2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mercury Camaro Titreşimli Lüx Cibinlikli Oyun Parkı / Lacivert-Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bizim aldığımız ürün bu canım umarım sende zevkine göre bulursun

cnm bnde kizimi yavru aslan yapicm gs store dan alicm ona bsiler

ben de bakmıştım ona çok önceden ama hazır mama yedirmeyi düşünmüyorum bebeğime hiç o yüzden üyede olmamıştım

ben de bakmıştım ona çok önceden ama hazır mama yedirmeyi düşünmüyorum bebeğime hiç o yüzden üyede olmamıştım

umarım mama yedirmek zorunda kalmayız ama çevremdeki arkadaş ve yakınlarımdan biliyorum süt yetmeyebiliyor bebek emmeyebiliyor bazı olumsuzluklar mamaya yönlenmek zorunda bırakıyor anneleri

cok güzelmiş canım güzel günlerde uyusun bebişin bizde bakalım eşimle öle karar verelim
bi sürü eksik var alıncak cok sey varr

çok teşekkürler umarım siz de beğenirsiniz evet bir çok ihtiyaç var bi yerlerden başlamak gerekiyor belki biraz erken ama olsun hem biraz da heves var işte

çok teşekkürler umarım siz de beğenirsiniz evet bir çok ihtiyaç var bi yerlerden başlamak gerekiyor belki biraz erken ama olsun hem biraz da heves var işte

erken değil canım ya yavastan baslamak lazım yazın sıcaklarda hic bişiy yapamayız zaten
alıncak cok seyde olunca yavas yavaş alalım hevesde var hemde cok sağlıkla gelsinlerde herşeyleri olur olmasada sağlık olsun yavas yavas hallolur

gule gule kullanin cnm cok guzelmis valla bende karar veremedim gerekli olurmu bu yatak diye...odasinda yatagi olacak bide benim yanimda kucuk bi yatagi olucak bunu nereye koyucaksiniz siz

beni anlatiyosun cnm yiyorm 2sa snra midem bos sanki meyveyle flan gcistirmk istiyorum ama gece sa 12gbi iyice ackmis oluyorm

iki gün var aramızda da ben kilo alsak bile çabuk vereceğimize inanıyorum çünkü ben bu zamana kaar kilo almak için uğraşmıştım hamilleik öncesi ama alamıyordum zaten iki gün düzenli yemeyeyim yarım kilo gidiyor tartıda. ilk defa hamileyken gördüm bu kiloyu

gule gule kullanin cnm cok guzelmis valla bende karar veremedim gerekli olurmu bu yatak diye...odasinda yatagi olacak bide benim yanimda kucuk bi yatagi olucak bunu nereye koyucaksiniz siz

valla canım ben bi dolap bide yatağını alıcam odasına
bide yaza gelio salonda uyur gündüzleri park yatağı salona koymayı düşünüyorum ben gecede odasında uyutmayı planlıyorum 40 ı cıkınca öle kücük bebiş falan almıcam yatk odama odasında uyumazsa park yatağı yatak odama alırım diye düşünüyorum

aa meb yoluyla nasıl gidiyosun ben bilmiyordum bunu. öğretmeniz zaten :)

ilk defa geçen yıl şubatta yaptılar 15 tatilde canım.15 tatillerde ve yaz tatillerinde öğrenci, öğretmen ve velileri kapsayan bir umre turu yapıyorlar.okul panolarına falan asılıyor bazen, biz memurlar nette görüp karar vermiştik. yüzde 90ı öğretmendi bizim kafilenin. yanlış hatırlamıyorsam 890 euro civarıydı. ama 40 tane öğrenciyle beraber gidersen sen hiç para ödemiyorsun. tabi kim 40 öğrenciyle gitmeye cesaret eder? ben edemedim eşimle kendi paramızı ödeyip gittik ikimiz elhamdülillah. 3 kez oldu şimdiye kadar bu yazda olur ama bizim göbüşler uçağa binmeye engel

kızlar bende park yatak alacağım ya kraftı çok methediyorlar siz ne diyorsunuz çevrenizde kullanan var mı hiç

kızlar bende park yatak alacağım ya kraftı çok methediyorlar siz ne diyorsunuz çevrenizde kullanan var mı hiç

valla canım cevremde kullanan yok ama kraftın ürünleri iyidir kalitelidir
karar vermesi cok zor yaa kendim için olsa pat diye alırımda bebiş olunca karar veremiyosun hemencikk kısmet artık alıcaz

ilk baslarda odasinda yatmasi cok zor olur anne icin yatak odasiyla bebek odasi arasinda git gel yapmakla gecer gece....ama park yatak cok mantikli heryere konur...
bebek arabasi bakiyorum bende surekli...hala karar veremedim sanirim ben cok kararsiz bi annneym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…