- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.961
Acaba annelerimiz de rakip forumda mı konuşuyorlar :)
arsatacım geçmiştemisin şekerim
senin ruh halin nasıl bugünn
dimi parmişim şu ruh halinle anca bu dilenirr :)
ayy ruh halim tastiklendi onaylandı kendi elimden puhaha
arsatacım arsa fiyatları nedir ordaa
Biz doğuralı oldu canım bir 3-4 ay :)
1 damla çamaşır suyu damlat çitile hemen yıka bol suyla ve çamaşır makinasına at canım.. ben bütün lekeleri böle çıkartıyorum.Ne yaptıysam çıkaramadım kızımın cicisini :)
Kosla koydum azıcık aspirin kalmış birkaç damla damlarım geceden beri suda beklettim çıkmadı
Var mı basına gelen ve lekeyi çıkarabilen ?
ayy tipe bak
benide öle koysalar 24 saat sallanırım valla nasıl ihtiyacım varr:97:
ben de fenalardayım ben deeee
kolumu ve totomu kaldırmaya mecalim yok, kahve sigara keyfi yapasım var, makinada serilecek çamaşırlar var, ütülenecek kıyafetler var, yemeğim yok, yapmaya niyetim var ama icraat yokişte böylee bir varmışşş bir yokmuşş benim durumum da
canım n11 den aldım.. sunny baby pandora kumandalı salıncak diye geçiyor.. 285 e aldım 11 taksitle.. çok beğendim.. diğer otomatikler 9 kiloya kadar kaldırıyor.. bu 12 kilo.. almayı düşünüyorsan tavsiye ederim
Her halin bir başka güzel kuşum. Oyyy ben seni yerim güzel tulumlum
Dün hamarattım ama bugün serdim yine sulozum ne istikrarsız oluyorum ya ev işlerine karşı hergün düzenli yapsam bu kadar birikmiycek puff
Ayyy al benden de o kadar daha dün topladım yine heryer her yerde. Çestırın tüyler uçuşuyo, daha yıkancak bi sürü çamaşır var, yemek yok çok fena cucum
Dünüş ben şimdi kahve keyfi yapıcam sigarasız da olsa uykum kandı da iş yapmak için hiç isteğim yok
hera salıncağa bayıldım ama pahalıymş ya...
bende bebişimi neyle oyalayacağımı şaşırdımm sıkılıoo...
bu arada ağırlığını ben tutuyorum kollarından adım atıo aşkım yaaaa nası sewinio adım attıkçaa gücü olsa yürüyüp gidecek :)
cts kayınwalidemler gelioooo imdaat birsürü işim war temizliğim yapılcak oy oyy asıl ben yandım :)
285 cokmus ya, casual dream vardi 200e, o da kumandali filan. Dur biraz bakinayim. Uyutuyor diyorsun? :)) malum bizimki emmediginden bu yana uyumaz da oldu.
aynen bende ayceren olmasa uyuyacağım :)
yemek bizde de akşama pilav ve fırında sebzeli tavuk var birde tarhana çorbası yaparım yeter :) yapabilirsem tabi :)
Ben de parmişkom
Dünüş ben şimdi kahve keyfi yapıcam sigarasız da olsa uykum kandı da iş yapmak için hiç isteğim yok
Sagol tatlım sen de beğendiysen kesin güzeldir :)
Cucu funda icimi kararttiniz be yakışıyor mü size silkelenin kendinize gelin hadi biraz enerji :)
Sebzeli kısmı hariç birebir aynı menü var bende de
Çorbayı yaptım şimdi pilavı yapim eşim gelince de tavuğu
Aa yok önce pirinci ıslamak lazım accık
Valla diğer odalar neyse de şu koridor bi ay olmuş mudur süpürülmeyeli
Hiç içimden gelmio atıcam o halıları da süpürmesi çok gıcıkk
Aa napsak ki size bir adet çağla inci versek mum gibi dikiyor adamı :)
Bir şarkı gondercektim burdan olmuyormuş en iyisi siz acın dinleyin
Placebo ' nun Every you Every me
Aa napsak ki size bir adet çağla inci versek mum gibi dikiyor adamı :)
Bir şarkı gondercektim burdan olmuyormuş en iyisi siz acın dinleyin
Placebo ' nun Every you Every me
Arsalar çok pahalı değil ama arsatalar baya pahalıCucum akşam 10da uyudum ve bugün 12yi çeyrek geçe kalktım. İdoş uyudukça uyudum valla geçen geceki nöbeti anca kapadım yavlum ruh halim gayet iyi de işleri nasıl yetiştircem bakalım
ben de fenalardayım ben deeee
kolumu ve totomu kaldırmaya mecalim yok, kahve sigara keyfi yapasım var, makinada serilecek çamaşırlar var, ütülenecek kıyafetler var, yemeğim yok, yapmaya niyetim var ama icraat yokişte böylee bir varmışşş bir yokmuşş benim durumum da
Sagol tatlım sen de beğendiysen kesin güzeldir :)
Cucu funda icimi kararttiniz be yakışıyor mü size silkelenin kendinize gelin hadi biraz enerji :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?