- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.641
bir bende var sanıyodum bu tırnak batması doğumdan sonra 3 aydır birkaç tırnakta oldu özellikle iki başparmağımda acıyor birinden bi bastırdım iltihap çıktı... tırnağı çekip alacaklar korkusundan gidemiyorum doktora... önceden ne batma ne bişi bilirdim ben yaa
Evet duzeltir cnm, sakin tirnagina operasyon yaptirmaya kalkma. Aksamlarida bolll tuzlu suya koy sonra iyice kurula. Ayagini hep temiz ve kuru tut. Batan kusmi kulak pamuguyla yavasca ittir zanan zaman ki batan kose tirnak uzarken yol bulsun. Birde evde batikon bulundur her yikamadan ce pedikurden sonra surersin mikrop kapmasin. Coook gecmis olsun cnm.
Benim ailemde cok doktor var, doktora gitmeden once danistim hangi doktora gideyim, emzirirken nasil ilac kullanirim diye, hepside pedikur onerdiler, bebde sana siddetle oneririm :)
bir bende var sanıyodum bu tırnak batması doğumdan sonra 3 aydır birkaç tırnakta oldu özellikle iki başparmağımda acıyor birinden bi bastırdım iltihap çıktı... tırnağı çekip alacaklar korkusundan gidemiyorum doktora... önceden ne batma ne bişi bilirdim ben yaa
Dogru pedikure mars mars :))
Bende bilmezdim, sisen ayaklarda tirnaklar etle kaynasmis,ve agirlikda artinca tirnaklarim batmisti, bende yuvarlak kesmisim bilmeden.
Cok canim yandi ve tirnagi kestirmemek icin cok direndim, pedikur ce tuzlu suyla cozdum sorunu. Parmagim kangren olacak sandim bir sabah uyandigimda o kadar kotuydu yani.
Ben altinci ayda dusunuyorum. Tamamen benim pimpirigimden dolayi. Gece surekli gozumun onunde olacak ihh dese bakiyorum. Altinci ayda daha kolay hareket eder doner . Ama ne kadar erken ayirirsan o kadar iyiymis. Zorluk cekebiliyormus bebisler.Günaydin kizlar ve tatli bebişleri :)bebekleriniz sizinle ayni odada mi yatiyor?odalari ne zaman ayirmak gerekiyor?kafam çok karisti,fikirlerinizi bekliyorum.
Masallah kuzucuga benimkide yumruk yapiyor inceliyor sonra agzina girmedimi aynen destek yapiyor:)))Eki Görüntüle 859487
biri ağzında öbürü destek veriyor
Selamlar canim masallah kuzucuguna.kızmm da arkdşlrınaa ve teyzelrinee slm vermek istedii
Bende de dogumdan sonra oldu. Benim ayaklarim sabaha sisiyor ve tirnaklar batiyor. Gun icinde normale donuyor. Su siralar batmiyor ama sabahlari ayaklarimin ustune zor basiyorum sisiyor. Gecmis olsun canim biran once duzelir.Merhaba güzel anneler ve kızımın güzel arkadaşları.Nasılsınız.Kızım uyurken bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim.Ben kötüyüm.Ayağımda baş parmağımın tırnağı batıyor çok canım yanıyor.Doktora gitmem lazım.Ama ne zaman gidicem onuda bilmiyorum.Orayı yarıp batan tırnağı kesip alırlarsa hemen ayağa kalkamam.O zaman canım kızım napıcak.Gerçi annem ve kv var ama yinede kızımla ilgilenemicem diye üzülüyorum.Benimki uyandı.Sonra görüşürüz.
kızlar bu gün okulumdan aradılar doğum iznim biteli 15 gün olmuş, bana ulaşamamışlar göreve başlamam gerekiyomuş ve geçmişe dönuk rapor bulmam gerekiyormuş..
Moralim bozuldu.. İstanbul da Öğretmenim . doğum öncesi 5 hafta yaz tatiline geldiği için ilçe sorun çıkarmış, mebbisde 27 kasım olan rapor bitiş tarihini 21 ekim olarak güncellemişler.
asıl canımı sıkan şey mdr yard. geçmişe donuk rapor getirmezsem kınamadan daha agır yani kademe durdurma yada memuriyetten çıkarma cezası uygulanacakmış.. telefonda uzunca bir tartıştık, bana daha erken soylemelri gerektiğini benim bu guncellemden haberim olmadığı için beni bağlamadığını söyledim. tabi mdr yrd. kendini aklamak için verdiğim raporun doğum sonrası olduğunu bilmediğini normal rapor zannettiği için işlem yaptığını söyledi. çıldırıcaktım adeta adam nerdeyse 1 ay once telefonda benimle konuşup bebeğimi bile sordu, bide bana demezmi biz kimin doğum yaptığını nasıl takip edelim diye.. o kadar garip çelişkili bi şekilde konuştuki tutulacak tarafı yok. ısrarla raporda doğum sonrası diye yazmadığını söyledi. Allahtan raporun bir nüshası bende hemen baktım tabikide yazıyo.. yarın okula gidip müdürle konuşucagım. ben haklı olduğumu onların ıhmai yüzünden geçmişe donuk rapor almama gerek olmadığını düşünüyorum..
lütfen dua edin de rapor derdiyle ugrasmayayım..daha bebeğim 3 aylık olmadı. bide kasım sonu raporumu ilçe kabul etsin diye de dua edin..
kızlar bu gün okulumdan aradılar doğum iznim biteli 15 gün olmuş, bana ulaşamamışlar göreve başlamam gerekiyomuş ve geçmişe dönuk rapor bulmam gerekiyormuş..
Moralim bozuldu.. İstanbul da Öğretmenim . doğum öncesi 5 hafta yaz tatiline geldiği için ilçe sorun çıkarmış, mebbisde 27 kasım olan rapor bitiş tarihini 21 ekim olarak güncellemişler.
asıl canımı sıkan şey mdr yard. geçmişe donuk rapor getirmezsem kınamadan daha agır yani kademe durdurma yada memuriyetten çıkarma cezası uygulanacakmış.. telefonda uzunca bir tartıştık, bana daha erken soylemelri gerektiğini benim bu guncellemden haberim olmadığı için beni bağlamadığını söyledim. tabi mdr yrd. kendini aklamak için verdiğim raporun doğum sonrası olduğunu bilmediğini normal rapor zannettiği için işlem yaptığını söyledi. çıldırıcaktım adeta adam nerdeyse 1 ay once telefonda benimle konuşup bebeğimi bile sordu, bide bana demezmi biz kimin doğum yaptığını nasıl takip edelim diye.. o kadar garip çelişkili bi şekilde konuştuki tutulacak tarafı yok. ısrarla raporda doğum sonrası diye yazmadığını söyledi. Allahtan raporun bir nüshası bende hemen baktım tabikide yazıyo.. yarın okula gidip müdürle konuşucagım. ben haklı olduğumu onların ıhmai yüzünden geçmişe donuk rapor almama gerek olmadığını düşünüyorum..
lütfen dua edin de rapor derdiyle ugrasmayayım..daha bebeğim 3 aylık olmadı. bide kasım sonu raporumu ilçe kabul etsin diye de dua edin..
Canim benimde 10kasimdi. 11de ise baslamam yaziyordu. Sefim aradi. Megersem 6sinda baslamam lazimmis. Mazeret izni yazdilar. Esim rapor alacagiz demis mudur almasaniz iyi olur demis. Mebin muduru denetim fazla ondan yada ben aday memurum almsaniz demis. Esimde ucretsiz izin icin benim adima dilekce verdi ve 15hazirana kadar izindeyim artik.
Herkeste sorun cikariyorlar galiba izni bitmeyenler okullarina sorsunlar bizdeki raporla onlarin ki ayni olmayabiliyor.
Bir sorun cikmaz insallah mazeret izni falan gosterirler.
canım bende aynı durumdayım gel destek olalım birbirimize :) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zayiflayalim-ac-kalmadan-14.html#post32641943
öfkeden delirmek üzereyim yaaaaaaaa
eşimle markete gitmek için Furkan ı babaanneye bıraktık, eşim yemeğede gidelim dedi. sevinerek gittimhavada çok güzeldi, mutlu oldum nasıl...ama eve dönünce kv. ne desin, komşu geldi bunun başı çok ateşli dedi kına sürdü. Ben şooookk oğlumun başında daire şeklinde kumaş yapışmış altında kahverengi şıralı bişey kına gibi kokmuyo.tam bıngıldağın üzerinde...suratımı astım sinirden dişlerimi sıktım.arabada eşime saymadığımı bırakmadım.bnden izinsiz nasıl yapar, bilerek yaptı, bi daha oğlumu bırakmam.eşim sakin ol dio ne zararı var belki faydası olur dio..kudurdum resmen yaa..bıngıldağa ben dokunmuyorum bi yabancı nasıl dokunur, başka ne yaptı kimbilir:18::18:. önce bi kaç kez bunu bi kadın var götürelim okur başını sıvazlar kına sürer huysuzluğu gazı kalmaz die. kabul etmedim eşimde sakın dedim. Bana inat yaptı. yarın banyo yaptırmaya gelir konuşcam ama.sinirle kalbini kırmayım öfkeyle kötü söz et5miim dedim ama çk kızdım...
geçmişi şimdi okicam. bnde de tırnak batması var sol orta da çk rahatsızım.37 numara giyiyorum ama spor ayakkabım harici sol taraf hep acıyo
Kızlar ben rowenta silence force kullanıyorum cokta memnunum ancak cok ağır her gun cikar topla zor oluyor.
Su ayaklı pratik süpürgelerden almak istiyorum hafta bir de digerini kullanırım. Var mı Önereceginiz guzel bie süpürge
eşimle markete gitmek için Furkan ı babaanneye bıraktık, eşim yemeğede gidelim dedi. sevinerek gittimhavada çok güzeldi, mutlu oldum nasıl...ama eve dönünce kv. ne desin, komşu geldi bunun başı çok ateşli dedi kına sürdü. Ben şooookk oğlumun başında daire şeklinde kumaş yapışmış altında kahverengi şıralı bişey kına gibi kokmuyo.tam bıngıldağın üzerinde...suratımı astım sinirden dişlerimi sıktım.arabada eşime saymadığımı bırakmadım.bnden izinsiz nasıl yapar, bilerek yaptı, bi daha oğlumu bırakmam.eşim sakin ol dio ne zararı var belki faydası olur dio..kudurdum resmen yaa..bıngıldağa ben dokunmuyorum bi yabancı nasıl dokunur, başka ne yaptı kimbilir:18::18:. önce bi kaç kez bunu bi kadın var götürelim okur başını sıvazlar kına sürer huysuzluğu gazı kalmaz die. kabul etmedim eşimde sakın dedim. Bana inat yaptı. yarın banyo yaptırmaya gelir konuşcam ama.sinirle kalbini kırmayım öfkeyle kötü söz et5miim dedim ama çk kızdım...
geçmişi şimdi okicam. bnde de tırnak batması var sol orta da çk rahatsızım.37 numara giyiyorum ama spor ayakkabım harici sol taraf hep acıyo
canım hepimiz yeni doğum yaptık bu kiloları birden almadık vermemizde o kadar kısa sürmez yavaş yavaş vereceğiz bebeklerimizi emzirerek çünkü herşeyden önemli olan bebeklerimiz :)Canım verdiğin adrese baktım.Bende yarın sabah itibari ile başlıyorum.Benim çok kilom var.Nasıl olacak bilmşyorum ama olmak zorunda.Ölçülerimi yarın yazarım.Ama yazarken yerin dibine girerim.Ölçüleri görünce yuh dersin eminim.
yrn konuşcam cnm bakalım. cahile laf anlatmak zorEl kadar bebege kına mı yakmış huzursuzluğumu alirmiş hemde kafasına ayy delirmiş bu ben olsam buyuk bir kavga çıkmıştı coktan kavga cikar demiyorum ama haddini bildir kvne bence yoksa bu kafa ile cok kına yakar o daha
Kızlar ben rowenta silence force kullanıyorum cokta memnunum ancak cok ağır her gun cikar topla zor oluyor.
Su ayaklı pratik süpürgelerden almak istiyorum hafta bir de digerini kullanırım. Var mı Önereceginiz guzel bie süpürge
aman allahım cehalete gelof canım iyi dayanmışsın ben orayı yıkardım sinirden lafını söyle bi daha kalkışmasınlar böyle şeylere
bebe yağıyla sildim gelirgelmez, şampuanlı suyla da ama şıra gibi bişey tam çıkmadı ki öfffsölicem en baştada eşime ne bu cesaret die, bn işe başlayınca o bakacak nasıl güveneceğim yaaaaa
nasıl kızlar ya okula doğum belgesini verdiğinizde müdürünüz hesaplayıp söylemedi mi şu tarihte başlaman gerekiyor diye sonuçta hastanede verilen rapor tarihi öğretmenlerin yaz tatili sebebiyle uymuyor normal memur için o rapordaki tarih geçerli. sorumluluk okul müdürüne ait. benim okuda önce yeni bir memur var o hesapladı yanlış tarih verdi dedim imkansız anlattım. sonra müdürle görüştüm müdür hesapladı benim hesabımla aynı tarihi verdi. 1 kasım itibariyle işbaşı olarak görünüyorum.
Canim benimde 10kasimdi. 11de ise baslamam yaziyordu. Sefim aradi. Megersem 6sinda baslamam lazimmis. Mazeret izni yazdilar. Esim rapor alacagiz demis mudur almasaniz iyi olur demis. Mebin muduru denetim fazla ondan yada ben aday memurum almsaniz demis. Esimde ucretsiz izin icin benim adima dilekce verdi ve 15hazirana kadar izindeyim artik.
Herkeste sorun cikariyorlar galiba izni bitmeyenler okullarina sorsunlar bizdeki raporla onlarin ki ayni olmayabiliyor.
Bir sorun cikmaz insallah mazeret izni falan gosterirler.
bebe yağıyla sildim gelirgelmez, şampuanlı suyla da ama şıra gibi bişey tam çıkmadı ki öfffsölicem en baştada eşime ne bu cesaret die, bn işe başlayınca o bakacak nasıl güveneceğim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?