- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.661
Canım sonuc ne cikti , gecmis olsun
Belki asının yan etkisi olabilir mi, bizde dün ası olduk ve 4 kez yeşil kaka yaptı , bugün daha normal
Birde burun akıntısı hafif gribi filan varsa onları kakayla atıyor olabilir
Canım egzemada varsa cocuk alerji Dr una gitmelisin, arada kan çıkıyorsa alerjidir büyük ihtimal , arkadaşlarda yazmış , en sık süt sonra yumurta alerjisi görülüyor , istersen Dr a gidene kadar süt ve süt ürünlerini hic yeme ve gözlemle kakasini , ama alerji Dr una göster mutlaka
Oy yerim ben o minik kuşu , maşallah ona
Zarif cok hoş bir hanım bu annesi
Maşallah cok tatlı , koltuğunda da ne guzel oturmuş öyle , maşallah sana güzellik
Kelin ilacı olsa basına sürer misali 3 saatlik uyutma merasimimiz az önce başarıyla sonuçlandı ama bende tükendim
Pert bi sekilde elimde telf , size yazıyorum :2:
Allah kolaylık versin canım ya , hakkınızda hayırlısı olsun
İmsallah istediğin sekilde sonuçlanır hersey , Allah hayırlı isler göndersin sana
10gun oldu bi duzelmedi yok canim benim, emerek uyutmam ne buyuk rahatlikti, emmesi lazim emmesi lazim ooffffff
Rizkiyla gelmistir o sen hic merak etme, iyi dusun iyi olsun canim.
Canım yediğin bisey sütun tadını etkiliyor olabilir mi, yada gaz yapan biseyler ? Acaba ayakları üşüyor olabilir mi? Benimkinin hic ısınmıyor yün patik giydiriyorum yine soguk
Birde sen demiştin demi, Dr süt alerjisi olabilir dedi diye yada reflu , o tarz bisey olabilir
Biberon alıyor muydu, onun rahatlığına alışmış olabilir mi
Birde olmaz insallah ama hamile filan degilsindir dimi , o da sütun tadını bozar
En son ihtimal de nazar olabilir , baska da aklıma bisey gelmedi , insallah çözülür de normale doner emmesi
Beklecim bnce kndini fzla strese sokuyosun..doktorda bsey ckmadi sukur..e kilosu desen zaten cok iyi masallah kiloda almis ...gecici bi surec bu gecicek ktr .bu kdr stres yparsan sutune gecer belkide geciyo ondanda etklenir braz oluruna birak germe bu kdr kendini
bende çok inanırım nasıl düşünürsen öyle olur diye... o yüzden iyi düşünmeye çalışıyorum ama söz konusu paşam olunca panik yapıyorum. saol canım desteğin için
iyi geceler dostlar yoldaşlar
dünden beri oğluma bir haller oldu.. fena mızmızlanıyor böcük :) asla popişi yer yüzü görmeyecek beyefendininoda oda gezelim istiyor sürekli. yani sadece kucakta olmak da kar etmiyor.. bakalım ne zamana kadar sürecek bu fenalığı
bu arada size nişandan bir kare sunayım istedimoğlum biraz asık suratlı çıkmış ama napalım onu da böyle sevin bu seferlik
Eki Görüntüle 882813
dünden beri oğluma bir haller oldu.. fena mızmızlanıyor böcük :) asla popişi yer yüzü görmeyecek beyefendininoda oda gezelim istiyor sürekli. yani sadece kucakta olmak da kar etmiyor.. bakalım ne zamana kadar sürecek bu fenalığı
bu arada size nişandan bir kare sunayım istedimoğlum biraz asık suratlı çıkmış ama napalım onu da böyle sevin bu seferlik
Eki Görüntüle 882813
ah canım bütün dualarım onun için... önceden olsa üzülmezdim bir şekilde yoluna girer derdim. ama şimdi yavrumun ihtiyaçları ve onları karşılayamama korkusu öldürüyor beni
cnm bizde tv hep açık ilk başlarda hep ters çeviriodum vs tepeden bakmaya çalışıodu hatta gümüşlüğün camından izliodu meraklı kızım 2-3 haftadır sakınmıorum hatta çizgi film açıorum ama önüne oturtup açmadan ilgisini çekmio hiç bakmıo bile kızım unuttu gitti:))) ha bu arada benim şahsi fikrim o kadar pimpirikli deilim baksada olur sonuçta bizde bakarak büyümüşüz kardeşimde sülaledeki tüm çocuklarda hepimiz doktor öğretmen vs bişe olduk ve çok sosyal insanlarız ha zararlı diolar izletmiyorlar tabi o herkesin şahsi fikri,sana kalmış yani..Dün sormuştum ama herhangi bir yorum olmamış , merak ettim sizler de durum nedir ??
Güzel anneler ve dünya tatlısı yavruları hepinize merhabalar .
Geçen haftaya kadar tv açıktı tabii oğluma izletmiyorduk hep arkası dönük , ana kucağında ya da bizde .
Ama geçen hafta tümden tv'yi hayatımızdan çıkarttık ; sesinden de etkilenir mi diye karmaşa yaşar mı diye .
Sizler tv olayını e yapıyorsunuz ? Tabii bir de cep telefonu ve internet var wireless olayı yani ? Off kafam karıştı ondan sakın bundan sakın derken :)
10gun oldu bi duzelmedi yok canim benim, emerek uyutmam ne buyuk rahatlikti, emmesi lazim emmesi lazim ooffffff
kızlar moralim çok bozuk
ben yine eskisi gibi maaşlı iş ararken Hindstandaki firma sana temsilcilik verelim dedi...normal şartlarda teklifleri çok iyi ama benim ticarete atılacak kuruş yatırımım yok. eşimde çalışmıyor, sabit gelirim olmadan evi döndürmemiz mümkün değil...bu durumda tek çözüm yatırımcı bulmak. onuda bukadar kısa süre ve moralle nasıl bulucam. offfff
Eki Görüntüle 882813
cnm Allah bi kapı açar inşallah dua edicem senin için ama merakımı mazur gör eşin neden iş bulmuo işsiz demiştin demi?o bulsa senin stresin gider yani üzerindeki yük hafifler yazık sanada...
cnm bizde tv hep açık ilk başlarda hep ters çeviriodum vs tepeden bakmaya çalışıodu hatta gümüşlüğün camından izliodu meraklı kızım 2-3 haftadır sakınmıorum hatta çizgi film açıorum ama önüne oturtup açmadan ilgisini çekmio hiç bakmıo bile kızım unuttu gitti:))) ha bu arada benim şahsi fikrim o kadar pimpirikli deilim baksada olur sonuçta bizde bakarak büyümüşüz kardeşimde sülaledeki tüm çocuklarda hepimiz doktor öğretmen vs bişe olduk ve çok sosyal insanlarız ha zararlı diolar izletmiyorlar tabi o herkesin şahsi fikri,sana kalmış yani..
cnm benim kızımda öyle biliosun yazmıştım zorluodum artık emsin die bugün şunu anladım eve misafir gelip veya biyere gidip onunla az ilgilendiğim zaman itio beni yada ben öle anladım zorlamadım bugün yattık kalktık beraber bide emziği hep uyurken veriodum gün içinde verdim sürekli acıktı boş mideyle ondanmı bilmiorum emdi beni bi emzik dene bide sakin olup oynaşarak emzirmeye çalış inşallah işe yarar insan çok üzülüo gerilio bu ay sırf bunlar yüzünden kızım 500gr almı5 7 kilo oldu bilmem ii mi kilosu yarın aşımız kontrolümüz var görecez1 hafta emiosa 1 hafta itio cadı kızım beni
Funda senin oğlunun o asık suratını yerim :) anne oğul bir de baba bu kadar guzel insanlar bir arada yikmissiniz ortalığı belli masallah size masallah
Aybikecim zor konular bunlar haklisin paniklemekte ana dediğin gibi ıyi dusun iyi seyler olsun. Umarım gönlüne gore olur Atahan hic sıkıntı çekmez . Eşinin mesleği neydi geçenlerde evde cok cd var falan dıyordun is bulamıyor mü ? Bu işsizlik olayı cok fena ya
Funda senin oğlunun o asık suratını yerim :) anne oğul bir de baba bu kadar guzel insanlar bir arada yikmissiniz ortalığı belli masallah size masallah
Aybikecim zor konular bunlar haklisin paniklemekte ana dediğin gibi ıyi dusun iyi seyler olsun. Umarım gönlüne gore olur Atahan hic sıkıntı çekmez . Eşinin mesleği neydi geçenlerde evde cok cd var falan dıyordun is bulamıyor mü ? Bu işsizlik olayı cok fena ya
senin mesajını okumadan önce tamda durusele onu anlatıyordum canım...bazen bir proje çıkıyor çok iyi ücret alıyor, bazen aylarca tek belgesel, dizi olmuyorbu aralar bir filmde dönem danışmanlığı yapıyor ama film anca yaza biter, sinemada oynayacak da bizimki kardan pay alacak
paşam oyun halısındaki oyuncaklara çığlık atarken
Eki Görüntüle 882899
ah canım adam yıllarca eğlence sektöründe çalıştı ama bu adam sigara yasağı içki yasağı derken bütün mekanlar bitti...şimdi tvlere belgesel, film ve dizilerde danışmanlık yapıyor. ama nezaman iş çıkacak çıkınca parasını nezaman alacak belli olmuyor. bi ara trt yle çok güzel çalıştı ama artık bizim gibilere trt kapılarıda kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?