- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.701
aynen ya heryerde bebiş ürünlerine bakıyorum eskiden hep kendime bide esime bakardım simdiii meleğim ilk sırayı aldı bugün gs storeda bebiş ürünlerine baktık eşimle aldırmadı kocişim bana kendisi alıcakmıs banada süpriz yapcakmış miniş aslanım yaa annesinin meleğii
ayyy hemencik bakıyım ya bizde alıcaz fiyat cok iyiymiş bugün avm de 450 dediler bende netten baktığım için cok pahalı geldi iiki su netten alışveriş varmışş...
canım link yazarmısınn bakalım
aynen ya heryerde bebiş ürünlerine bakıyorum eskiden hep kendime bide esime bakardım simdiii meleğim ilk sırayı aldı bugün gs storeda bebiş ürünlerine baktık eşimle aldırmadı kocişim bana kendisi alıcakmıs banada süpriz yapcakmış miniş aslanım yaa annesinin meleğii
ayyy hemencik bakıyım ya bizde alıcaz fiyat cok iyiymiş bugün avm de 450 dediler bende netten baktığım için cok pahalı geldi iiki su netten alışveriş varmışş...
merhaba arkadaşlar sizlere bugün gelen kargomdan bahsetmek istiyorum. hamile kaldığımı öğrendikten sonra milıpa anne bebek kulübüne üye olmuştum. (Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine )Bugün bana bir paket yollamışlar içinde ıslak mendil ,pişik kremi,bebek şappuanı, emziren annelere yönelik sallama çay, bbeğimi beklerken kitabı ve bebbek ürünleri alırken kullanabileceğim indirim kuponu yollamışlar. Bir çok bebk bakım ürünü için kullanılacak bir kupon. Üye olmanızı tavsiye edreim. Bebek doğduktan sonra da doktor desteği falan alınabiliyor arkadaşımdan öğrendim. Arkadaşımın kızının doğum gününde hep paket yolluyorlarmış. Teyzemin bebeğine mama, mama kaşığı falan gönderdiler
Mercury Camaro Titreşimli Lüx Cibinlikli Oyun Parkı / Lacivert-Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bizim aldığımız ürün bu canım umarım sende zevkine göre bulursun
ben de bakmıştım ona çok önceden ama hazır mama yedirmeyi düşünmüyorum bebeğime hiç o yüzden üyede olmamıştım
cnm bnde kizimi yavru aslan yapicm gs store dan alicm ona bsiler
cok güzelmiş canım güzel günlerde uyusun bebişin bizde bakalım eşimle öle karar verelim
bi sürü eksik var alıncak cok sey varr
çok teşekkürler umarım siz de beğenirsiniz evet bir çok ihtiyaç var bi yerlerden başlamak gerekiyor belki biraz erken ama olsun hem biraz da heves var işte
çok teşekkürler umarım siz de beğenirsiniz evet bir çok ihtiyaç var bi yerlerden başlamak gerekiyor belki biraz erken ama olsun hem biraz da heves var işte
Eki Görüntüle 662469 suna bak neler var neler tulumlar hastane cıkışlarıı
beni anlatiyosun cnm yiyorm 2sa snra midem bos sanki meyveyle flan gcistirmk istiyorum ama gece sa 12gbi iyice ackmis oluyorm
gule gule kullanin cnm cok guzelmis valla bende karar veremedim gerekli olurmu bu yatak diye...odasinda yatagi olacak bide benim yanimda kucuk bi yatagi olucak bunu nereye koyucaksiniz siz
aa meb yoluyla nasıl gidiyosun ben bilmiyordum bunu. öğretmeniz zaten :)
goguslerinin ucu aciyan varmi..mahvoldum ya camasir kullanamiyorum
aynen aynen ayneeeeen kociş bile diyor eskiden senin kıyafetlerden batardık Allahtan bebek geldide kendine almayı bırkatın diyor çok mu aç gözlüymüşüm ne yahu
kızlar bende park yatak alacağım ya kraftı çok methediyorlar siz ne diyorsunuz çevrenizde kullanan var mı hiç
valla canım ben bi dolap bide yatağını alıcam odasına
bide yaza gelio salonda uyur gündüzleri park yatağı salona koymayı düşünüyorum ben gecede odasında uyutmayı planlıyorum 40 ı cıkınca öle kücük bebiş falan almıcam yatk odama odasında uyumazsa park yatağı yatak odama alırım diye düşünüyorum
neden öyle oldu ki canım benim acaba dar sütyen falan kullanıyorsunda sürtünme mi yapıyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?