- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.721
ilk baslarda odasinda yatmasi cok zor olur anne icin yatak odasiyla bebek odasi arasinda git gel yapmakla gecer gece....ama park yatak cok mantikli heryere konur...
bebek arabasi bakiyorum bende surekli...hala karar veremedim sanirim ben cok kararsiz bi annneym
gogus ucum hic yoktu sanirim onlar cikmayami calisiyo anlamadim...sutyen 80 den 90 a ciktim dar degil yani yeni aldim ama bilmiorum cok aciyo
yok canım git gel yapmak diilde ben 40 ı cıkınca bebişin odasına bi kanepe koyucam bi süre alışana kadar orda uyumayı düşünüyorum tabii bu bebişe bağlı bakalım nasıl olur ama denicem denemekte fayda var belkide hemen alışır odasına inş... yani
fedakarlık yapıcaz artık kocişimden ayrıı
baktım olmuyoo bizim minişş alışmıyoo ozaman park yatağı odamıza tasırım zaten dediğin gibi kurulumuda cok kolay ve hafif
bebek arabasıda cok önemli bende senin gibiyim yalnız diilsin canım bakıyorum sadece arastırma asamasındayım almaya bi türlü girişemedik
kızlar normalde ben bebek odası düşünüyorum büyüyebilen beşikli ama çevremdeki herkes sakın büyüyebilen beşik alma hiç kullanışlı değil park yatak al diyor. nasıl yapsak kii? ben bebek odası +bi de basit küçük bir park yatağıda yatak odasına düşünüyordum. ama çevremdekiler bin pişman büyüyebilen beşiklerden
e bebek te nuna diye bi markaya baktik hsonu...100 kiloya kadar tasiyomus araba satici oturdu gezdirdiler birbirlerini :)) ve araba cok hafifti kullanisli gozukuo ama bilemedik
gogus ucum hic yoktu sanirim onlar cikmayami calisiyo anlamadim...sutyen 80 den 90 a ciktim dar degil yani yeni aldim ama bilmiorum cok aciyo
inşallah canım inşallah biz haziranda ordaydık ilk gidişimizdi ama inşallah son gidişimiz olmaz. oraya bebeğiyle çocuğuyla gidenlere çok imrenmiştim...inşallah dua niyetine geçmiştir...
Canim benim 6 . Kez giden biri olarak ben yardimci olayim manevi kismi pek tabi anlatilmaz yasanir cok guzel. Tur sirketleri var onlarla gidiyorsun 3,4,5 yildizli oteller var yaklasik 900 dan 5000 kadar var.biz 1600 ya gidiyoruz otel acik bufe 5 yildizli benim iki oglum var duble oda veriyorlar kabe ye de yakin guzel oluyor.kisi basi harcamanla 2500 falan bulabilir.daha uygunlari da var ben ilk gittigimde 870 falan gitmistim kabeye 20 dk yuruyordun yemekler tabdlottu kotumuydu guzeldi ama sonra sunu anladim ki biraz fazla ver rahat etki guzel ibadet edebilesin. Ondan ber yakin otel tercih ediyorum cocuklarla da rahat oluyor. Baska sormak istedigin varsa cevaplarim canim.Mevlam isteyen herkese nasip etsin insallah
umarım mama yedirmek zorunda kalmayız ama çevremdeki arkadaş ve yakınlarımdan biliyorum süt yetmeyebiliyor bebek emmeyebiliyor bazı olumsuzluklar mamaya yönlenmek zorunda bırakıyor anneleri
İyi aksamlar herkese kizlar bisi sorucam bugun ogleden sonradan beri kasiklarimin altina yani ayiptir soylemesi seyime bi kasilma giriyor sanci gibi. Siddetli degil tabi ama merak ettim. Bu sekilde olan var mi birkac hafta once yine olmustu ama sonra bir iki gunde gecti sanirim.rahim genislemesi vs. den mi oluyor acaba
kayınvalidem tarafından yalancı ve iftiracı durumuna düşürüldüm...yaşadığım şoku ve bugün karnımda çocuğumla verdiğim mücadeleyi asla unutmıycam....Allah a sığınıyorum dua ediyorum ve ilahi adaletine güveniyorum....
konu uzun hiç dermanım yok anlatmaya ama çok acı çektim bugün...hayatımda yaşamadım böyle bişey...hayatımda ne yalan söylemişimdir ne iftira atmışımdır...32 yaşına geldim ömrümde böyle insan olmadım...dürüstlüğümle yaşadım bu zamana kadar...yazık çok yazık....saygısızlık olmasın diye sustum bi çok şeye ama hepsi inkar edildi gözümün içine baka baka...
pess....yalnız kayınpederim bambaşka...onu hep ayrı tutardım şimdi çok daha ayrı benim için...bana bugün ki tavrı öz babam gibi yaklaşımı teselli edişini de unutmıycam hayat boyu...duacısıyım hep...Allah uzun ömür versin ona...
çok üzgünüm çokkkk
ben bunu haketmedim hiç...herşeyi yine unuturdum bişey olmamış gibi devam ederdim eğer dediklerini kabul edip düzgünce açıklamasını yapsaydı..kızım ben öyle demek istemedim şunun için öyle dedim vs deseydi...ama inkar edip bana yalancı dedi,iftira atıyor dedi
ben bunu haketmedim...eşimle konuştum şimdi tel.de...o da çok üzgün biliyorum....morali bozuk konuştu...çok acı çekiyorum ben...o orda ben burda ve tüm bu yaşananlar...Allahım sen bize yardım et sen bizi koru bütün kötülüklerden
canım ben bugün aynı duygu yüzünden işe gitmedim.
ah o rüyalar... Uğraşsan çabalasan düşünemeyeceğin şeyler bu dönem uzun mtraj film gibi geceleri gözümüzün önünde malesef. Ama aldırış etmemek gerekiyormş bende takmıyorum artık
Evet tatlım yeterince sevmedikleri için ve yetiştirilme tarzlarıyla alakalı bu tepki. Bıraksınlar da çocuğumun sağlığını ben düşüneyim. Zaten ortada sağlıksız bir durum olsa başta eşim müsade etmezdi. Geçen gün bi baktım hıtır hıtır pediatri kitaplarını çıkarıyor kolidenDaha şimdiden hazırlıklara başladı. Ama köpişimizle alakalı tek bir değişim hazırlığımız bile yok. Hatta diyor ki chester artık bizim yatağımızda uyumaz, gidip bebeğin karyolasının yanında uyur, biz de rahat ederiz diyor. Çünkü eminim chester kardeşini sahiplenecek çünkü çocuklarla arası çok iyi :) Ben yataktan kovmam ama kendi kendine gidip o bebeğin yanında uyuyacağından eminim:)
kızlar benim cinsiyet hala yüzde yüz kesin değil doktorum en son . kez kıza benziyor dedi bugün bende daha önceden kıyafet almıştım internetten, bugün aldıklarım geldi size resimlerini ekleyeyim ancak telefondan bilgisayara atamadım ara kabloyu bulamadığımdan internetteki resimlerini kaydettim onları atıyorum
Eki Görüntüle 662556 Eki Görüntüle 662544 Eki Görüntüle 662545 Eki Görüntüle 662546 Eki Görüntüle 662548 Eki Görüntüle 662550 Eki Görüntüle 662551 Eki Görüntüle 662552 Eki Görüntüle 662553 Eki Görüntüle 662554 Eki Görüntüle 662555 Eki Görüntüle 662549
kızlar hepsini toplam olarak 150 liraya aldım indirim çeki falan derken bayağı iyiye geldi arkadaşım yan yatırma yastığıyla ağız mendillerini sürekli al diye tutturuyordu nihayet alabildim veeeee eşimde fabrikadan çıkma pembe giydirilir kıza anlayışında olup beni delirttiği için onun aldığı onun alırken beğendiği hastahane çıkışı pembe mavi modasına oda girdi hepsini 0-3 ay aldım
0-3 ayda alınacakların bitmesine daha var ama atlet çıt çıtlı bady yelek battaniye bornoz biberon çorap önlük var da var yandık
hepsi çok güzel canım:))benimde kızım olucak:)Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp giydirmeyi nasip etsin inş:)
kızlar benim cinsiyet hala yüzde yüz kesin değil doktorum en son . kez kıza benziyor dedi bugün bende daha önceden kıyafet almıştım internetten, bugün aldıklarım geldi size resimlerini ekleyeyim ancak telefondan bilgisayara atamadım ara kabloyu bulamadığımdan internetteki resimlerini kaydettim onları atıyorum
Eki Görüntüle 662556 Eki Görüntüle 662544 Eki Görüntüle 662545 Eki Görüntüle 662546 Eki Görüntüle 662548 Eki Görüntüle 662550 Eki Görüntüle 662551 Eki Görüntüle 662552 Eki Görüntüle 662553 Eki Görüntüle 662554 Eki Görüntüle 662555 Eki Görüntüle 662549
kızlar hepsini toplam olarak 150 liraya aldım indirim çeki falan derken bayağı iyiye geldi arkadaşım yan yatırma yastığıyla ağız mendillerini sürekli al diye tutturuyordu nihayet alabildim veeeee eşimde fabrikadan çıkma pembe giydirilir kıza anlayışında olup beni delirttiği için onun aldığı onun alırken beğendiği hastahane çıkışı pembe mavi modasına oda girdi hepsini 0-3 ay aldım
0-3 ayda alınacakların bitmesine daha var ama atlet çıt çıtlı bady yelek battaniye bornoz biberon çorap önlük var da var yandık
Allah sabırlar versin zor iş!.....
Canım avrupada her evde 2şer 3er köpek var, hayvansız ev yok gibi. Biz galiba onlardan daha iyi biliyoruz bebek sağlığını (!)
Bize de çok soruyorlar eee bebek doğunca köpeği kime vereceksiniz diye. Öyle sinir oluyorum ki. Yoruldum artık anlatmaktan her seferinde...
bebek yağı kullanıyorum ben canım tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?