- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.681
öfkeden delirmek üzereyim yaaaaaaaa
eşimle markete gitmek için Furkan ı babaanneye bıraktık, eşim yemeğede gidelim dedi. sevinerek gittimhavada çok güzeldi, mutlu oldum nasıl...ama eve dönünce kv. ne desin, komşu geldi bunun başı çok ateşli dedi kına sürdü. Ben şooookk oğlumun başında daire şeklinde kumaş yapışmış altında kahverengi şıralı bişey kına gibi kokmuyo.tam bıngıldağın üzerinde...suratımı astım sinirden dişlerimi sıktım.arabada eşime saymadığımı bırakmadım.bnden izinsiz nasıl yapar, bilerek yaptı, bi daha oğlumu bırakmam.eşim sakin ol dio ne zararı var belki faydası olur dio..kudurdum resmen yaa..bıngıldağa ben dokunmuyorum bi yabancı nasıl dokunur, başka ne yaptı kimbilir:18::18:. önce bi kaç kez bunu bi kadın var götürelim okur başını sıvazlar kına sürer huysuzluğu gazı kalmaz die. kabul etmedim eşimde sakın dedim. Bana inat yaptı. yarın banyo yaptırmaya gelir konuşcam ama.sinirle kalbini kırmayım öfkeyle kötü söz et5miim dedim ama çk kızdım...
geçmişi şimdi okicam. bnde de tırnak batması var sol orta da çk rahatsızım.37 numara giyiyorum ama spor ayakkabım harici sol taraf hep acıyo
Esim ve oglumla beraber yuruyus yaptik. Onlar baba ogul pusetle yavas yavas yuruduler ben daha tempoluydum. 120 defa ip atladim ama ne atlama. Koca totomu kaldirmak hic kolay olmadi. Yarinki hedefim 150.
Bakalim bir gazla basladim umarim devam eder.
canım dilekçeyi okul ayarlar zaten o konuda rahat ol ama benim bildiğim enaz 1 ay alabiliyorsun ücretsiz izni yani gün değil ay hesabı yapılıyor. 2 aralık dersen 2 ocağa 1 ay 2 şuabata 2 ay eder bu durumda 15 tatilindede ücretsiz izinli olursun. bence 24 aralığa kadar rapor veya mazeret izni al ki ücretsiz iznini 1 ay alasın.yada 2 ocak işbaşı deyip ocakta rapor hakkın sıfırlandığı için rapor ve mazeret izni ile ocağı kapat boşuna 2 maaşın gitmesin yinede sen bilirsin
Esim ve oglumla beraber yuruyus yaptik. Onlar baba ogul pusetle yavas yavas yuruduler ben daha tempoluydum. 120 defa ip atladim ama ne atlama. Koca totomu kaldirmak hic kolay olmadi. Yarinki hedefim 150.
Bakalim bir gazla basladim umarim devam eder.
Cnm gunesi diyosun dmi etlkili bi sesi yok diye....bab geldgnde onu gotrdu actrdi sesini..smdi dahq cak dikkatini cekiyo
Nereye götürdü canım açtırttı sesini. benimkinde sorun var galiba. ,bırak baska odayı yanındayken zorduyuluyoCnm gunesi diyosun dmi etlkili bi sesi yok diye....bab geldgnde onu gotrdu actrdi sesini..smdi dahq cak dikkatini cekiyo
Nereye götürdü canım açtırttı sesini. benimkinde sorun var galiba. ,bırak baska odayı yanındayken zorduyuluyo
Aaa onun sesi daha cok açılabiliyor muymus ? Nasil yaptırmış acaba ?
öfkeden delirmek üzereyim yaaaaaaaa
eşimle markete gitmek için Furkan ı babaanneye bıraktık, eşim yemeğede gidelim dedi. sevinerek gittimhavada çok güzeldi, mutlu oldum nasıl...ama eve dönünce kv. ne desin, komşu geldi bunun başı çok ateşli dedi kına sürdü. Ben şooookk oğlumun başında daire şeklinde kumaş yapışmış altında kahverengi şıralı bişey kına gibi kokmuyo.tam bıngıldağın üzerinde...suratımı astım sinirden dişlerimi sıktım.arabada eşime saymadığımı bırakmadım.bnden izinsiz nasıl yapar, bilerek yaptı, bi daha oğlumu bırakmam.eşim sakin ol dio ne zararı var belki faydası olur dio..kudurdum resmen yaa..bıngıldağa ben dokunmuyorum bi yabancı nasıl dokunur, başka ne yaptı kimbilir:18::18:. önce bi kaç kez bunu bi kadın var götürelim okur başını sıvazlar kına sürer huysuzluğu gazı kalmaz die. kabul etmedim eşimde sakın dedim. Bana inat yaptı. yarın banyo yaptırmaya gelir konuşcam ama.sinirle kalbini kırmayım öfkeyle kötü söz et5miim dedim ama çk kızdım...
geçmişi şimdi okicam. bnde de tırnak batması var sol orta da çk rahatsızım.37 numara giyiyorum ama spor ayakkabım harici sol taraf hep acıyo
Kızlar biz bugün doktora gittik. Bebişim boğaz enfeksiyonu olmuşİşin aslı ben boğaz enfeksiyonu olmuşum kızıma geçirmişim Benim kulaklarım boğazım kaşınıyordu yanma da vardı ama ben hep alerjiden diye ihmal etmiştim. Şimdi doktor antibiyotik verdi. Senin sütünle bebiş iyileşir öksürük geçmezse getir mutlaka dedi.
Oh misler gibi kokmuştur sıhhatler olsun fıstığıma. Kokla annesi benim için :))Kızımı bıcı bıcırıklar yaptırdık babasıyla balığım benim mis olduşimdide uykuya dalmak üzere inş hepimiz sorunsuz bir gece yaşarız
Kızlaaaaaar :) an itibariyle halvet tamamdır :))))
kızlar merh bugün hiç giremedim geçmişi okuyup dönecem sizede önce bi sorum var genelde herksn aldığı oyun halısı bu mu Playgro Mutlu Çiftlik Oyun Halısı Işık Ve Sesli GittiGidiyor'da 96804090 bende hemen alımda kızımın boyun kasları gelişir belki bi sorun varsa bile düzelir
Kızlaaaaaar :) an itibariyle halvet tamamdır :))))
Cnm gunesi diyosun dmi etlkili bi sesi yok diye....bab geldgnde onu gotrdu actrdi sesini..smdi dahq cak dikkatini cekiyo
Haber bekliyoss CNm bütün topikte bu mutlu ciftliktenmi var acepYarin babami arayip sorarm cnm hber veririm..cok az cikiyodu sesi smdi super
Canım kayınvaliden oksijen ziyanlığı başka da bişey demiyorum
Çok geçmiş olsun canım yaaa off teker teker hastalanıyo kuzucuklar. Çarçabuk toparlanır inşallah.
Oh misler gibi kokmuştur sıhhatler olsun fıstığıma. Kokla annesi benim için :))
Aynen oyle valla:))Hadi gözün aydın canım :)
evet canım hemen hemen hepimizin aldığı bu :)
Gözün aydın hadi
Evet mis oldu teyzoşu koklarım tabi zaten bahaneye bakıyorumsende idoşu kokla mis misss uyuyormu senin kuzucuğunda benimde gözlerim yanıyor valla uyusam ne süper olcak diren cucu durumundayım ne zorum varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?