2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dogru pedikure mars mars :))

Bende bilmezdim, sisen ayaklarda tirnaklar etle kaynasmis,ve agirlikda artinca tirnaklarim batmisti, bende yuvarlak kesmisim bilmeden.

Cok canim yandi ve tirnagi kestirmemek icin cok direndim, pedikur ce tuzlu suyla cozdum sorunu. Parmagim kangren olacak sandim bir sabah uyandigimda o kadar kotuydu yani.

Canım şu an tırnaklarımın hepsi kısa.Batan kızımda çok küçük.Pedikür aletleriyle ben biraz batan yeri çıkarmaya çalıştım ama makasın sadece ucuna geliyor.Kaldırmak için bile büyüklüğü yetmiyor.Biraz uzasınlar hemen pediküre gidicem.O zamana kadarda tuzlu su yapıcam.İnşallah daha kötü olmaz.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

ya ben hiç pediküre gitmedim ne yalan söyliyim :) herşeyin bir ilki vardır benimki hastalıktan olcak

Günaydin kizlar ve tatli bebişleri :)bebekleriniz sizinle ayni odada mi yatiyor?odalari ne zaman ayirmak gerekiyor?kafam çok karisti,fikirlerinizi bekliyorum.
Ben altinci ayda dusunuyorum. Tamamen benim pimpirigimden dolayi. Gece surekli gozumun onunde olacak ihh dese bakiyorum. Altinci ayda daha kolay hareket eder doner . Ama ne kadar erken ayirirsan o kadar iyiymis. Zorluk cekebiliyormus bebisler.
Eki Görüntüle 859487
biri ağzında öbürü destek veriyor
Masallah kuzucuga benimkide yumruk yapiyor inceliyor sonra agzina girmedimi aynen destek yapiyor:)))
kızmm da arkdşlrınaa ve teyzelrinee slm vermek istedii
Selamlar canim masallah kuzucuguna.
Bende de dogumdan sonra oldu. Benim ayaklarim sabaha sisiyor ve tirnaklar batiyor. Gun icinde normale donuyor. Su siralar batmiyor ama sabahlari ayaklarimin ustune zor basiyorum sisiyor. Gecmis olsun canim biran once duzelir.

Canim benimde 10kasimdi. 11de ise baslamam yaziyordu. Sefim aradi. Megersem 6sinda baslamam lazimmis. Mazeret izni yazdilar. Esim rapor alacagiz demis mudur almasaniz iyi olur demis. Mebin muduru denetim fazla ondan yada ben aday memurum almsaniz demis. Esimde ucretsiz izin icin benim adima dilekce verdi ve 15hazirana kadar izindeyim artik.
Herkeste sorun cikariyorlar galiba izni bitmeyenler okullarina sorsunlar bizdeki raporla onlarin ki ayni olmayabiliyor.
Bir sorun cikmaz insallah mazeret izni falan gosterirler.

nasıl kızlar ya okula doğum belgesini verdiğinizde müdürünüz hesaplayıp söylemedi mi şu tarihte başlaman gerekiyor diye sonuçta hastanede verilen rapor tarihi öğretmenlerin yaz tatili sebebiyle uymuyor normal memur için o rapordaki tarih geçerli. sorumluluk okul müdürüne ait. benim okuda önce yeni bir memur var o hesapladı yanlış tarih verdi dedim imkansız anlattım. sonra müdürle görüştüm müdür hesapladı benim hesabımla aynı tarihi verdi. 1 kasım itibariyle işbaşı olarak görünüyorum.

öfkeden delirmek üzereyim yaaaaaaaa
eşimle markete gitmek için Furkan ı babaanneye bıraktık, eşim yemeğede gidelim dedi. sevinerek gittim havada çok güzeldi, mutlu oldum nasıl...ama eve dönünce kv. ne desin, komşu geldi bunun başı çok ateşli dedi kına sürdü. Ben şooookk oğlumun başında daire şeklinde kumaş yapışmış altında kahverengi şıralı bişey kına gibi kokmuyo.tam bıngıldağın üzerinde...suratımı astım sinirden dişlerimi sıktım.arabada eşime saymadığımı bırakmadım.bnden izinsiz nasıl yapar, bilerek yaptı, bi daha oğlumu bırakmam.eşim sakin ol dio ne zararı var belki faydası olur dio..kudurdum resmen yaa..bıngıldağa ben dokunmuyorum bi yabancı nasıl dokunur, başka ne yaptı kimbilir:18::18:. önce bi kaç kez bunu bi kadın var götürelim okur başını sıvazlar kına sürer huysuzluğu gazı kalmaz die. kabul etmedim eşimde sakın dedim. Bana inat yaptı. yarın banyo yaptırmaya gelir konuşcam ama.sinirle kalbini kırmayım öfkeyle kötü söz et5miim dedim ama çk kızdım...

geçmişi şimdi okicam. bnde de tırnak batması var sol orta da çk rahatsızım.37 numara giyiyorum ama spor ayakkabım harici sol taraf hep acıyo

El kadar bebege kına mı yakmış huzursuzluğumu alirmiş hemde kafasına ayy delirmiş bu ben olsam buyuk bir kavga çıkmıştı coktan kavga cikar demiyorum ama haddini bildir kvne bence yoksa bu kafa ile cok kına yakar o daha

Kızlar ben rowenta silence force kullanıyorum cokta memnunum ancak cok ağır her gun cikar topla zor oluyor.

Su ayaklı pratik süpürgelerden almak istiyorum hafta bir de digerini kullanırım. Var mı Önereceginiz guzel bie süpürge

parmecim benim ki fakir darky memnunum her gün onu açıyorum haftada birde diğer sulu süpürgemi açıyorum. çekim gücü güzel yani yerden halıyı kaldırıyor :)

aman allahım cehalete gelof canım iyi dayanmışsın ben orayı yıkardım sinirden lafını söyle bi daha kalkışmasınlar böyle şeylere

canım hepimiz yeni doğum yaptık bu kiloları birden almadık vermemizde o kadar kısa sürmez yavaş yavaş vereceğiz bebeklerimizi emzirerek çünkü herşeyden önemli olan bebeklerimiz :)

ben olsam senin kadar sabırlı duramazdım heralde bıngıldak ya yıkarken bile insan korkuyor doktor bile ellediğinde ürperiyorum birşey olursa diye ne ccesaret kına yakmak birde kafasında kına doktora götüreceksin sen o durumu yaşayacaksın hiç mi düşünmez bu kv bunları hayret birşey

yrn konuşcam cnm bakalım. cahile laf anlatmak zor

arzum kullanıyorum çook memnunum arzum lestomax kırmızı cnm.

aman allahım cehalete gelof canım iyi dayanmışsın ben orayı yıkardım sinirden lafını söyle bi daha kalkışmasınlar böyle şeylere

bebe yağıyla sildim gelirgelmez, şampuanlı suyla da ama şıra gibi bişey tam çıkmadı ki öfff sölicem en baştada eşime ne bu cesaret die, bn işe başlayınca o bakacak nasıl güveneceğim yaaaaa

bebe yağıyla sildim gelirgelmez, şampuanlı suyla da ama şıra gibi bişey tam çıkmadı ki öfff sölicem en baştada eşime ne bu cesaret die, bn işe başlayınca o bakacak nasıl güveneceğim yaaaaa

of canım bebeğin için çok üzüldüm ya yazık masumum çaresiz işte nasıl bakıcak bu senın bebeğine allah yardımcın olsun canım

Bu hesap olayını anlıyorum umudumvar ancak mudur yard. eğer rapor tarihini hesaplamadan yanlış girdiyse kendi ihmalkarlığını bana mal etmeye çalışmasına çok kızdım. Belliki senin söylediğine göre mudur ona kızdı oda beni telaşlandırarak kendini kurtarmak için benden geçmişe donuk rapor istiyor. açıkçası tamam geçmişie donuk rapor dyelimki buldum ama konuşma tavrı çok yanlıştı.
şuan işe başladınmı peki?

Mazeret hakkımı da köprüden önce son cıkıs olarak kullanmak istiyorum. eger rapor bulamazsam ocak ayında kullanmayı planlamıştım.off butun hesaplar alt ust oldu. ücretsize ayrılmayıda düşünmüyorum. Allahtan yarınkv de geliyor izmirden. en kotu ihtimal karneye yakın işe başlayıpkv yı bi suredaha bizde tutmak. donuş bileti yancak artık.

Of ki ne of hele o bakacaksa muhakkak konus yapmasın kafasına gore herseyi cocuğa bir kere kırılır küser hic degilse yapmaması gerektiğini bilir

Demek aynı duygular içerisindeyiz:)) Aynı şekilde eşim bu konuda çok anlayışlıdır. Erken gelse yemek de yapar, çok iyi yapamaz ama yapar işte bir şeyler. Yemekli misafir ağırlayan arkadaşlara tebrikler benden de!

QUOTE=my_honey;32639359]yemin ediyorum burada arkadaslar misafir agirladiklarini/agirlayacaklarini soylediklerinde ayni seyleri hissediyorum. Birak misafiri ben evde tek basimaysam yemek yapamiyorum. anlasilan o ki ben beceriksizim :)

Allahtan esim hem yemek yapabilen biri hem de yemek yoksa sikinti yapmaz o yuzden rahatim.

Ama misafir agirlayan tum arkadaslari tebrik ediyorum.[/QUOTE]

Pfffff ne sinir. İste oyuzden ben kimselere birakmiyorum kizimi, bi annem okadar. O da benden habersiz onayim olmadan asla bisey yapmaz diye. Ewt bi markete bile gidemiyorum ama kizimi da kimselere vermiyorum. İnsallah faydasi olur diyelim bununla da gecmis olsun diyelim ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…