2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cucum ağustosta emzirme olayını bitirmeyi düşünüyorum ama belki 2 yaşına kadar emziririm henüz karar vermedim ama eğer gelecek ağustosta sütten kesersem Park Bulvarın balkonunda o keyfi yapalım senle Aman içsek de ölcez içmesek de

Canım benim Oblomovluğum da idoş büyüyene kadar şimdi bi ihtiyacı yok ki daya memeyi doysun, al altını rahatlasın. Şimdilik tadını çıkarayım da sonra sana yetişirim

ben de oğlumu uyutan değil de ağladığında susturan ve güldüren şarkıyı paylaşayım sizinle trrrrrrr traaa tranquillaaaa tey teyyyy

J Balvin - Tranquila - YouTube

Obaaaaaaaa

Ovvv daha ne olsun dünüşcan süper menü valla.

Tam ayrancı cucum bu yemeğin yanına ayran gider yazar şimdi diye düşünmüştüm ki yazmış ve bastım kahkahayı. Şaka maka benim de en sevdiğim içecek ayran her yemeğe yakışıyo nerdeyse Hem devlet de ayran için diyo dinlemek lazım

Hırkasız çıkmam abi

ayy tamam güzel mekan seçmişsin kuzucum ne içilir ordada beolmadı 2 sene sonra yaparız ama yaparız yaneeeaynen öle yiyende ölüyo yemiyende gibiiiiiiii
ayy benide kopardın kız puhahahama şimdi yakışmazmı tavuk pilava mevlütlerde bile onsuz olmazbide hamişlikten kaldı sanırım kola içemeye içemeye ayrana sardıkbende severim ben bide soda eklerim bzen içine bide köpük köpük mikserler çırptınmı tamamdırtabi canım başbakanı dinliyoruz puhahaha

Kız cucum neler yapmışsın valla süper olmuş hele şarap kadehindekine bayıldım Selime bir takım mesajlar var orda sanırım. Duruşum yakıyo bu arada Allahım çok tatlı çooooook Her hali güzel kuşumun

tabiii canım msjsız olurmu hiç verdik çaktırmadan msjı
minik kuş bunlar valla canım ye ye dur
bu arada idoşumu özlüyorum yine arayı açtın annesi bi naciş kadar değerimiz yokmu ayoll ona cam bizeeeeeeeeeee

Benim de dayım var Ankara'da siz çağırmasanizda ben gelirim yan masaya oturur gözlük takarım :)

wuhuuuuu hepsi süper cücümmmm ben bu kuşu yerim kıtır kıtır yaaa senin de emeğine sağlık annesi çok güzel olmuş hepsi
Obaaaaaaaa

Ovvv daha ne olsun dünüşcan süper menü valla.

bak baakkkk nasıl da belli ediyo kendini Hobaaaa ya Obaaaa diyerek seviyorum seni be mareee

ah benim alıngan parmişim kız sensiz olurmu adres verdik herkesleri bekleriz emzirme dönemi son buluncaaaa
ayy bide gözlük takcakmışşş :82:işte yan masadaki parmiş

İh darıldım ben herkesleri çağırınca beni de davet ediyosun demek bu lafından sonra gözlükle yetinmiycem gazete okur gibi de yapıcam :)

wuhuuuu ister çıtır çıtır ye ister kıtır kıtır afiyet olsun
kız ne emeği seç yapıştır
sende yap şöle ardanin pozlarından bak nerler çıkıyoooooooo wuhuuu durumlarrrrrrrr

İh darıldım ben herkesleri çağırınca beni de davet ediyosun demek bu lafından sonra gözlükle yetinmiycem gazete okur gibi de yapıcam :)

tamam kız sana özel davetiye bastırıcam yollucam aslı börekçisinin sokağınabide trençkot giy şöleee krem rengi en dedektifinden olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…