- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.681
tam bitti bulantılarım artık kusmuyorum oh ne güzel derken yeniden başladı mide sorunlarım, bir yanma bir bulantı, napcam bilmiyorum, az önce bir kusma tehlikesi atlattım yine,
ikinci üç aylık dönem hani en rahat edeceğimiz dönemdi, kandırıyor bunlar bizi...
öyle diyorlar ama vazgeçemiyorum bu isimden :)
yok artık. ben de özel hastaneye gidiyorum (emekli sandığı-çalışan). 2'li teste para almadılar. 3lü yapılmadı. ayrıntılı ultrason 150 tl dedi dr. biz fazla güvenemedik. dışarıda bir prof'a gidicez 250 tl. çok mu abarttık??????
kızlar bende isim konusunda çok zor durumdayım kızım olacak eşim hiçbişeyi beğenmiyo ya deli ediyo beni off bide eşimin sülalesi maşallah baya geniş koymak istediklerim isimler ya kuzenlerinin ismi yada dıdısının dıdısı :) ayy kafayı yicem
az once tartıya cıktım veeeeee hayatımda ılk kez 50 kılo oldum bu da kızımın mucızesı :)1 ayda 4 kılo aldım ama kndımı frenleyemıyorum bn gece bıle bıseyler yıyorummm...bu arada bulantı durumları varmıs...bnde arada oguruyorum hla ama hcbısı hızımı kesmıyooo :)
o kilo işini hiç sorma arkadaşım ya ben 45, 46dan yukarısını yıllarca görmemiş bir insandım. hamile kaldım şimdi korkuyorum Allahtan daha çok almadın diyorlar. şu anda 48,5 geliyorum 2.5 kilo almışım bu haftaya kadar. şimdi d,yeceksin ki ne var o kiloda. ama işte benim sorunum kilo aldıkça belim çok ağrıyor hemde öyle böyle değil yani bana 2 kilo bile yetti inan yerimden kalkarken zorlanmam için geçen sene buzda belimin üzerine düşmüştüm şimdi fıtık gibi takılıyor yürürken 2,5 kiloda bile
amin canım inşallah doktora gittikten sonra ikimizde yazalım burda ben seni de merak ederim artık ama iyi düşünelim iyi olsun doktor güzel şeyler söyleyecek ikimize de
merhaba arkadaşlar sizlere bugün gelen kargomdan bahsetmek istiyorum. hamile kaldığımı öğrendikten sonra milıpa anne bebek kulübüne üye olmuştum. (Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine )Bugün bana bir paket yollamışlar içinde ıslak mendil ,pişik kremi,bebek şappuanı, emziren annelere yönelik sallama çay, bbeğimi beklerken kitabı ve bebbek ürünleri alırken kullanabileceğim indirim kuponu yollamışlar. Bir çok bebk bakım ürünü için kullanılacak bir kupon. Üye olmanızı tavsiye edreim. Bebek doğduktan sonra da doktor desteği falan alınabiliyor arkadaşımdan öğrendim. Arkadaşımın kızının doğum gününde hep paket yolluyorlarmış. Teyzemin bebeğine mama, mama kaşığı falan gönderdiler
bende üye oldum canım 1 aydan fazla oldu ama henüz gelen giden bişiy yok sanırım ancak sıra geliyooo
sitede güzel yararlı bilgiler var
cnm bn minyonum ve 45kilo oldugumu bilirim 47de hamile kaldm 46ya dustm bulanti donemi snra 1 ayda 50oldm...doktor kizicak bna gdince.yemek yiyorum 2sa snra hcbse yememis gbi oluyorm.bnmde belim agriyo cnm ya npicz bilmiyorumm
Ben de umudu kesmiştim sanırım gelmeyecek diyorken bugün sürpriz oldu. 3 ay falan oldu sanırım üyeliğim. Tbi ürünler tam paket değil ama olsun kitap baya güzele benziyor. ayrıca indirim kuponlarıda baya iyi...
merhaba arkadaşlar sizlere bugün gelen kargomdan bahsetmek istiyorum. hamile kaldığımı öğrendikten sonra milıpa anne bebek kulübüne üye olmuştum. (Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine )Bugün bana bir paket yollamışlar içinde ıslak mendil ,pişik kremi,bebek şappuanı, emziren annelere yönelik sallama çay, bbeğimi beklerken kitabı ve bebbek ürünleri alırken kullanabileceğim indirim kuponu yollamışlar. Bir çok bebk bakım ürünü için kullanılacak bir kupon. Üye olmanızı tavsiye edreim. Bebek doğduktan sonra da doktor desteği falan alınabiliyor arkadaşımdan öğrendim. Arkadaşımın kızının doğum gününde hep paket yolluyorlarmış. Teyzemin bebeğine mama, mama kaşığı falan gönderdiler
aynen ben alışveriş delisiyken şimdi kendime hiçbişey bakmak gelmiyor içimden nette avm de hep bebişime bakıyorum... herşeyin en iyisi olsun istiyorum annelik bu olsa gerek tabi önce sağlıkla kucağıma alma ön palnda umarım hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırızbanada bigün süpriz yaparlar heraldee
işte ufacık seylerde olsa insan seviniyoo zaten bebiş için olan herbişiy beni bu ara mutlu etmeye yetiyooo....
avm lerde tek baktığım bebiş mağazaları bu aralarr
bende üye oldum ama hala gelmedi dört gözle bekliyorum vallahi
desene aynıyız canım bende oturunca kalkamıyorum nasıl ağrıyor belim ayağa kalkarken zorlanıyorum. bene 46yla hamile kaldım ama dokorun dediklerine uymakta zorlanıyorum bu ay iştahımda çok açıldı eşim masadan kalkıyor mesela ben hala oturup yiyorum düşn halimi iki saat sonra hiç birşeyyok yine açım
bende uye oldm cnm henuz gelmedi bekliyorumBen de umudu kesmiştim sanırım gelmeyecek diyorken bugün sürpriz oldu. 3 ay falan oldu sanırım üyeliğim. Tbi ürünler tam paket değil ama olsun kitap baya güzele benziyor. ayrıca indirim kuponlarıda baya iyi...
aynen ben alışveriş delisiyken şimdi kendime hiçbişey bakmak gelmiyor içimden nette avm de hep bebişime bakıyorum... herşeyin en iyisi olsun istiyorum annelik bu olsa gerek tabi önce sağlıkla kucağıma alma ön palnda umarım hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız
bu arada kızlar hepsi buradada park yatakta indirim var biz aldık bi tane 60 120 ebatlarında 318 tl lik ürün 159 tl ye inmiş haftanın ürünü seçilmiş çok şeker bakmanını tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?