- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.701
Kızlaaaaaar :) an itibariyle halvet tamamdır :))))
7 den beri uyuyodu canım acıkmış mızırdandı aldım pınar süt veriyorumUyuyor bereket emmesi bitsin doğru yatağa. Ben de dağınık toplamaya
Maşallah kuzumaayy pınar süt süpermişş alemsin ayrıca bi ömre bedelsin dağınık bitmiyoki oyun halısının hayrına evi süpürdüm akşam saati artık böle ne zaman boşluk bulursak ozaman iş yapacak benimde ütü var ama yatına inş bugün hiç girişemicem
Bimbambommm gözün Aydın kaldımı halvet olmayan
Maşallah kuzumaayy pınar süt süpermişş alemsin ayrıca bi ömre bedelsin dağınık bitmiyoki oyun halısının hayrına evi süpürdüm akşam saati artık böle ne zaman boşluk bulursak ozaman iş yapacak benimde ütü var ama yatına inş bugün hiç girişemicem
bende de ütü var cucum yarına kısmet olursa yapacağım :) birde pazara gideceğim yarın :)
Ben ütüyü saymıyorum bile şuan akşam sofrası duruyo, giysi odası dışarı çıkıyo gündüz geceki gibi uyumuyo bu saatler iş yapmak için ideal. Başladım bakalım bi yerlerden
Kızlaaaaaar :) an itibariyle halvet tamamdır :))))
Kızlar hiç takip edemedim bu ara kusura bakmayın. Benim hızdık sanki karakter değiştirdi diyet mi yapıyor nedir. Geçmişe dalayım dedim yok hayatta yetişemem. Dün geceki rüyamı anlatmam lazım önce :) açık kaldı herhalde biryerlerin :) yolda yürüyorum kaldırımda bir kadın pusette bebek altını açmış kaka yaptı diye. Kaldırımın üstünde piknik tüpü üstünde tencere pamuk kaynatıyor altını temizlemek için. Islak mendil uzattım yok onlar hiç hijyenik değil dedi. Vay be dedim kadına çantasında piknik tüpü tencere taşıyor ne anneler var :) bu kaka vakaları sanırım içime işlemiş :)))
Öpüyorum herkesi yetişicem size en kısa zamanda
Canlı yayın
Allah iyiliğini versin
kızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm
sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm( uyuyo şimdi meleğğimmm
Kemeri bagli diil miydiins bisey cikmaz yalovanin kiz da pusetten dusmustu bisey olmadi Allah koruyor meleklerimizi. Korkma sen iyi dusun iyi olsunn
canım gecmiş olsun, Allah korumuş. üzülme isteyerek yapmadın sonucta, bende gecen gün kapıdan geçerken kafasını çarptım kapıya çok sucluluk duymuştum. Hiçbişy olmaz Allahın izniylekızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm
sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm( uyuyo şimdi meleğğimmm
Ben milli egitim mudurlugunde memurum canim. Ogretmen olamadim malesefnasıl kızlar ya okula doğum belgesini verdiğinizde müdürünüz hesaplayıp söylemedi mi şu tarihte başlaman gerekiyor diye sonuçta hastanede verilen rapor tarihi öğretmenlerin yaz tatili sebebiyle uymuyor normal memur için o rapordaki tarih geçerli. sorumluluk okul müdürüne ait. benim okuda önce yeni bir memur var o hesapladı yanlış tarih verdi dedim imkansız anlattım. sonra müdürle görüştüm müdür hesapladı benim hesabımla aynı tarihi verdi. 1 kasım itibariyle işbaşı olarak görünüyorum.
Gecmis olsun canim. Sen bol bol emzir antikorlar ona gecer.Kızlar biz bugün doktora gittik. Bebişim boğaz enfeksiyonu olmuşİşin aslı ben boğaz enfeksiyonu olmuşum kızıma geçirmişim Benim kulaklarım boğazım kaşınıyordu yanma da vardı ama ben hep alerjiden diye ihmal etmiştim. Şimdi doktor antibiyotik verdi. Senin sütünle bebiş iyileşir öksürük geçmezse getir mutlaka dedi.
Canım seni bulmuşken ben de şunu sorayim:
Ayin 15i gelmeden ücretsiz izin dilekcemi vereyim diyorum yarin okula gidicem. Ne yazilir ne yapilir? 2 araliktan 1.dönem sonuna KD yazicam. Bi forumda dilekçeyle olmuyor başka bi form var diye okudum ama 2011tarihliydi.
kızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
artıkbende aldım verdim siparişi bakalım.Hadi gözün aydın canım :)
evet canım hemen hemen hepimizin aldığı bu :)
benimkide hep sağa yatırıo cnm.DURUSEL,
canım benim bebeğim de hep kafasını ısrarla sola yatırıyor kas kısalaşmasından korkuyorum ben de bu hafta sonu dra gideceğiz bakalım ne çıkacak?
tırnak batması doğumdan sonra bende de oldu kızlar ya resmen sinire baskı yapıyor sanki sol baş parmağım uyuşuk
Canim yumusakca masaj yapsan bebekyagi yada zeytin yag ile. Dedigin rahatsizliktan ablamin kizinda var boynunu hep icine cekiyor ve bir tarafina donemiyor masaj yapiyorlar ve fizik tedaviye baslayacaklar ve duzelme var. Dogumda incitmisler oda agridigi icin donmeye donmeye damar sertlesiyor ve kisalmis.Sen masaj yap bakalim. Daha yeni oldu diyorsun. Normale doner. Ablamin kizi 11aylik suan duzelme var masajla seninki hemen duzelir. Canini sikma sakin.
Hep ablamin kizini ornek gosteriyorum ama cocugu normal dogumda mahvettiler. Kalca cikigi boynunda sorun yavas yavas hepsi duzeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?