2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyhhhh kızlar ne hız var sizde hee size yetişmek ne mümkünn anca okuyup gülüyorum :))

bende öyle salmışımki kendimi özel mesaj kutum bile dolup taşmışş silip süpürüp geldim

emel teşekkürler cnm :)

ben de oğlumu uyutan değil de ağladığında susturan ve güldüren şarkıyı paylaşayım sizinle trrrrrrr traaa tranquillaaaa tey teyyyy

J Balvin - Tranquila - YouTube
Selimde çok seviyor bu şarkıyııı

Eki Görüntüle 884618 oglusum emzıgıyle oynuyor agzına gotruyo almaya clsyo cok komıktı bu çabası:)
Çok tatlı maşallah,canım demir ilacı miktarı kiloya göre değil kan düşüklüğüne göre belirleniyor, sağlık ocağına danış inşallah
Kıız Duruşş ben seni yemiyim de napayımm. Ne güzel fotoğraflar, ne güzel pozlar, ne güzel saçlar bayıldımm

Ve asırı doz duru güzelliği alan Selim sarhoşluktan bayılır :)
haha ben bile bayıldım canım.
Demi kuzum şaraplar kadehler hahha

Buda Duruyu görünce şok olan, bayılıp ayılan, ağzı kulaklarına varan Selim

hıı bende bızımkınden sandımda saydım dra ıcımden bastan soylesene yav gunaha gırdım bos yere:)

canım nasıl anlatayım ben istanbulda idim orada ki hemşire vegaferon verdi ve tarttı kızımı 6 damla dedi. ben yaşadığım yerdeki sağlık ocağına getirdim ferro sanol verdi ve hiç tartmadan 9 damla dediler.

rica ederim canım :)

Haha Selim'in sok olmuş haline de ben bayıldım bu cocukta inanılmaz bir enerji var annesi büyüyünce ev telefonunuz surekli Selim'i arayan arkadaşlarla dolacak parme teyzesi söylemişti dersin

Slm kizlat sizi muhabbetini cokkkkkk ozledimmm hepinizi kocaman opuorum evdeki neti kapattigimz icin telden takip etmesi cok zorluyor ben8 bayadir giremiyorum. Ama hergunde acaba kzlar napior die kendi kendimr soruorum.. .ama siz beni unutmus gibisini (((( bebislerin fotolarini ekleyenler bayldm hepten sevimli maymun olmuslar masallah hepsinreee

masallah oglusuma artk baya baya tutmaya basladı çıngrdagyla felan oynuyo onu ızlemeye doyamıyorum valla sulozcum test felan yapmadılar dırek bes damla dıye verdı

peki biz bu selimi yemeyelimde napalım o nasıl gülüşşş nasıl bakışlarrrrrrrrrrrr o bakış bakış değiş dünüş ben sana sölimmm

Aa olur mü hic buz de seni merak ettik gecen med sordu hatta Gunebakan mesaj kutusu dolu dedi

Napiyordum esimle aran nasil masal bebek iyi mı

Haha Selim'in sok olmuş haline de ben bayıldım bu cocukta inanılmaz bir enerji var annesi büyüyünce ev telefonunuz surekli Selim'i arayan arkadaşlarla dolacak parme teyzesi söylemişti dersin
Teşekkürler parmişcimm.Arada kızlar ararsa uyuyor yavrum Selim uyuyor der kapatırım ben
masallah oglusuma artk baya baya tutmaya basladı çıngrdagyla felan oynuyo onu ızlemeye doyamıyorum valla sulozcum test felan yapmadılar dırek bes damla dıye verdı
Sağol canım, bir danış istersen arayıp telefonla. parmağından kan alıp değere baktılar bizde

Düğünde tüm gözler üzerindeyken çıkışta amcasının Reno'suna binip yengesinin kucağında eve dönen kız için hüzünlendim bu akşam

Selimde çok seviyor bu şarkıyııı

Buda Duruyu görünce şok olan, bayılıp ayılan, ağzı kulaklarına varan Selim

Eki Görüntüle 884677 Eki Görüntüle 884678

zevkleri ortak desene bacanakların

kız çok tatlı bu Selocan yaaaa tiplere bakk bin bir surat Selim yesinler seniiiii

bu arada Selocan diyorum diye kızmıyosun dimi Sulozum valla bak deme dersen demem bidaha :) alınmam da yani :)

Son düzenleme:
Aa olur mü hic buz de seni merak ettik gecen med sordu hatta Gunebakan mesaj kutusu dolu dedi

Napiyordum esimle aran nasil masal bebek iyi mı
Mesaja bak yaa "napıyordum eşimle aran nasıl"
Teşekkür ederiz fundacımm. Aa aşk olsun şekerim neden kızayım. İçinden geldiği gibi hitap edebilirsin

kızlar yaa yavrucukların kıyafetlerini ütülüyorsunuz dimi ben çok sıkıldım yetiştiremiyorum bazende ütülemeden giydiriyorum vallaa

Benim kızımda oldukça uslu normalde. Ama bugünlerde bi bağırma başlıyor çırpına çırpına. Emziği hem istiyor hem emmiyor. Bende dişlerinden şüphelendim ve parmağımı büküp eklem yerini ağzına verdim normalde ne bulsa emen kızım ısırarak dişini kaşıdı. Sende bi deme istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…