- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.781
Var var, doktor normal daha hormonlarin nanay dedi :)
Ah kader arkadasım benimsabredeceğiz artık napalim
Bende de aynı . Ben de sordum emzirdigin sürece normal bunlar dedi
O değil de ben hala yorulduğumda çatım ağrıyor .
Annaam bu kızın sabayat versiyonu bile guzel yerim kiz seni yerim :)
Of Canim ya gazlandi cok fena sonra
Gecti dedik gülüp oynamaya başladı bu sefer babası hapsurdu bundan bir korktu cok fena ağlamaya başladı sonra da bir daha susmadı surekli kriz geçirir gibi agladi
Bebek arabasına bindirdik öyle uyudu bir saat sonra tekrar kalktı emdi uyudu bu sefer şimdi kalktı
maşaallah kendin gibi bahtında güzel olsun...
Allahim benzer kriz bu sabah bizde de vardi. Sabah kahvalti ediyorduk, mizirdanmaya basladi babasi da onu kucagina alarak tek elle kahvalti ediyordu. Catalla zeytini almak isterken catal tabaga degdi ve ses cikti ama ne kadar cikabilir ki sen dusun. Aman allahim bizim ki once icli bir dudak bukus adindan avaz avaz aglamaya basladi ama ne aglama goz yaslari durmak bilmiyor sirilsiklam terliyor.
Hey Allahim benim hassas yavrum. Bunlar da erkek olacak :)
Benim bebeğim uyuyan güzel akşam 6- 7 gibi bir uyuyor sabah 8-9 a kadarher gün böyle üstelk :))))))
Ahaha sabayat :))))
Özeeennncik zayıf şey
Aman benden uzak çocuğu olamayanlara yakın olsun şimdilik :))
Ben çift uyumu diye buna derim. İdoş biraz uyudu az önce 3. kaka geldi şimdi oyun halısında oynuyor eskiden sadece bakardı şimdi tutup sallıyo yavrum yaaD
Kızım size el sallıyor :)
Eki Görüntüle 860662
Bu da İdoşun Sabayat versiyonu
Oy oyoy çok tatlı tam yemelik maşaallah:))))
Eki Görüntüle 860664
Maşallah diyim hatta allah nazarlardan korusunMasallah de! Totonu kaşı :))
Canım akşam 6 dan sonra saatte iki saatte bir emziriyorum gece 12-1 gibi bir daha emziriyorum sonra bir uyanıyorum ki saat 6 tekrar emziriyorum saat 8 de kalkıyor hatta bazen arsızlık yapıp tekrar yatırmaya çalışıyorum uyuduğu da oluyor bazen:))))))))Elsa'cim oncelikle masallah yavruna. 6'dan 8'e kadar kac defa kalkiyor yavrun?
Canım emekleyince rahat edeceğiz insallah , gezsin tozsunlar ozamanEvet yorgunluktan Oluyor ama ben seni aksam saat 17:00 den beri uyutmaya çalışıyorum yoruldun diye niye uyumuyorsun madem yorgunsun ben onu anlamıyorum .
En cok uyuduğu gun gunde en fazla 10 saat oyuyor bu cocuk gözlerinide acıyor artık portlete portlete etrafı izliyor .
Hayır gazı var mesela belli ağlıyor çekiyor ayağını karnından guluk guluk sesler alttan zortlar ağlıyor ama ayağa kalkıp kucağına alıp yüzü dışarı dogru tutunca susuyor . Gazına ne oldu o zaman geri koy yere başlıyor ağlamaya tekrar
Tükendim ya
Darısı basımızaGünaydın herkese yavrum oyun halısında uyuyakaldı:))))Eki Görüntüle 860644
Amanın pekde guzel olmus
kızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm
sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm( uyuyo şimdi meleğğimmm
Canım emekleyince rahat edeceğiz insallah , gezsin tozsunlar ozaman
Darısı basımıza
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
Bu da Ali nin sabayat a tepkisi (telf dan ters oldu ama anladınız siz onuu)
Darısı basımıza
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
Maşallah kızına çok tatlı.Canım oyun halısı hangisini aldınız.biz de alıcaz da karar veremedim bir türlü çok marka var çok seçenek var.
çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir Asucuk
çok geçmiş olsun.. kısa sürede iyileşin inşallah
Ya bu cehalet nasi biseydr ... bingildaga kina surmekmi....al o kinayii tobe yarabbim ......cnm esinin annesi alinmiyosndr umarim.bzmkininn annesine pek bnzyio cahille yola ckmak zor.ve asla laf anlamz kabul etmez onunki dogrudur..bnmkide cocuk gaz cikarsin diye kicina fitil koymaya kalkicak kdr cahil..bebegine o bakicaksa mutlaka konus tavrini koy senn istemedgn hcbseyi ypmasin konu komsuyuda dnlemesin ..bzm lafimizi dnlemzler ama komsularin soyledgi emirdir..hepsi birer proff;-) donusumm senn kv yle olucakmis...ayyy sismisim vlaaa :-D
geçmiş olsun canım.allah acil şifa versin
çokk geçmşş olsun canımmmm. tez zamnda geçer inş..
Esim ve oglumla beraber yuruyus yaptik. Onlar baba ogul pusetle yavas yavas yuruduler ben daha tempoluydum. 120 defa ip atladim ama ne atlama. Koca totomu kaldirmak hic kolay olmadi. Yarinki hedefim 150.
Bakalim bir gazla basladim umarim devam eder.
Çok geçmiş olsun canım yaaa off teker teker hastalanıyo kuzucuklar. Çarçabuk toparlanır inşallah.
kızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm
sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm( uyuyo şimdi meleğğimmm
Gecmis olsun canim. Sen bol bol emzir antikorlar ona gecer.
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin
Günaydın herkese yavrum oyun halısında uyuyakaldı:))))Eki Görüntüle 860644
Merhabağğğ koca göbişlilerHahah hamileyken hoşunuza gidiyodu böyle diyince ama şimdi gıcık oluyosunuz di mi bana Neyse sabah uyuzluğumu yaptıktan sonra biraz daha uyuzluk yapmaya devam edeyim. Dün gece fosur fosur uyudum. Kızım saat 1 de ya susadı ya da acıktı mızırdadı kalktım uyandırmadan emzirip yatırdım ve sabah 7.30 a kadar mışıl mışıl uyudu. Sonra yarım saat arayla 2 kez kakasını yaptı rahatladı. O agucuklar bugucuklar yaparken ben son ses müzikte karın hareketlerimi yaptım, kahvaltımı ettim ve çayımı aldım işte burdayım
Dün gece uyutmadı ya bugün telafi etti minik kuşum, çubim benim :))
gününüz aydın olsun kızlar
dün akşam yine 9 da uyudu benim oğlan. tam ortalığı toplamaya başlayacağım anda eşimin ani manevrasıyla koltuğa uzanmış buldum kendimihiç bişey yapmıyosun dinleneceksin dedi ve bildiğin kızarak olmaz çamaşırlar çıkacak birazdan dedim ben sererim ortalığı da toplarım kalkmıyosun burdan dedi en tehditkar sesiyle yaramaz ve söz dinlemeyen çocuğunu yatırmaya çalışan bir baba gibiydi :)) iyi hacııı sen bilirsin dedim devirdim totoyu yattım :) 2 ye geliyodu uyandı böcüküm güzelce dinlenmiş oldum valla kocişin sayesinde. sağ olsun var olsun inşallah hep böyle olsun
Günebakan Canım geçmiş olsun ikinize de.. Asucuk inşallah hemencecik iyileşir..
Mucize-Ge tatlım Allah korumuş çok geçmiş olsun.. umarım geceniz sorunsuz geçmiştir..
Durusel güzel haberlerle gelirsin inşallah bugün canım..
Darısı basımıza
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
ç
arastaaa sabayatt versiyonu bile güzell kızının.. öle kii sabayatıı bile yumuşattıı.. dün sabayat a gıcık olmuştukk ida sayesinde bugün sabayat a gülüyrzz :)
Maşallah diyim hatta allah nazarlardan korusun:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?