- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.861
Bende bu bayram sadece bana zor geçiyor sanıyordum meger herkeste aynı dertler varmis..
Ben kucaktan sikayetciyim her gittimiz yerde kucaktan kucaga gezdi oglum openler pudrali suratlarina yapistiranlar Allah tan doktorsalgin var kucags vermeyin dedi kimse laftan anlamiyo ki 40i yeni cikmis bebek kucaklarda mi dolastirilir
Birde kaynanadan muzdaribim kafayi yedirtcek bana ne giydirsem begenmiyo iki kat giydiriyorum bana hic sormadan soyduruyo tek kat giydirsem ayy anneai bu donmus usuyo yazik yazık diye herkesin icinde rezil ediyo bide kadinin tulum takintisi var neymis efendim ayaklarini uzatamiyomus onum icinde çocuğun boyu uzamazmis ben giydiriyor bi bakiyorum alttan butun cit citlari asmis cocuk giydir soydur deli olcak
harçlık bzde topladık oğluşum minik elleriyle tutuverdi eline verilen paraları, hoopp ağzına götürecekken yakaladım. genelde babanneye gelen misafirlerle geçti günümüz.1-2 yere gttk bebekle, hava çk güzel yaa insann canı parka pikniğe gtmek istiyooo
bzde yrn anneanneye gdceğiz inş. kalacağım on günbelki yazamam net yok orda,telimde de yok anneannede esas bayram dimi ama
dualarım senle cnm, çk uzun oldu valla ii dayandın.yetsin gari
kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun...çok şükür bugünleri gördük,yavruşlarla ilk bayramımız çoğumuzun...:)
biz de dün çıktık gölbaşına gittik orda gezdirdik kızımı..doğduğundan beri hiç gezmedi öyle...bir geçen gün babam geldi onla gezdirdik ilk defa bir de dün ikinci..
aslında çok kötü günler geçirdim yine eşimle ilgili ama anlatıp ne sizin canınızı sıkıcam ne de kendimin...sadece şunu söyliyim eşim annemi ikinci kez kovulmalık etti hem de bu sefer üstüne bile yürüdü....annem 40 ı çıkana kadar bize hizmetçilik etti burda,kızıma baktı gece gündüz demeden..sabahlara kadar uyumadan...karşılığı bu oldu...bu konuyla ve genel durumla ilgili konuşmak için de babam geldi geçen gün...neyse şu an durum iyi bayramda da aramış annemi kutlamış bana demedi ama annem söyledi..
ben de o bu şekilde yaptığı için ve zaten ağzı da durmadığı için kv.nin yüzüne bile bakmıyorum..geldiklerinde yokmuş gibi davranıyorum..şimdi de çocuğumu kullanarak şaka adı altında tahrik edici laflar söylüyor çünkü...bıktım artık...eşimin de tavrı bu şekilde olunca anneme ben de artık gardımı aldım...eşimle ciddi kavgalar ettik son günlerde...çok ciddi karşılık verdim...
neyse dediğim gibi kısaca geçtim özet...detaylara inmek istemiyorum ama şunu biliyorum ki kv,görümce ve eşimi hiç bi aman affetmiycem...görümce 6 ay hamileyken ne aradı ne sordu ne geldi tam doğuma giricem hastaneye yatmışım sahte sahte açmış tel konuşuyo..neden acaba ? sebeb açık..neyse...
hepinize mutlu bayramlar bebişlerle
Ayh ne cektin be su esinden ve ailesinden yaa..
Eki Görüntüle 831866 Eki Görüntüle 831867
Bu giyecek olan ayak
Eki Görüntüle 831868
Bu da giymiş hali :)
Eki Görüntüle 831872
Bizim kiz da altini acinca tavana bakip aaaaa oooooo aguuuu yapio :))Selam kızlar hepinize iyi bayramlar dilerim. Kaynana ve gorumceler yuzunden bayramlarin tatillerin gelmesini istemiyorum çünkü tam altimda oturuyo kaynanator. Dun bir keZ daha nefret ettim kendisinden. Herneyse benim oglum altini actigimda sevincten dort köşe oluyo agliyosa bile susuyo gulucukler atiyo edepsiz :)
kiskananlar catlasin :)
Iyi bAyramlar kuzucuklarin tatli annisleri .bizde kayınvalidedeyiz dönüşü iple çekiyorum en iyi k.v bile anne gibi olmuyo bebek hakkında bisey demesi bile batıyo yinede bunada şükür neyseki benim yanımda destek olan bir eşim var.arasta kuzum sen bu örgü işinde aştın kendini bayıldım idoş çok şanslı . Kızlar hepinizi kocaman öpüyoruz KızımlA duru kızı sallamakla meşgulum şuan :)
Yok artik bi yemek yapamiyoz sen neler yaptin helal olsun arasta cok da guzeller hem orduklerin hem ayaklar hem de giyilmis hali:)
deneme bayramınız kutlu olsun
Sana da iyi bayramlar cucum :)
Hehe sağol canım. Fotoğraf çekimlerine az kaldı yetiştirmeye çalışıyorum. Burada aradığını bulamamak hamarat yapıyo insanı
Senin de kutlu olsun. EEE ne demişler herşey deneye deneye :))
ewet . deneye deneye günaydınlar. sitede yeniyim de çözmeye çalışıyorum bu deneme deneme neyse herkes yapmış ben de yaptım. beni arkadaş eklersen sewinirim. yardımcı olursan yani. muhasebe öğretmeniyim kpss muhasebe çalıştırayım kızları dedim. forum açayım ama nasıl açılıyor çözemedim. blog ne, forum ne konu açma ne? konu açtım ama forum başlık açamıyor muyum. Yardımcı olursan sewinirim canım. bebiş ne tatlıııı.
Haa sen Ağustos annesi değilsin :)) O zaman yanlış yerde deneme yapıyosun be canım. Burası anneler topiği :) Bi ara gezinirken deneme topiği görmüştüm sitenin arama motoruna aratırsan sana bişeyler bulur sanırım. Son sorduklarına gelince kkda o dediklerine hiç ihtiyacım olmadı bu yüzden başlık filan nasıl açılır hiç bilmiyorum ben de. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır kolay gelsin
Sana da iyi bayramlar cucum :)
Hehe sağol canım. Fotoğraf çekimlerine az kaldı yetiştirmeye çalışıyorum. Burada aradığını bulamamak hamarat yapıyo insanı
Senin de kutlu olsun. EEE ne demişler herşey deneye deneye :))
Oh be insanın evi gibisi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?