- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.041
Dünüşümm kızlar arayınca konuşturmayacağım işte, ne var bunda ayol, Durunun daha çok hoşuna giderAaa duruş duymasın şu Tlf kız muhabbetini dünüşşşşş
canımm ya kan damlasını doktorunuz veriyor yoksaa sağlık ocağı mı veriyor..
ayy tamam güzel mekan seçmişsin kuzucum ne içilir ordada beolmadı 2 sene sonra yaparız ama yaparız yaneee aynen öle yiyende ölüyo yemiyende gibiiiiiiii
ayy benide kopardın kız puhahahama şimdi yakışmazmı tavuk pilava mevlütlerde bile onsuz olmaz bide hamişlikten kaldı sanırım kola içemeye içemeye ayrana sardık bende severim ben bide soda eklerim bzen içine bide köpük köpük mikserler çırptınmı tamamdır tabi canım başbakanı dinliyoruz puhahaha
Canım İda bugün gününde değilmiş poz veremedi ama onun yerine ikizi verdi.Bu da idanın ikizi İdaattintabiii canım msjsız olurmu hiç verdik çaktırmadan msjı
minik kuş bunlar valla canım ye ye dur
bu arada idoşumu özlüyorum yine arayı açtın annesi bi naciş kadar değerimiz yokmu ayoll ona cam bizeeeeeeeeeee
Benim de dayım var Ankara'da siz çağırmasanizda ben gelirim yan masaya oturur gözlük takarım :)
wuhuuuuu hepsi süper cücümmmm ben bu kuşu yerim kıtır kıtır yaaasenin de emeğine sağlık annesi çok güzel olmuş hepsi
bak baakkkk nasıl da belli ediyo kendini Hobaaaa ya Obaaaa diyerekseviyorum seni be mareee
ah benim alıngan parmişim kız sensiz olurmu adres verdik herkesleri bekleriz emzirme dönemi son buluncaaaa
ayy bide gözlük takcakmışşş :82:işte yan masadaki parmiş
İh darıldım ben herkesleri çağırınca beni de davet ediyosun demek bu lafından sonra gözlükle yetinmiycem gazete okur gibi de yapıcam :)
Selimde çok seviyor bu şarkıyııı
Çok tatlı maşallah,canım demir ilacı miktarı kiloya göre değil kan düşüklüğüne göre belirleniyor, sağlık ocağına danış inşallah
Kıız Duruşş ben seni yemiyim de napayımm. Ne güzel fotoğraflar, ne güzel pozlar, ne güzel saçlarbayıldımm
haha ben bile bayıldım canım.
Demi kuzum şaraplar kadehler hahha
Buda Duruyu görünce şok olan, bayılıp ayılan, ağzı kulaklarına varan Selim
Eki Görüntüle 884677 Eki Görüntüle 884678
kızlar yaa yavrucukların kıyafetlerini ütülüyorsunuz dimi ben çok sıkıldım yetiştiremiyorum bazende ütülemeden giydiriyorum vallaa
Parmecim evet tek kişilik yatakta yatıyor. beşik salıncak park yatak piset diğer odalarda kalıyor. bunlara sadece bebeğim uyanıkken koyuyorum. tek kişilik yatakta yatırmak daha kolay yanına uzanıp emziriyorum rahatını bozmuyrm. yatağın kenarında korumalıklar var.
Canım eğer krem rengi trenç kot giymiş gözlüklü birini görürsek yani şunun gibi Eki Görüntüle 884811 arkamıza bakmadan kaçıyoruz
Canım İda bugün gününde değilmiş poz veremedi ama onun yerine ikizi verdi.Bu da idanın ikizi İdaattin
Eki Görüntüle 884812
Parmişkom hiç sensiz olur mu yavlummmm
Zaman zaman trakyalılık yapılmıycaksa trakyalı olmanın anlamı kalır mı dünüş obareyyyyyyyyyyyyy
Hahaha manyak
Topiğimizn maskotu yaa bayılıyorum şu çocuğun mimiklerine ilerde oyuncu olabilir annesi ciddi söylüyorum. Geleceğin jönü
Canim o salincak ileri geri sallaniyo dimi? Sag sol oZelligi de var mi??
Korumaliklari yuksek öyle ise ben inciyi yatağın bir basına yatırıyorum sabah bir kalkıyorum diğer kosede buluyorum . Düşmemesi imkansız korumaliklari olmasa
Hersey iyi hoş ta o bıyıklarımin o kadar uzadigini nerden bildin :)
Ayrıca ben o idanin kendini de ikizini de üst üste koyar yirimmm:)) hersey mı yakışır kuzuya maskulen ida seni :)
Hhahaha kaytan bıyıklım benim
Teşekkür ederiz Parme amcası
Canım eğer krem rengi trenç kot giymiş gözlüklü birini görürsek yani şunun gibi Eki Görüntüle 884811 arkamıza bakmadan kaçıyoruz
Canım İda bugün gününde değilmiş poz veremedi ama onun yerine ikizi verdi.Bu da idanın ikizi İdaattin
Eki Görüntüle 884812
Zaman zaman trakyalılık yapılmıycaksa trakyalı olmanın anlamı kalır mı dünüş obareyyyyyyyyyyyyy
Hahaha manyak
Topiğimizn maskotu yaa bayılıyorum şu çocuğun mimiklerine ilerde oyuncu olabilir annesi ciddi söylüyorum. Geleceğin jönü
Hahaha amca güzelmiş. Ünlü olursa Selim tanımayız artık siziHhahaha kaytan bıyıklım benim
Teşekkür ederiz Parme amcası
Canım o yazdığım saatteydi, hemen acın diye yazdımprogram ne zaman acaba ?
Canım ataktir belki , biran önce düzelsin insallahMerhaba herkese..umarim herkesin melegi saglikli sihhatlidir ben ne zamandir girip okuyamadim,takip edemedim...
Biz 3.5 aylik olduk daha once ne guzel gece sık emmesine rağmen uyurdu son1 2 haftadir geve uyanmalari cok sık. Hele son 24 saattir bi huzursuluk ki sormayın bi yeri aciyomus gibi bi anda aglama krizi...gaz maz da kalmadi noluyo anlamadım. Ne gunduz n3 gece dogru duzgub uyuyamiyorum artik...esim saolsun iyice saldi gitti ne yardim ne bisiy..cocuk boyle bisiy diyo gecip gidiyo sanki bitek benim cocugum. Bebegimin yaptigi onun icin yaptigi. Hicbisey dokunmuyoda kocaman adamin soyledigo yaptigi hersey batar oldu...yorgunluk diz boyu..birbirinin ayni kovalanip gecen gunler..ay nerden nereye geldim dolmusum bende kizlar..neyse boyle bi huzursuz luk yasayan varmi acaba bebeginde?dis desem erken..gaz desem degil anlam veremedim. ..
Ay cok seker görünüyor , insallah hep severde rahat edersinizgünaydın kızlar... benim kızçem salıncaksızlıktan ölüyormuş haberim yokmuş yahu.. dünden beri acıkma dışında mızmızlanmadı.. sürekli sallanıyo kendi kendine.. uykusu geldiğinde uyuyor.. dünden beri kendimi tatilde gibi hissediyorum.. çok memnunum.. Eki Görüntüle 884273
Canım bi baska Dr a daha danış istersen , iyiysen gerek yoktur belki antibiyotiğe , ama Dr daha iyi bilirKizlar size bisey sorucam dun ishal oldum diye uazmistim doktor kanda mikrop var dedi antibiyotik ve ishal ilaci verdi ishal ilacini kullandim sanki gcti gibi antibiyotigi kullanmasammi diyorum yoksa kanda mikrop oldugu icin tekrar mi eder ne yapsam bilemedim bi bilen varsa akil versin
Gecmis olsun canım , alkollü pamuk koy kizarikligina sislige iyi gelir, iyileşir insallah bi an önce kuzucukslm kızlar ne 4 aylık asısıymış beee pufffpertim çıktı sabaha kadr mızzz mızzz ateş olmadı ama bitttiiimmmm bacaklar kıpkırmızı çok acıdı sanırımmm abartısız yarım saate kalktgm olduu öldm valla ((
Canım her kiloya 1 damla veriliyor diye biliyorum , istersen bir baska Dr a daha danışkızlar demır ılacı hakknda bsy sormustum farkeden olmamıs bıze oglum 8 kılo olmasna ragmen bunu hıc arttrmıycz hep 5 damla dedı aranızda 8 damla verende var kafam karıstı benım test felanda yapmadılar arasıma.
Oyy maşallah cok tatlı bu kuzu annesiEki Görüntüle 884618 oglusum emzıgıyle oynuyor agzına gotruyo almaya clsyo cok komıktı bu çabası:)
dünüşün önerdiği uygulamayı yükledimde FotoRusEki Görüntüle 884623 Eki Görüntüle 884624 Eki Görüntüle 884625 Eki Görüntüle 884626 Eki Görüntüle 884627 Eki Görüntüle 884628 Eki Görüntüle 884629
daha bi sürü var fındığım düşün yaniiii
Bu ne tatlı bir çift boyle , maşallah size , pembe dizi gibi , takipteyiz :))Selimde çok seviyor bu şarkıyııı
Çok tatlı maşallah,canım demir ilacı miktarı kiloya göre değil kan düşüklüğüne göre belirleniyor, sağlık ocağına danış inşallah
Kıız Duruşş ben seni yemiyim de napayımm. Ne güzel fotoğraflar, ne güzel pozlar, ne güzel saçlarbayıldımm
haha ben bile bayıldım canım.
Demi kuzum şaraplar kadehler hahha
Buda Duruyu görünce şok olan, bayılıp ayılan, ağzı kulaklarına varan Selim
Eki Görüntüle 884677 Eki Görüntüle 884678
Ben anlamadım ??Düğünde tüm gözler üzerindeyken çıkışta amcasının Reno'suna binip yengesinin kucağında eve dönen kız için hüzünlendim bu akşam
Gecmis olsun canım , neyi var , aşıdan miOğlum ateşlendi. 38,5çok üzgünüm. Her halleri çekiliyor ama hasta olmalarına dayanamıyorum.
canım demır ılacı sayısını kıloya gore verıyolar 8 kıloysa 8 damla olarak sana farklı bır damla verdıyse doktor sağlık ocağının verdgı damla dışında 5 damla olarak da kullandırabılıyor sağlık ocağının verdıgı ılacı hazmedemedı oğlum doktora goturdum tadını sevmemiş olabılr dedı başka bır kan damlası verdı oğlum 8 buçuk kılo 5 damla vermen yeterlı dedıkızlar demır ılacı hakknda bsy sormustum farkeden olmamıs bıze oglum 8 kılo olmasna ragmen bunu hıc arttrmıycz hep 5 damla dedı aranızda 8 damla verende var kafam karıstı benım test felanda yapmadılar arasıma.
Oğlum ateşlendi. 38,5çok üzgünüm. Her halleri çekiliyor ama hasta olmalarına dayanamıyorum.
Oğlum ateşlendi. 38,5çok üzgünüm. Her halleri çekiliyor ama hasta olmalarına dayanamıyorum.
Aramasalar daha iyi ya neyse dünüşümDünüşümm kızlar arayınca konuşturmayacağım işte, ne var bunda ayol, Durunun daha çok hoşuna gider
Eki Görüntüle 884812
Hahaha manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?