2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece anne sutu mü alıyor bebegin ? Bazı durumlarda genetik faktörler önemli tabi ana su ab sizlere verilen damlanın aile ile ilgisi yok bende bir tane içiyordum hamileliğimde onla da cok ilgili değil aslında

Biz bu konuyu iki farklı doktor ile konuştuk

Aslında olay su normal şartlarda hamileligin son döneminde alınan Demir bebekte depo ediliyor ve ilk altı ay ekstra demire ihtiyac duymuyor bebek . 6. Aydan sonra gerek ek gıdalara gerek idame dozu Demir damlası ile destek gerekebiliyor .

Ancak sadece anne sutu alan bebeklerde 4. Aydan itibaren aynı sizlere verildiği gibi idame dozuna baslanabilir . Test yapılsa aslında daha iyi tabi ama verilmesinde sadece anne sütü alıyorsa olabilir . Ek olarak mama alıyorsa manaların icinde zaten Demir takviyesi var gerek duymuyorlar

sağol canım bizde konuştuk doktor ile aynen dediğini dedi.
sadece anne sütü alıyor. en iyisi kendi doktorumuza gidip test yaptırmak. birde fazla ıkınıyor ilaç yüzünden galiba .

günaydınlaaar

bizde bgn aşımızı olduk geldik baya bi ortalığı yırttı ama sonra sustu bebişimmm iki aşı olduk...demir damlası aldık...

7.500 gr olmuşuzz yani geçen ayda bu ayda 500 er gram almışş az değilmi dedim ii zaten kilosu dio ama zaten 4 300 doğdu sonuçta gelişimi önemli kilosu değil bence...neyse 69 cmde boyumuzzz bu ay 1 cm uzamışş geçen ay 6cm uzamıştı...

sizlerrden nbr şimdi okuyacağımm geçmişi

slm kızlar ne 4 aylık asısıymış beee pufffpertim çıktı sabaha kadr mızzz mızzz ateş olmadı ama bitttiiimmmm bacaklar kıpkırmızı çok acıdı sanırımmm abartısız yarım saate kalktgm olduu öldm valla((

aynen bucum sıkıcı bugün ya yatıp kalkmak istemiyorum yemeğimde yok

sorma canım yaa duruş olmasa vurup kafayı yatıcam
yemek yapmaya bayılan ben iyice koptum mutfaktan ya duruyu uyutmadan önce hemen bi köfte harcı hazırladım karıştırdım ölece duruyor şekil vericembide pilav yaparım oldu bitti

aynen bende ayceren olmasa uyuyacağım :)

yemek bizde de akşama pilav ve fırında sebzeli tavuk var birde tarhana çorbası yaparım yeter :) yapabilirsem tabi :)

aynen bende ayceren olmasa uyuyacağım :)

yemek bizde de akşama pilav ve fırında sebzeli tavuk var birde tarhana çorbası yaparım yeter :) yapabilirsem tabi :)

tabii canım yapabilirsek şartlar uygun olursa yemek yapmak ne lüks oldu bizim için evde yemek çıktığı gün seviniyorum yemek yaptım kocitonunda midesi ev yemeği görcek diyee:)))

Her halin bir başka güzel kuşum. Oyyy ben seni yerim güzel tulumlum

Hahah tarif süper :) Bu ara çok hamarat gördüm seni canım kıskandırıyosun

Dün hamarattım ama bugün serdim yine sulozum ne istikrarsız oluyorum ya ev işlerine karşı hergün düzenli yapsam bu kadar birikmiycek puff

Ayyy al benden de o kadar daha dün topladım yine heryer her yerde. Çestırın tüyler uçuşuyo, daha yıkancak bi sürü çamaşır var, yemek yok çok fena cucum

desene bugün herkes benden fenalardayız hepimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…