- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #55.901
Herkesin bayramini kutluyorum.Bisey sormak istiyorum sizlere.bebisleriniz ayda kac kg aliyor?bizim gecen kontrolumuzde oglum gunde 50 g almis gorundu.doktor da cok beslenmis dedi.3 saat arayla emzir dedi.ama benim oglum gunduzleri uyumadigi icin surekli emmek istiyor.uyusa bile en fazla 1 bucuk saat uyuyor kesintisiz.yani 3 saatte bir emme isi bizde olmuyor maalesef.cunku uyanikken emmek istiyor surekli.sizde durumlar nasil?
Hepinizin bayramini kutlarim yoldaslarim...yazmiyordum ama hep burdayim telden olunca zor oluyor yazmasi...
Kaynana muhabbeti dönüyor ya benim 2 oglum var simdi kara kara düsünüyorum kaynana olunca nasil davranmak gerektigini :)) cunki ne olursa olsun kaynana sevilmiyo sanki ya iste buna uzuluyorum kendim icin sadece...
Mutlu bayramlar hepinize.
tatlı kuzucuklar ve onların güzel anneleriiii
biraz geç de olsa biz de minik tavşanımla birlikte sizlerin bayramını kutluyoruz büyüklerimizin ellerinden kankilerimizin de gözlerinden öpüyoruzzzznice mutlu bayramlaraaaa!!
Kızlar oğlum size öpücük gönderiyor yola çıktık bu öğlen benim memleketime Eskişehir'e gidiyoruz çok mutluyum Kaan'ım rahmetli büyükbabamın evine gidecek annemle anlamlar teyzemler hepsi orda kavgasız gürültüsüz kaçabildik kaynanatörlerden Eki Görüntüle 832015 Eki Görüntüle 832015
Kızlar oğlum size öpücük gönderiyor yola çıktık bu öğlen benim memleketime Eskişehir'e gidiyoruz çok mutluyum Kaan'ım rahmetli büyükbabamın evine gidecek annemle anlamlar teyzemler hepsi orda kavgasız gürültüsüz kaçabildik kaynanatörlerden Eki Görüntüle 832015 Eki Görüntüle 832015
Eki Görüntüle 832025
Oglumla herkesin bayramını kutluyoruz güzel anneler ve melekleri...
Masallah parme'cimm lokummm bu kuzu.
Eki Görüntüle 832025
Oglumla herkesin bayramını kutluyoruz güzel anneler ve melekleri...
Offff bugün bitsin artık çok kasvetli bir hava, eşim cenazeye gitti, acıkıp duruyorum ,canım tatlı çekiyor bu gidişle 1 kilo alıcam bugün pöfffffffffff
Arasta durmalisin sen örgüne devam et bence uzak dur su dolaptan :)
Bugün örgü de sıktı biraz ördüm bıraktım , eşimi bekliyorum gelse de araba turuna çıksak, pastaneye uğrasak
Pastane mı bak hala aklı fikri yeme içmede :) ben de misafir ağırladım daha valizleri bile yerlestiremedim
Bu arada su sıra en sınır oldugum şey Facebook ta tüm arkadas listemin yurt ici yurt disi gezi fotoları :) bu ne kardesim herkes gezmek icin benim cocuk doğurmamı mı beklemiş . Asla kıskanmiyorum :)
Offfffffff bu nasıl tatlı bir pozdur maşallah kuzucuğa.Gelirsem yasak masak dinlemem öperim
Benim de her yediğini facede paylaşan arkadaşlarım sağolsunlar canımı pasta çektirdiler.
Yuh daha gelir gelmez misafir mi ağırladın ah kıyamam
Rabarbaa'cim bu yanaklari benim icin op sev kokla lutfen. Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?