2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım git gel yapmak diilde ben 40 ı cıkınca bebişin odasına bi kanepe koyucam bi süre alışana kadar orda uyumayı düşünüyorum tabii bu bebişe bağlı bakalım nasıl olur ama denicem denemekte fayda var belkide hemen alışır odasına inş... yani
fedakarlık yapıcaz artık kocişimden ayrıı
baktım olmuyoo bizim minişş alışmıyoo ozaman park yatağı odamıza tasırım zaten dediğin gibi kurulumuda cok kolay ve hafif
bebek arabasıda cok önemli bende senin gibiyim yalnız diilsin canım bakıyorum sadece arastırma asamasındayım almaya bi türlü girişemedik

kızlar normalde ben bebek odası düşünüyorum büyüyebilen beşikli ama çevremdeki herkes sakın büyüyebilen beşik alma hiç kullanışlı değil park yatak al diyor. nasıl yapsak kii? ben bebek odası +bi de basit küçük bir park yatağıda yatak odasına düşünüyordum. ama çevremdekiler bin pişman büyüyebilen beşiklerden

gogus ucum hic yoktu sanirim onlar cikmayami calisiyo anlamadim...sutyen 80 den 90 a ciktim dar degil yani yeni aldim ama bilmiorum cok aciyo

göğüs ucu acımaları için kullanılan çatlak ve acı giderici kremler var zaten 36. haftadan itibaren kullan demişti doktorum bana onlardan alsan rahatlatır hem seni. benim anneme olmuştu öyle tabi seniniki gibi değil annem banyoda bir liflenmiş bir liflenmiş yarın oldu göğüs uçlarının acısından duramıyor nasıl liflendiyse

e bebek te nuna diye bi markaya baktik hsonu...100 kiloya kadar tasiyomus araba satici oturdu gezdirdiler birbirlerini :)) ve araba cok hafifti kullanisli gozukuo ama bilemedik

valla benimde arkadaslarım hic oda yapma falan diolar hic uyumamıslar henüz odalarında bosuna masraf falan diolar
onlarda büyüyebilen yatak aldılar ama henüz kullanmamışlarnasıl bilmiyorum yanii
bunları duyunca bosunamı alıcaz diye düşünüyorum ama heveste ediyorum ilk bebişimiz coğumuzun ne bilim zaten ben öle cok pahalı bi oda takımı almıcam bi beşik bi dolap cok eşya olmasın toz tutmasın sade sirin bi oda olsun bakalım yinede son anda değişmezse fikrimizz

bende yazıcaktm ne zmndır göğüslerimin ucu bazen üstüne yatınca yada bişeye çarpınca yada hafif dokununca bile öyle bir acıoki canımdan can gitmş gibi sızlıoo normalmidir sızı geçene kadar kıwranıyorum

İyi aksamlar herkese kizlar bisi sorucam bugun ogleden sonradan beri kasiklarimin altina yani ayiptir soylemesi seyime bi kasilma giriyor sanci gibi. Siddetli degil tabi ama merak ettim. Bu sekilde olan var mi birkac hafta once yine olmustu ama sonra bir iki gunde gecti sanirim.rahim genislemesi vs. den mi oluyor acaba

inşallah canım inşallah biz haziranda ordaydık ilk gidişimizdi ama inşallah son gidişimiz olmaz. oraya bebeğiyle çocuğuyla gidenlere çok imrenmiştim...inşallah dua niyetine geçmiştir...

Ne güzel maşallah... Bende çok istemiştim hamileyken gitmeyi ama henüz bir imkan görünmüyor, ama annem gitti bende booool selam gönderdim ve dua istedim :) İnşaallah bebeğimiz olunca gitmek istiyoruz... Ya nasip!

Sanırım artık hacca sıra gelmiş :) Lütfen bize de dua et bebeklerimiz sağlıkla doğsun ve oralara gitmek beraber nasip olsun...

kızlar benim cinsiyet hala yüzde yüz kesin değil doktorum en son . kez kıza benziyor dedi bugün bende daha önceden kıyafet almıştım internetten, bugün aldıklarım geldi size resimlerini ekleyeyim ancak telefondan bilgisayara atamadım ara kabloyu bulamadığımdan internetteki resimlerini kaydettim onları atıyorum

Eki Görüntüle 662552

kızlar hepsini toplam olarak 150 liraya aldım indirim çeki falan derken bayağı iyiye geldi arkadaşım yan yatırma yastığıyla ağız mendillerini sürekli al diye tutturuyordu nihayet alabildim veeeee eşimde fabrikadan çıkma pembe giydirilir kıza anlayışında olup beni delirttiği için onun aldığı onun alırken beğendiği hastahane çıkışı pembe mavi modasına oda girdi hepsini 0-3 ay aldım

0-3 ayda alınacakların bitmesine daha var ama atlet çıt çıtlı bady yelek battaniye bornoz biberon çorap önlük var da var yandık

Eklentiler

• $Bebek-Tulum-Takimi_5252_1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
umarım mama yedirmek zorunda kalmayız ama çevremdeki arkadaş ve yakınlarımdan biliyorum süt yetmeyebiliyor bebek emmeyebiliyor bazı olumsuzluklar mamaya yönlenmek zorunda bırakıyor anneleri

evet biliyorum öyle durumlarda devam sütü-maması kullanmak zorunda kalınabiliyor..ama benim demek istediğim hani normal katı gıdalara geçtiğinde vs o hazır mamalardan kullanmamak..normal evde kendimizin yaptığı mamalardan yedirmek..taze sebzelerden meyvelerden vs...yoksa mecbur kalınırsa tabiki kullanılır ki kalmayız umarım bencede...

çevremde çok görüyorum hep hazır mamaları dayıyolar çocukların ağzına..yazık üzülüyorum ben...onların içinde ne olduğu belli değil..ne kadar organik bilmem ne dense de mutlaka katkı maddesi var koruyucu var...

benzer şeyler bana da oluyor ama günlerce sürmüyor anlık oluyor...

çok garip şeyler oluyor zaten hamilelik tuhaf bir süreç...bana da son günlerde şöyle bişey oluyor sizde de olan var mı?
ara sıra ayağa kalktığımda sanki bebek çıkacak gibi bi his oluyor,aşağı doğru basınç hissediyorum yoğun...hatta afedersiniz şeyime bastırınca elimle rahat ediyorum..böyle bişey olan var mı?

bu üzüldüğüm bişeyler oldu işte onlardan sonra oldu hep..hatta geçen acile gittim bunun için..kanama fln yok diye bişey değildir dediler ama üzülünce olabilir dedi acildeki dr....sen karnındakini ve kendini düşüneceksin başka bişey değil dedi..

kizlar dogum yapan arkadaslarimdan tavsiyeler az once bi arkadas bornoz demis listede hic kullanilmiomus cocuga giydirmek cok zormus...hatta onlarin kucuk havlulari var onlara bile sigmiomus cocuk....arkadasim kendi havlularindan en yumusak olani kullaniyor hep...

birde mont alma dediler yukari cikiyomus kucakta onun yerine tulum iyiymis...disarda giydirmeye

Allah sabırlar versin zor iş!.....

Canım avrupada her evde 2şer 3er köpek var, hayvansız ev yok gibi. Biz galiba onlardan daha iyi biliyoruz bebek sağlığını (!)
Bize de çok soruyorlar eee bebek doğunca köpeği kime vereceksiniz diye. Öyle sinir oluyorum ki. Yoruldum artık anlatmaktan her seferinde...

hepsi çok güzel canım:))benimde kızım olucak:)Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp giydirmeyi nasip etsin inş:)

cok güzeller canım güle güle giysin meleğin inş. güzel günlerde eskitsin
alıncak cok sey var aslında bi ara oturup yazmam lazım benimde eksikleri böle aklımda cıkıyo unutuluyoo

hayvan sevgisi olmayan insanlardan baska laf bekleyemezsin canım ya takılma ağzı olan konuşuyoo
halbuki bi köpekle kediyle ne bilim kuşla büyüyen bi cocuk herşeye sevgiyle yaklaşıyor paylaşmayı öğreniyorrr ama anlatamazsın o yüzden bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…