- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.061
aynı sorun bizde de mevcut..şu ana kadar en uzun bekleme süremiz bir hafta oldu..Bir haftanın sonunda fitil ile yaptırıyorum.Doktorumuz çoçuk gastroentolojiye yönlendirdi.Araştırma hastanesine gittik çoçuk doktorunun sevk vermesi gerekiyordu henüz vermedi anne sütü aldığı için on güne kadar beklenebileceğini söyledi.Ama gazın kokusu gerçekten feci oluyor..Başkasının kucağındaysa bana getiriyorlar çocuk kaka yaptı diye:))) oğlum yapma bu kadar kokutma seni hep böyle hatırlayacaklar diyorum ama nafile....canım benimde hergün kaka yapan oğlum artık 3-4 günde bir yapıyor. bazen 5 günü buluyor. ve kakasıda gazıda adamın burnunun direğini kırıyor :)
keyfi yerinde olduğu için normaldir diye kafama takmadım
Canım İda bugün gününde değilmiş poz veremedi ama onun yerine ikizi verdi.Bu da idanın ikizi İdaattin
Eki Görüntüle 884812
Zaman zaman trakyalılık yapılmıycaksa trakyalı olmanın anlamı kalır mı dünüş obareyyyyyyyyyyyyy
Şimdi gördüm ve Oblomov dan bahsettiğini duydum Arasta'cım. Ya o nasıl bir karakterdir, adam üşengeçliğinden aşkını bile kaybetti :)) Rus edebiyatının yarattığı karakterler içinde en göze çarpanlarından biri bence. Belki de ben kendimle benzer yanlarını gördüğümden ve bundan nefret ettiğimden:)) Onun ünlü hırkası gibi ben de çekiyorum eşofmanları, saçlar hep topuz zaten, günler geçiyor. Fakat erteleyemediğim şeyler var, kızımın ihtiyaçları, veli toplantısı, ödevleri, hastalıkları. Bu açıdan Oblomov'dan ayrılıyorum. Dün gece tamam bu sefer uyuyacağım dedim, erken yatacağım. Gerçi yatmam yine 12.30 u buldu. Yarım saat sonra tam dalmışım, biri ağlıyor, hemen daldım oğlumun odasına, gözlerim kapalı atletimi açıyorum, aaa baktım ses yok. Ses kızımdan geliyor. Öksürük krizi tutmuş, yatırırken bir şey yoktu. Böyle yine yeni yeniden havlama tarzı bir ses boğazından. O kadar sinir oldum ki, yazık hiç suçu yok ama anne o kadar uykusuz ki, şaka gibisiniz diyorum gece gece. Benim ünlü ecza deposundan bazı ilaçlar verdim ve sakinleştirdikten sonra yatağıma döndüm ama uyumak ne mümkün, neden sonra daldığımda bu sefer oğlum uyandı emmek için. Şaka gibi cidden:))
aynı sorun bizde de mevcut..şu ana kadar en uzun bekleme süremiz bir hafta oldu..Bir haftanın sonunda fitil ile yaptırıyorum.Doktorumuz çoçuk gastroentolojiye yönlendirdi.Araştırma hastanesine gittik çoçuk doktorunun sevk vermesi gerekiyordu henüz vermedi anne sütü aldığı için on güne kadar beklenebileceğini söyledi.Ama gazın kokusu gerçekten feci oluyor..Başkasının kucağındaysa bana getiriyorlar çocuk kaka yaptı diye:))) oğlum yapma bu kadar kokutma seni hep böyle hatırlayacaklar diyorum ama nafile....
Nihayet yazmaya fırsat bulabildim canım arkadaşlarım ve miniklerim.yavrularınız gözümün önünde büyüyor valla,maşşallah hepsine.her yazılan mesajı okuyorum ama o kadar birikiyor ki bazen okumam bitince yazmaya fırsatım kalmıyor.ben ve Melis'im çok şükür iyiyiz,yanak ve kulak arkasında atopik dermatit vardı ve geçmek bilmeyip deli gîbi kaşırlen kanatıyordu,cildiyeye götürdük bu akşam,kremler verdi ve 4 saattir eli hiç yüzüne gitmedi,işe yarıyacak heralde bu defa.bende çalışıyorum işte,sabah kalkıp süt sağıp yavrumu battaniyelere sarıp pusetiyle babanneye bırakıp akşam orda yemek yiyip çıkıyoruz evimize,eve gelincede süt sağma makinesini kaynat,Melisimi kucakta dolaştır,uyut,günlük raporları gîr derken gün bitiveriyor.alışıyor ama insan bu tempoya.babannede sağolsun süper bakıyor yavruma ve daha çok şükür bir problem çıkmadı.aslında çıkabilecek şeyler olsada ona muhtaç olduğum için alttan alıp çeneni kapamak zorunda kalıyorsun.gerçi çok büyük şeyler olsa zaten susmamda çok şükür olmadı.Fındığım benim,nişanda süper olmuşsun ve Allah mutluluğunuzu bozmasın.benim hepinizden haberim var ve gönlüm sizlerle.daha sık yazıcam bundan sonra çünkü çok şükür galiba kızımın uykuları düzene giriyor.şu an ana-kız karşılıklı kanepelerde yatıyoruz ve yavrum mışıl mışıl uyuyor.öpüyorum önce yavrularınızı sonrada sizi.buralardayım artık,Yalovaaaaaaaaa deyin ben gelirim
Nihayet yazmaya fırsat bulabildim canım arkadaşlarım ve miniklerim.yavrularınız gözümün önünde büyüyor valla,maşşallah hepsine.her yazılan mesajı okuyorum ama o kadar birikiyor ki bazen okumam bitince yazmaya fırsatım kalmıyor.ben ve Melis'im çok şükür iyiyiz,yanak ve kulak arkasında atopik dermatit vardı ve geçmek bilmeyip deli gîbi kaşırlen kanatıyordu,cildiyeye götürdük bu akşam,kremler verdi ve 4 saattir eli hiç yüzüne gitmedi,işe yarıyacak heralde bu defa.bende çalışıyorum işte,sabah kalkıp süt sağıp yavrumu battaniyelere sarıp pusetiyle babanneye bırakıp akşam orda yemek yiyip çıkıyoruz evimize,eve gelincede süt sağma makinesini kaynat,Melisimi kucakta dolaştır,uyut,günlük raporları gîr derken gün bitiveriyor.alışıyor ama insan bu tempoya.babannede sağolsun süper bakıyor yavruma ve daha çok şükür bir problem çıkmadı.aslında çıkabilecek şeyler olsada ona muhtaç olduğum için alttan alıp çeneni kapamak zorunda kalıyorsun.gerçi çok büyük şeyler olsa zaten susmamda çok şükür olmadı.Fındığım benim,nişanda süper olmuşsun ve Allah mutluluğunuzu bozmasın.benim hepinizden haberim var ve gönlüm sizlerle.daha sık yazıcam bundan sonra çünkü çok şükür galiba kızımın uykuları düzene giriyor.şu an ana-kız karşılıklı kanepelerde yatıyoruz ve yavrum mışıl mışıl uyuyor.öpüyorum önce yavrularınızı sonrada sizi.buralardayım artık,Yalovaaaaaaaaa deyin ben gelirim
Kızlar bu arada sanki adet oluyor gibiyim kızımın son bi kaç gündür emme konusunda isteksiz olmasının sebebi bu olabilir mi ki
Oğlum ateşlendi. 38,5çok üzgünüm. Her halleri çekiliyor ama hasta olmalarına dayanamıyorum.
Aa olur mü hic buz de seni merak ettik gecen med sordu hatta Gunebakan mesaj kutusu dolu dedi
Napiyordum esimle aran nasil masal bebek iyi mı
geçmiş olsun canım, nasıl oldu düştü mü ateşi?
kız cücüüü zahmet olmazsa bi ara mesaj kutuna bak ya
Evet evet o benim :)
Yarın görürsün ama kuaföre gidicem fon cektircem zaten bir kilo verdim fıstık gibi olcam fıstık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?