- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #64.941
canımm ya kan damlasını doktorunuz veriyor yoksaa sağlık ocağı mı veriyor..
anladım canım
ben hala tahlil yapılmadan verdiğim için pişman gibiyim çünkü eşimde de bende de de kansızlık yok hatta bende ki kan değerlerim standartın üstünde. ve hamileliğimde 1 tane hap içtim sabah akşam değil.
Sadece anne sutu mü alıyor bebegin ? Bazı durumlarda genetik faktörler önemli tabi ana su ab sizlere verilen damlanın aile ile ilgisi yok bende bir tane içiyordum hamileliğimde onla da cok ilgili değil aslında
Biz bu konuyu iki farklı doktor ile konuştuk
Aslında olay su normal şartlarda hamileligin son döneminde alınan Demir bebekte depo ediliyor ve ilk altı ay ekstra demire ihtiyac duymuyor bebek . 6. Aydan sonra gerek ek gıdalara gerek idame dozu Demir damlası ile destek gerekebiliyor .
Ancak sadece anne sutu alan bebeklerde 4. Aydan itibaren aynı sizlere verildiği gibi idame dozuna baslanabilir . Test yapılsa aslında daha iyi tabi ama verilmesinde sadece anne sütü alıyorsa olabilir . Ek olarak mama alıyorsa manaların icinde zaten Demir takviyesi var gerek duymuyorlar
Sağlık ocağı veriyor canım
aynen bucum sıkıcı bugün ya yatıp kalkmak istemiyorum yemeğimde yok
sorma canım yaa duruş olmasa vurup kafayı yatıcam
yemek yapmaya bayılan ben iyice koptum mutfaktan ya duruyu uyutmadan önce hemen bi köfte harcı hazırladım karıştırdım ölece duruyor şekil vericembide pilav yaparım oldu bitti
uff ne sıkıcı bigün
bugün sıkılmak için va gücümle savaşıyorummmm
aynen bende ayceren olmasa uyuyacağım :)
yemek bizde de akşama pilav ve fırında sebzeli tavuk var birde tarhana çorbası yaparım yeter :) yapabilirsem tabi :)
Annem olsa sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi :)
benim annemde öle derdii parmişimm bide gülerdii ben dahada gıcık olurdummmmmmayy anacım benim olsada şimdi öle dese bende vurup kafayı yatsam oda duruşla hasret gidersee hey gidi heyyyy:)anam benim dileğe bak yalnız puhaha
AY kıyamam cucum benim cok haklı bir dilek bu bence de :)
arsatacım geçmiştemisin şekerim
senin ruh halin nasıl bugünn
Annem olsa sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi :)
ay evet benim anneminde en çok kullandığı ve benim en gıcık olduğum lafı
Eki Görüntüle 883928 Eki Görüntüle 883930 aşkın cagla inci hali
Hahah tarif süper :) Bu ara çok hamarat gördüm seni canım kıskandırıyosun
Ayyy al benden de o kadar daha dün topladım yine heryer her yerde. Çestırın tüyler uçuşuyo, daha yıkancak bi sürü çamaşır var, yemek yok çok fena cucumGünaydın kızlar umarım çok güzel bigün olur :)
Bi ton yapılacak iş varda ne zaman nede yapıcak adam varkahvaltı sofrasını topladım bulaşık mak.çalıştırdım okadar salonu bi görseniz heryer heryerde gece noluyoo buraya napıyoruzda bulaşar dağılıyor anlamadım
Her halin bir başka güzel kuşum. Oyyy ben seni yerim güzel tulumlum
Dün hamarattım ama bugün serdim yine sulozum ne istikrarsız oluyorum ya ev işlerine karşı hergün düzenli yapsam bu kadar birikmiycek puff
Ayyy al benden de o kadar daha dün topladım yine heryer her yerde. Çestırın tüyler uçuşuyo, daha yıkancak bi sürü çamaşır var, yemek yok çok fena cucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?