuma deseydin nayy ne kadar gıcıklar yaa
Neyin hasetliği ve fesatlığını yaşıo acaba canım emin ol amaç tamamen bizim moralimizi bozmak öyle programlamışlar kendilerini benimde oğlum var ama böyle olmayacağıma eminim
evet kızlarrrr napıyoruz....tüm topic olarak bana acıyoruz
sizlerin birkaç günlük yaşadığı maceraları ben hergün yaşıyorum ve nezaman biteceği belli değil
bi el atıverseniz şu duruma da hep bir ağızdan dua etseniz tez elden oğlunun yanına gitsin diye. 5 ay oldu
belki bukadar çok kişi dua ederse Allah kabul eder
Dualarim sennle cnm.tez zamanda bi gitseydi.ben senn sabrina hayranim..bn olsaydm smdide birbirimize iyice girmistik kv yle..
iki gün önceki dalaşmamızdan sonra hasta ettim kadını, çatı katına kapandı çıkmıyor dışarı :)))
ya ben 5 yıllık evliyim. şimdiye kadar hep kv. iyidir demişimdir herkese. meğer içinde saklıyormuş herşeyi. hamileliğimin son günlerinde çağırdı eşim bana iş yaptırmayacak yardımcı olacak güya. sıkar tabi. sıktı da. gelir gelmez başladı annen gelmiyormu ne zaman gelecek. tabi annem gelecek işleri o yapacak. annem geldi bir hafta olmadan bir kavga çıkardı ağzım açık kaldı. karnım burnumda ödemden artık yuvarlanak gidecem o derece şişmişim hatun başıma misafir çağırıyor şehir dışından yatılı. eşime söyledim. getirtirmedi. dediği istedği olmadı diye delirdi resmen. anneme sardı. eşimi doldurmaya kalktı. ne yapacağını şaşırdı. en son patladım delirdim. neler yaşattı bana o halimle hiç unutmayacağım. oysa ben ona neler yapmıştım. ama ii oldu gerçek yüzünü gösterdi. tanımış oldum. bundan sonra çok bekler iyilik o.
hepimizde aynı dert koca kaynana ve sülalesi neyse aglamaktan helak oldum ama karar aldım bosanacagım hemde cok istiyorum ama biraz beklemem lazım kızım altı aylık olunca iş arama baslıcm sonra gidip dava acacam artık yuzunu gormeye bile tahammulum yok cok yorgunm yoruldummmmmmmmmmmmmmmm rabbim yardımcm olsun bunaldım
evet kızlarrrr napıyoruz....tüm topic olarak bana acıyoruz
sizlerin birkaç günlük yaşadığı maceraları ben hergün yaşıyorum ve nezaman biteceği belli değil
bi el atıverseniz şu duruma da hep bir ağızdan dua etseniz tez elden oğlunun yanına gitsin diye. 5 ay oldu
belki bukadar çok kişi dua ederse Allah kabul eder
hepimizde aynı dert koca kaynana ve sülalesi neyse aglamaktan helak oldum ama karar aldım bosanacagım hemde cok istiyorum ama biraz beklemem lazım kızım altı aylık olunca iş arama baslıcm sonra gidip dava acacam artık yuzunu gormeye bile tahammulum yok cok yorgunm yoruldummmmmmmmmmmmmmmm rabbim yardımcm olsun bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?