- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #60.821
Canım ben sezeryan oldum doğumdan 3 gün sonra korse taktım. Hoş takmasaymışım da kalmıcakmış zatenYa şunun şurasında 2 kg fazlam var hamilelik öncesi kilomdan ama gelgelelim göbek 4 aylık gibi duruo
Evde bi sargı bezi buldum genişçe
Onu sardım karnıma işe yarar mı yaramaz mı bilmem denicem
Sizlerden hiç saran var mı
Inanamazdım ama denemekten bişi çıkmaz diom
Bildiğin emziğin sapı altın olanı canımAltin emzik nedir canim???? Hemen denemeliyim :))))
Nesini yapamadın kuzum yapalım birlikte
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu yazı çıkıyor izlediğim yolda bu
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - First Birthday ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..:44:
Senın url nasıl onu bir yapıştır bakalım burayaNesini yapamadın kuzum yapalım birlikte
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu yazı çıkıyor izlediğim yolda bu
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - First Birthday ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..:44:Orda bir sürü link seçeneği çıkıyor ya belki yanlış olanı kopyalamışsındır
aferim benim inci taneme hiç üzmez annesi seniii akıllı bıdışım benimm mest oldu tabee şimdii aman uyusunda dinlensin parmişim benim kuzuda uyuyo ama uyanmak üzere kıpırtılar başladıııahh kıyamam incik boncuk bugün annişi üzme tamam mı teyzoş msj alındı parmişşş
sendende atak bekliyos olmaz öle anlamını yitirdiğim şeyin farkına var
Cucu teyzesini dinliyor şimdilik benim yaramaz kızım dünden yorgun ya aksama enerji topluyor
Heheh sağol günebakan teyzesi uslu kızım benimHem datlu hem uslu :)))
Sağol cucumOh senin kuzun da uyumuş dinlenmişsindir. Güne mutlu başlamak gibisi yok yaa :)) Dinlenince mutlu uyanıyor insan
kesinlikle uyku gibisi yok nasıl tatlı bişiyyy ya devamlılığı olur inşşş
Bildiğin emziğin sapı altın olanı canımYaklaşık 600 Tl civarında fiyatı var. Denemeye değer mi sen karar ver
Elsa'cim oncelikle masallah yavruna. 6'dan 8'e kadar kac defa kalkiyor yavrun?
Elsa canım arada kaynamış ne güzel uyumuş yavruş orda yaa :)) Bu oyun halılarını yapandan Allah razı olsun azcık vakit geçiriyolar da rahat ediyoruz :))
Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı
Canım emekleyince rahat edeceğiz insallah , gezsin tozsunlar ozaman
Darısı basımıza
Amanın pekde guzel olmus
Eki Görüntüle 860753
Bu da Ali nin sabayat a tepkisi (telf dan ters oldu ama anladınız siz onuu)
cucu tşkler yaptım oldu galiba lypie :)
bende görmüştüm kuyumcuda ama getiren olmadı bizekazanamadık altın emziği bu yıl kim almışşşşşşş bide altın ahududumu vardı yılın en kötülerimiydi neydiiiiiiiii
Öyle bir ödül olsaydı yaamazlık dalındaki ödülü kesin benimki alırdıBu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı
neden burda çıkan orda olmuyoooooooo püfffffff
Tatlım boşluk falanda kopyalıyor olmayasın ?ben niden yapamıyom neyse en azından bi işe yaradım rica ederim cnm küçük çizelgeyimi seçtin ben sonlardamı hata yapıyom o kopyalama işinde çizelge kısmına koplalayıp değişikliği kaydet dedin dimiii:44:
Ahahha bundan sonra altın emzik getirmeyene İda filan yok. Getirin altın emziği alın İdayıÖyle altın suyuna batırılmış istemeyiz saf altın olsun bi de üstünde pırlanta olursa fena olmaz
Ahahha bundan sonra altın emzik getirmeyene İda filan yok. Getirin altın emziği alın İdayıÖyle altın suyuna batırılmış istemeyiz saf altın olsun bi de üstünde pırlanta olursa fena olmaz
ben niden yapamıyom neyse en azından bi işe yaradım rica ederim cnm küçük çizelgeyimi seçtin ben sonlardamı hata yapıyom o kopyalama işinde çizelge kısmına koplalayıp değişikliği kaydet dedin dimiii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?