2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

7 den beri uyuyodu canım acıkmış mızırdandı aldım pınar süt veriyorum Uyuyor bereket emmesi bitsin doğru yatağa. Ben de dağınık toplamaya

Maşallah kuzuma ayy pınar süt süpermişş alemsin ayrıca bi ömre bedelsindağınık bitmiyoki oyun halısının hayrına evi süpürdüm akşam saati artık böle ne zaman boşluk bulursak ozaman iş yapacak benimde ütü var ama yatına inş bugün hiç girişemicem

bende de ütü var cucum yarına kısmet olursa yapacağım :) birde pazara gideceğim yarın :)

Ben ütüyü saymıyorum bile şuan akşam sofrası duruyo, giysi odası dışarı çıkıyo gündüz geceki gibi uyumuyo bu saatler iş yapmak için ideal. Başladım bakalım bi yerlerden

Ben ütüyü saymıyorum bile şuan akşam sofrası duruyo, giysi odası dışarı çıkıyo gündüz geceki gibi uyumuyo bu saatler iş yapmak için ideal. Başladım bakalım bi yerlerden

Sayma zaten salla gitsin kuzum haklısın gündüz bıcır bıcırlar kolay gelsin sana bende kaçtım iyi geceler tekrardan:)

süper rüya :) piknik tüpü pamuk olmasa da ben evde ıslak mendilleri yıkayıp siliyorum . yıkayınca köpüğü gidiyor pamuktan da daha rahat oluyor ıslak mendil

kızlaaaaaaaar moralim çok bozuk ( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!

neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş ( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm

sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm ( uyuyo şimdi meleğğimmm

Kemeri bagli diil miydi ins bisey cikmaz yalovanin kiz da pusetten dusmustu bisey olmadi Allah koruyor meleklerimizi. Korkma sen iyi dusun iyi olsunn

canım gecmiş olsun, Allah korumuş. üzülme isteyerek yapmadın sonucta, bende gecen gün kapıdan geçerken kafasını çarptım kapıya çok sucluluk duymuştum. Hiçbişy olmaz Allahın izniyle

Ben milli egitim mudurlugunde memurum canim. Ogretmen olamadim malesef fizik okudum formasyon aldim dersane stajerlik falan derken normal memur oldum.
Gecmis olsun canim. Sen bol bol emzir antikorlar ona gecer.

Canim benim esim gitti benim. Ucretsiz izin icin. Gorevli memur bilgisayarda yazmis. Esim sadece imzalamis. Biz 11kasimda verdik. 15de maas yatinca maliyeye geri odeyecegiz. Valilik ayni binada olunca ayni gun dilekce onaylandi. Haziran 15e kadar izindeyim. Ben mudurlukte memurum. Ogretmenlerinde boyledir heralde.

ayy cnm zaten duygusalım okurken gözlerim oldu Allah korusun bebişlerimizi keyfide yerindeymiş bişe olmaz Allahın izniyle kaza bu düşeceklerde benimde kafasına dirseğim değdi geçen nasıl dudağını büzdü ama hemen sustu emanetleri allaha melekler koruo onları

kızlar geçmişi çok az okuyabildim hepinize desteğiniz için teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım lütfen kusura bakmayın yarın randevu aldım öğleden sonra eşim gelecek götürecez dua edin lütfen bişe çıkmasın:18::18:

Hadi gözün aydın canım :)

evet canım hemen hemen hepimizin aldığı bu :)
artıkbende aldım verdim siparişi bakalım.

benimkide hep sağa yatırıo cnm.

bugün yaptım masaj cnm biraz yumuşadı sanki sezeryan oldum ben ama inşallah ufak bi tutulma falandır yarın gitcez bakalım düzelir umarım ve bişe çıkmaz

çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz yavrucuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…