2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de bulantılar oluyor hala...hatta son 2 haftada 2 kere oluk gibi kustum yine

yalnız bu ara yaşadığım sorunlar da etk,liyor artık benim bulantılarımı...

öyle diyorlar ama vazgeçemiyorum bu isimden :)

ben de oğlum olursa rüzgar koyucam derdim hep...gerçi sonradan kuzeyhan'a döndük...o da ben kuzey diyordum eşim han'ı ekledi yanına....ama bizim ki kız büyük ihtimal zaten...yağmurum gelecek Allah'ın izniyle....

özel hast.de 2 li teste para almadılar mı ??? biz 2 li teste 180 lira verdik bağkur...

3lüyü yaptırıcam haftaya sanırım...ayrıntılıdan kaç lira isterler kimbilir..

oofff bu geniş sülale konusu bizde de var
bizde isime karar verene kadar canımız çıktı
eşim genelde isim konusunda bana pas atar beğenip beğenmediğini söyler
ama bu sefer bayağı zorlandık
o ismi söylüyorum olmaz halamın oğlunun ismi
bu ismi söylüyorum olmaz dayımın oğlunun ismi vs
bir türlü sülalede kimsede olmayan ismi bulamadık
en sonunda ben illa ömer musab olsun dıye ısrar edınce artık bişey diyemedi

o kilo işini hiç sorma arkadaşım ya ben 45, 46dan yukarısını yıllarca görmemiş bir insandım. hamile kaldım şimdi korkuyorum Allahtan daha çok almadın diyorlar. şu anda 48,5 geliyorum 2.5 kilo almışım bu haftaya kadar. şimdi d,yeceksin ki ne var o kiloda. ama işte benim sorunum kilo aldıkça belim çok ağrıyor hemde öyle böyle değil yani bana 2 kilo bile yetti inan yerimden kalkarken zorlanmam için geçen sene buzda belimin üzerine düşmüştüm şimdi fıtık gibi takılıyor yürürken 2,5 kiloda bile

Canım Kızım;

Meğer sanaymış yolculuğum. Burgun kendime neden yasadığımı sordum; bir anlamı olmalıydı basımdan gecen onca şeyin; bir karşılığım olmalıydı hayatta.bu soruyu sorduğumda kendime yirmi üç yasındaydım. Ellerim yaslanmamıştı henüz ama soluk soluğa kalmış yorgun bir çocuktum, bildiğim her şeyden, herkesten uzaktaydım..

Yalnızlık, yabancılık, haksızlık dünya kederleri bir olup yüklenmişlerdi bir gece kalbime. Balkona çıktım, dördüncü kattaydım.soğuk bir kıs gecesiydi. Demirleri tuttum caddeyi seyrettim ağlayarak. Göreceksin insan nasıl acır kendine böyle anlarda... Yüz yirmi dokuz numaralı otobüs geçiyordu ve bir kız köşedeki benzinciden çıkmış; elinde bira şişesi ağlıyordu, uzundu sacları.kaldırıma oturdu elindeki bira şişesini karşısındaki saat kulesine fırlattı. Saat oniki'ye on vardı ve belli ki ikimizinde canı çok yanmaktaydı...

Annem geldi aklıma bir Pazar dönüşü elimi avucunun içinde kavrayışı ve bana doğumumu anlatısı. Yalnızmış sancıları geldiğinde; çok korkmuş ya başaramazsa diye. Balkona çıkmış insanları seyretmiş başka kadınlarda çekti bu sancıyı diyerek ve başka insanların acılarından güç alarak doğuma girmiş. Doğduğumda yaptığı ilk şey saate bakmak olmuş. Saat öğlen oniki'ye on varmış. İşte böyle demiştim kendi kendime; buraya kadarmış. Sonra çilekli pastayı, çaldığım vişneleri, limonlu dondurmayı ne çok sevdiğimi düşündüm. Saclarımı uzatacaktım, para biriktirip yollara çıkacaktım ve bir daha hiç yirmi üç yaşında olmayacaktım. Büyük kararlardan önce mutlaka bir gece beklemeli eğer sabah aynıysa her şey o zaman düşünmeli bitirmeyi bir hikayeyi.. Ertesi gün güneşli bir sabahtı; çoktan düşmüştü ruhumun ve kederimin ateşi...

O günden sonra neler oldu bir bilsen...sana anlatacak o kadar çok şeyim var ki. Çok korkuyorum severmisin acaba beni? İyi bir anne olabilecek miyim? Koruyabilecek miyim seni? Kalbimde ve zihnimde biriktirdiklerimi eksiksiz iletebilecek miyim sana?
Takvimler bir sonbahar çocuğu olacağını söylüyor. Annende sonbaharda doğmuş bir bebekti. Bu mevsim hüzünlüdür kızım ve çok sever güneşi.şuanda minicik tekmelerinle ben burdayım diyorsun. Gelişine az kaldı. Seni sevinçle beklerken odanı hazırlıyoruz hevesle.ama ne yazık ki odan kadar sessiz ve özenli bir ülkeye gelmiyorsun. İsterdim ki benim gördüklerime sen şahit olma ama onlar sana bile yetişti. Geleceği zamanı kendi seçen biri olarak güçlü ve bendende önde olacağını biliyorum umarım sende seversin karıncaları, kedileri ve kelebekleri. Ben babasını çok özleyen bir çocuktum dilerim sen ayrı kalmazsın seni sevinçle bekleyen babandan....
Anneler ve babalar tanıyacaksın bizden başka.

Oğluna söz verdiği bisikleti alamadığında notalarla oğlunun adını yazan bıyıklı yorgun babaları, ya da kendi giyemediği mavi yirmi üç nisan elbisesini sabaha dek uyumadan kızına diken anneleri, sonra kendinden başkasını düşünmeyenleri, kendi öfkesinde boğulanları ve yalancıları tanıyacaksın. AŞk'ı tanıyacaksın bir gün, kalbim kırılacak ve belki kıracaksın birilerini... İyi bir tamirci ol kızım, çabuk onar kırdığın kalplere ve çaresiz kalma kendi kırık kalbine. Sen şimdi kendi öykünü yazmaya geliyorsun.
Hayat iki seçenek sunuyor: ya payına düşen kederi parlatacaksın; ya da ömrünle iyi geçinmeye bakacaksın. İkincisini tercih edersin umarım...

Bana öğretildiği gibi kızım; öğrendiğin çiçek adlarını unutma, kelebekleri kitap arasında kurutma, kin büyütme kalbinde ve incitme kimseyi...
Dilerim dünyaya geliş nedenini sen çabuk bulursun.yolun acık olsun....

Annen

cnm bn minyonum ve 45kilo oldugumu bilirim 47de hamile kaldm 46ya dustm bulanti donemi snra 1 ayda 50oldm...doktor kizicak bna gdince.yemek yiyorum 2sa snra hcbse yememis gbi oluyorm.bnmde belim agriyo cnm ya npicz bilmiyorumm

amin canım inşallah doktora gittikten sonra ikimizde yazalım burda ben seni de merak ederim artık ama iyi düşünelim iyi olsun doktor güzel şeyler söyleyecek ikimize de

bugün gittim dr.a suyun yok değil ama ilerde sıkıntı yaratır dedi.ayrıntılı ultrasona gönderdi tıp fakültesine.nisanın 17 sine randevu verdiler.çok geç değil mi strese girdim zaman nasıl geçecek.senin haberlerini de bekliyorum.inşallah normale dönmüştür senin suyun bu sefer

merhaba arkadaşlar sizlere bugün gelen kargomdan bahsetmek istiyorum. hamile kaldığımı öğrendikten sonra milıpa anne bebek kulübüne üye olmuştum. (Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine )Bugün bana bir paket yollamışlar içinde ıslak mendil ,pişik kremi,bebek şappuanı, emziren annelere yönelik sallama çay, bbeğimi beklerken kitabı ve bebbek ürünleri alırken kullanabileceğim indirim kuponu yollamışlar. Bir çok bebk bakım ürünü için kullanılacak bir kupon. Üye olmanızı tavsiye edreim. Bebek doğduktan sonra da doktor desteği falan alınabiliyor arkadaşımdan öğrendim. Arkadaşımın kızının doğum gününde hep paket yolluyorlarmış. Teyzemin bebeğine mama, mama kaşığı falan gönderdiler

bende üye oldum canım 1 aydan fazla oldu ama henüz gelen giden bişiy yok sanırım ancak sıra geliyooo
sitede güzel yararlı bilgiler var

bende üye oldum canım 1 aydan fazla oldu ama henüz gelen giden bişiy yok sanırım ancak sıra geliyooo
sitede güzel yararlı bilgiler var

Ben de umudu kesmiştim sanırım gelmeyecek diyorken bugün sürpriz oldu. 3 ay falan oldu sanırım üyeliğim. Tbi ürünler tam paket değil ama olsun kitap baya güzele benziyor. ayrıca indirim kuponlarıda baya iyi...

cnm bn minyonum ve 45kilo oldugumu bilirim 47de hamile kaldm 46ya dustm bulanti donemi snra 1 ayda 50oldm...doktor kizicak bna gdince.yemek yiyorum 2sa snra hcbse yememis gbi oluyorm.bnmde belim agriyo cnm ya npicz bilmiyorumm

desene aynıyız canım bende oturunca kalkamıyorum nasıl ağrıyor belim ayağa kalkarken zorlanıyorum. bene 46yla hamile kaldım ama dokorun dediklerine uymakta zorlanıyorum bu ay iştahımda çok açıldı eşim masadan kalkıyor mesela ben hala oturup yiyorum düşn halimi iki saat sonra hiç birşeyyok yine açım

banada bigün süpriz yaparlar heraldee
işte ufacık seylerde olsa insan seviniyoo zaten bebiş için olan herbişiy beni bu ara mutlu etmeye yetiyooo....
avm lerde tek baktığım bebiş mağazaları bu aralarr

bende üye oldum ama hala gelmedi dört gözle bekliyorum vallahi

banada bigün süpriz yaparlar heraldee
işte ufacık seylerde olsa insan seviniyoo zaten bebiş için olan herbişiy beni bu ara mutlu etmeye yetiyooo....
avm lerde tek baktığım bebiş mağazaları bu aralarr
aynen ben alışveriş delisiyken şimdi kendime hiçbişey bakmak gelmiyor içimden nette avm de hep bebişime bakıyorum... herşeyin en iyisi olsun istiyorum annelik bu olsa gerek tabi önce sağlıkla kucağıma alma ön palnda umarım hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız

bu arada kızlar hepsi buradada park yatakta indirim var biz aldık bi tane 60 120 ebatlarında 318 tl lik ürün 159 tl ye inmiş haftanın ürünü seçilmiş çok şeker bakmanını tavsiye ederim

beni anlatiyosun cnm yiyorm 2sa snra midem bos sanki meyveyle flan gcistirmk istiyorum ama gece sa 12gbi iyice ackmis oluyorm

bende uye oldm cnm henuz gelmedi bekliyorum

aynen ya heryerde bebiş ürünlerine bakıyorum eskiden hep kendime bide esime bakardım simdiii meleğim ilk sırayı aldı bugün gs storeda bebiş ürünlerine baktık eşimle aldırmadı kocişim bana kendisi alıcakmıs banada süpriz yapcakmış miniş aslanım yaa annesinin meleğii

bu arada kızlar hepsi buradada park yatakta indirim var biz aldık bi tane 60 120 ebatlarında 318 tl lik ürün 159 tl ye inmiş haftanın ürünü seçilmiş çok şeker bakmanını tavsiye ederim

ayyy hemencik bakıyım ya bizde alıcaz fiyat cok iyiymiş bugün avm de 450 dediler bende netten baktığım için cok pahalı geldi iiki su netten alışveriş varmışş...
canım link yazarmısınn bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…