- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.841
Mutlu bayramlar olsun herkese nasıl geçiyor kızlar biz bugün oğlumun amcasına babaannesine ve büyük babaannesine gittik harçlıklarımızı topladık geldik :)
Kizlar biz de annemlere varmak uzereyiz yoldayiz benim bayramim bugun basliyor Allahima sukurler olsun. Dunu zor atlattim ama herkes kucagina aliyo aman da aman aman da aman.. Dicektim karnimda bukadar merakli degildiniz nooooooldooo? Neyse dedim alti ustu bi gun ya sabir... Oyle ozledim ki annemi babami. Kimse kendi ailem gibi olamayacak bu gercek. Allah sizlere de sabir versin insallah operim herkesi.
evet kızlarrrr napıyoruz....tüm topic olarak bana acıyoruz
sizlerin birkaç günlük yaşadığı maceraları ben hergün yaşıyorum ve nezaman biteceği belli değil
bi el atıverseniz şu duruma da hep bir ağızdan dua etseniz tez elden oğlunun yanına gitsin diye. 5 ay oldu
belki bukadar çok kişi dua ederse Allah kabul eder
evet kızlarrrr napıyoruz....tüm topic olarak bana acıyoruz
sizlerin birkaç günlük yaşadığı maceraları ben hergün yaşıyorum ve nezaman biteceği belli değil
bi el atıverseniz şu duruma da hep bir ağızdan dua etseniz tez elden oğlunun yanına gitsin diye. 5 ay oldu
belki bukadar çok kişi dua ederse Allah kabul eder
Canım calla senin adına topikce hatim indirsek yeri valla ben şurada iki gün katlanamadım zor tutuyorum kendimi son gecemiz eşim bile dip Allah'tan beraber yaşamıyoruz die bildiğin kaynanalık yapıo bide milletin içinde laf çarptrıo bana bozsam edepsiz gelin olcam sussam içimi şişirio eşime söyledim söyle dedim anana kapasın çenesini ben azımı açarsam kimse kapatamaz dedim
aman canım sık dişi...yine kabahatli sen olursun, nasıl olayı kendilerine çevirebiliyorlar her şekilde anlamıyorum
iki gündür hasta benimki, bana nasıl iyi geldi bu durum..ufak bir molaya ihtiyacım varmış
Eki Görüntüle 831866 Eki Görüntüle 831867
Bu giyecek olan ayak
Eki Görüntüle 831868
Bu da giymiş hali :)
Eki Görüntüle 831872
Bu giyecek olan ayak
Eki Görüntüle 831868
Eki Görüntüle 831872
ellerine sağlık hamarat annecik, bizi kıskandır sen
o giyecek ayakta tam ısırmalık olmuş,Allah nazardan saklasın böle cici cici giydirince bol bol nas felak oku üfle amannn...
ooo arastacım sen aşmışsın olayı :)
karar verdim bende yarın yün alıp oğluma hırka örüyorum (örmeye çalışıyorum)...büyüyünce demesin ne beceriksiz annem varmış
bide unuttum söylemeyi; ben o ayağı yerim bidik bidik :)))
Maşallah minisine canım , iyi bayramlar sizede, bende bu kuzunun Bayramı'nı kutlarım :))merhaba kızlaaar. herkese mutlu huzurlu, kazasız belasız iyi bayramlar. bu gün 1 yıl aradan sonra memlekete gidiyoruz inşallah. kocişin işten çıkmasını bekliyoruz. önce kv. gideceğiz. bakalım bizi ne maceralar bekliyor. yarın annemlere gececeğim inşallah. çok özledim baba evimi. biraz kalalım diyoruz.
çocuk bakmak ayrı dert karışanlarla uğraşmak ayrı dert. bugünü hayırlısıyla atlatsaydım. kv. evi çok kalabalık oluyor. kızımı hasta etmeden geçiririz umarım. bu arada kızımda sizlerin bayramını kutluyor lik bayramlıklarıyla teyzeleri. öpüyorum hepinizi. Eki Görüntüle 831695
Hakkında hayırlısı olsun canım , Allah yardımcın olsunhepimizde aynı dert koca kaynana ve sülalesi neyse aglamaktan helak oldum ama karar aldım bosanacagım hemde cok istiyorum ama biraz beklemem lazım kızım altı aylık olunca iş arama baslıcm sonra gidip dava acacam artık yuzunu gormeye bile tahammulum yok cok yorgunm yoruldummmmmmmmmmmmmmmm rabbim yardımcm olsun bunaldım
Yerim ben o ayacığıEki Görüntüle 831866 Eki Görüntüle 831867
Bu giyecek olan ayak
Eki Görüntüle 831868
Eki Görüntüle 831872
Gecmis olsun canım ya , Allah kolaylık versinBen iki gündür perişanım 12 saat yol yorgunluğumu dersin yaşadığım onca stres mi dersin hergün pişen kavurmamı dersin insan etin yanına bi pilav yapar ya sabah et öğlen et akşam et uykusuzum açım çöktüm bildiğin çocukta şuan inanılmaz huysuz Ordan oraya gezmekten kocm diğer odada misafirlerle oturuo ben çocuk avutuyorum ve durmuo bi yandan da eşyaları toplamam lazım şuan onada sinir oluyorum tüm metebolizmam çöktü 2 günde
Maşallah minisine canım , iyi bayramlar sizede, bende bu kuzunun Bayramı'nı kutlarım :))
Hakkında hayırlısı olsun canım , Allah yardımcın olsun
Yerim ben o ayacığı
Annesine de maşallah , ellerine saglık canım süper görünüyorlar
Gecmis olsun canım ya , Allah kolaylık versin
Selam kızlar hepinize iyi bayramlar dilerim. Kaynana ve gorumceler yuzunden bayramlarin tatillerin gelmesini istemiyorum çünkü tam altimda oturuyo kaynanator. Dun bir keZ daha nefret ettim kendisinden. Herneyse benim oglum altini actigimda sevincten dort köşe oluyo agliyosa bile susuyo gulucukler atiyo edepsiz :)
kiskananlar catlasin :)
Bu giyecek olan ayak
Eki Görüntüle 831868
Eki Görüntüle 831872
Bu giyecek olan ayak
Eki Görüntüle 831868
Eki Görüntüle 831872
Yerim ben o ayacığı
Annesine de maşallah , ellerine saglık canım süper görünüyorlar
Şekerim sen aştın bu işi kızınada sanada kocaman bir maşallah geçen Bayram aksilikler yakanı bırakmamıştı umarım bu Bayram o çok istediğin Bayram kahvaltısını yapabilmişsindir kalabalık olmasa bile mutlu Mesut çekirdek ailenle
Kiz sen de ne cevherler varmis süper olmuş ,ayrıca Ben o ayağı gelir ısırır ısırır yerim kimse de birşey diyemez bana göz hakkım var :)
Teşekkürler Meltemcim :))
Şekerim sen aştın bu işi kızınada sanada kocaman bir maşallah geçen Bayram aksilikler yakanı bırakmamıştı umarım bu Bayram o çok istediğin Bayram kahvaltısını yapabilmişsindir kalabalık olmasa bile mutlu Mesut çekirdek ailenle
Unutmamışsın :)) Ne yalan söyliyim harika bir kahvaltı ettim canım. Yoklama yapsam çok eksik vardı ama kızım küçücük bedeniyle hepsinin yerini doldurdu :)
Kiz sen de ne cevherler varmis süper olmuş ,ayrıca Ben o ayağı gelir ısırır ısırır yerim kimse de birşey diyemez bana göz hakkım var :)
Isır teyzesi zaten ben zor tutuyorum kendimi sen benim yerime de ısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?