2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu bayramlar olsun herkese nasıl geçiyor kızlar biz bugün oğlumun amcasına babaannesine ve büyük babaannesine gittik harçlıklarımızı topladık geldik :)

harçlık bzde topladık oğluşum minik elleriyle tutuverdi eline verilen paraları, hoopp ağzına götürecekken yakaladım. genelde babanneye gelen misafirlerle geçti günümüz.1-2 yere gttk bebekle, hava çk güzel yaa insann canı parka pikniğe gtmek istiyooo

bzde yrn anneanneye gdceğiz inş. kalacağım on gün belki yazamam net yok orda,telimde de yok anneannede esas bayram dimi ama

dualarım senle cnm, çk uzun oldu valla ii dayandın.yetsin gari

Canım calla senin adına topikce hatim indirsek yeri valla ben şurada iki gün katlanamadım zor tutuyorum kendimi son gecemiz eşim bile dip Allah'tan beraber yaşamıyoruz die bildiğin kaynanalık yapıo bide milletin içinde laf çarptrıo bana bozsam edepsiz gelin olcam sussam içimi şişirio eşime söyledim söyle dedim anana kapasın çenesini ben azımı açarsam kimse kapatamaz dedim

aman canım sık dişi...yine kabahatli sen olursun, nasıl olayı kendilerine çevirebiliyorlar her şekilde anlamıyorum
iki gündür hasta benimki, bana nasıl iyi geldi bu durum..ufak bir molaya ihtiyacım varmış

kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun...çok şükür bugünleri gördük,yavruşlarla ilk bayramımız çoğumuzun...:)

biz de dün çıktık gölbaşına gittik orda gezdirdik kızımı..doğduğundan beri hiç gezmedi öyle...bir geçen gün babam geldi onla gezdirdik ilk defa bir de dün ikinci..

aslında çok kötü günler geçirdim yine eşimle ilgili ama anlatıp ne sizin canınızı sıkıcam ne de kendimin...sadece şunu söyliyim eşim annemi ikinci kez kovulmalık etti hem de bu sefer üstüne bile yürüdü....annem 40 ı çıkana kadar bize hizmetçilik etti burda,kızıma baktı gece gündüz demeden..sabahlara kadar uyumadan...karşılığı bu oldu...bu konuyla ve genel durumla ilgili konuşmak için de babam geldi geçen gün...neyse şu an durum iyi bayramda da aramış annemi kutlamış bana demedi ama annem söyledi..

ben de o bu şekilde yaptığı için ve zaten ağzı da durmadığı için kv.nin yüzüne bile bakmıyorum..geldiklerinde yokmuş gibi davranıyorum..şimdi de çocuğumu kullanarak şaka adı altında tahrik edici laflar söylüyor çünkü...bıktım artık...eşimin de tavrı bu şekilde olunca anneme ben de artık gardımı aldım...eşimle ciddi kavgalar ettik son günlerde...çok ciddi karşılık verdim...

neyse dediğim gibi kısaca geçtim özet...detaylara inmek istemiyorum ama şunu biliyorum ki kv,görümce ve eşimi hiç bi aman affetmiycem...görümce 6 ay hamileyken ne aradı ne sordu ne geldi tam doğuma giricem hastaneye yatmışım sahte sahte açmış tel konuşuyo..neden acaba ? sebeb açık..neyse...

hepinize mutlu bayramlar bebişlerle

aman canım sık dişi...yine kabahatli sen olursun, nasıl olayı kendilerine çevirebiliyorlar her şekilde anlamıyorum
iki gündür hasta benimki, bana nasıl iyi geldi bu durum..ufak bir molaya ihtiyacım varmış

Ben iki gündür perişanım 12 saat yol yorgunluğumu dersin yaşadığım onca stres mi dersin hergün pişen kavurmamı dersin insan etin yanına bi pilav yapar ya sabah et öğlen et akşam et uykusuzum açım çöktüm bildiğin çocukta şuan inanılmaz huysuz Ordan oraya gezmekten kocm diğer odada misafirlerle oturuo ben çocuk avutuyorum ve durmuo bi yandan da eşyaları toplamam lazım şuan onada sinir oluyorum tüm metebolizmam çöktü 2 günde

ellerine sağlık hamarat annecik, bizi kıskandır sen
o giyecek ayakta tam ısırmalık olmuş, Allah nazardan saklasın böle cici cici giydirince bol bol nas felak oku üfle amannn...

Özeenciiik :)) hihih teşekkürler Chenn okurum canım tamam :))

Kız hırka büyük bişey ben şahsen öremem Bunlar böyle minik şeyler olunca çabuk bitiyo sıkılmıyorum. Asıl sen hırka olunca olayı çok çok aşmış olursun bana göre çünkü ben ne kollarını yapabilirim ne koltuk altı kısımını oturtabilirim.

Maşallah minisine canım , iyi bayramlar sizede, bende bu kuzunun Bayramı'nı kutlarım :))
Hakkında hayırlısı olsun canım , Allah yardımcın olsun
Yerim ben o ayacığı
Annesine de maşallah , ellerine saglık canım süper görünüyorlar
Gecmis olsun canım ya , Allah kolaylık versin

Selam kızlar hepinize iyi bayramlar dilerim. Kaynana ve gorumceler yuzunden bayramlarin tatillerin gelmesini istemiyorum çünkü tam altimda oturuyo kaynanator. Dun bir keZ daha nefret ettim kendisinden. Herneyse benim oglum altini actigimda sevincten dort köşe oluyo agliyosa bile susuyo gulucukler atiyo edepsiz :)
kiskananlar catlasin :)

Sağol canım Allah tüm Bayram zedelerin yardımcısı olsun

Ben zaten pek hazmetmiyor idim kendisinden bişi değişmedi )

Hepinizin bayramini kutlarim yoldaslarim...yazmiyordum ama hep burdayim telden olunca zor oluyor yazmasi...

Kaynana muhabbeti dönüyor ya benim 2 oglum var simdi kara kara düsünüyorum kaynana olunca nasil davranmak gerektigini :)) cunki ne olursa olsun kaynana sevilmiyo sanki ya iste buna uzuluyorum kendim icin sadece...

Mutlu bayramlar hepinize.

Yerim ben o ayacığı
Annesine de maşallah , ellerine saglık canım süper görünüyorlar

Teşekkürler Meltemcim :))

Unutmamışsın :)) Ne yalan söyliyim harika bir kahvaltı ettim canım. Yoklama yapsam çok eksik vardı ama kızım küçücük bedeniyle hepsinin yerini doldurdu :)

Kiz sen de ne cevherler varmis süper olmuş ,ayrıca Ben o ayağı gelir ısırır ısırır yerim kimse de birşey diyemez bana göz hakkım var :)

Isır teyzesi zaten ben zor tutuyorum kendimi sen benim yerime de ısır

Son düzenleme:

Bende bu bayram sadece bana zor geçiyor sanıyordum meger herkeste aynı dertler varmis..
Ben kucaktan sikayetciyim her gittimiz yerde kucaktan kucaga gezdi oglum openler pudrali suratlarina yapistiranlar Allah tan doktorsalgin var kucags vermeyin dedi kimse laftan anlamiyo ki 40i yeni cikmis bebek kucaklarda mi dolastirilir
Birde kaynanadan muzdaribim kafayi yedirtcek bana ne giydirsem begenmiyo iki kat giydiriyorum bana hic sormadan soyduruyo tek kat giydirsem ayy anneai bu donmus usuyo yazik yazık diye herkesin icinde rezil ediyo bide kadinin tulum takintisi var neymis efendim ayaklarini uzatamiyomus onum icinde çocuğun boyu uzamazmis ben giydiriyor bi bakiyorum alttan butun cit citlari asmis cocuk giydir soydur deli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…