- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.021
Selimde çok seviyor bu şarkıyıııben de oğlumu uyutan değil de ağladığında susturan ve güldüren şarkıyı paylaşayım sizinletrrrrrrr traaa tranquillaaaa tey teyyyy
J Balvin - Tranquila - YouTube
kızlar demır ılacı hakknda bsy sormustum farkeden olmamıs bıze oglum 8 kılo olmasna ragmen bunu hıc arttrmıycz hep 5 damla dedı aranızda 8 damla verende var kafam karıstı benım test felanda yapmadılar arasıma.
Çok tatlı maşallah,canım demir ilacı miktarı kiloya göre değil kan düşüklüğüne göre belirleniyor, sağlık ocağına danış inşallahEki Görüntüle 884618 oglusum emzıgıyle oynuyor agzına gotruyo almaya clsyo cok komıktı bu çabası:)
Kıız Duruşş ben seni yemiyim de napayımm. Ne güzel fotoğraflar, ne güzel pozlar, ne güzel saçlardünüşün önerdiği uygulamayı yükledimde FotoRusEki Görüntüle 884623 Eki Görüntüle 884624 Eki Görüntüle 884625 Eki Görüntüle 884626 Eki Görüntüle 884627 Eki Görüntüle 884628 Eki Görüntüle 884629
daha bi sürü var fındığım düşün yaniiii
Ve asırı doz duru güzelliği alan Selim sarhoşluktan bayılır :)
Demi kuzum şaraplar kadehler hahhaKız cucum neler yapmışsın valla süper olmuş hele şarap kadehindekine bayıldım Selime bir takım mesajlar var orda sanırım.Duruşum yakıyo bu arada Allahım çok tatlı çooooook Her hali güzel kuşumun
hıı bende bızımkınden sandımda saydım dra ıcımden bastan soylesene yav gunaha gırdım bos yere:)
oyyhhhh kızlar ne hız var sizde hee size yetişmek ne mümkünn anca okuyup gülüyorum :))
bende öyle salmışımki kendimi özel mesaj kutum bile dolup taşmışş silip süpürüp geldim
emel teşekkürler cnm :)
Selimde çok seviyor bu şarkıyııı
Çok tatlı maşallah,canım demir ilacı miktarı kiloya göre değil kan düşüklüğüne göre belirleniyor, sağlık ocağına danış inşallah
Kıız Duruşş ben seni yemiyim de napayımm. Ne güzel fotoğraflar, ne güzel pozlar, ne güzel saçlarbayıldımm
haha ben bile bayıldım canım.
Demi kuzum şaraplar kadehler hahha
Buda Duruyu görünce şok olan, bayılıp ayılan, ağzı kulaklarına varan Selim
Eki Görüntüle 884677 Eki Görüntüle 884678
Çok tatlı maşallah,canım demir ilacı miktarı kiloya göre değil kan düşüklüğüne göre belirleniyor, sağlık ocağına danış inşallah
Kıız Duruşş ben seni yemiyim de napayımm. Ne güzel fotoğraflar, ne güzel pozlar, ne güzel saçlarbayıldımm
haha ben bile bayıldım canım.
Demi kuzum şaraplar kadehler hahha
Slm kizlat sizi muhabbetini cokkkkkk ozledimmm hepinizi kocaman opuorum evdeki neti kapattigimz icin telden takip etmesi cok zorluyor ben8 bayadir giremiyorum. Ama hergunde acaba kzlar napior die kendi kendimr soruorum.. .ama siz beni unutmus gibisini(((( bebislerin fotolarini ekleyenler bayldm hepten sevimli maymun olmuslar masallah hepsinreee
Teşekkürler parmişcimm.Arada kızlar ararsa uyuyor yavrum Selim uyuyor der kapatırım benHaha Selim'in sok olmuş haline de ben bayıldım bu cocukta inanılmaz bir enerji var annesi büyüyünce ev telefonunuz surekli Selim'i arayan arkadaşlarla dolacak parme teyzesi söylemişti dersin
Sağol canım, bir danış istersen arayıp telefonla. parmağından kan alıp değere baktılar bizdemasallah oglusuma artk baya baya tutmaya basladı çıngrdagyla felan oynuyo onu ızlemeye doyamıyorum valla sulozcum test felan yapmadılar dırek bes damla dıye verdı
Mesaja bak yaa "napıyordum eşimle aran nasıl"Aa olur mü hic buz de seni merak ettik gecen med sordu hatta Gunebakan mesaj kutusu dolu dedi
Napiyordum esimle aran nasil masal bebek iyi mı
Teşekkür ederiz fundacımm. Aa aşk olsun şekerim neden kızayım. İçinden geldiği gibi hitap edebilirsinzevkleri ortak desene bacanakların
kız çok tatlı bu Selocan yaaaa tiplere bakk bin bir surat Selimyesinler seniiiii
bu arada Selocan diyorum diye kızmıyosun dimi Sulozum valla bak deme dersen demem bidaha :) alınmam da yani :)
Mesaja bak yaa "napıyordum eşimle aran nasıl"
Teşekkür ederiz fundacımm. Aa aşk olsun şekerim neden kızayım. İçinden geldiği gibi hitap edebilirsin
Kıyamam bundan sonra görmezden geleyim en iyisiSorma suloz ya duzeltemedim yine sen görme diye de dua ettim ama olmadı gözünden kaçar mı hic senin :)
Teşekkürler parmişcimm.Arada kızlar ararsa uyuyor yavrum Selim uyuyor der kapatırım ben
Sağol canım, bir danış istersen arayıp telefonla. parmağından kan alıp değere baktılar bizde
ariel professional çıkarıyor. çitileyip makineye atıyorum cnm. ben bikaç gündür vermiyorum. çok huzursuz bu aralar canıma okuyor. sebebini de bulamadım. normalde ne için ağladığını anlarım, ama bu aralar sürekli çığlık atıyor. diş mi çıkarıyor diyorum baktım ama yok gibi geldi. kulaklarım çınlıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?