2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

birisi bana özel mesaj atabiir mii çok ihtiyacım varda sanırım benim mesajlarım gitmiyor karşıdanda gelmiyor napmam lazım acep :26:

dolmişmii ayy bayılırım valla afiyet olsun canım nasıl yaptın süpersin bide yaprak sarmasııbu salıncak bukadar etkilimii ya:)
mayışmazmı insan ohh ne uyunurr ne uyunurr

Şimdi gördüm ve Oblomov dan bahsettiğini duydum Arasta'cım. Ya o nasıl bir karakterdir, adam üşengeçliğinden aşkını bile kaybetti :)) Rus edebiyatının yarattığı karakterler içinde en göze çarpanlarından biri bence. Belki de ben kendimle benzer yanlarını gördüğümden ve bundan nefret ettiğimden:)) Onun ünlü hırkası gibi ben de çekiyorum eşofmanları, saçlar hep topuz zaten, günler geçiyor. Fakat erteleyemediğim şeyler var, kızımın ihtiyaçları, veli toplantısı, ödevleri, hastalıkları. Bu açıdan Oblomov'dan ayrılıyorum. Dün gece tamam bu sefer uyuyacağım dedim, erken yatacağım. Gerçi yatmam yine 12.30 u buldu. Yarım saat sonra tam dalmışım, biri ağlıyor, hemen daldım oğlumun odasına, gözlerim kapalı atletimi açıyorum, aaa baktım ses yok. Ses kızımdan geliyor. Öksürük krizi tutmuş, yatırırken bir şey yoktu. Böyle yine yeni yeniden havlama tarzı bir ses boğazından. O kadar sinir oldum ki, yazık hiç suçu yok ama anne o kadar uykusuz ki, şaka gibisiniz diyorum gece gece. Benim ünlü ecza deposundan bazı ilaçlar verdim ve sakinleştirdikten sonra yatağıma döndüm ama uyumak ne mümkün, neden sonra daldığımda bu sefer oğlum uyandı emmek için. Şaka gibi cidden:))

Güzel şarkı zevkle dinledim sağol parmişkom vee şimdi yemeği yapmaya gidicem öbür işler için de diyorum ki "ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN". Ahahah Oblomova bağladım

helal olsun cücümm neler yapmışsın öylee aa "Suruşun" odasını da mı sildin ellerine sağlık

ben de bir atak yaptım kuzum kalktım makinadaki çamaşırları serdim ve ocağa tavuk koydum haşlanması için en kolayı pilav üstü tavuk salata sanırım bu saatten sonra :))

ayy koptum evet evet ta kendii suruşunnolmuyor arkadaşşş klavye alo beni düzeltmeee
atağımızıda yaparız bunalımda takılırız bize her yol paris
kıs daha nolsun pilav üstü tavuk bide salata ee bide ayran yap yakışırr

afiyet olsun dünüşcan

silkelendim canım silkelendim oğlumun az önce yaptığı miss kokulu kakasından sonra kendime geldimm!

Benim de Abi'm geldi inciyi sevmeye yarım saat ona satıp banyoyu lavaboyu temizledim abi süpürge de acayım mı diyecektim baktım kaçıyor yavaş yavaş :) çıkarken inciye al tamam annen senin olsun diyor dü kuskun bir tavırla :)

Güzel şarkı zevkle dinledim sağol parmişkom vee şimdi yemeği yapmaya gidicem öbür işler için de diyorum ki "ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN". Ahahah Oblomova bağladım

Rica ederim ve kolay gelsin :) o kadar tembelsin yani vay halimize vay üstünde hırka da var mı :)

Teşekkür ederiz Luboyf teyzesi :) ben söylemiştim evet Rus bir sanatçı benim Azeri Dr ismini vermişti uyutmasa bile sakinlestiriyor
Ay adını unuttum kolibeyni bessi galiba Youtube da bu isimle ara ilk çıkan video 20 kusur dakika sürüyor

kızlar demır ılacı hakknda bsy sormustum farkeden olmamıs bıze oglum 8 kılo olmasna ragmen bunu hıc arttrmıycz hep 5 damla dedı aranızda 8 damla verende var kafam karıstı benım test felanda yapmadılar arasıma.

ayy koptum canım yaaaaa Abi'nin hali geldi gözümün önüne birden yazık ya

:44:
işte bizden gün içinde hallenmelerrr

hahaaa doğru valla ne kadan da bizden bu tipitoşlar cücüm yaa

ayy koptum canım yaaaaa Abi'nin hali geldi gözümün önüne birden yazık ya

hahaaa doğru valla ne kadan da bizden bu tipitoşlar cücüm yaa

Sorma tatlım ya her seferinde adam bir hevesle geliyor bu sefer oynayacağız bana gülecek diye her seferinde onu görünce dudak buze buze ağlıyor

Baktı olmuyor gelecek yaz icin hayal kurmaya başladı yazın peşimden cok koşarsın yazlığa gidelim denize girelim parka gidelim Dayi diye diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…