2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canim, emniyet kemerini baglamadan bir adim bile tasima yavrunu, araba koltuklarinda da ayni sekilde, ben kizimi iyice baglamadan park yerinden bile cikartmiyorum. Bizim gorevimiz extra tedbirli olmak bebeklerimiz icin, ama mutlaka boyle uzucu seylerde yasaniyor. Allah bir daha gostermesin canim.

Sanırım bunu kastettin:)

Eklentiler

• $image.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 39
Öğlen 13:30 dan beri damla uyku uyumayan surekli ağlayan inci bakalım kaça kadar devam edecek ...
ahh kıyamam incik boncuk bugün annişi üzme tamam mı teyzoş msj alındı parmişşş
sanırım bir ben varım zaten artık kelime anlamını unuttum, neydi o
sendende atak bekliyos olmaz öle anlamını yitirdiğim şeyin farkına var

Cesit cesit emzik almis ve kizimi alistirmaya calisiyordum, en son aventin emzigini uzun sure agzinda tutuyordu ama yineden istahla emmiyordu. hediye altin emzik geldi dayisindan bizde yikadik hemen agzina verdik ve agzindan hicc birakmiyor... agzindan dusunce agliyor. O emziklerin olayi pahasi olduugndan emzik kismi ortodontik fln degil ve daha once denedigim bazi emziklerle birebir ayni ama bunu tuttu birakmiyor kizim. Agzinda bu emziklemi gezeirecegim ben bu kizi simdi

Dunden beri yasanan diger gelisme ise kizimin artik oyuncaklarini uzun sure tutabiliyor olusuuuuuu :)

Maşallah İdaa tüm topiği kıskandırıyorsun :)
Hehh İda'nın yavuklusu da geldi :)) Rüyalarda mı buluşuyor yoksa bu iki bıcırık
İdoş çok datlusun İkizin sabayat daha datlu

Heheh sağol günebakan teyzesi uslu kızım benim Hem datlu hem uslu :)))

Sağol cucum Oh senin kuzun da uyumuş dinlenmişsindir. Güne mutlu başlamak gibisi yok yaa :)) Dinlenince mutlu uyanıyor insan

Kızlar şu raporlu günlerimizin parasını alınca napmayı düşünüyosunuz? Bir ihtiyaç çıkmazsa ben sadece kendime ve bebişime harcıycam :) Note 3 alma planım var ilk olarak

Elsa canım arada kaynamış ne güzel uyumuş yavruş orda yaa :)) Bu oyun halılarını yapandan Allah razı olsun azcık vakit geçiriyolar da rahat ediyoruz :))

Kızım size el sallıyor :)
Eki Görüntüle 860662

Bu da İdoşun Sabayat versiyonu

Eki Görüntüle 860664

abooo napmış anası benim kızçeme ya ben seni versiyon versiyon yerimmm tipini sevdiğim dilberrr

gülüşünü severim senin yakışıklımm

Canım baştan söyleyeyim kızmadım alınmadım ama söylemeden de geçemedim. İki lafının biri köylü cehaleti üzerine. ben ve dolayısıyla sülalem de köylüyüz. Eşimin Ailesi'de Malatya'nın ve Erzincan'ın merkezinden ama hangi taraf saçmalıyor bebek hakkında söylememe gerek yok. Benim akrabalarım daha koklarken burnunu bile değdirmedi kızıma ama eşimin annesi 600 km uzaktan bebek niye şişman değilmiş diye mama ver diye başımın etini yiyor. Sütümün fazlasını buzluğa atıyorum ben. Hatun mama ver diyor başka bişi demiyor. Kayınpeder desen hamileyken ikide bir bana kilomu sorup yorum yapıyordu. Hatta en şımarttığı eşim bile öyle cevap verememiştir ben korkmayın kimseye sırtında taşıttırmam kendimi die tersledim. Ben bebeğimi emziremiyordum sağıp veriyorum dışarıda zor oluyor diye benim ailem 15 km uzakta olmalarına rağmen gel falan diye ısrar etmiyor laf söylemiyor. Ama kv bayramda 600-700 km yola gitmedik diye bana da bir iki bişeyler dedi esas eşimin başının etini yedi. İstelerlerse gelirler demiş bide arkamdan.
Sonuç olarak cehalet köyle şehirle değil hatırlatayım dedim

Kızlaaaaaar :) an itibariyle halvet tamamdır :))))
ben ve aybike kaldı sanırım
geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz
sanırım bir ben varım zaten artık kelime anlamını unuttum, neydi o
bende varım canım üzülme
Kızım size el sallıyor :)
Eki Görüntüle 860662

Bu da İdoşun Sabayat versiyonu

Eki Görüntüle 860664
maşallah sabayata :)

ali sabayatı görünce gülmekten kırıldı :))

Ya şunun şurasında 2 kg fazlam var hamilelik öncesi kilomdan ama gelgelelim göbek 4 aylık gibi duruo

Evde bi sargı bezi buldum genişçe
Onu sardım karnıma işe yarar mı yaramaz mı bilmem denicem
Sizlerden hiç saran var mı
Inanamazdım ama denemekten bişi çıkmaz diom

çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz yavrucuna

canım çoook geçmiş olsun, yazının sonunu sabırsızlıkla bitirdim bişey olmuş mu diye. Allah korumuş, bununla geçmiş olsun. bukadar saat keyfi kaçmamış olmaz bişey içini ferah tut

canım çok geçmiş olsun allah bidaha göstermesin

ben ve aybike kaldı sanırım

geçmiş olsun canım umarım birşey çıkmaz

bende varım canım üzülme

maşallah sabayata :)

ali sabayatı görünce gülmekten kırıldı :))

bayaaa bi alıntı oldu ama herkese çok tşkler...bende gece boyu dua ettimmm hep kontrol ettimm mışıl mışıl uyudu bebeğimm emzirdim geri uyudu derken sabahı ettik...çok iyi bişey yok gibi..atlattık sanırımm ama ömrümdende ömür gittii.....bidaha emniyeti bağlamadan aslaa adım atmam....

bu arada hepinize günaydınnn güsel bi gün olsun inş. :))

Altin emzik nedir canim???? Hemen denemeliyim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…