2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim buna paylaştığın için teşekkür ederim evet sanırım metehan olucak bebeğimizin ismi inşallah kardeşin gibi saygın bir delikanlı olur :)*

herkese günaydııınnn hayırlı güzel mutlu bol gülücüklü bi gün diliyorum bebişlerinizi öpüyorum:)

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri. Herkese güzel bir gün diliyorum.:126::124:

günaydın herkese

bugün 11de 3 boyutlu randevumuz var inş. herşey yolundadır.
ordan çıkıp doğru alışverişe tabiki yavaş yavaş almaya başlıycaz artık

kızlar gunaydın herkese...hepımıze guzel bı gun olsun ıns :)bnm dıltor randevumu daha var yaaaa adayanamıyorum kızımız ozledım bsı sorucam bn sabah kalktıgım zman gobegım daha kucuk oluyo bnmle aynı durumu yasayan varmı

Canım beni de eklermisin ankaradayım doğum 10.08.2013. ilk kızım bahar buda kız olacak beste koymayı düşünüyorum

çok güzeller güle güle kullan canım. Yalnız nerden aldın biz de alsak

angysangelcım benim göbüş çok yediğim veya gazımın olduğu zamanlar dışında küçük. şuna benzemek istiyorum artık. hamile olduğumu beni okulda hergün gören birisi yeni öğrendi çok şaşırdı ama hiç göbeğin yok diyo. olsun benim hala ümidim var 3 vakte kadar büyüyecek. hayır işin kötüsü göbüşüm büyümeden 17 haftada 4 kilo aldım

evet cnm bazen bende öle oluyorum uyanınca kücük banyo yaparken kocaman oluo kızım demekki suyu sevio:)))

Günaydın canım. Gündüz gazla yükleniyoruz, sabah karın daha minik oluyor. Gece uyurken neler yapıyoruz kim bilir

Günaydın canım. Gündüz gazla yükleniyoruz, sabah karın daha minik oluyor. Gece uyurken neler yapıyoruz kim bilir

ayy evet gece çok şey yapıoruz :)) bugün gece eşim uyuyamamış benle sabah dalga geçti:26::26::26: süt falanda içioz ya çok gaz yapıo

dokuzaycım duruselcım hepımızın ortak noktası demekkı...sabah gobek daha kucuk ogleye dogru cıkmaya baslıyo..bde ben cok yıyorum onunlada ılgılı galıba :)

Canım benim haftam senden ilerde ve hala eski pantolonlarımın hepsi oluyor. Hamile pantolonu aldım daha rahat diye ama arada normal pantolonlarımdan da giyiyorum. Göbeğim giyinikken hiç belli olmuyor, giyinik değilken de çok hafif bir potluk var. Gazla yüklenmişsem o zaman biraz daha büyük duruyor. İç karnımız geniş sanırım.

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım bende ilk kızıma hamileyken ev almıştık... bu kızıma hamileyim şimdi.2 ay önce araba aldık ögrenme aşamasındayım şimdi. bebekler her zaman rızkıyla gelir zaten :)

kızım ve ben çok heyecanlı dakikalar yaşıyoruz. kiralık ev ararken sanırım ev alıyoruz.kızlar dua edin benim için hakkımda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…