2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm allah sanada sabr versin ikranında gripten burnu tıkalı başı çıplakmışta ondanmış kucağa alınca yatmıo ben nasıl tuttuysam kemiğini batırmışım en son dedim o benim çocuğum herkes işine baksın dedim senin zamanın eskide kaldı.çok biliolar.

kurban ol çocuğuma deseydin nayy ne kadar gıcıklar yaa

Ayyy topuna uyuz oldum. Hepinize sabir diliyorum. Eskiden uzun tatilleri nasil da dort gozle beklerdik. Simdi bitsin diye zor sabrediyoruz. Kolay gelsin hepimize yaaaa

Bizim işler karıştı canım ya eşim dün hastayı hafif bugün daha körü oldu kardeşiyle hastaneye gittiler şimdi bu halde yola çıkamayız 12 saat sürdü gelirken yol yarın bide burası iyice kalabalıklaşıyor kaynımın sözlüsü ve ailesi geliyor bizimkilerde görüşmüyorlar ya bana nispet yapacaklar bal nasılda iyiyiz die benim aile. Hiç bişey kaybetmiyor sizle görüşmemekle ama mübarek gün işte hır çıksın istemiyorum aman ya evimi özledim annemi özledim hiç bi zaman kendimi bu aileden hissedemicem

Herkese sevdikleriyle ve güzel bebekleriyle guzel mutlu bayramlar...
Gecenlerde uyku tulumu ve puset pattaniyesinden bahsedilmisti sanki kullananlar bi site onermislerdi acaba tekrar paylasabilir misiniz? Puset battaniyesi kullananlar memnunlar mi?

Benimkininde burnu tıkalı damla damlatıp otri bebe ile çektiriyorum sabah benim oğlum yaygarıcı bi çocuk altını açarken bile bağırıo haliyle bağırıyor burnunu çektirirken karı koca koşa koşa odaya damladılar noluyo die. Ne oluyorsa oluyo belki ben don atletim ne hakl giriyorsun yattığım odaya ve ben onun annesiyim bu zamana kadar ben baktım bu çocuğa 2 gündür o olmasa bakamazmışım gibi davranıo ha bide sabah gelmiş yıkayım ben seni Dio çocuğa yok dedim burnu tıkalı yıkamıcam az öncede corkcork öptü çocuğu ama insan olan öpmez öle barış kızdı anne o nebiçim öpmek senin insanlara ön ayak olman lazım öpmeme konusunda cork die bidayapışti ben evimdeyken öpeyim götürdüğünüz yerde sarın sarmalayın o zaman Dio ya sabır dedim bide bunlar okumuş insanlar biri hemşire biri öğretmen okumuşun cahili de herşeyi ben biliom havasında oluyor

Neyin hasetliği ve fesatlığını yaşıo acaba canım emin ol amaç tamamen bizim moralimizi bozmak öyle programlamışlar kendilerini benimde oğlum var ama böyle olmayacağıma eminim

Yqsananlari okuyrm ve tabi kendi bayram maceralirm ayy tiksindm hepsinden n ya..su byrqm bi gecseydii hepimizi deldi gecti resmen..komplekslerini bzden cocuklarimszdqn ckarmayq cqlisiyor ....bu nedir yaa

Aaa neden öyle yapıyo çok fena gıcık kaptım kvne. Anne ben ne güzelim di mi demiyosun ki torunu için soruyosun. El kadar bebeğe trip yapmak neden

Neyin hasetliği ve fesatlığını yaşıo acaba canım emin ol amaç tamamen bizim moralimizi bozmak öyle programlamışlar kendilerini benimde oğlum var ama böyle olmayacağıma eminim

Ah ah herkes dert yanıyor benimkini anlatmakta bitiremem o yüzden başlamak istemedim . Bir kere benim ile ilgili birşeye guzel dediğini duymadım zaten dugun gunu de dahil . Ama torunu icin bu kadarını beklemezdim.

Cocuk doğdu eve hastaneye geldi ben be şartlarda me hazırlıklar yaptım . Didindim resmen herseyine özendim elimden gelenin en iyisini yapmak icin . Ne beşiğine ne bir giysisine ne ellerimle diktiğim süslerinin adını ağzına almadı .

Tek ağzına aldığı soz o elbiseler cocuğa büyük değil mı kim aldı kaça aldınız ?

Son düzenleme:
Kizlar biz de annemlere varmak uzereyiz yoldayiz benim bayramim bugun basliyor Allahima sukurler olsun. Dunu zor atlattim ama herkes kucagina aliyo aman da aman aman da aman.. Dicektim karnimda bukadar merakli degildiniz nooooooldooo? Neyse dedim alti ustu bi gun ya sabir... Oyle ozledim ki annemi babami. Kimse kendi ailem gibi olamayacak bu gercek. Allah sizlere de sabir versin insallah operim herkesi.

Kizlar vee onlarin bitanecik melekleri hepinize gazsiz ,aglamasiz, kv dirdirsiz, huzurlu,mutlu bayramlar diliyorum.
Kizlar bisi sorcm sizler bebeginizin aciktigini nsl anliyorsunuz? İpek surekli araniyor her arandiginda emziriyorum bu sefer gobegi kup gibi oluyor.ne yapicagimi bilemedm

evet kızlarrrr napıyoruz....tüm topic olarak bana acıyoruz
sizlerin birkaç günlük yaşadığı maceraları ben hergün yaşıyorum ve nezaman biteceği belli değil
bi el atıverseniz şu duruma da hep bir ağızdan dua etseniz tez elden oğlunun yanına gitsin diye. 5 ay oldu
belki bukadar çok kişi dua ederse Allah kabul eder

Dualarim sennle cnm.tez zamanda bi gitseydi.ben senn sabrina hayranim..bn olsaydm smdide birbirimize iyice girmistik kv yle..

merhaba kızlaaar. herkese mutlu huzurlu, kazasız belasız iyi bayramlar. bu gün 1 yıl aradan sonra memlekete gidiyoruz inşallah. kocişin işten çıkmasını bekliyoruz. önce kv. gideceğiz. bakalım bizi ne maceralar bekliyor. yarın annemlere gececeğim inşallah. çok özledim baba evimi. biraz kalalım diyoruz.

çocuk bakmak ayrı dert karışanlarla uğraşmak ayrı dert. bugünü hayırlısıyla atlatsaydım. kv. evi çok kalabalık oluyor. kızımı hasta etmeden geçiririz umarım. bu arada kızımda sizlerin bayramını kutluyor lik bayramlıklarıyla teyzeleri. öpüyorum hepinizi.

iki gün önceki dalaşmamızdan sonra hasta ettim kadını, çatı katına kapandı çıkmıyor dışarı :)))

ya ben 5 yıllık evliyim. şimdiye kadar hep kv. iyidir demişimdir herkese. meğer içinde saklıyormuş herşeyi. hamileliğimin son günlerinde çağırdı eşim bana iş yaptırmayacak yardımcı olacak güya. sıkar tabi. sıktı da. gelir gelmez başladı annen gelmiyormu ne zaman gelecek. tabi annem gelecek işleri o yapacak. annem geldi bir hafta olmadan bir kavga çıkardı ağzım açık kaldı. karnım burnumda ödemden artık yuvarlanak gidecem o derece şişmişim hatun başıma misafir çağırıyor şehir dışından yatılı. eşime söyledim. getirtirmedi. dediği istedği olmadı diye delirdi resmen. anneme sardı. eşimi doldurmaya kalktı. ne yapacağını şaşırdı. en son patladım delirdim. neler yaşattı bana o halimle hiç unutmayacağım. oysa ben ona neler yapmıştım. ama ii oldu gerçek yüzünü gösterdi. tanımış oldum. bundan sonra çok bekler iyilik o.

hepimizde aynı dert koca kaynana ve sülalesi neyse aglamaktan helak oldum ama karar aldım bosanacagım hemde cok istiyorum ama biraz beklemem lazım kızım altı aylık olunca iş arama baslıcm sonra gidip dava acacam artık yuzunu gormeye bile tahammulum yok cok yorgunm yoruldummmmmmmmmmmmmmmm rabbim yardımcm olsun bunaldım

maaşallah canım, prensesin çok tatlı...Allah uzun ve güzel bir ömür versin
bizde 5. yılımızı bitirdik bu yaz. ben kv iyiydi diyemem çünkü hiç muatab olmuyorduk birbirimizle. iyi miydi kötü mü bilmiyorum. aynı şehirde oturmamıza rağmen yılda 1 gün birkaç saatliğine gelirdi. eşimde hep övünürdü annem sana kvlik yapmıyor diye. bende zaten anne demem Saime Teyze derim. yani okadar birbirinden alakasız gelin kaynanaydık. 5 ay önce yanımıza geldi yardım edecekmiş. aman ne yardım, bide ona bakmaya başladım. sezeryanla doğum yaptım 2. gün evin yemeklerini yapıp önüne koydum. bugün hala öyle. bir gün lohusayım diyip yatakta yatamadım. yemek, temizlik, çocuk hepsiyle ben ilgileniyorum ilk günden beri...Allaha havale ettim artık

canım bence sakinleşip tekrar düşün bu konuyu...boşanınca sadece sen yalnız bir hayatı seçmiyorsun, yavruna da babasız bir hayat veriyorsun. tabiki düzeltilemeyecek kadar kötüyse çocuğun kötü bir ortamda büyümesinden daha iyidir babasız kalması. ama bence önce toparlamaya çalışın. miniklerimizin bize olduğu kadar babalarına da ihtiyaçları var

Kurban bayramı kaynana bayramına dönüşmüş burada kurban gelinler oluyor sanırım. Ne dertleri var bunların gelinlerle, yaşlı gibi uslu uslu otursalar bir şeye karışmadan dursalar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…