2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla nutkum tutularak okudum yazdiklarini, ben 3 tel sacini kurularken bile imtina ediyorum. Cildirmakta haklisin.

Yavruna Kayinvaliden bakacak ise bir ayar cekmekte fayda var derim

Esim ve oglumla beraber yuruyus yaptik. Onlar baba ogul pusetle yavas yavas yuruduler ben daha tempoluydum. 120 defa ip atladim ama ne atlama. Koca totomu kaldirmak hic kolay olmadi. Yarinki hedefim 150.

Bakalim bir gazla basladim umarim devam eder.

iyi akşamlar kızlar,
Benim kızım birkaç gundür emmek istemiyor.bazen sagdigim sutu biberonla veriyorum.ona alışmış olabileceğinden korkuyorm.birde bebisleriniz sallamadan uyuyor mu?mutlu düşler donenceden bizde aldık ama sadece bakıyor uykusu gelince mizmizlaniyor ve mutlaka saklıyoruz.

Kayra gece uyanip emdikten sonra gazi cikartmaya calisiyorum ama gunduz cikardigi gibi kolay ve cabuk cikmiyor. Benzer durumlar sizde de var mi?

Bir de bebekler ne zaman kendi kendilerine gaz cikarabilecekler bilen var mi?

İnşallah canım valla seni oyunca ben bile gaza geldim ama benim spor yapacağım bir yer yok maalesef bodrumda spor aletleri var hatta ufak bir spor salonu var ama kızı bırakıp inmek zor geliyor.

Sağol canim cevabın için. Bizde gün hesabı yapiliyo bildiğim kadarıyla. Olmazsa dediğin gibi yaparım artık.

Helal olsun

Canım kayınvaliden oksijen ziyanlığı başka da bişey demiyorum

Çok geçmiş olsun canım yaaa off teker teker hastalanıyo kuzucuklar. Çarçabuk toparlanır inşallah.

Kızımı bıcı bıcırıklar yaptırdık babasıyla balığım benim mis olduşimdide uykuya dalmak üzere inş hepimiz sorunsuz bir gece yaşarız
Oh misler gibi kokmuştur sıhhatler olsun fıstığıma. Kokla annesi benim için :))

hemen bunu gördüm ve yazmasam ölürümmm ayyy kınamıııı sen bitarafına yak diyeydinnn kınayı afedersin ama kadın manyakmı yaaa yuh diorum başkada bişe demiorummm

Kızlaaaaaar :) an itibariyle halvet tamamdır :))))

Hadi gözün aydın canım :)

evet canım hemen hemen hepimizin aldığı bu :)

Cnm gunesi diyosun dmi etlkili bi sesi yok diye....bab geldgnde onu gotrdu actrdi sesini..smdi dahq cak dikkatini cekiyo

Yarin babami arayip sorarm cnm hber veririm..cok az cikiyodu sesi smdi super
Haber bekliyoss CNm bütün topikte bu mutlu ciftliktenmi var acep

Evet mis oldu teyzoşu koklarım tabi zaten bahaneye bakıyorum sende idoşu kokla mis misss uyuyormu senin kuzucuğundabenimde gözlerim yanıyor valla uyusam ne süper olcak diren cucu durumundayım ne zorum varsa

Evet mis oldu teyzoşu koklarım tabi zaten bahaneye bakıyorum sende idoşu kokla mis misss uyuyormu senin kuzucuğundabenimde gözlerim yanıyor valla uyusam ne süper olcak diren cucu durumundayım ne zorum varsa

7 den beri uyuyodu canım acıkmış mızırdandı aldım pınar süt veriyorum Uyuyor bereket emmesi bitsin doğru yatağa. Ben de dağınık toplamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…