2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yorgunluktan Oluyor ama ben seni aksam saat 17:00 den beri uyutmaya çalışıyorum yoruldun diye niye uyumuyorsun madem yorgunsun ben onu anlamıyorum .

En cok uyuduğu gun gunde en fazla 10 saat oyuyor bu cocuk gözlerinide acıyor artık portlete portlete etrafı izliyor .

Hayır gazı var mesela belli ağlıyor çekiyor ayağını karnından guluk guluk sesler alttan zortlar ağlıyor ama ayağa kalkıp kucağına alıp yüzü dışarı dogru tutunca susuyor . Gazına ne oldu o zaman geri koy yere başlıyor ağlamaya tekrar

Tükendim ya

Şöyle düşün bi de, senin kızın belli ki çok sosyal ve aktif, hoş bir genç kadın olacak, hani herkesin parmişin kızı İnci var ya diye çocuklarına örnek gösterip kizdirdiği modelden :))
Çocukluğu biraz daha fazla emek isteyecek sadece, ama değecek inan :)

Son düzenleme:

Uyuduktan sonra sinirden yarım kutu nutella ve tahin helvası yedim

Of ki ne of

E enerji lazım tüketti seni
Sen de uyu biraz canım

İnsallah tatlım deger tüm bu emeklere :) hepimiz cok fedakariz degerini bilir cocuklarımız ins

Öpüyorum seni

Dik tutunca gaz yer degistirirmis ve rahatlarlarmis, oyuzden seviyorlar. Karni sana degince de isiniyo yine rahatliyormus. Sirtustu yatinca gaz sikistirirmis. Bi arkadasimizin kizinin sut alerjisi vardi ve aylarca tespit edilemedi hep gazi vardi ve asla sirtustu yatiramadilar cocugu, oyun halisinda hic oynamamis dusun okadar. Sen gaz yapici bisey yemis olabilir misin???

AnLattigin cok mantıklı belli öyle olduğu . Yok Canim gaz yapan birşey yemedim dün balık , ispanak , bulgur yedim .

Genelde gazli bir bebek inci , bilmiyorum fin hava soğudu istanbulda aile saglıgına giderken üşümüş olabilir diye düşündüm

Bizde en başa dönmüş durumdayız. Ayakta sallamayalım diye hamak almıştık uzun zamandır uykusu gelince yatırıyordum içine 1-2 salladım mı uyuyordu. Şimdi hamağa yatınca diken batıyor sanki sırtına. Mümkün değil ayağında sallamayınca uyumuyor, uyuduğunda da yere koyunca uyanıyor. Dalsın öyle bırakayım diyorum. Bekle, bekle daldı diyorum tam bırakıcam başlıyor kıpırdanmalar. Salla babam baştan. Tekrar dalsın diye bekle.. Sonuç: "Uykusunu almış bebek"

Merhabağğğ koca göbişliler Hahah hamileyken hoşunuza gidiyodu böyle diyince ama şimdi gıcık oluyosunuz di mi bana Neyse sabah uyuzluğumu yaptıktan sonra biraz daha uyuzluk yapmaya devam edeyim. Dün gece fosur fosur uyudum. Kızım saat 1 de ya susadı ya da acıktı mızırdadı kalktım uyandırmadan emzirip yatırdım ve sabah 7.30 a kadar mışıl mışıl uyudu. Sonra yarım saat arayla 2 kez kakasını yaptı rahatladı. O agucuklar bugucuklar yaparken ben son ses müzikte karın hareketlerimi yaptım, kahvaltımı ettim ve çayımı aldım işte burdayım

Dün gece uyutmadı ya bugün telafi etti minik kuşum, çubim benim :))

Bulgur da etkilemis olabilir ama bukadar buyuk oranda sanmiyorum. Usumustur belki. Ben bi ince bi havlu olmak uzere hep 2kat corap giydiriyorum esim abartiyorsun diyor ama sogugu ayaktan alirsa gazlanir diyorum. Bugun biraz sicak tut kalinca giydir istersen karnina da havluyu utuyle isitip koyarsan iyi gelebilir.

Mucizecim çok geçmilş olsun. İnşallah birşey olmamıştır.
En korktuğum şey. Şimdi küçükler kemeleri bile çok sağlam tutmuyor. Bizimki de araba koltuğunda devamlı kendini öne çekip otrmayaçalışıyor. Ödüm kopuyorarabaya yleşirken kafa üstü düşüvericek diye.

Korku olayı bizde deşu sıralar çoğaldı. Kendi ağız şapurtusundan korkuyor. :))) abisi okuldan gelince devamlı sıçrıyor. Abi konuştukça yüksek sesle oynadıkça aklı çıkıyor.

gününüz aydın olsun kızlar

dün akşam yine 9 da uyudu benim oğlan. tam ortalığı toplamaya başlayacağım anda eşimin ani manevrasıyla koltuğa uzanmış buldum kendimi hiç bişey yapmıyosun dinleneceksin dedi ve bildiğin kızarak olmaz çamaşırlar çıkacak birazdan dedim ben sererim ortalığı da toplarım kalkmıyosun burdan dedi en tehditkar sesiyle yaramaz ve söz dinlemeyen çocuğunu yatırmaya çalışan bir baba gibiydi :)) iyi hacııı sen bilirsin dedim devirdim totoyu yattım :) 2 ye geliyodu uyandı böcüküm güzelce dinlenmiş oldum valla kocişin sayesinde. sağ olsun var olsun inşallah hep böyle olsun

Sen bu gidisle 40 kilo olcan

Kıskandımmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…