- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.981
KIZLAR YEMEĞE BANA GELİN.. BİBER DOLMASI, YAPRAK SARMA YAPTIM.. SIRADA TAVUK SOTE VAR
1 damla çamaşır suyu damlat çitile hemen yıka bol suyla ve çamaşır makinasına at canım.. ben bütün lekeleri böle çıkartıyorum.
valllahi canım onu izledikçe ben mayışıyorum zaten
Güzel şarkı zevkle dinledim sağol parmişkom vee şimdi yemeği yapmaya gidicem öbür işler için de diyorum ki "ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN". Ahahah Oblomova bağladım
birisi bana özel mesaj atabiir mii çok ihtiyacım vardasanırım benim mesajlarım gitmiyor karşıdanda gelmiyor napmam lazım acep :26:
anammm biri kahve mii dedii bide sigaramıı Allahım ya can evimden vurmayın bi türlü geçmedi şu istek her kahve içisimde canım istiyorrşu emzirme dönemi bitsin valla açık havada yapıcağım ilk keyif olcak :)
ben az önce banyoyu şöle bi temizledim jet hızıyla sonra suruşun odasını sildim orayı silmişken şöyle üstten evi sildim köftişleri fırın kabına dizdim pirinci ısladım ve geldimmmmmmmsende bi atak yaparsın fındığımmmmm
tımam tımam silkelendim geldim bu hız bana ii geldii parmişim gayet iyiyimmmmm
ben de oğlumu uyutan değil de ağladığında susturan ve güldüren şarkıyı paylaşayım sizinletrrrrrrr traaa tranquillaaaa tey teyyyy
J Balvin - Tranquila - YouTube
helal olsun cücümm neler yapmışsın öyleeaa "Suruşun" odasını da mı sildin ellerine sağlık
ben de bir atak yaptım kuzumkalktım makinadaki çamaşırları serdim ve ocağa tavuk koydum haşlanması için en kolayı pilav üstü tavuk salata sanırım bu saatten sonra :))
pilav çorba hazır sebzelerde soyuldu :) eşimin gelmesine yakın fırına koyduk mu tamam :)
afiyet olsun dünüşcan
silkelendim canım silkelendimoğlumun az önce yaptığı miss kokulu kakasından sonra kendime geldimm!
Güzel şarkı zevkle dinledim sağol parmişkom vee şimdi yemeği yapmaya gidicem öbür işler için de diyorum ki "ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN". Ahahah Oblomova bağladım
Parmecim incin çok tatlı ya maşallah ona tulumlu resimlerine bayıldım da yorum yapamadım benim bızdık pek mız mız bu aralar fırsat olmuyo yazmaya
Bu Azeri şarkıcıyı sen mi demiştin neydi adı hani uyutan
Annem olsa sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi :)
maşallah ne hızlıyız bu bebetolar bizi bu hale getirdiiellerine sağlık canım:)
ayy koptum evet evet ta kendii suruşunnolmuyor arkadaşşş klavye alo beni düzeltmeee
atağımızıda yaparız bunalımda takılırız bize her yol paris
kıs daha nolsun pilav üstü tavuk bide salata ee bide ayran yap yakışırr
aynen öyle cücüm gün içinde her türlü moda girer çıkarız evvelallah
Benim de Abi'm geldi inciyi sevmeye yarım saat ona satıp banyoyu lavaboyu temizledim abi süpürge de acayım mı diyecektim baktım kaçıyor yavaş yavaş :) çıkarken inciye al tamam annen senin olsun diyor dü kuskun bir tavırla :)
:44:
işte bizden gün içinde hallenmelerrr
ayy koptum canım yaaaaaAbi'nin hali geldi gözümün önüne birden yazık ya
hahaaa doğru valla ne kadan da bizden bu tipitoşlar cücüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?