2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gecmis olsun :))) ilk kim kazara hamile kalcak merak ediyom sen boyle diyince aklima geldi:))

of canım bebeğin için çok üzüldüm ya yazık masumum çaresiz işte nasıl bakıcak bu senın bebeğine allah yardımcın olsun canım

saol cnm, keşke konuşabilseydi dedim kesin annem kızar yapma babanne derdi.

Of ki ne of hele o bakacaksa muhakkak konus yapmasın kafasına gore herseyi cocuğa bir kere kırılır küser hic degilse yapmaması gerektiğini bilir

evlenirken kültür farkı dedikleri buymuş anladım. ahh ahh..eşime yüklendim umarı hassasiyetimi anlamıştır.

aynen cnm bnmde annem öpmez bile minicik die, bna sorar herşeyi oysa 3 çocuk büyütmüş, emanet der hep. Allah beterinden esirgesin de başka bişi yaparsa die korkuyorum işte düğüne gdnce yine 2 hafta kalacağım inş. annemlerde

Bakici bulsan???? Yaninda da kv durur????

kabul etmezler cnm. elalem ne der dio eşim önce de konusu açılmıştı da..

Töbe yaa sinir oldum iyi kendini tutmuşsun canım hakikaten sinir olunmayacak gibi değil

sinir olunmicak gibi diil ki. eşim anlasa azıcık..onlar torunlarının kötülüğünü istemezmiş. bi bildikleri varmış..öğretmen bnm eşim ama köylü kafası var, kocakarı laflarını önemser.

ahh bnm de içimden aynısı geçti de diemedim ahhhhh...alınmıyorum cnm. hakkını yemeyeceğim durumlarda var, çk anlayışlıdır, 2yıllık evliliğimde bni hiç mutfağına sokmadı, bulaşık mak. bile yerleştirtmez, ama bu durum başka...köylü zihniyeti tıp teknoloji bişey ifade etmiyor onlara..

Senin iznin olmadan yapması çok ayip. Hele bi de daha da önceden konuşup hayir demissin buna rağmen yapması ayıp sınırını da geçmiş.
Kudurdum burada ben bile

ah sizin anladığınızın onda biri eşim anlasa.. anlatıyorum ama nafile..

Valla nutkum tutularak okudum yazdiklarini, ben 3 tel sacini kurularken bile imtina ediyorum. Cildirmakta haklisin.

Yavruna Kayinvaliden bakacak ise bir ayar cekmekte fayda var derim

hemde sıkı bi ayar bgn konuşcam bakalım.

Canım kayınvaliden oksijen ziyanlığı başka da bişey demiyorum

bu defalık kabul ettim haklısın..

off sorma cnm yaainanamıyorum halaa yaaa şaka gibi bişey kına sürmek ne yaaa..niye yani ne işe yarayacak..ooff cahil kara cahil valla

geşmişi okuyamadım bacılar. ilginiz için saolun içimi bi buraya döküyorum..iiki varsınız akşama 2 aile misafir var, temizlik zamanııı

valla bak gerçekten şüphelenmeye başladım bunlar cidden anlaşıyolar galiba dünüş yaaa bizimki de gece emdi uyudu sadece. sabah da bir güzel kakasını yaptı şimdi ayıcıklarla konuşuyor gayet mutlu yerim ben onlarııııı yaa :)

parmeee aynı aynı şeyleri yaşıyoruz hep kucağımda olucak yüzü dışa dönük olucak ve ben kesinlikle ayakta olacağım oturduğum an krize giriyo offf benımkı 10 saatbile uyumuyor ya dün gece 10:30 gibi zar zor uyuttum 3 gibi bir kalktı kalkış o kalkış bı yarım saat uyumuş 7 gibi nasılsa sonra bir ağlama krizi düşün o uykusuzluktan sonra birde ağlama krizi tutturdu çıldırmak işten değil çok kötüyüm bugün

günayydın herkes iyidir inşallah geçmişe bakıp geleyim bi maşallah birikmiş yine dün akşamdan bu yana :)

kızlar sizlerdede varmı gece terlemesi benim terleme derdim bitmedi hala hamileliğin son zamanı dedim doğurdum lohusalık dedim lohusalık bitti ama benim terleme bitmedi gece kalkınca üst baş değiştiriyorum ne bu anlamadım doktora gidicem ama ne zaman

Kıskandımmmmmmmmmmmm

Özeeennncik zayıf şey

Hadi gecmis olsun :))) ilk kim kazara hamile kalcak merak ediyom sen boyle diyince aklima geldi:))

Aman benden uzak çocuğu olamayanlara yakın olsun şimdilik :))

Ben çift uyumu diye buna derim. İdoş biraz uyudu az önce 3. kaka geldi şimdi oyun halısında oynuyor eskiden sadece bakardı şimdi tutup sallıyo yavrum yaa D

Günebakan Canım geçmiş olsun ikinize de.. Asucuk inşallah hemencecik iyileşir..

Mucize-Ge tatlım Allah korumuş çok geçmiş olsun.. umarım geceniz sorunsuz geçmiştir..

Durusel güzel haberlerle gelirsin inşallah bugün canım..

Var var, doktor normal daha hormonlarin nanay dedi :)

Ah kader arkadasım benim sabredeceğiz artık napalim

Bende de aynı . Ben de sordum emzirdigin sürece normal bunlar dedi

O değil de ben hala yorulduğumda çatım ağrıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…