2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben sezeryan oldum doğumdan 3 gün sonra korse taktım. Hoş takmasaymışım da kalmıcakmış zaten

Elsa canım arada kaynamış ne güzel uyumuş yavruş orda yaa :)) Bu oyun halılarını yapandan Allah razı olsun azcık vakit geçiriyolar da rahat ediyoruz :))

Aynen katılıyorum. Geçen hafta bizde büyüme atağı ayağına kabus bir gün geçirdik. Hep ağladık hiç uyumadık tam hunimi başıma geçirecekken babamız elinde oyun halısıyla geldi. Üstelik ben almayı pek düşünmüyordum. Oyuncak firmasının işlerini yapıyoruz ve genel müdürü ile ailece görüşüyoruz. Ev peluşlardan geçilmiyor sürekli hediye yolluyor. Ama onlar bi işe yaramıyordu sağolsun bu sefer disney in winnie the pooh oyun halısını hediye yollamış dedim en işe yarayan en Hızır hediyesini yolladı. Aradık teşekkür ettim. Ertesi gün itibariyle gündüz uyuklamalarımızın bir kısmı oyun halısında. Üstelik çok basit bizimki ayna bile yok bir halı iki boru 4 peluş oyuncak. Ses çıkarıyorlar güya. Ama benim kız daha çok sohbet ediyor onlarla bide kibarca kolunu bacağını tutuyor artık kibar parmaklarıyla.

Birde nik ler açıklanmış ben ilk defa böyle bir yere üye olduğum için çok anlamamıştım burada bununla anılacağımı. M benim ismimin baş harfi (ismim Türkiye'de hemen hemen tek o yüzden yazamıyorum çünkü Google da artınca hemen yazdığım yerler çıkıyor) t eşim Tolga 2010 da evlendiğimiz yıl.

bende görmüştüm kuyumcuda ama getiren olmadı bizekazanamadık altın emziği bu yıl kim almışşşşşşşbide altın ahududumu vardı yılın en kötülerimiydi neydiiiiiiiii

Ahahha bundan sonra altın emzik getirmeyene İda filan yok. Getirin altın emziği alın İdayı Öyle altın suyuna batırılmış istemeyiz saf altın olsun bi de üstünde pırlanta olursa fena olmaz

Annişler merhaba Ben de 1 haftadır tansiyon sorunu yaşıyordum en sonunda bugün dayanamadım sağlık ocağına gittim. Normalde haftaya kendi doktorumda kontrolüm vardı. Ebe tansiyonumu ölçtü ve tansiyonun sınırda bu kadar erken gebeliklerde böyle yüksek çıkmaması lazım dedi. Hemen doktoruna git dedi acil eşim geldi doktoruma gittik. Doktor korkulacak bir şeyin olmadığını ama her gün ölçüm yapmam gerektiğini söyledi. Hem deeeeeeeeeeeee bebişimizin cinsiyetini öğrendiiiiik Kız annesi olacağım nasipse, oğluşuma bacı geliyor. Hayatımızın minik Sevda'sı annemin adı ağzımın tadı geliyooooooooooor

Bu altın portakal şeysi gibi bişey mi ahaha.En iyi bebek dalında altın emzik kazandı
Öyle bir ödül olsaydı yaamazlık dalındaki ödülü kesin benimki alırdı

Ahahha bundan sonra altın emzik getirmeyene İda filan yok. Getirin altın emziği alın İdayı Öyle altın suyuna batırılmış istemeyiz saf altın olsun bi de üstünde pırlanta olursa fena olmaz

fındık duydunmu kız hem altın hemideeeeeee üstünde pırlanta taşlıı taşı küçük olmasınnn böle pırılpırıl pırlasınnnnnnhazırlık yapmaya başlaaa idoşu zengin armatörler oğluna istemeden kız elden gitmeden getir şu emziğiiii

Lepistess gecen Diyordu kızı istiyorsunuzda takiyormusunuz birşeyler diye :)

İste bulduk kim daha buyuk altin emzik alçak bakalım buyrun hodri meydan

ımage url seçtikten sonra altta küçük çizelgedeki yazıyı kopyaladm aynen senin anlattığın gibi sonra hakkımda da çocuklardan çizelgeyi tıkladım yapıştırdım cnm yaparsınn dene tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…