2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Var var, doktor normal daha hormonlarin nanay dedi :)

Ah kader arkadasım benim sabredeceğiz artık napalim

Bende de aynı . Ben de sordum emzirdigin sürece normal bunlar dedi

O değil de ben hala yorulduğumda çatım ağrıyor .

demeyin yav emzirmeye kalkınca üşüyorum üst baş değiştirirken şifayı kapmasam bari sürekli bi halsizlik var zaten vücudumda kırıklık gibi.. arada minoset alıyorum kendime gelmek için...

Allahim benzer kriz bu sabah bizde de vardi. Sabah kahvalti ediyorduk, mizirdanmaya basladi babasi da onu kucagina alarak tek elle kahvalti ediyordu. Catalla zeytini almak isterken catal tabaga degdi ve ses cikti ama ne kadar cikabilir ki sen dusun. Aman allahim bizim ki once icli bir dudak bukus adindan avaz avaz aglamaya basladi ama ne aglama goz yaslari durmak bilmiyor sirilsiklam terliyor.

Hey Allahim benim hassas yavrum. Bunlar da erkek olacak :)

Hey allam sabayat a koptum yaaa sabah sabah
Maşallah

Nasya parme suloz Allah kolaylık versin hep dua ediom inş düzene girerler bebişleriniz

Kızlar çok dikkat edin nolur çok kişide duyuom bu ara ishal kusma rota virüsü diolar salgınmış bebişlerimizikorusun allahım bizden uzak olsun virüsler git git gitttttt

Bu arada yenidoğan ikizlerin banyosunu izlediniz mi allahım nasıl bişi nası masumlar yaaa

Mucize Allah beterinden korusun nası oldu bebişin bugün yazmamışın heralde görmedim

Ya bu ağlamalar da mı dönemsel acaba
YEni yeni benim oğlumda da başladı
Dün babam kulağından öptü hafifçe benim oğlan çığlığı bi bastı sanarsın ki kulağını kestiler
Ya da uyurken noluo bilmiom dudaklarını büzmeyle başlıo çığlıklarla devam edio:26:

Maşallah kızına çok tatlı.Canım oyun halısı hangisini aldınız.biz de alıcaz da karar veremedim bir türlü çok marka var çok seçenek var.

Kızım size el sallıyor :)
Eki Görüntüle 860662

Bu da İdoşun Sabayat versiyonu
Oy oyoy çok tatlı tam yemelik maşaallah:))))
Eki Görüntüle 860664

Masallah de! Totonu kaşı :))
Maşallah diyim hatta allah nazarlardan korusun :))))
Elsa'cim oncelikle masallah yavruna. 6'dan 8'e kadar kac defa kalkiyor yavrun?
Canım akşam 6 dan sonra saatte iki saatte bir emziriyorum gece 12-1 gibi bir daha emziriyorum sonra bir uyanıyorum ki saat 6 tekrar emziriyorum saat 8 de kalkıyor hatta bazen arsızlık yapıp tekrar yatırmaya çalışıyorum uyuduğu da oluyor bazen:))))))))

Canım emekleyince rahat edeceğiz insallah , gezsin tozsunlar ozaman
Günaydın herkese yavrum oyun halısında uyuyakaldı:))))Eki Görüntüle 860644
Darısı basımıza
Eki Görüntüle 860662

Eki Görüntüle 860664
Amanın pekde guzel olmus

Bu da Ali nin sabayat a tepkisi (telf dan ters oldu ama anladınız siz onuu )

Eklentiler

• $image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 34

çook geçmiş olsun canımm. bebeklerii koruyr melekler merak etmee. hiç bişey olmmaıştır bebğinee..

Eki Görüntüle 860662

Eki Görüntüle 860664

arastaaa sabayatt versiyonu bile güzell kızının.. öle kii sabayatıı bile yumuşattıı.. dün sabayat a gıcık olmuştukk ida sayesinde bugün sabayat a gülüyrzz :)

oyyyyyy. ali de çokk tatlıı maşallhh..

Amin amin uyumayan bebek çok zor
Yaaaaa bebekler ne tatlı bir arkadaşım durumum iyi olsa iki senede bir çocuk yapardım evi bebeksiz bırakmam derdi de anlam veremezdim şu gülüşün güzelliğine bak

Maşallah kızına çok tatlı.Canım oyun halısı hangisini aldınız.biz de alıcaz da karar veremedim bir türlü çok marka var çok seçenek var.

Canım hediye geldi bize çok komplike bişey değil, ben de hediye geldi diye başka bişey bakmadım. Ama iyi vakit geçiriyo dur resmini koyayım bak. O üstündeki yer olduğu müddetçe her türlü oyuncağı asarsın çok para vermene gerek yok zaten emeklemeye başlayınca ilgisini çekmiycek )

çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir Asucuk

Sağol canım inşallah

çok geçmiş olsun.. kısa sürede iyileşin inşallah

Teşekkürler canım

Kıııız sen nerelerdesin nen vardı kuzum?

geçmiş olsun canım.allah acil şifa versin

Amin canım çok sağol.

çokk geçmşş olsun canımmmm. tez zamnda geçer inş..

Teşekkürler canım sizin dualarınızla iyileşicez tez vakit

Hadi bakalım en zoru başlamaktır zaten darısı başıma :)

Çok geçmiş olsun canım yaaa off teker teker hastalanıyo kuzucuklar. Çarçabuk toparlanır inşallah.

İnşallah biran önce toparlansın başka bişey istemiyorum. Emmek de istemiyo bazen boğazı acıdığı için sanırım İşte o anlar çok kötü... Bebeği memeyi reddeden anneleri şimdi daha iyi anlıyorum

Off canım geçmiş olsun ne kadar korktun kimbilir. Şimdi nasıl kuzucuk? Geceniz nasıl geçti?

Gecmis olsun canim. Sen bol bol emzir antikorlar ona gecer.

Sağol canım doktor da öyle dedi bakalım inşallah geçecek

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin

Amin canım sağol

Günaydın herkese yavrum oyun halısında uyuyakaldı:))))Eki Görüntüle 860644

Hahahh maşallah yorgunluktan bayılmış :))

Maşallah İdaa tüm topiği kıskandırıyorsun :)

Hehh İda'nın yavuklusu da geldi :)) Rüyalarda mı buluşuyor yoksa bu iki bıcırık

Sağol canım benim

Eki Görüntüle 860662

Eki Görüntüle 860664

İdoş çok datlusun İkizin sabayat daha datlu

Maşallah çok güzel gülmüş canım neşeli bebek

Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753

Bu da Ali nin sabayat a tepkisi (telf dan ters oldu ama anladınız siz onuu )

Hahah tepkini yerim len ben senin

ç
arastaaa sabayatt versiyonu bile güzell kızının.. öle kii sabayatıı bile yumuşattıı.. dün sabayat a gıcık olmuştukk ida sayesinde bugün sabayat a gülüyrzz :)

Tabi kız aklınızdaki gıcık Sabayat portresini yıktı benim kızım di mi
Maşallah diyim hatta allah nazarlardan korusun :))))

Teşekkürler canım :))) Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…