2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım benim yaa kıyamam ben o kuzuyaa :)) ay ne güzeldi ya okul zamanındaki aşklar, bakışmalar, o senden hoşlanıyor bu sana bakıyor olayları onlar geldi aklıma birden ve çok duygulandım gerçi sizde biraz erken başlamış ama şimdiki çocuklar herşeyi level atlayarak yaşıyolar anacım yetişilmiyor hızlarına benim 5 buçuk yaşındaki yeğenimin bile şimdiye kadar kaç sevgilisi oldu kreşte ve şimdi de ana okulunda işimiz zor valla zorrr :))

Artık benim için uyku zamanı şekerler güzel film kıvamında rüyalar popişleri örtelimmarasta bol aksiyon istiyoruz bu geceee

iyi geceler bebekimm Duruşumu kokla benim için

Sagol aybikecim,
Atesi fitille dustu cok sukur,
Of atesten korkmicam hemen ilac daymicam diye bik bik bik konusuyordum
İlk atesinde kiyamadim verdim fitili. Biraz daha mi bekleseydim. Ne bileyim ciplak ciplak usuturum diye korktum.

canım hepimiz aynıyız...başımıza gelmeden şunu yapmam bunu yapmam diyoruz ama öyle olmuyor
içgüdülerin sana en doğrusunu yaptırmıştır, hiç vicdan yapma canım

geçmiş olsun canım, inşallah sabaha birşeyi kalmaz
Çok tatlısın bebeğim, oğluma da benziyorsun, seni sosyal, güleryüzlü bıcırık seni:))
Teşekkür ederiz teyzesi, görelim senin bıcırığıda :)

Gecmis olsun canım ya , grip gibi bisey mı
Dr a gidersen hbr ver bizede, insan kucuk olunca endişeleniyor iste , biraz daha büyük olsalar neyi var anlayabiliyorsun az cok, cok cok gecmis olsun

Artık benim için uyku zamanı şekerler güzel film kıvamında rüyalar popişleri örtelimmarasta bol aksiyon istiyoruz bu geceee

İyi geceler cucum valla akşam baya atraksiyon vardı da bu akşam bişeyler çıkar mı bilmem Dün gece rüyamda amerikadaydım ve adamın biri bütün amerikan halkının evlerine cia ajanı gönderdi ve zorla kendini amerikan başkanı seçtirdi Doktor bir arkadaşım meslekten istifa edip resim öğretmeni olmuştu ve bize tabak çizdirdi Böyle tabakları resim kağıdına koyup kalıbını çıkartıyoduk ve üzerindeki çini desenelerini elle kağıda çiziyoduk. Yani tabaklar çiniliydi ve ben çestırın tabağını çizsem olmaz mı dedim bütün sınıf güldü filan bak rüyalara gel ne alakaysa artık

Çok sağolun canlar,bende çok özlemiştim hepinizi ama ben adım adım takipteydim sizi her an.Luboyfçum,çalışan anne olup bi de bu kadar küçükken yavrumu bırakmak biraz zor tabi ama inan çalışmakta iyi geliyor.2-3 gün önce kızlar bunaldıklarından bahsetmişti ya evde kapanıp kalmaktan,işte senin öyle bir durumun olmuyor hatta eve gelince erken uyumasında kucağında kollarım kopana kadar dolaştırıp zıplatayım modunda oluyorsun.bütün gün hasretsin ve sürekli sende değil ya,işte zaten çalışan anne-babalar evlatlarına hasret olduğu için şımartıyorlar galiba.ama daha öncede itiraf etmiştim,işim çok yorucu ama bebek bakmak çok çok çok daha yorucuymuş ve inan bir şekilde herşey düzene giriyor ve koşturmayada alışıyorsun,arada biraz rahatlamayada.2 akşam önce bilgisayarda en az 2 saatlik işim var ve gece 12'ye kadar yapmam gerekiyordu,kızım o akşam ilk defa 7'de gece uykusuna yattı.sonraki geceler yine rutini olan 10:30'da uyudu.üstelik o gün güzel uyumuş yavrum ve uyandıktan 1 saat sonra uyudu.inan bana ilk 2 haftayı atlat olay tamamdır.tabi gerilecek ve vicdan yapacaksın ama alışıp süper bir düzen kuracağını çok bunaldığında sakın aklından çıkarma.yavrularımız iyi olsunda herşeye alışılıyor be luboyfçum.bu arada herkesinki gibi tepede topuz duran saçlarımla geçen hafta vedalaştım.çalışırken düzenli banyo yapmak için vakit yaratmaya çalışırken gece geç olup fön makinesini açamıyordum ve ıslak saçlarla hasta olup yavruma bulaştırmıyayım diye kuaföre model bile belirtmeden kestirdim ve şimdi daha rahatım.uzun saça bayılan ben şimdilik kısa saçlıyım.zaten el kadar bebekle neyimeyse uzun saç.hepinizi çooooook öper ve iyi uykular dilerim

Yazdıklarım ne kadar karmaşık olmuş,yazacak ve anlatacak şey çok olunca daldan dala atlamışım,kusura bakmayın kızlar.bundan sonra anlam bütünlüğü olan mesajlar okuyacaksınız benden.okuyunca ben bile kendimi anlayamadım yahu!!!!!!

Ben anladım seni canım , merak etme sen
İyi geceler , op melisi bizim yerimize

Evet canım ya, bugün ağlıyor bir de bunun için. Benimkisi çok bilmez öyle şeyleri, hep çocuk kanalları izliyor ama sonuçta diğer çocuklarla birlikte, diziler çok etkiliyor küçücük çocukları. Benim de aklıma geldi okul zamanlarındaki flörtler vesaire, anlıyorum seni:)) Hakikaten ne kadar erken başlıyorlar ya, biz ilkokuldayken pek yoktu böyle şeyler. İşimiz zor gerçekten:))

Canım paylaşmıştım ben oğlumun fotoğrafını ama bir ara fırsat bulursam yine paylaşıırm. Ya kızlar ben çok cahilim bu KK konusunda, mesela birden fazla mesajı alıntılayamıyorum, sonra alıntılandıklarımı göremiyorum, uykusuzluktan kafam mı durdu benim acep:))

geçmiş olsun canım, inşallah sabaha birşeyi kalmaz

Teşekkür ederiz teyzesi, görelim senin bıcırığıda :)

canım alıntı ile cevaplanın yanında bir kutucuk daha var + şeklinde.. onu tıklayınca işaretlemiş oluyosun o mesajı ve sonra kaç mesaj alıntılayacaksan yine o şekil devam ediyosun. en son da konuya cevap ver dediğinde hepsi çıkıyor alıntılanma içinse artık bildirim gelmiyo sanırım. ben de göremiyorum tek tek bakmazsam..

kızlar geçmiş çok birikmiş oku oku anca bitirdim kızım da geç uyudu malumunuz yarasa prenses
paylaşılan bebeklerin hepsi çok tatlı maşallah

bende aynı şeyleri yaşıyorum parme seninle
çok zor bir bebek beşiğinde sallanmaya alıştı ve ben bu durumdan çok rahatsızım sallanmadan uyutma konusunda çareler arıyorum tracy hogg un kitabını aldım bakalım işe yarayacak mı

bi de sorum var kızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim
kızımın 4 gündür yüzünde kızarıklıklar var sanırım atopik dermatit dene şeyden oldu
ha geçti ha geçecek derken iyice arttı bugün kızarıklıklar
bunu yaşayan anneler lütfen yardımcı olun nasıl geçireceğim, krem varmı vs.. cumartesi dr a gideceğiz o zamana kadar yardımcı olun lütfen meleğim çok huysuzlandı 4 gündür kaşımaya çalışıyo kahroluyorum

Cnm sen de bnm gibi seneryoluk ruyalr goryrsn galiba. Resim yetengn var mii
Hayal gucun boyle zirvede ise guzel resim yapiyr olmalisn.
Ayrica kizin pek fotojenik annesi
Cok guzel bir kare olmus.

Arkdsm bnm kiz bugune kadar ayni gun icinde bir kez bile yapmadi. Hep uc dort gunde bi yapyr. Biz alistk bu duruma. Annm hep etine gidyr galiba derdi. Olabilir mi acep. Kizimn kilosu gayet iyi cunku..

kızlar yaa yavrucukların kıyafetlerini ütülüyorsunuz dimi ben çok sıkıldım yetiştiremiyorum bazende ütülemeden giydiriyorum vallaa

Ah gulum bnm iki cocuk ama iki kizimnkileri de utuluyrm. Napiyim icim elvermyr utusz olunca.

daha bi sürü var fındığım düşün yaniiii[/QUOTE]
Arkdsm mas. Nazar degmsn. Hepsi ayri guzel

Eki Görüntüle 884618 oglusum emzıgıyle oynuyor agzına gotruyo almaya clsyo cok komıktı bu çabası:)

Arkdsm senub oglnda pek yakisikli cikmiss. Kilosu iyi galiba. Cok tombik duruyr.

Bu arada canlr
Burda uc aylikken rota asisini ucretsz yaptilar
Dort ay kontrlmz haftaya. Ama asidan haberm yok
Sizlerin kuzulari hangi asiyi oldu kii

Canim valla insan her yola başvurmak istiyor böyle olunca olmadı bende alayım napayim ya denemekten zarar gelmez bugun aksam dokuzda yattı benden mutlusu yoktu sma yine az da olsa sallamak zorunda kaldım sonra gece uç te bir kalktı hala uyutmaya çalışıyorum

Bende aynı sorunun cevabını arıyorum.ben dra götürdüm bikaç sefer aama malesef kortizonlu ilaç veriyorlar kıyamıyorum meleğime.şuan kaşıntı için bi ilaç aldım sadece onun dışında odayı nemlendiriyorum ve oda ısısı 22-23 an fazla 24 olucak yünlü kıyafetleri kaldırdım önce yüzünde başlamıştı şimdi kollarında ve bacaklarında var imşallah üstesinden gelicez bakalım...

Herkese günaydın 06.30da kalktım eşimi işe gönderdim kahvaltı masasını topladım ama bulaşıklar tezgahta :)kızım uyuyor 8 de uyudu babası biraz sevdi :)

minnoşum çok geçmiş olsun tekrar neyse ki düşürmüşsün ateşi. vicdan yapma sakın.

yalovacım ve hayatımsın hoş geldiniz kızlar.

ayın 13 de benimde iş başı yapmam lazım ama yapmayacağım...

hemşom senin kızını yerim ben trakya güzeli maşallah :)

cucum maşallah Duru'ma

Sulozum maşallah Selim'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…