2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

DURUSEL,
canım benim bebeğim de hep kafasını ısrarla sola yatırıyor kas kısalaşmasından korkuyorum ben de bu hafta sonu dra gideceğiz bakalım ne çıkacak?

tırnak batması doğumdan sonra bende de oldu kızlar ya resmen sinire baskı yapıyor sanki sol baş parmağım uyuşuk

Bu arada bu da benim küçük tatlı tontişim ayın 15inde 3 aylık olacağız 7600gr 65 cm olmuşuz maşallah kuzitoma obur şirinim benim :)) Eki Görüntüle 858977

Tosuncuk bu tosuncuk maşallah

Kuzummm çok şirinsin sen rockstar :)

Benim eşime kalsa şimdiden herşeyi vericek ağzına :) Babasıyla yalnız bırakmaya korkuyorum

Bunu okuyunca aklıma şu şarkı geldi Müslüm Gürses - Sebahat Abla (Düet: Sezen Aksu) - Dailymotion video

Maşallah canım eklemeden geçemedim bu da benim rock star oğlum :)
Eki Görüntüle 859204

Buralar hep rockstar dolmuş yahu :) Maşallah bu yakışıklıya

Geçmiş olsun canım sıkma canını iyi ki farketmiş doktor Allah korusun bebişlerimizi

herkese iyi akşamlar. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Elif Ece'm Ağustos 2013 doğumlu Eki Görüntüle 859240

Gel kız gel tatlı bıcır seni hoşgeldin :))

Canım hemen moralini bozma sabret doktora götürene kadar belki hiçbir şeyi yoktur üzme canını

Yaa kızının adını Mavi mi koydunnnnn Ben de çok istemiştim Asunun yanına 2. isim olarak ama eşim beğenmedi. Adıyla yaşasın meleğin. Ayrıca kilosu çok değil bence. Geçen kontrolümüzde sağlık ocağında 2 aylık bebek vardı 7 kilo

Eki Görüntüle 859487
biri ağzında öbürü destek veriyor

Hahahhh tatlılığa bak yarebbim :))

Benzer ev manzarası bizde de var canım. Ek olarak benim işle ilgili numunelerim, ajandam, notlarım :) Geçen gün verdikleri bi numuneyi almaya gelicez işin bittiyse dediler 2 gün aradım evin içinde En son bilgisayar masasının yanına sokuşturduğum aklıma geldi off kafa da kalmadı yaw

Çıplak yakalanınca dehşete düştü !..

Eki Görüntüle 859509

Ama ben bunu yerim yaaa Ayrıca seni tebrik ediyorum canım bu pozu yakaladığın için Kocamaaaan büyütüp duvara asmalık olmuş :))

kızmm da arkdşlrınaa ve teyzelrinee slm vermek istedii

Selam güzel kız :)

Hadi bakalım geçmiş olsun canım aman İdoşa nazar değmesin sakın huy edinmesin bu gece ıkınmalarını :)

Peki canim mama verdinmi bu surecte? Ben emzirirken regl olmayi beklemiyordum, olmamamiz gerekir, o yuzden panik oldum, sen her ay duzenli oluyormusun?

Benim tam 58 gün doğum sonrası kanaman sürdü ve 60. gün de regl oldum Şaka gibi ama gerçek bi kurtulamadım yaw. Ayrıca hiç mama vermedim doğurduğum günden beri sadece meme...

Canım arasta söylemiş okurken gördüm benim aklıma da diş geldi 4. aydan sonra diş huzursuzlukları başlarmış diyolla :)

Töbe yaa sinir oldum iyi kendini tutmuşsun canım hakikaten sinir olunmayacak gibi değil

Badem icin ne zamandır istiyordum bir türlü denk gelmemişti arayıp esimi hemen sipariş veriyorum Sağol Canim
Kizlar ben tüy toplamak için sticky buddy diye bir urun almistim.üzeri yapiskanli ve yikanarak temizleniyor dolayisiyla yedek rulo almaniza gerek kalmiyor.gitti gidiyorsa satiliyor bi inceleyin isterseniz.

Kızlar biz bugün doktora gittik. Bebişim boğaz enfeksiyonu olmuş İşin aslı ben boğaz enfeksiyonu olmuşum kızıma geçirmişim Benim kulaklarım boğazım kaşınıyordu yanma da vardı ama ben hep alerjiden diye ihmal etmiştim. Şimdi doktor antibiyotik verdi. Senin sütünle bebiş iyileşir öksürük geçmezse getir mutlaka dedi.

çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir Asucuk

çok geçmiş olsun.. kısa sürede iyileşin inşallah

Islakken mı atayım kedicik kurusun öyle mı

Bizim ki renk vermemişte pamukları bırakmış digerlerinin üstüne ona da iyi gelir mı biliyormusun ?

Eski usul koli bandını geri katlayıp üstünden pamukcukarı toplayabilirsin

Canim misafir gelince gorenemisim kusura bakma. Ben de rengi geçmiş sandım. Koli bandı iyi fikir. Umarım düzelmiştir...

Hay allah... Bugünlerde hep bu rapor sorunları aldı başını gidiyor. İnşallah halledersin canım cok uzuldum

Ya bu cehalet nasi biseydr ... bingildaga kina surmekmi....al o kinayii tobe yarabbim ......cnm esinin annesi alinmiyosndr umarim.bzmkininn annesine pek bnzyio cahille yola ckmak zor.ve asla laf anlamz kabul etmez onunki dogrudur..bnmkide cocuk gaz cikarsin diye kicina fitil koymaya kalkicak kdr cahil..bebegine o bakicaksa mutlaka konus tavrini koy senn istemedgn hcbseyi ypmasin konu komsuyuda dnlemesin ..bzm lafimizi dnlemzler ama komsularin soyledgi emirdir..hepsi birer proff;-) donusumm senn kv yle olucakmis...ayyy sismisim vlaaa :-D

geçmiş olsun canım.allah acil şifa versin

Canim önce yazili olarak senden savunma istenmesi gerekiyomus. O savunma alınmadan sana hicbir ceza verilemezmis.
7 gun icinde verecegin savunmada durumu acikca belirttigin zamanda da en fazla işe gitmediğin için ayliktan kesme yapilir. (Savunmani vermezsen kabul etmiş oluyorsun)
Panik yok korkma...

Hepsiine bayildimmm.masallh allah ozene bezene yaratmis bocukleri :-D PARMEErock forever diyosunuz yani :-D unuttugum kacrdgm seyler cok kusura bkmayin canlar..biyerdrn dalicam mevzulara....haaa durr SULOZz kerimm cocugun niye ozeline giriyosun ya oyle poz olurmu utandrdin kuzuyu :-D GUNEBAKAN gecmis olsun cnm bnm.bu mevsim cok sakat

Senin iznin olmadan yapması çok ayip. Hele bi de daha da önceden konuşup hayir demissin buna rağmen yapması ayıp sınırını da geçmiş.
Kudurdum burada ben bile

yok canım raporluyum. kedicikin de söylediği gibi senden savunmanı isteyecek hani idarecilerin meşhur lafı vardır söz uçar yazı kalır resmiyette herşey yazıyla olur diye. okulun senin iznini hesaplayıp sana tebliğ ettimi yazılı olarak hayır aradan kaç gün geçmiş aradılar mı işe gelmiyorsun diye hayır onlar birazda kendi başları ağrıyacak diye çekiniyorlar emin ol. çünkü geçmişe ait rapor alırsan kendilerini de aklamış olacaklar bu kez doğru hesapladıklarına eminmisin ilçede yanlış hesaplayabiliyor. lisede çalışıyorsan 15 temmuza kadar resmiyette çalışıyor görünüyorsun bunu unutma hesabı ona göre yapmaları gerek bebeğin daha çok küçük ne çabuk doldu senin iznin 37ye kadar çalışabilir almadın mı ? hesabı birde sen yap canım rahat ol hiçbirşey çıkmaz bu işten onlar idareciyse bende bölüm şefiyim azıcık anlarım bu işlerden :))

Canım seni bulmuşken ben de şunu sorayim:
Ayin 15i gelmeden ücretsiz izin dilekcemi vereyim diyorum yarin okula gidicem. Ne yazilir ne yapilir? 2 araliktan 1.dönem sonuna KD yazicam. Bi forumda dilekçeyle olmuyor başka bi form var diye okudum ama 2011tarihliydi.

CNm denedim oyun halısını öle çok etkili bi sesi yok benimkininde ama yeterli geldi duruya sevdi belkide böyle olması daha iyi uyur belki bu seste ben diğer odadayken çok hafif geliyo sesiii

canım dilekçeyi okul ayarlar zaten o konuda rahat ol ama benim bildiğim enaz 1 ay alabiliyorsun ücretsiz izni yani gün değil ay hesabı yapılıyor. 2 aralık dersen 2 ocağa 1 ay 2 şuabata 2 ay eder bu durumda 15 tatilindede ücretsiz izinli olursun. bence 24 aralığa kadar rapor veya mazeret izni al ki ücretsiz iznini 1 ay alasın.yada 2 ocak işbaşı deyip ocakta rapor hakkın sıfırlandığı için rapor ve mazeret izni ile ocağı kapat boşuna 2 maaşın gitmesin yinede sen bilirsin

Kızımı bıcı bıcırıklar yaptırdık babasıyla balığım benim mis olduşimdide uykuya dalmak üzere inş hepimiz sorunsuz bir gece yaşarız

CNm denedim oyun halısını öle çok etkili bi sesi yok benimkininde ama yeterli geldi duruya sevdi belkide böyle olması daha iyi uyur belki bu seste ben diğer odadayken çok hafif geliyo sesiii

Cnm gunesi diyosun dmi etlkili bi sesi yok diye....bab geldgnde onu gotrdu actrdi sesini..smdi dahq cak dikkatini cekiyo

çokk geçmşş olsun canımmmm. tez zamnda geçer inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…