2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlı kuzucuklar ve onların güzel anneleriiii

biraz geç de olsa biz de minik tavşanımla birlikte sizlerin bayramını kutluyoruz büyüklerimizin ellerinden kankilerimizin de gözlerinden öpüyoruzzzz nice mutlu bayramlaraaaa!!

Eklentiler

• $1391421_10201338567280919_130610303_n.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 40

luboyf'cim bu bebekten bebeğe değişir heralde. bizimki taa başından beri alışık emmeyide seviyor maşallah :) onun için çok sıkıntı yaşamadık.emziği veriyoruz uykuya daldığında kendi atıyor zaten :)
zaten emmeyi seven bir bebek değil demişsin o zaman emziğide almaz belki bi deneyin bakalım napıcak
yoksa bizimki memede uyumaya bayılıyor bayılıyoorr doktora söyledim,oda emzik ver dedi

Ayy dünüş inanmıycaksın ama teyzesi de İdoşa aynı tavşandan almış hem de aynı rengi. Damadım kızımla bir örnek yani Mutlu bayramlar sana da

Gözün aydın canım hoşgeldin evine

Güzelim benim bayramlıklarını sevsinler

Cok bayramlar görsünler insallah . Ay ben iyice ananeme benzedim :) teşekkür ederiz teyzesi sen beğendiysen gercekten güzeldir .

alemsin parme güldürdün beni :))))
bu arada 3 kalp ne? kaçırdım mı acep yoksa bakan anlamayan kör müyüm

Kiz nickimizin yanında kalpler var ya mesaj dayımız arttıkça kalp sayımız artıyor :)

bu ne tatlılık :)))) bayılıyorum şu Ağustos miniklerinin yanaklarına...hepside ısır beni bitir diyor

Hepsi bir başka guzel Canim . Teşekkür ederiz tatlım .

çağlam incim bayramınızı kutluyor

Eki Görüntüle 831976

Maşşallah süphanallah.Nazar değmesin meleklerimize .Bizde kızımla hepinizin bayramını kutluyoruz.Kızım ellerinizden öpüyor teyzeleri.

Ayy dünüş inanmıycaksın ama teyzesi de İdoşa aynı tavşandan almış hem de aynı rengi. Damadım kızımla bir örnek yani Mutlu bayramlar sana da

anaaaa :)) şimdi bizim veletler davşan ailesi mi oldu yaniiii severim ben o tavşanları yaaa en kısa zamanda gelinimin bir resmini istiyorum o tulumla

çooook tatlısın, kocaman öpüyorum seni minik tavşan :)

teşekkür ederiz teyzesii

amanınnnn ben o tavşanı ısırırım bu ne tatlılıkkkk maşaAllah canım...

ısır teyzesi hakediyor dimi amaa

Tavşan kac parme teyzesi tut yoksa seni hamm yapar :)

kaçalım oğlum yoksa bu teyzeler toplaşıp hüpletecekler senii
ben de İnci kuzumu yerim ama ne güzel olmuş elbisesiyle maşallahhh

Maşşallah süphanallah.Nazar değmesin meleklerimize .Bizde kızımla hepinizin bayramını kutluyoruz.Kızım ellerinizden öpüyor teyzeleri.

senin ve meleklerinin de bayramı kutlu olsun canım biz de öptük

Neden insanın canı sıkılınca karnı çok çabuk acıkır ki Sabahtan beri 2 tabak alfredo

Herkesin bayramini kutluyorum.Bisey sormak istiyorum sizlere.bebisleriniz ayda kac kg aliyor?bizim gecen kontrolumuzde oglum gunde 50 g almis gorundu.doktor da cok beslenmis dedi.3 saat arayla emzir dedi.ama benim oglum gunduzleri uyumadigi icin surekli emmek istiyor.uyusa bile en fazla 1 bucuk saat uyuyor kesintisiz.yani 3 saatte bir emme isi bizde olmuyor maalesef.cunku uyanikken emmek istiyor surekli.sizde durumlar nasil?

Kızlar oğlum size öpücük gönderiyor yola çıktık bu öğlen benim memleketime Eskişehir'e gidiyoruz çok mutluyum Kaan'ım rahmetli büyükbabamın evine gidecek annemle anlamlar teyzemler hepsi orda kavgasız gürültüsüz kaçabildik kaynanatörlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…