- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.721
Dogru pedikure mars mars :))
Bende bilmezdim, sisen ayaklarda tirnaklar etle kaynasmis,ve agirlikda artinca tirnaklarim batmisti, bende yuvarlak kesmisim bilmeden.
Cok canim yandi ve tirnagi kestirmemek icin cok direndim, pedikur ce tuzlu suyla cozdum sorunu. Parmagim kangren olacak sandim bir sabah uyandigimda o kadar kotuydu yani.
öfkeden delirmek üzereyim yaaaaaaaa
eşimle markete gitmek için Furkan ı babaanneye bıraktık, eşim yemeğede gidelim dedi. sevinerek gittimhavada çok güzeldi, mutlu oldum nasıl...ama eve dönünce kv. ne desin, komşu geldi bunun başı çok ateşli dedi kına sürdü. Ben şooookk oğlumun başında daire şeklinde kumaş yapışmış altında kahverengi şıralı bişey kına gibi kokmuyo.tam bıngıldağın üzerinde...suratımı astım sinirden dişlerimi sıktım.arabada eşime saymadığımı bırakmadım.bnden izinsiz nasıl yapar, bilerek yaptı, bi daha oğlumu bırakmam.eşim sakin ol dio ne zararı var belki faydası olur dio..kudurdum resmen yaa..bıngıldağa ben dokunmuyorum bi yabancı nasıl dokunur, başka ne yaptı kimbilir:18::18:. önce bi kaç kez bunu bi kadın var götürelim okur başını sıvazlar kına sürer huysuzluğu gazı kalmaz die. kabul etmedim eşimde sakın dedim. Bana inat yaptı. yarın banyo yaptırmaya gelir konuşcam ama.sinirle kalbini kırmayım öfkeyle kötü söz et5miim dedim ama çk kızdım...
geçmişi şimdi okicam. bnde de tırnak batması var sol orta da çk rahatsızım.37 numara giyiyorum ama spor ayakkabım harici sol taraf hep acıyo
Kızlar biz bugün doktora gittik. Bebişim boğaz enfeksiyonu olmuşİşin aslı ben boğaz enfeksiyonu olmuşum kızıma geçirmişim Benim kulaklarım boğazım kaşınıyordu yanma da vardı ama ben hep alerjiden diye ihmal etmiştim. Şimdi doktor antibiyotik verdi. Senin sütünle bebiş iyileşir öksürük geçmezse getir mutlaka dedi.
Canım ben fantom 1200w olandan almıştım , gürültülu ama iyi çekiyor , cocuklar cok dokuyor pratik oluyor , haftada 1 falan da büyüğü çalıştırıyoruzKızlar ben rowenta silence force kullanıyorum cokta memnunum ancak cok ağır her gun cikar topla zor oluyor.
Su ayaklı pratik süpürgelerden almak istiyorum hafta bir de digerini kullanırım. Var mı Önereceginiz guzel bie süpürge
Gece emzirmelerinde uyuduğu icin gaz çıkaramıyoruz genelde , sonra alttan çıkıyor , gerci benimki cok gazli bi bebek değildi bastan beri -ama üstten olmasa da alttan rahat çıkarıyorKayra gece uyanip emdikten sonra gazi cikartmaya calisiyorum ama gunduz cikardigi gibi kolay ve cabuk cikmiyor. Benzer durumlar sizde de var mi?
Bir de bebekler ne zaman kendi kendilerine gaz cikarabilecekler bilen var mi?
kızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm
sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm( uyuyo şimdi meleğğimmm
kızlar ya benmki çok sert emiyor parmağını ağzından çıkardığımda resmen kırmızı mor arası bi renk almış oluyor
iyi akşamlar kızlar,
Benim kızım birkaç gundür emmek istemiyor.bazen sagdigim sutu biberonla veriyorum.ona alışmış olabileceğinden korkuyorm.birde bebisleriniz sallamadan uyuyor mu?mutlu düşler donenceden bizde aldık ama sadece bakıyor uykusu gelince mizmizlaniyor ve mutlaka saklıyoruz.
Kayra gece uyanip emdikten sonra gazi cikartmaya calisiyorum ama gunduz cikardigi gibi kolay ve cabuk cikmiyor. Benzer durumlar sizde de var mi?
Bir de bebekler ne zaman kendi kendilerine gaz cikarabilecekler bilen var mi?
Bimbambommm gözün Aydın kaldımı halvet olmayan
Valla bilmiom:) belk aybike olabilir onda o kv oldukca zor.. Ben sirami savdim :)))
kızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm
sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm( uyuyo şimdi meleğğimmm
bende tam demiştim ki şimdi senin mesajı okudum :))
kvyi meşhur ettim topicte...ay bide her sabah şu saatte kalktın, mutfağa 2 kere indin, banyoya girdin sayıyor..anladık duyuyorsun da bari söyleme. bişey yaptığımız yok da yapsak bak ben sizi duyuyorum modunda kadın
geçen gün soruyor aman dikkat et korunuyor musun diye...korunmaya ne gerek bizde özel hayat kalmadıki dedim, hiç üstüne alınmadı
Öğlen 13:30 dan beri damla uyku uyumayan surekli ağlayan inci bakalım kaça kadar devam edecek ...
Öğlen 13:30 dan beri damla uyku uyumayan surekli ağlayan inci bakalım kaça kadar devam edecek ...
Ben milli egitim mudurlugunde memurum canim. Ogretmen olamadim maleseffizik okudum formasyon aldim dersane stajerlik falan derken normal memur oldum.
Gecmis olsun canim. Sen bol bol emzir antikorlar ona gecer.
Canim benim esim gitti benim. Ucretsiz izin icin. Gorevli memur bilgisayarda yazmis. Esim sadece imzalamis. Biz 11kasimda verdik. 15de maas yatinca maliyeye geri odeyecegiz. Valilik ayni binada olunca ayni gun dilekce onaylandi. Haziran 15e kadar izindeyim. Ben mudurlukte memurum. Ogretmenlerinde boyledir heralde.
kızlar geçmişi çok az okuyabildim hepinize desteğiniz için teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım lütfen kusura bakmayın yarın randevu aldım öğleden sonra eşim gelecek götürecez dua edin lütfen bişe çıkmasın:18::18:
Niye ağladı parme'cim. Bir sıkıntısı mı vardı?
Bi soz var uyku , uykuyu getirir diye. Bence dogru bi uyuyamadiysa bebeklerimiz, daha beter oluyolar hic uyku tutmuyo, oyuzden rutin cok onemli :/
Of Canim ya gazlandi cok fena sonra
Gecti dedik gülüp oynamaya başladı bu sefer babası hapsurdu bundan bir korktu cok fena ağlamaya başladı sonra da bir daha susmadı surekli kriz geçirir gibi agladi
Bebek arabasına bindirdik öyle uyudu bir saat sonra tekrar kalktı emdi uyudu bu sefer şimdi kalktı
Bİzim rutinimiz de bu uyumamak ağlamak
Ay saka gibi ya... Şaka!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?