- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.801
kızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm
sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm( uyuyo şimdi meleğğimmm
Parmiş o huysuzlukları uykusuzluk ve yorgunluktan yapıyorlar. Ben de Barış'la bazen aynı sorunu yaşıyorum ama senin İncin aşmış artık kendini :)
Hayır uykun geldi madem gözünü kapatican beklicen çok zor değilama yok o anne buraya gelecek arkadaş
ahh kıyamam incik boncuk bugün annişi üzme tamam mı teyzoş msj alındı parmişşşÖğlen 13:30 dan beri damla uyku uyumayan surekli ağlayan inci bakalım kaça kadar devam edecek ...
sendende atak bekliyos olmaz öle anlamını yitirdiğim şeyin farkına varsanırım bir ben varımzaten artık kelime anlamını unuttum, neydi o
Uyuduktan sonra sinirden yarım kutu nutella ve tahin helvası yedim
Of ki ne of
ayy ne güldüm bee parmiş bak ben bikaçgündür tatlı yemiyom 800 gr gitmiş bileee motive ol diye didimmm ben yiyemiyom ya kimse yemesinnn
Merhabağğğ koca göbişlilerHahah hamileyken hoşunuza gidiyodu böyle diyince ama şimdi gıcık oluyosunuz di mi bana Neyse sabah uyuzluğumu yaptıktan sonra biraz daha uyuzluk yapmaya devam edeyim. Dün gece fosur fosur uyudum. Kızım saat 1 de ya susadı ya da acıktı mızırdadı kalktım uyandırmadan emzirip yatırdım ve sabah 7.30 a kadar mışıl mışıl uyudu. Sonra yarım saat arayla 2 kez kakasını yaptı rahatladı. O agucuklar bugucuklar yaparken ben son ses müzikte karın hareketlerimi yaptım, kahvaltımı ettim ve çayımı aldım işte burdayım
Dün gece uyutmadı ya bugün telafi etti minik kuşum, çubim benim :))
amanda bu idoş çilekliturtiii olmuş üstüne bide sabayat olmuşşşyapma kıza böle işgenceler arastaa geleceğini düşünnnn senin her halin güzelll tatlı kuzummmmmm annişinide hiç üzmez yirimmmmmm benim kızımda dün gece beni üzmedi mis mis uyudu devamınu diliyorum
elsa... cnm alıntım gitmiş valla oyun halısında uyumuş ne güzell ya darısı başımıza şimdilik en fazla 20 dk oyalandıı
Hahah tepkini yerim len ben senin
Tabi kız aklınızdaki gıcık Sabayat portresini yıktı benim kızım di mi
Teşekkürler canım :))) Aminnnn
ahh kıyamam incik boncuk bugün annişi üzme tamam mı teyzoş msj alındı parmişşş
sendende atak bekliyos olmaz öle anlamını yitirdiğim şeyin farkına var
Uyuduktan sonra sinirden yarım kutu nutella ve tahin helvası yedim
Of ki ne of
ayy ne güldüm bee parmiş bak ben bikaçgündür tatlı yemiyom 800 gr gitmiş bileee motive ol diye didimmm ben yiyemiyom ya kimse yemesinnn
amanda bu idoş çilekliturtiii olmuş üstüne bide sabayat olmuşşşyapma kıza böle işgenceler arastaa geleceğini düşünnnn senin her halin güzelll tatlı kuzummmmmm annişinide hiç üzmez yirimmmmmm benim kızımda dün gece beni üzmedi mis mis uyudu devamınu diliyorum
elsa... cnm alıntım gitmiş valla oyun halısında uyumuş ne güzell ya darısı başımıza şimdilik en fazla 20 dk oyalandıı
Cucu teyzesini dinliyor şimdilik benim yaramaz kızım dünden yorgun ya aksama enerji topluyor
Maşallah İdaa tüm topiği kıskandırıyorsun :)
Hehh İda'nın yavuklusu da geldi :)) Rüyalarda mı buluşuyor yoksa bu iki bıcırık
İdoş çok datlusunİkizin sabayat daha datlu
aamanda bu idoş çilekliturtiii olmuş üstüne bide sabayat olmuşşşyapma kıza böle işgenceler arastaa geleceğini düşünnnn senin her halin güzelll tatlı kuzummmmmm annişinide hiç üzmez yirimmmmmm benim kızımda dün gece beni üzmedi mis mis uyudu devamınu diliyorum
Nesini yapamadın kuzum yapalım birlikteşu çizelgeyi yapamadım ya dellendim kabul etmiyoo kk pufffff kusur kaldım bundan
Canım emekleyince rahat edeceğiz insallah , gezsin tozsunlar ozaman
Darısı basımıza
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
Bu da Ali nin sabayat a tepkisi (telf dan ters oldu ama anladınız siz onuu)
Sanırım bunu kastettin:)
saol cnm, keşke konuşabilseydi dedim kesin annem kızaryapma babanne derdi.
evlenirken kültür farkı dedikleri buymuş anladım. ahh ahh..eşime yüklendim umarı hassasiyetimi anlamıştır.
aynen cnm bnmde annem öpmez bile minicik die, bna sorar herşeyi oysa 3 çocuk büyütmüş, emanet der hep. Allah beterinden esirgesin de başka bişi yaparsa die korkuyorum iştedüğüne gdnce yine 2 hafta kalacağım inş. annemlerde
kabul etmezler cnm. elalem ne der dio eşim önce de konusu açılmıştı da..
sinir olunmicak gibi diil ki. eşim anlasa azıcık..onlar torunlarının kötülüğünü istemezmiş. bi bildikleri varmış..öğretmen bnm eşim ama köylü kafası var, kocakarı laflarını önemser.
ahh bnm de içimden aynısı geçti de diemedim ahhhhh...alınmıyorum cnm. hakkını yemeyeceğim durumlarda var, çk anlayışlıdır, 2yıllık evliliğimde bni hiç mutfağına sokmadı, bulaşık mak. bile yerleştirtmez, ama bu durum başka...köylü zihniyeti tıp teknoloji bişey ifade etmiyor onlara..
ah sizin anladığınızın onda biri eşim anlasa..anlatıyorum ama nafile..
hemde sıkı bi ayarbgn konuşcam bakalım.
bu defalık kabul ettim haklısın..
off sorma cnm yaainanamıyorum halaa yaaa şaka gibi bişey kına sürmek ne yaaa..niye yani ne işe yarayacak..ooff cahil kara cahil valla
geşmişi okuyamadım bacılar. ilginiz için saolun içimi bi buraya döküyorum..iiki varsınızakşama 2 aile misafir var, temizlik zamanııı
ben ve aybike kaldı sanırımKızlaaaaaar :) an itibariyle halvet tamamdır :))))
geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmazkızlaaaaaaaar moralim çok bozuk( çook üzgünümm....bi kaç arkadaşım hadi gezmeye gidelim sıkıldın sen dedi ilk defa eşim olmadan berkayla bebekarabasınıda alarak çıktık....neyse çook güsel bütün gesdik alışweriş falan...dönüyoruz arabaya...berkayda hiç bize zorluk çıkarmadı iyi durdu die konuştuk...arabaya geldik benm bebek arabası üstü pusetli..puseti çıkarayım derken berkay birden yerde!!!!!
neye uğradığımı şaşırdım hala nasıl oldu bilmiyorum bi kaptım yerden nası ağlıo..o ağlıo ben ağlıyorummm...kafasına baktık hiçbişey yok..kızarıklık bile yok...kalın polar giydirmştm o korudu galiba bide yawaş düşmşş( hemen acilee gittik çocuk hastanesine..ordaki dr büyük hastaneye gidin emar gerekirse dedi korktum iice...hemen gittik dr baktı o sırada berkay gülüo falan hiçbişey yok gibi dedi benm çocuğum olsa emar tomografiye sokmam birsürü radyasyon dedi.... kusarsa bişi olursa getirirrsin dedi...ama hala çok korkuyorumm
sanırım kafası yere değmedi şapkası korudu değse kızarırdı dimi kızlar....sırtında falan da bişey yok ...noolur dua edinnn hiçbişey olmasınn gece falan...eşimde nöbetçi yalnızımm( uyuyo şimdi meleğğimmm
bende varım canım üzülmesanırım bir ben varımzaten artık kelime anlamını unuttum, neydi o
maşallah sabayata :)
Darısı basımıza
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
Darısı basımıza
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
ayy cnm zaten duygusalım okurken gözlerim oldu Allah korusun bebişlerimizi keyfide yerindeymiş bişe olmaz Allahın izniyle kaza bu düşeceklerde benimde kafasına dirseğim değdi geçen nasıl dudağını büzdü ama hemen sustu emanetleri allaha melekler koruo onları
çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz yavrucuna
Canım ben fantom 1200w olandan almıştım , gürültülu ama iyi çekiyor , cocuklar cok dokuyor pratik oluyor , haftada 1 falan da büyüğü çalıştırıyoruz
Gece emzirmelerinde uyuduğu icin gaz çıkaramıyoruz genelde , sonra alttan çıkıyor , gerci benimki cok gazli bi bebek değildi bastan beri -ama üstten olmasa da alttan rahat çıkarıyor
Gecmis olsun canım , Allah'ın izniyle bisey olmaz insallah
Allah korusun yavrularımızı
canım çoook geçmiş olsun, yazının sonunu sabırsızlıkla bitirdim bişey olmuş mu diye. Allah korumuş, bununla geçmiş olsun. bukadar saat keyfi kaçmamış olmaz bişey içini ferah tut
çok geçmiş olsun canım
gerçekten de o emniyet kemeri çok önemli kaldırıp ayırmayacaksak bile kemerin takılı olması gerekiyor artık çünkü çocuklar artık hareketlenmeye başladılar kafayı kaldırıyorlar allah korusun
Gene de ucuz atlatmışsın çok şükür
Ayrıca eşinsiz de çıkabilirsin sadece kemeri unutma yeter
saol kuzum yardımcı olun bugün gidicem bakalım inşallah çözerim
inşallah çıkmaz canım geçmiş olsun
Mucizecim çok geçmilş olsun. İnşallah birşey olmamıştır.
En korktuğum şey. Şimdi küçükler kemeleri bile çok sağlam tutmuyor. Bizimki de araba koltuğunda devamlı kendini öne çekip otrmayaçalışıyor. Ödüm kopuyorarabaya yleşirken kafa üstü düşüvericek diye.
Korku olayı bizde deşu sıralar çoğaldı. Kendi ağız şapurtusundan korkuyor. :))) abisi okuldan gelince devamlı sıçrıyor. Abi konuştukça yüksek sesle oynadıkça aklı çıkıyor.
Günebakan Canım geçmiş olsun ikinize de.. Asucuk inşallah hemencecik iyileşir..
Mucize-Ge tatlım Allah korumuş çok geçmiş olsun.. umarım geceniz sorunsuz geçmiştir..
Durusel güzel haberlerle gelirsin inşallah bugün canım..
canım çok geçmiş olsun allah bidaha göstermesin
Hey allam sabayat a koptum yaaa sabah sabah
Maşallah
Nasya parme suloz Allah kolaylık versin hep dua ediom inş düzene girerler bebişleriniz
Kızlar çok dikkat edin nolur çok kişide duyuom bu ara ishal kusma rota virüsü diolar salgınmış bebişlerimizikorusun allahım bizden uzak olsun virüsler git git gitttttt
Bu arada yenidoğan ikizlerin banyosunu izlediniz mi allahım nasıl bişi nası masumlar yaaa
Mucize Allah beterinden korusun nası oldu bebişin bugün yazmamışın heralde görmedim
çook geçmiş olsun canımm. bebeklerii koruyr melekler merak etmee. hiç bişey olmmaıştır bebğinee..
arastaaa sabayatt versiyonu bile güzell kızının.. öle kii sabayatıı bile yumuşattıı.. dün sabayat a gıcık olmuştukk ida sayesinde bugün sabayat a gülüyrzz :)
oyyyyyy. ali de çokk tatlıı maşallhh..
Sağol canım inşallah
Teşekkürler canım
Kıııız sen nerelerdesin nen vardı kuzum?
Amin canım çok sağol.
Teşekkürler canım sizin dualarınızla iyileşicez tez vakit
Hadi bakalım en zoru başlamaktır zaten darısı başıma :)
İnşallah biran önce toparlansın başka bişey istemiyorum. Emmek de istemiyo bazen boğazı acıdığı için sanırımİşte o anlar çok kötü... Bebeği memeyi reddeden anneleri şimdi daha iyi anlıyorum
Off canım geçmiş olsun ne kadar korktun kimbilir. Şimdi nasıl kuzucuk? Geceniz nasıl geçti?
Sağol canım doktor da öyle dedi bakalım inşallah geçecek
Amin canım sağol
Hahahh maşallah yorgunluktan bayılmış :))
Maşallah İdaa tüm topiği kıskandırıyorsun :)
Hehh İda'nın yavuklusu da geldi :)) Rüyalarda mı buluşuyor yoksa bu iki bıcırık
Sağol canım benim
İdoş çok datlusunİkizin sabayat daha datlu
Maşallah çok güzel gülmüş canım neşeli bebek
Cok gecmis olsun canim, emniyet kemerini baglamadan bir adim bile tasima yavrunu, araba koltuklarinda da ayni sekilde, ben kizimi iyice baglamadan park yerinden bile cikartmiyorum. Bizim gorevimiz extra tedbirli olmak bebeklerimiz icin, ama mutlaka boyle uzucu seylerde yasaniyor. Allah bir daha gostermesin canim.
ben ve aybike kaldı sanırım
geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz
bende varım canım üzülme
maşallah sabayata :)
ali sabayatı görünce gülmekten kırıldı :))
Cesit cesit emzik almis ve kizimi alistirmaya calisiyordum, en son aventin emzigini uzun sure agzinda tutuyordu ama yineden istahla emmiyordu. hediye altin emzik geldi dayisindan bizde yikadik hemen agzina verdik ve agzindan hicc birakmiyor... agzindan dusunce agliyor. O emziklerin olayi pahasi olduugndan emzik kismi ortodontik fln degil ve daha once denedigim bazi emziklerle birebir ayni ama bunu tuttu birakmiyor kizim. Agzinda bu emziklemi gezeirecegim ben bu kizi simdi
Dunden beri yasanan diger gelisme ise kizimin artik oyuncaklarini uzun sure tutabiliyor olusuuuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?