2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı sorun bizde de mevcut..şu ana kadar en uzun bekleme süremiz bir hafta oldu..Bir haftanın sonunda fitil ile yaptırıyorum.Doktorumuz çoçuk gastroentolojiye yönlendirdi.Araştırma hastanesine gittik çoçuk doktorunun sevk vermesi gerekiyordu henüz vermedi anne sütü aldığı için on güne kadar beklenebileceğini söyledi.Ama gazın kokusu gerçekten feci oluyor..Başkasının kucağındaysa bana getiriyorlar çocuk kaka yaptı diye:))) oğlum yapma bu kadar kokutma seni hep böyle hatırlayacaklar diyorum ama nafile....

ep gene trakya beaa dimi dünüşşş

güzeller güzeli yakışıklı gelinimmmm her haline bayılıyorum senin ben yaa Allahım esirgesin seni meleğim benim

Heracım canım seni ayakta alkışlayasım geldi
Gerçekten çooook tebrikler
Annem yanımda ev İşi de yapmıyorum kızımda öyle felaket bi çocuk değil ama bu küçük bızdığa bakmaya yetişemiyorum. Tüm gün iş olarak tek yaptığım bi çeşit yemek yanına pilav salata o kadar
Ama yetişemiyorummm hiç bi şeye
Kendimi forumun en beceriksizi ilan ediyorum
Bu Pazartesi işe başlıcam kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye
O yüzden 2-3 çocuklu ve herşeye yetişen anneleri canı gönülden tebrik ediyorum
Harikasın
Harikasınız

Nihayet yazmaya fırsat bulabildim canım arkadaşlarım ve miniklerim.yavrularınız gözümün önünde büyüyor valla,maşşallah hepsine.her yazılan mesajı okuyorum ama o kadar birikiyor ki bazen okumam bitince yazmaya fırsatım kalmıyor.ben ve Melis'im çok şükür iyiyiz,yanak ve kulak arkasında atopik dermatit vardı ve geçmek bilmeyip deli gîbi kaşırlen kanatıyordu,cildiyeye götürdük bu akşam,kremler verdi ve 4 saattir eli hiç yüzüne gitmedi,işe yarıyacak heralde bu defa.bende çalışıyorum işte,sabah kalkıp süt sağıp yavrumu battaniyelere sarıp pusetiyle babanneye bırakıp akşam orda yemek yiyip çıkıyoruz evimize,eve gelincede süt sağma makinesini kaynat,Melisimi kucakta dolaştır,uyut,günlük raporları gîr derken gün bitiveriyor.alışıyor ama insan bu tempoya.babannede sağolsun süper bakıyor yavruma ve daha çok şükür bir problem çıkmadı.aslında çıkabilecek şeyler olsada ona muhtaç olduğum için alttan alıp çeneni kapamak zorunda kalıyorsun.gerçi çok büyük şeyler olsa zaten susmamda çok şükür olmadı.Fındığım benim,nişanda süper olmuşsun ve Allah mutluluğunuzu bozmasın.benim hepinizden haberim var ve gönlüm sizlerle.daha sık yazıcam bundan sonra çünkü çok şükür galiba kızımın uykuları düzene giriyor.şu an ana-kız karşılıklı kanepelerde yatıyoruz ve yavrum mışıl mışıl uyuyor.öpüyorum önce yavrularınızı sonrada sizi.buralardayım artık,Yalovaaaaaaaaa deyin ben gelirim

Kızlar bu arada sanki adet oluyor gibiyim kızımın son bi kaç gündür emme konusunda isteksiz olmasının sebebi bu olabilir mi ki

Canım fitil verme 10 güne kadar yapmaması normal
Onun yerine emzirmeden önce 1 kaç damla zeytinyağı ver biz de hep işe yaradı bağırsaklar yumuşuyor

Yalovacım

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ne güzel melisin uykuları düzene girmiş Allah kolaylığını veriyor Demekki
İşle ilgili tereddütlerin vardı sen böyle olumlu yazınca benim de moralim düzeldi çok saol
Ben de bu Pazartesi başlıyorum inşallah senin gibi herşey yolunda gider
Umarım senin ve küçük meleğinin adına herşey yolunda gider

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar,
Atesimiz malesef asidan degil,
Cok gezdik bu aralar mikrop aldi herhalde
Ya da dis geliyor aklima ama dis atesi 38 i gecmez diye biliyorum.
39,1 i gorduk. Soydum, yikadik ama 38,5 un altina dusuremeik, malesef fitil verdim
İnsallah sabaha gecmis olur

Tatlım senden haber almak hepimize iyi geldi özlemisiz seni arayı cok acma .

Öpüyorum senle melisi :)

Kızlar bu arada sanki adet oluyor gibiyim kızımın son bi kaç gündür emme konusunda isteksiz olmasının sebebi bu olabilir mi ki

canım ben hala adet olmadım ama her ay olmam gereken tarihte sütüm azalıyor ve paşam olanı da emmek istemiyor
bide adet oluyormuşum gibi ağrım oluyor....bugun başladı yine

Ah canım sen ne yaptın, yazdıklarını okurken ağlayasım geldi. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Gözlerim sulanıyor her şeye, zaten duygusal biriyim ama uykusuzluk, yorgunluk ve yalnızlık beni daha sulugöz yaptı:)) Belki okumuşsundur daha önce yazmıştım, eşim de yok 20 gündür, ben ve çocuklarım başka kimsem yok.Bugün gündüz bir saat uyuyayım dedim bu sefer de gündüz yine biraz uyuyan çocuk uyumadı. Biz bir takım olduk diyorum onlara kızımı da kucaklıyorum oğlum kucağımdayken, çünkü emzirme falan derken bazen gıcık oluyor kardeşine:)) Çok mutlu oluyor, iyi bir kız benim kızım. Bugün de okula gitmeyeceğim yarın dedi ki çok şaşırdım çünkü okulu, öğretmenini çok seviyor. Meğer sınıfta birileri bir çocuğun ona aşık olduğunu söylüyorlarmış hep bir ağızdan. Bu da utanıyorum, gitmem diyor. Bu gece de saat 10.30 a kadar bu sorunu çözmeye çalıştım. Bu arada eşim aradı, yemek yandı vesaire:)) Annenin yanında olması süper. Anneler candır. Sen beceriksiz değilsin tatlım, eğer yalnız kalsaydın sen de her şeye yetişmeye çalışacaktın, dahası buna zorunlu olacaktın. Bu nedenle boş ver ne güzel annen yanında. İşe başlayınca da bence çok güzel idare edeceksin...

UOTE=luboyf;32971166]Heracım canım seni ayakta alkışlayasım geldi
Gerçekten çooook tebrikler
Annem yanımda ev İşi de yapmıyorum kızımda öyle felaket bi çocuk değil ama bu küçük bızdığa bakmaya yetişemiyorum. Tüm gün iş olarak tek yaptığım bi çeşit yemek yanına pilav salata o kadar
Ama yetişemiyorummm hiç bi şeye
Kendimi forumun en beceriksizi ilan ediyorum
Bu Pazartesi işe başlıcam kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye
O yüzden 2-3 çocuklu ve herşeye yetişen anneleri canı gönülden tebrik ediyorum
Harikasın
Harikasınız[/QUOTE]

Aa olur mü hic buz de seni merak ettik gecen med sordu hatta Gunebakan mesaj kutusu dolu dedi

Napiyordum esimle aran nasil masal bebek iyi mı

Saol canm benm msj kutusunada musait oldugum bi an bakicam.

Masalcik canimdan bezdirio valla aglamalari bitmedi surekli uyuturken bile agliyoruz. Esimle smdilik iiyiz :)) masal suan gene aglama krizinde cldirmadan cikiorum ben hepinizi opuorum

canımcıımmm hoş geldin sefa geldin ve gerçekten çok özlettin
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.. Melis kuzumun yaraları da inşallah hemen iyileşir kalmaz bişeyciği..
mesaj atacaktım aslında sana ama müsait olup olmadığını bilmediğimden geri durdum. o nasılsa müsait olduğunda yazar dedim
artık çok açma arayı madem düzeni oturttunuz daha sık arz-ı endam eyle canımcım öpüyorum seni

Artık benim için uyku zamanı şekerler güzel film kıvamında rüyalar popişleri örtelimmarasta bol aksiyon istiyoruz bu geceee

Evet evet o benim :)

Yarın görürsün ama kuaföre gidicem fon cektircem zaten bir kilo verdim fıstık gibi olcam fıstık :)

Parmişkom senin he halin güzeldir bıyıklı bıyıksız farketmez her türlü severim yavlum :))

Canım aramıza dönmene sevindim hoşgeldin fıstık )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…