2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün ilk defa sütümü sağdım :) makineyi alalı 2 hafta oldu ama bi türlü cesaret edememiştim. ya ben sağınca bebeğim acıkır aç kalırsa diye ama sonunda başardım artık stoklara başlayalım. nerdeyse 1,5 ay sonra işe başlıycam.

size birz sorularım var. medela mini pompayı aldım. direk poşetine sağıyorum.üzerine tarih ve kaç öl olduğunu yaazıyorum. sağdıktan sonra hemen mi dondurucuya konulmalı? bide pompa nasıl yemizlenecek. kullanma klavuzu yabancı tek bildiğim günde 1 kez kaynatılabilir yazıyomuş.
beni bilgilendirirmisiniz kızımın tecrübeli teyzeleri :))

Tulum giydirince boyu mu uzamazmış Gerçekten seninki de ayrı bir cinsmiş güldüm sabah sabah

Iyi bAyramlar kuzucuklarin tatli annisleri .bizde kayınvalidedeyiz dönüşü iple çekiyorum en iyi k.v bile anne gibi olmuyo bebek hakkında bisey demesi bile batıyo yinede bunada şükür neyseki benim yanımda destek olan bir eşim var.arasta kuzum sen bu örgü işinde aştın kendini bayıldım idoş çok şanslı . Kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz KızımlA duru kızı sallamakla meşgulum şuan :)

Allah kavustursun canim :)

Ayh ne cektin be su esinden ve ailesinden yaa..

Bizim kiz da altini acinca tavana bakip aaaaa oooooo aguuuu yapio :))

bizde malesef bayram tatili yok eşim bayramın her günü sabah 7 akşam 7 çalışıyo

2 gündür akşamları misafir geldi 12 de yatıyoruz sabah 6 kalk. gece kızımının uyandığına bazen haberi oluyo uykusu bölünüyo. bende ilk defa(2 aydır) dün bi fedakarlık yapayım dedim o uyuya kalmıştı bende kızımı oturma odasına götürdüm koltukta uyudum. yastığımı bile almaya gitmedim uyanmasın yorgun diye. sabah kalktı ne teşekkür etti ne niye gelmediniz dedi bişi yok. ben de ısrarla diyorum iyi uyudun mu dinlendinmi diye uyudum diyo o kadar.
yok bundan sonra düşünceli olmak insan bi tşk eder. bidaha bakar gitcem diye kendisi gitsin yatsın koltukta :))

Sana da iyi bayramlar cucum :)

Yok artik bi yemek yapamiyoz sen neler yaptin helal olsun arasta cok da guzeller hem orduklerin hem ayaklar hem de giyilmis hali:)

Hehe sağol canım. Fotoğraf çekimlerine az kaldı yetiştirmeye çalışıyorum. Burada aradığını bulamamak hamarat yapıyo insanı
deneme bayramınız kutlu olsun

Senin de kutlu olsun. EEE ne demişler herşey deneye deneye :))

Son düzenleme:

ewet . deneye deneye günaydınlar. sitede yeniyim de çözmeye çalışıyorum bu deneme deneme neyse herkes yapmış ben de yaptım. beni arkadaş eklersen sewinirim. yardımcı olursan yani. muhasebe öğretmeniyim kpss muhasebe çalıştırayım kızları dedim. forum açayım ama nasıl açılıyor çözemedim. blog ne, forum ne konu açma ne? konu açtım ama forum başlık açamıyor muyum. Yardımcı olursan sewinirim canım. bebiş ne tatlıııı.

Haa sen Ağustos annesi değilsin :)) O zaman yanlış yerde deneme yapıyosun be canım. Burası anneler topiği :) Bi ara gezinirken deneme topiği görmüştüm sitenin arama motoruna aratırsan sana bişeyler bulur sanırım. Son sorduklarına gelince kkda o dediklerine hiç ihtiyacım olmadı bu yüzden başlık filan nasıl açılır hiç bilmiyorum ben de. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır kolay gelsin

Nasulda anlamış bu topigin gediklisi kim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…