2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arsatacım geçmiştemisin şekerim
senin ruh halin nasıl bugünn

dimi parmişim şu ruh halinle anca bu dilenirr :)

ayy ruh halim tastiklendi onaylandı kendi elimden puhaha
arsatacım arsa fiyatları nedir ordaa

Arsalar çok pahalı değil ama arsatalar baya pahalı Cucum akşam 10da uyudum ve bugün 12yi çeyrek geçe kalktım. İdoş uyudukça uyudum valla geçen geceki nöbeti anca kapadım yavlum ruh halim gayet iyi de işleri nasıl yetiştircem bakalım

ben de fenalardayım ben deeee
kolumu ve totomu kaldırmaya mecalim yok, kahve sigara keyfi yapasım var, makinada serilecek çamaşırlar var, ütülenecek kıyafetler var, yemeğim yok, yapmaya niyetim var ama icraat yok işte böylee bir varmışşş bir yokmuşş benim durumum da

KIZLAR YEMEĞE BANA GELİN.. BİBER DOLMASI, YAPRAK SARMA YAPTIM.. SIRADA TAVUK SOTE VAR

Biz doğuralı oldu canım bir 3-4 ay :)

Ne yaptıysam çıkaramadım kızımın cicisini :)

Kosla koydum azıcık aspirin kalmış birkaç damla damlarım geceden beri suda beklettim çıkmadı
Var mı basına gelen ve lekeyi çıkarabilen ?
1 damla çamaşır suyu damlat çitile hemen yıka bol suyla ve çamaşır makinasına at canım.. ben bütün lekeleri böle çıkartıyorum.

ayy tipe bak
benide öle koysalar 24 saat sallanırım valla nasıl ihtiyacım varr:97:

valllahi canım onu izledikçe ben mayışıyorum zaten

hera salıncağa bayıldım ama pahalıymş ya...

bende bebişimi neyle oyalayacağımı şaşırdımm sıkılıoo...

bu arada ağırlığını ben tutuyorum kollarından adım atıo aşkım yaaaa nası sewinio adım attıkçaa gücü olsa yürüyüp gidecek :)

cts kayınwalidemler gelioooo imdaat birsürü işim war temizliğim yapılcak oy oyy asıl ben yandım :)

seni çok özledim canım yaaa kaç gündür aklımdasın valla online görüyorum arada ama yazacak fırsatın olmuyo demek ki :/ umarım herşey yolundadır.. Melis kuzu da iyidir

Dünüş ben şimdi kahve keyfi yapıcam sigarasız da olsa uykum kandı da iş yapmak için hiç isteğim yok

285 cokmus ya, casual dream vardi 200e, o da kumandali filan. Dur biraz bakinayim. Uyutuyor diyorsun? :)) malum bizimki emmediginden bu yana uyumaz da oldu.

Sagol tatlım sen de beğendiysen kesin güzeldir :)

Cucu funda icimi kararttiniz be yakışıyor mü size silkelenin kendinize gelin hadi biraz enerji :)

kayınvaliden yeni mi geliyor canım.. benim ki her haftasonu yatılı geliyor

285 cokmus ya, casual dream vardi 200e, o da kumandali filan. Dur biraz bakinayim. Uyutuyor diyorsun? :)) malum bizimki emmediginden bu yana uyumaz da oldu.

evet canım uyutuyor.. uykusu yoksada uyuyor sürekli sallandığı için

aynen bende ayceren olmasa uyuyacağım :)

yemek bizde de akşama pilav ve fırında sebzeli tavuk var birde tarhana çorbası yaparım yeter :) yapabilirsem tabi :)

Sebzeli kısmı hariç birebir aynı menü var bende de
Çorbayı yaptım şimdi pilavı yapim eşim gelince de tavuğu
Aa yok önce pirinci ıslamak lazım accık

Valla diğer odalar neyse de şu koridor bi ay olmuş mudur süpürülmeyeli
Hiç içimden gelmio atıcam o halıları da süpürmesi çok gıcıkk

bende çook halsizim hep uyumak istiyorummm oğluşumu sallarken uyuya kalıyordum yemek yapasım yokk bende yemek söyledim dışardan ahada geldi :)

Dünüş ben şimdi kahve keyfi yapıcam sigarasız da olsa uykum kandı da iş yapmak için hiç isteğim yok

afiyet olsun dünüşcan

Cucu funda icimi kararttiniz be yakışıyor mü size silkelenin kendinize gelin hadi biraz enerji :)

silkelendim canım silkelendim oğlumun az önce yaptığı miss kokulu kakasından sonra kendime geldimm!

daha dün süpürdüm yarın süpürüceğim birde tamam cumartesi gün var zaten ev batmaz :) akşama kadar gündeyiz :)

pirinci ısladım yapıcam da elim kolum kalkmıyor.

ay varya utanıyorum böyle deyince annelerimiz herşeyi yapıyorlarmış birde yoklukta biz hazır bezle bezliyoz yinede mırın kırın ediyoz :)

Aa napsak ki size bir adet çağla inci versek mum gibi dikiyor adamı :)

Bir şarkı gondercektim burdan olmuyormuş en iyisi siz acın dinleyin

Placebo ' nun Every you Every me

Güzel şarkı zevkle dinledim sağol parmişkom vee şimdi yemeği yapmaya gidicem öbür işler için de diyorum ki "ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN". Ahahah Oblomova bağladım

Aa napsak ki size bir adet çağla inci versek mum gibi dikiyor adamı :)

Bir şarkı gondercektim burdan olmuyormuş en iyisi siz acın dinleyin

Placebo ' nun Every you Every me

Parmecim incin çok tatlı ya maşallah ona tulumlu resimlerine bayıldım da yorum yapamadım benim bızdık pek mız mız bu aralar fırsat olmuyo yazmaya
Bu Azeri şarkıcıyı sen mi demiştin neydi adı hani uyutan

arsalar pahalı değil ama arsatalar baya pahalıysa arastaya paha biçilemezz
ohh be ne uyumuşsun be kuzum sefan olsun valla boşver işi gücüde dün zaten bi ton yaptın bugün yapsan yarın yine aynıı böle bi kısırdöngüüruh halin iyise sorun yok yavluşşşbenimde geçici bişiy sıkıldım sanırım hergün aynııı

anammm biri kahve mii dedii bide sigaramıı Allahım ya can evimden vurmayın bi türlü geçmedi şu istek her kahve içisimde canım istiyorrşu emzirme dönemi bitsin valla açık havada yapıcağım ilk keyif olcak :)
ben az önce banyoyu şöle bi temizledim jet hızıyla sonra suruşun odasını sildim orayı silmişken şöyle üstten evi sildim köftişleri fırın kabına dizdim pirinci ısladım ve geldimmmmmmmsende bi atak yaparsın fındığımmmmm

tımam tımam silkelendim geldim bu hız bana ii geldii parmişim gayet iyiyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…