2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da aynı şeyi söylemişti ama benimki kusuyor die öle söylemişti bi iki gün denedim ama ne mümkün çocuk huysızlaştı iyice bende eski usul canı ne zaman isterse emziriyorum robotmu canım bu çocuk programlayalım uyuduğunda da uyandırmıyorum emzirmek için açılınca kendi uyanıyor zaten uykuya da ihtiyacı var boşuna dememişler uykusunda büyüsün die

Ben seviyorun canim :)
Burda yapilanlari okuyunca ilk defa dün anne dedim kendisine. Benim icin çok ozeldi :)

Arasta patik şahane canim. Supersin :)

Bayramzede herkese sabir diliyorum yarisi bitti dayanin...

Offfffffff bu nasıl tatlı bir pozdur maşallah kuzucuğa. Gelirsem yasak masak dinlemem öperim

Offff bugün bitsin artık çok kasvetli bir hava, eşim cenazeye gitti, acıkıp duruyorum ,canım tatlı çekiyor bu gidişle 1 kilo alıcam bugün pöfffffffffff

Amanda benim Bayram şekerlerim,anneleri süslemiş püslemiş bayrama hazırlamış.çok güzelsiniz hepiniz minik melekler.şimdi istediğimiz gibi giydirelim,2-3 yıl sonra kendi seçtikleriyle bayramlarda arz-ı endam edecekler.bende feci nezleyim kızlar ya,Melisimde kucağımda sürekli,tek duam ona geçmemesi.daha şimdi 2 büyük bardak ballı limonlu ıhlamur içtim,hatta 2 saattir şu mesajı yazmaya çalışıp tamamlayıp gönderemediğimden ihlamur 5 büyük kupa oldu.son 3'ünde bal yok ama :)))))hatta ben haftaya falan önceden çok gereksiz bulduğum grip aşısını yaptırayım diyorum.insan kendi için yapmayacaklarını,çocuk söz konusu olunca yapıyormuş.

Merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum Bayram şekerlerinize bayıldım topiğimizin bebişleri birbirinden tatlı maşallah

Temizlik ypiyodm..kocam supurgeyi elimden aldi birak askm ben yparim diye...gozlerm dolduu :-D kac gundr bnmle tartisan o degil sanki :-D dengesz flan ama seviyrmm ben bu adami yaaa :-D kaynana derdnden kurtulnca kus hbi hafifledm sanki...bu arada bebislerr cok tatlii ben bu bayram sekerlerini teker teker yerimmm ;-)

Masallah parme'cimm lokummm bu kuzu.

Teşekkür ederiz balım teyzesi :)

Eki Görüntüle 832025
Oglumla herkesin bayramını kutluyoruz güzel anneler ve melekleri...

Oh oh gözümüz gönlümüz açıldı :)

Offff bugün bitsin artık çok kasvetli bir hava, eşim cenazeye gitti, acıkıp duruyorum ,canım tatlı çekiyor bu gidişle 1 kilo alıcam bugün pöfffffffffff

Arasta durmalisin sen örgüne devam et bence uzak dur su dolaptan :)

Bugün örgü de sıktı biraz ördüm bıraktım , eşimi bekliyorum gelse de araba turuna çıksak, pastaneye uğrasak

Pastane mı bak hala aklı fikri yeme içmede :) ben de misafir ağırladım daha valizleri bile yerlestiremedim

Bu arada su sıra en sınır oldugum şey Facebook ta tüm arkadas listemin yurt ici yurt disi gezi fotoları :) bu ne kardesim herkes gezmek icin benim cocuk doğurmamı mı beklemiş . Asla kıskanmiyorum :)

Benim de her yediğini facede paylaşan arkadaşlarım sağolsunlar canımı pasta çektirdiler.

Yuh daha gelir gelmez misafir mi ağırladın ah kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…