2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demek çoğumuzda var bu sorun, dediğin gibi şişen ayaklar yüzünden sanırım..benimde önceden hiç olmazdı, hamileliğimin 7. ayında başladı
cümlemize geçmiş olsun ozaman

ay canım yaa sinir oldum o ne manyaklık öyle...zararlı mıdır değil midir bilmem ama ne olursa olsun anneye sormadan bişey yapılır mı ya. bencede konuş ve çok net bi şekilde uyar, kalbi kırılırsa kırılsın. onun kalbi Furkandan değerli değil ya

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin

Canım ben fantom 1200w olandan almıştım , gürültülu ama iyi çekiyor , cocuklar cok dokuyor pratik oluyor , haftada 1 falan da büyüğü çalıştırıyoruz

Kayra gece uyanip emdikten sonra gazi cikartmaya calisiyorum ama gunduz cikardigi gibi kolay ve cabuk cikmiyor. Benzer durumlar sizde de var mi?

Bir de bebekler ne zaman kendi kendilerine gaz cikarabilecekler bilen var mi?
Gece emzirmelerinde uyuduğu icin gaz çıkaramıyoruz genelde , sonra alttan çıkıyor , gerci benimki cok gazli bi bebek değildi bastan beri -ama üstten olmasa da alttan rahat çıkarıyor

Gecmis olsun canım , Allah'ın izniyle bisey olmaz insallah
Allah korusun yavrularımızı

kızlar ya benmki çok sert emiyor parmağını ağzından çıkardığımda resmen kırmızı mor arası bi renk almış oluyor

Canım bilemedim ki , ben öyle olunca emzik tutar heralde dedim onu da almadı , halbuki emzik tutsa büyük rahatlık
Denemissindir gerci ama degisik farkli Emzikler dene bakalım tutarsa belki parmağı emmeyi azaltır
Benimki parmağı farketmedi henüz,tüm elini ağzına sokmaya çalışıyor

Ya bu insanlar hurafelere inanmakta ne kadar ısrarlılar , ne yapacakmış kına , hemde komşu demişmiş ..
Birde faydalı bisey bile yapsa sana sormalıydı, bende ilk bebegimde annemle cok kavga etmişimdir ,heryerde kızımın göğsünü ovmaya çalışıyordu, birde kızıyorum diye gizli yapıyor . insanlar hic sınırlarını bilmiyorlar malesef , birde yanlış bildiklerini yapma konusundaki ısrarları öldürüyor adamı
Sınırını çizmelisin, birde o bakacakmış kafasına göre biseyler yapmasın , yada guvenebilecegin bi bakıcı tut , İnan kafan daha rahat eder

canım bizde demutlu düşler amacı dışında kullanılıyor :) uyumak ne kelime, cin kesilip kırmızı köpeğe kahkaha atarak gülüyor :)) bende uyuyacağı zaman kapatıyorum. ama bütün gün oyalamak konusunda çok işe yaradı. şimdi nereye gitsek kırmızı köpeğimizi yanımızda götürüyoruz

Kayra gece uyanip emdikten sonra gazi cikartmaya calisiyorum ama gunduz cikardigi gibi kolay ve cabuk cikmiyor. Benzer durumlar sizde de var mi?

Bir de bebekler ne zaman kendi kendilerine gaz cikarabilecekler bilen var mi?

bizim bu hafta 3 ay doluyor canım. gündüz ara sıra kendi çıkarmaya başladı, oynarken tepiniyor ya o arada çıkartıyor. ama günde 1 kere falan

Valla bilmiom:) belk aybike olabilir onda o kv oldukca zor.. Ben sirami savdim :)))

bende tam demiştim ki şimdi senin mesajı okudum :))
kvyi meşhur ettim topicte...ay bide her sabah şu saatte kalktın, mutfağa 2 kere indin, banyoya girdin sayıyor..anladık duyuyorsun da bari söyleme. bişey yaptığımız yok da yapsak bak ben sizi duyuyorum modunda kadın
geçen gün soruyor aman dikkat et korunuyor musun diye...korunmaya ne gerek bizde özel hayat kalmadıki dedim, hiç üstüne alınmadı

canım çoook geçmiş olsun, yazının sonunu sabırsızlıkla bitirdim bişey olmuş mu diye. Allah korumuş, bununla geçmiş olsun. bukadar saat keyfi kaçmamış olmaz bişey içini ferah tut

Ay saka gibi ya... Şaka!

çok geçmiş olsun canım
gerçekten de o emniyet kemeri çok önemli kaldırıp ayırmayacaksak bile kemerin takılı olması gerekiyor artık çünkü çocuklar artık hareketlenmeye başladılar kafayı kaldırıyorlar allah korusun
Gene de ucuz atlatmışsın çok şükür
Ayrıca eşinsiz de çıkabilirsin sadece kemeri unutma yeter

saol kuzum yardımcı olun bugün gidicem bakalım inşallah çözerim

inşallah çıkmaz canım geçmiş olsun

Son düzenleme:
Niye ağladı parme'cim. Bir sıkıntısı mı vardı?

Of Canim ya gazlandi cok fena sonra
Gecti dedik gülüp oynamaya başladı bu sefer babası hapsurdu bundan bir korktu cok fena ağlamaya başladı sonra da bir daha susmadı surekli kriz geçirir gibi agladi

Bebek arabasına bindirdik öyle uyudu bir saat sonra tekrar kalktı emdi uyudu bu sefer şimdi kalktı

Bİzim rutinimiz de bu uyumamak ağlamak

Parmiş o huysuzlukları uykusuzluk ve yorgunluktan yapıyorlar. Ben de Barış'la bazen aynı sorunu yaşıyorum ama senin İncin aşmış artık kendini :)
Hayır uykun geldi madem gözünü kapatican beklicen çok zor değil ama yok o anne buraya gelecek arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…