2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu cocuk bı memeyle doyuyo ıkıncyı cok nadır ıstıyo alsada bı 2 dk snra doyuyo hep 1200 1500 alan oglum 800gr aldı sadece dıyorum hareketlendı ondan mı ama yıne de uzulmekten alamıym kendımı

Parmecim evet tek kişilik yatakta yatıyor. beşik salıncak park yatak piset diğer odalarda kalıyor. bunlara sadece bebeğim uyanıkken koyuyorum. tek kişilik yatakta yatırmak daha kolay yanına uzanıp emziriyorum rahatını bozmuyrm. yatağın kenarında korumalıklar var.

Canım eğer krem rengi trenç kot giymiş gözlüklü birini görürsek yani şunun gibi arkamıza bakmadan kaçıyoruz
Canım İda bugün gününde değilmiş poz veremedi ama onun yerine ikizi verdi.Bu da idanın ikizi İdaattin

Benim de dayım var Ankara'da siz çağırmasanizda ben gelirim yan masaya oturur gözlük takarım :)

Parmişkom hiç sensiz olur mu yavlummmm

Zaman zaman trakyalılık yapılmıycaksa trakyalı olmanın anlamı kalır mı dünüş obareyyyyyyyyyyyyy

ah benim alıngan parmişim kız sensiz olurmu adres verdik herkesleri bekleriz emzirme dönemi son buluncaaaa
ayy bide gözlük takcakmışşş :82:işte yan masadaki parmiş

İh darıldım ben herkesleri çağırınca beni de davet ediyosun demek bu lafından sonra gözlükle yetinmiycem gazete okur gibi de yapıcam :)

Hahaha manyak

Topiğimizn maskotu yaa bayılıyorum şu çocuğun mimiklerine ilerde oyuncu olabilir annesi ciddi söylüyorum. Geleceğin jönü

kızlar yaa yavrucukların kıyafetlerini ütülüyorsunuz dimi ben çok sıkıldım yetiştiremiyorum bazende ütülemeden giydiriyorum vallaa

Ay yok yaaaa ben sadece doğumdan öce aldıklarımı topluca ütüledim o kadar
Valla bi de ütü işi çıkaramam
Çok mu tembelim

Korumaliklari yuksek öyle ise ben inciyi yatağın bir basına yatırıyorum sabah bir kalkıyorum diğer kosede buluyorum . Düşmemesi imkansız korumaliklari olmasa

Hersey iyi hoş ta o bıyıklarımin o kadar uzadigini nerden bildin :)

Son düzenleme:

Hhahaha kaytan bıyıklım benim

Ayrıca ben o idanin kendini de ikizini de üst üste koyar yirimmm:)) hersey mı yakışır kuzuya maskulen ida seni :)

Teşekkür ederiz Parme amcası

Hhahaha kaytan bıyıklım benim

Teşekkür ederiz Parme amcası
Hahaha amca güzelmiş. Ünlü olursa Selim tanımayız artık sizi
İdoşş çok yakışmış yavyum papyon. Papyonunla birlikte yerim seni

program ne zaman acaba ?
Canım o yazdığım saatteydi, hemen acın diye yazdım
Canım ataktir belki , biran önce düzelsin insallah
Kocaları zaten sorma gitsin , Allah'a havale hepsi

Ay cok seker görünüyor , insallah hep severde rahat edersiniz
Canım ya yaprak sarma nasıl yaptın , off cok severimm
Canım bi baska Dr a daha danış istersen , iyiysen gerek yoktur belki antibiyotiğe , ama Dr daha iyi bilir
Gecmis olsun canım , alkollü pamuk koy kizarikligina sislige iyi gelir, iyileşir insallah bi an önce kuzucuk
Canım her kiloya 1 damla veriliyor diye biliyorum , istersen bir baska Dr a daha danış
Eki Görüntüle 884618 oglusum emzıgıyle oynuyor agzına gotruyo almaya clsyo cok komıktı bu çabası:)
Oyy maşallah cok tatlı bu kuzu annesi

Bu ne tatlı bir çift boyle , maşallah size , pembe dizi gibi , takipteyiz :))
Düğünde tüm gözler üzerindeyken çıkışta amcasının Reno'suna binip yengesinin kucağında eve dönen kız için hüzünlendim bu akşam
Ben anlamadım ??
Oğlum ateşlendi. 38,5 çok üzgünüm. Her halleri çekiliyor ama hasta olmalarına dayanamıyorum.
Gecmis olsun canım , neyi var , aşıdan mi

canım demır ılacı sayısını kıloya gore verıyolar 8 kıloysa 8 damla olarak sana farklı bır damla verdıyse doktor sağlık ocağının verdgı damla dışında 5 damla olarak da kullandırabılıyor sağlık ocağının verdıgı ılacı hazmedemedı oğlum doktora goturdum tadını sevmemiş olabılr dedı başka bır kan damlası verdı oğlum 8 buçuk kılo 5 damla vermen yeterlı dedı

Dünüşümm kızlar arayınca konuşturmayacağım işte, ne var bunda ayol, Durunun daha çok hoşuna gider
Aramasalar daha iyi ya neyse dünüşümsen evde yok dersin artık

İdaattin süpermişş kuzum papyona bak ya seni İdanın üstüne koyarım idaattin sonrada büyük bir iştahla yerim bizdeki yeme aşkı malummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…