- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #65.081
Parmişkom senin he halin güzeldir bıyıklı bıyıksız farketmez her türlü severim yavlum :))
Canım aramıza dönmene sevindim hoşgeldin fıstık)
peki biz bu selimi yemeyelimde napalım o nasıl gülüşşş nasıl bakışlarrrrrrrrrrrr o bakış bakış değiş dünüş ben sana sölimmm
Ben seni cok seviyom :))
Ah canım sen ne yaptın, yazdıklarını okurken ağlayasım geldi. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Gözlerim sulanıyor her şeye, zaten duygusal biriyim ama uykusuzluk, yorgunluk ve yalnızlık beni daha sulugöz yaptı:)) Belki okumuşsundur daha önce yazmıştım, eşim de yok 20 gündür, ben ve çocuklarım başka kimsem yok.Bugün gündüz bir saat uyuyayım dedim bu sefer de gündüz yine biraz uyuyan çocuk uyumadı. Biz bir takım olduk diyorum onlara kızımı da kucaklıyorum oğlum kucağımdayken, çünkü emzirme falan derken bazen gıcık oluyor kardeşine:)) Çok mutlu oluyor, iyi bir kız benim kızım. Bugün de okula gitmeyeceğim yarın dedi ki çok şaşırdım çünkü okulu, öğretmenini çok seviyor. Meğer sınıfta birileri bir çocuğun ona aşık olduğunu söylüyorlarmış hep bir ağızdan. Bu da utanıyorum, gitmem diyor. Bu gece de saat 10.30 a kadar bu sorunu çözmeye çalıştım. Bu arada eşim aradı, yemek yandı vesaire:)) Annenin yanında olması süper. Anneler candır. Sen beceriksiz değilsin tatlım, eğer yalnız kalsaydın sen de her şeye yetişmeye çalışacaktın, dahası buna zorunlu olacaktın. Bu nedenle boş ver ne güzel annen yanında. İşe başlayınca da bence çok güzel idare edeceksin...
Artık benim için uyku zamanı şekerler güzel film kıvamında rüyalar popişleri örtelimmarasta bol aksiyon istiyoruz bu geceee
Sagol aybikecim,
Atesi fitille dustu cok sukur,
Of atesten korkmicam hemen ilac daymicam diye bik bik bik konusuyordum
İlk atesinde kiyamadim verdim fitili. Biraz daha mi bekleseydim. Ne bileyim ciplak ciplak usuturum diye korktum.
geçmiş olsun canım, inşallah sabaha birşeyi kalmazGecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar,
Atesimiz malesef asidan degil,
Cok gezdik bu aralar mikrop aldi herhalde
Ya da dis geliyor aklima ama dis atesi 38 i gecmez diye biliyorum.
39,1 i gorduk. Soydum, yikadik ama 38,5 un altina dusuremeik, malesef fitil verdim
İnsallah sabaha gecmis olur
Teşekkür ederiz teyzesi, görelim senin bıcırığıda :)Çok tatlısın bebeğim, oğluma da benziyorsun, seni sosyal, güleryüzlü bıcırık seni:))
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar,
Atesimiz malesef asidan degil,
Cok gezdik bu aralar mikrop aldi herhalde
Ya da dis geliyor aklima ama dis atesi 38 i gecmez diye biliyorum.
39,1 i gorduk. Soydum, yikadik ama 38,5 un altina dusuremeik, malesef fitil verdim
İnsallah sabaha gecmis olur
Artık benim için uyku zamanı şekerler güzel film kıvamında rüyalar popişleri örtelimmarasta bol aksiyon istiyoruz bu geceee
Yazdıklarım ne kadar karmaşık olmuş,yazacak ve anlatacak şey çok olunca daldan dala atlamışım,kusura bakmayın kızlar.bundan sonra anlam bütünlüğü olan mesajlar okuyacaksınız benden.okuyunca ben bile kendimi anlayamadım yahu!!!!!!
ahh canım benim yaa kıyamam ben o kuzuyaa :)) ay ne güzeldi ya okul zamanındaki aşklar, bakışmalar, o senden hoşlanıyor bu sana bakıyor olaylarıonlar geldi aklıma birden ve çok duygulandım gerçi sizde biraz erken başlamış ama şimdiki çocuklar herşeyi level atlayarak yaşıyolar anacım yetişilmiyor hızlarına benim 5 buçuk yaşındaki yeğenimin bile şimdiye kadar kaç sevgilisi oldu kreşte ve şimdi de ana okulunda işimiz zor valla zorrr :))
iyi geceler bebekimmDuruşumu kokla benim için
geçmiş olsun canım, inşallah sabaha birşeyi kalmaz
Teşekkür ederiz teyzesi, görelim senin bıcırığıda :)
Canım paylaşmıştım ben oğlumun fotoğrafını ama bir ara fırsat bulursam yine paylaşıırm. Ya kızlar ben çok cahilim bu KK konusunda, mesela birden fazla mesajı alıntılayamıyorum, sonra alıntılandıklarımı göremiyorum, uykusuzluktan kafam mı durdu benim acep:))
Cagla inci zor bir bebek olduğu ve gaz sancıları bu zamana kadar devam ettigi icin tek care olarak sallayarak uyuttum maalesef ki bu benim aslalarim arasındaydı
Kac gündür deniyorum sallanmadan uyutmayi ama olmuyor saat bir itibari ile pes ettim çünkü cok yoruldu kizim
Nasil alıştırcam sallanmadan uyumayı püf cok zor is
Cnm sen de bnm gibi seneryoluk ruyalr goryrsn galiba. Resim yetengn var miiİyi geceler cucum valla akşam baya atraksiyon vardı da bu akşam bişeyler çıkar mı bilmemDün gece rüyamda amerikadaydım ve adamın biri bütün amerikan halkının evlerine cia ajanı gönderdi ve zorla kendini amerikan başkanı seçtirdi Doktor bir arkadaşım meslekten istifa edip resim öğretmeni olmuştu ve bize tabak çizdirdi Böyle tabakları resim kağıdına koyup kalıbını çıkartıyoduk ve üzerindeki çini desenelerini elle kağıda çiziyoduk. Yani tabaklar çiniliydi ve ben çestırın tabağını çizsem olmaz mı dedim bütün sınıf güldü filan bak rüyalara gel ne alakaysa artık
aynı sorun bizde de mevcut..şu ana kadar en uzun bekleme süremiz bir hafta oldu..Bir haftanın sonunda fitil ile yaptırıyorum.Doktorumuz çoçuk gastroentolojiye yönlendirdi.Araştırma hastanesine gittik çoçuk doktorunun sevk vermesi gerekiyordu henüz vermedi anne sütü aldığı için on güne kadar beklenebileceğini söyledi.Ama gazın kokusu gerçekten feci oluyor..Başkasının kucağındaysa bana getiriyorlar çocuk kaka yaptı diye:))) oğlum yapma bu kadar kokutma seni hep böyle hatırlayacaklar diyorum ama nafile....
kızlar yaa yavrucukların kıyafetlerini ütülüyorsunuz dimi ben çok sıkıldım yetiştiremiyorum bazende ütülemeden giydiriyorum vallaa
Eki Görüntüle 884618 oglusum emzıgıyle oynuyor agzına gotruyo almaya clsyo cok komıktı bu çabası:)
kızlar geçmiş çok birikmiş oku oku anca bitirdim kızım da geç uyudu malumunuz yarasa prenses
paylaşılan bebeklerin hepsi çok tatlı maşallah
bende aynı şeyleri yaşıyorum parme seninle
çok zor bir bebek beşiğinde sallanmaya alıştı ve ben bu durumdan çok rahatsızım sallanmadan uyutma konusunda çareler arıyorum tracy hogg un kitabını aldım bakalım işe yarayacak mı
bi de sorum var kızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim
kızımın 4 gündür yüzünde kızarıklıklar var sanırım atopik dermatit dene şeyden oldu
ha geçti ha geçecek derken iyice arttı bugün kızarıklıklar
bunu yaşayan anneler lütfen yardımcı olun nasıl geçireceğim, krem varmı vs.. cumartesi dr a gideceğiz o zamana kadar yardımcı olun lütfen meleğim çok huysuzlandı 4 gündür kaşımaya çalışıyo kahroluyorum
kızlar geçmiş çok birikmiş oku oku anca bitirdim kızım da geç uyudu malumunuz yarasa prenses
paylaşılan bebeklerin hepsi çok tatlı maşallah
bende aynı şeyleri yaşıyorum parme seninle
çok zor bir bebek beşiğinde sallanmaya alıştı ve ben bu durumdan çok rahatsızım sallanmadan uyutma konusunda çareler arıyorum tracy hogg un kitabını aldım bakalım işe yarayacak mı
bi de sorum var kızlar lütfen cevap verirseniz sevinirim
kızımın 4 gündür yüzünde kızarıklıklar var sanırım atopik dermatit dene şeyden oldu
ha geçti ha geçecek derken iyice arttı bugün kızarıklıklar
bunu yaşayan anneler lütfen yardımcı olun nasıl geçireceğim, krem varmı vs.. cumartesi dr a gideceğiz o zamana kadar yardımcı olun lütfen meleğim çok huysuzlandı 4 gündür kaşımaya çalışıyo kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?