- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.761
Merhabağğğ koca göbişlilerHahah hamileyken hoşunuza gidiyodu böyle diyince ama şimdi gıcık oluyosunuz di mi bana Neyse sabah uyuzluğumu yaptıktan sonra biraz daha uyuzluk yapmaya devam edeyim. Dün gece fosur fosur uyudum. Kızım saat 1 de ya susadı ya da acıktı mızırdadı kalktım uyandırmadan emzirip yatırdım ve sabah 7.30 a kadar mışıl mışıl uyudu. Sonra yarım saat arayla 2 kez kakasını yaptı rahatladı. O agucuklar bugucuklar yaparken ben son ses müzikte karın hareketlerimi yaptım, kahvaltımı ettim ve çayımı aldım işte burdayım
Dün gece uyutmadı ya bugün telafi etti minik kuşum, çubim benim :))
Hangisini bırakayım tatlım :)
Ben bugünleri görecek miyim acaba
Bizimkinin oyun halisi ve donencede daha cok aciliyor uykusu kendine geliyor resmen.)) masallah size.
of canım bebeğin için çok üzüldüm ya yazık masumum çaresiz işte nasıl bakıcak bu senın bebeğine allah yardımcın olsun canım
Of ki ne of hele o bakacaksa muhakkak konus yapmasın kafasına gore herseyi cocuğa bir kere kırılır küser hic degilse yapmaması gerektiğini bilir
Pfffff ne sinir. İste oyuzden ben kimselere birakmiyorum kizimi, bi annem okadar. O da benden habersiz onayim olmadan asla bisey yapmaz diye. Ewt bi markete bile gidemiyorum ama kizimi da kimselere vermiyorum. İnsallah faydasi olur diyelim bununla da gecmis olsun diyelim ://
Bakici bulsan???? Yaninda da kv durur????
Töbe yaa sinir oldum iyi kendini tutmuşsun canım hakikaten sinir olunmayacak gibi değil
Ya bu cehalet nasi biseydr ... bingildaga kina surmekmi....al o kinayii tobe yarabbim ......cnm esinin annesi alinmiyosndr umarim.bzmkininn annesine pek bnzyio cahille yola ckmak zor.ve asla laf anlamz kabul etmez onunki dogrudur..bnmkide cocuk gaz cikarsin diye kicina fitil koymaya kalkicak kdr cahil..bebegine o bakicaksa mutlaka konus tavrini koy senn istemedgn hcbseyi ypmasin konu komsuyuda dnlemesin ..bzm lafimizi dnlemzler ama komsularin soyledgi emirdir..hepsi birer proff;-) donusumm senn kv yle olucakmis...ayyy sismisim vlaaa :-D
Senin iznin olmadan yapması çok ayip. Hele bi de daha da önceden konuşup hayir demissin buna rağmen yapması ayıp sınırını da geçmiş.
Kudurdum burada ben bile
Valla nutkum tutularak okudum yazdiklarini, ben 3 tel sacini kurularken bile imtina ediyorum. Cildirmakta haklisin.
Yavruna Kayinvaliden bakacak ise bir ayar cekmekte fayda var derim
Canım kayınvaliden oksijen ziyanlığı başka da bişey demiyorum
ay canım yaa sinir oldum o ne manyaklık öyle...zararlı mıdır değil midir bilmem ama ne olursa olsun anneye sormadan bişey yapılır mı ya. bencede konuş ve çok net bi şekilde uyar, kalbi kırılırsa kırılsın. onun kalbi Furkandan değerli değil ya
Benim bebeğim uyuyan güzel akşam 6- 7 gibi bir uyuyor sabah 8-9 a kadarher gün böyle üstelk :))))))
Merhabağğğ koca göbişlilerHahah hamileyken hoşunuza gidiyodu böyle diyince ama şimdi gıcık oluyosunuz di mi bana Neyse sabah uyuzluğumu yaptıktan sonra biraz daha uyuzluk yapmaya devam edeyim. Dün gece fosur fosur uyudum. Kızım saat 1 de ya susadı ya da acıktı mızırdadı kalktım uyandırmadan emzirip yatırdım ve sabah 7.30 a kadar mışıl mışıl uyudu. Sonra yarım saat arayla 2 kez kakasını yaptı rahatladı. O agucuklar bugucuklar yaparken ben son ses müzikte karın hareketlerimi yaptım, kahvaltımı ettim ve çayımı aldım işte burdayım
Dün gece uyutmadı ya bugün telafi etti minik kuşum, çubim benim :))
Evet yorgunluktan Oluyor ama ben seni aksam saat 17:00 den beri uyutmaya çalışıyorum yoruldun diye niye uyumuyorsun madem yorgunsun ben onu anlamıyorum .
En cok uyuduğu gun gunde en fazla 10 saat oyuyor bu cocuk gözlerinide acıyor artık portlete portlete etrafı izliyor .
Hayır gazı var mesela belli ağlıyor çekiyor ayağını karnından guluk guluk sesler alttan zortlar ağlıyor ama ayağa kalkıp kucağına alıp yüzü dışarı dogru tutunca susuyor . Gazına ne oldu o zaman geri koy yere başlıyor ağlamaya tekrar
Tükendim ya
Kıskandımmmmmmmmmmmm
Hadi gecmis olsun :))) ilk kim kazara hamile kalcak merak ediyom sen boyle diyince aklima geldi:))
valla bak gerçekten şüphelenmeye başladım bunlar cidden anlaşıyolar galiba dünüş yaaabizimki de gece emdi uyudu sadece. sabah da bir güzel kakasını yaptı şimdi ayıcıklarla konuşuyor gayet mutlu yerim ben onlarııııı yaa :)
günayydın herkes iyidir inşallah geçmişe bakıp geleyim bi maşallah birikmiş yine dün akşamdan bu yana :)
kızlar sizlerdede varmı gece terlemesi benim terleme derdim bitmedi hala hamileliğin son zamanı dedim doğurdum lohusalık dedim lohusalık bitti ama benim terleme bitmedi gece kalkınca üst baş değiştiriyorum ne bu anlamadım doktora gidicem ama ne zaman
parmeee aynı aynı şeyleri yaşıyoruz hep kucağımda olucak yüzü dışa dönük olucak ve ben kesinlikle ayakta olacağım oturduğum an krize giriyo offf benımkı 10 saatbile uyumuyor ya dün gece 10:30 gibi zar zor uyuttum 3 gibi bir kalktı kalkış o kalkış bı yarım saat uyumuş 7 gibi nasılsa sonra bir ağlama krizi düşün o uykusuzluktan sonra birde ağlama krizi tutturdu çıldırmak işten değil çok kötüyüm bugün
günayydın herkes iyidir inşallah geçmişe bakıp geleyim bi maşallah birikmiş yine dün akşamdan bu yana :)
kızlar sizlerdede varmı gece terlemesi benim terleme derdim bitmedi hala hamileliğin son zamanı dedim doğurdum lohusalık dedim lohusalık bitti ama benim terleme bitmedi gece kalkınca üst baş değiştiriyorum ne bu anlamadım doktora gidicem ama ne zaman
Hahaha
Hahahayazık o da nasıl bakıyor kime benzetildiğinden habersiz
ahaha süpersin arasta senin espri anlayışına bayılıyorum kızz
Çok tatlı maşallah.Allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?