2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende park yatak alacağım ya kraftı çok methediyorlar siz ne diyorsunuz çevrenizde kullanan var mı hiç

Hafta sonu bir mağazada baktım kraft çok kaliteli duruyordu hem müzikli sallanan bir park yataktı çok beğendim fiyatı da 280 TL ama benim aklım hala o cibinlikli modellerde olduğu için bekliyorum

kızım ve ben çok heyecanlı dakikalar yaşıyoruz. kiralık ev ararken sanırım ev alıyoruz.kızlar dua edin benim için hakkımda hayırlısı olsun

Hayırlı olsun canım inşallah alırsınız güle güle oturursunuz evinizde... Yeni bebek yeni ev yeni hayat ohh çok güzel valla

Hafta sonu benim takıntımı bilen kuzenim hastane çıkışlarını ben alıcam sana feneriumdan dedi :) Onun bebeği de kız biz de ona almıştık geçen yıl Bu yıl daha güzel modeller var yalnız benim minik kanaryam daha şanslı

dokuzaycım duruselcım hepımızın ortak noktası demekkı...sabah gobek daha kucuk ogleye dogru cıkmaya baslıyo..bde ben cok yıyorum onunlada ılgılı galıba :)

Aynen yatmaya yakın iyice şişiyor göbeğim. Servisteki arkadaşlar benimle dalga geçiyorlar hergün işyerine meyve, süt falan taşıyorum. Yakında çuvalla geleceksin diyorlar :26:

Hafta sonu benim takıntımı bilen kuzenim hastane çıkışlarını ben alıcam sana feneriumdan dedi :) Onun bebeği de kız biz de ona almıştık geçen yıl Bu yıl daha güzel modeller var yalnız benim minik kanaryam daha şanslı

Gördüm gerçekten bu yılki modeller de harika. Benim feneriumdan bi sürü tişörtüm var yazın üstümden çıkarmak istemiyorum. Fenerium stilistlerini çok başarılı buluyorum. Her zevke hitap ediyolar valla helal olsun. Alalım giydirelim minik kanaryalarımızı

Sana ve diğer arkadaşlara da günaydın canım... kıyafet dışında bütün ihtiyaçları al canım. kıyafet çok fazla alma derim. çünkü hediyeler genelde kıyafet geliyor ve bebekler cabuk buyuduklerı için hemen küçülüyor...ilk çocuk ayrı oluyo birde begendiğin ne varsa al tabıkı .kıyafet konusunda ben cok sanslıyım fazla alma ıhtıyacı duymuorum çünkü : kız kardesşim bi kız doguruo 3 yıl sonra ben doguruom kızım onun küçülenleri giyiyo... ondan sonra kardesım yıne kız doguruo bu sefer benım kızdan ona gıdıo sımdı benım kız olacak ondan da bana gelcek... bunları evde gıydırırırım tabıkı yenı gelenler ve yeni aldıklarımı dısarda gıydıriorum boylece ıdare ediyorum... ama mutlaka begendıklerım oldugu zaman yıne de duramayıp alıorum.... çünkü çok güzel şeylerr... herşeyin küçüğü miniği o kadar tatlı kii :))

merhaba arkadaşlar,,

zun süredir bu topiği takip ediyorum ama bir türlü yazmaya elim gitmedi...bende allahın izniyle ağustos annesi olucam.
çok badireli bir gebeliğim oldu bu vakte kadar. ikiz bebeklerim vardı birinin kalbı durdu diğer bebeğim büyüdükçe kalbı duran bebeğimi raim ağzına itti kanamalarım oldu filan...........en sonunda rahim ağzım dikildi. hamileliğim boyunca yattım, doğuma kadarda öyle olması gerekiyor sanırım. bu nedenle bir türlü yazamadım hep acabalarla geldim bu vakte...

ama artık umutluyum kullandığım ilaçmerhaba arkadaşlar...

uzlar allahımın verdiği güçle artık ikinci kese tamamen kayboldu. bebeğim çok güzel gelişiyor

20. haftamızın içindeyiz. kızımız olucak :13:
adını Melek Su olarak düşünüyoruz...

beyazçekirge bizi de ekler misinnn??

bundan sonra size sık sık yazacağım inş. bana olanlar size oluyor mu diye cok merak edıyorumm. mesela son ıkı gundur karnımda sertlesmler oluyor ara ara sancısız. sız de basladı mı?? dr umla konustum cok normal dedı....

Bilmez miyim çok sinir bozucu. Evinde hayvan beslemeyenin bizi anlamasını zaten beklemiyorum ama bari yorum yapmasalar. Her defasında anlatmaktan sıkılıyor insan gerçekten. Bırak kardeşim düşünme benim çocuğumu. Ama nerdee içi durmuyor illa bişeyler söyliyecek. En sonunda birine patlıycam az kaldı. Şimdilik hala nezaketimi koruyorum.[/QUOTE

Bendede durumlar aynı, hamile olduğumu öğrenenlerin ilk sorduğu soru eee kedilerin nolcak.. bıktım valla, evinde hayvan beslemeyenin anlaması gerçekten çok zor deli gözüyle bakıyorlar sana, anlayamıyorlar onunda senin çocuğun olduğunu.. bana ilk kayınvalidem demişti ee napçan kedileri diye, dedim sen ikinciyi yaparken ilk çocuğunu sokağamı attın, hiç esirgemem lafımı bu konuda:)) bi dahada bişey demedi zaten.

günaydın herkese....

hepimizin ortak noktası :)

benim de sabahları hiç bişey yok gibi öğlene doğru hele ki akşam sanki 6 aylık gibi oluyor...

İyi demişsin canım. Hakikaten deli gözüyle bakıyorlar insana. Nasıl bir sevgi olduğunu bilmiyorsun bari sus di mi? Ama yoook kurtlar kaynıyor fıkır fıkır, söylemeden nasıl dursun.

ablanın bebeklerinin olması büyük şansmış canım. danışabileceğin birileri var. benim küçük çocuğu olan, yardım isteyebileceğim yakın birisi yok etrafımda. iyi ki kadınlar kulübü var
ben de ilk bebeğimin cinsiyetini öğrenince bir şeyler aldım. dediğin gibi öyle tatlı ki ne alacağını şaşırıyor insan

bende de bayadır oluyo cnm sertleşmeler karnım orta alt kısmına sanki bişe yerleşio 1-2 dk sertleşio nasıl hemde sonra dağılıo ağrı falan yok sanırım bebiş kafasını falan ittirio öle bi his çünkü hareketli

Hepinize güzel günler canlar.benim de sizler gibi göbeğim,sabah olan pantolon akşama doğru düğmesi açık bile zorluyor.bide ben bebek hareket ettiğinde karnımın hangi tarafında olduğunu anlıyorum.akşamları ama tabiki,uzanırken karnımı açıp baktığımda karnımın bir tarafı daha sert ve simetrisi bozulmuş oluyor.sizler de hissediyor musunuz böyle?

geçmiş olsun canım aramıza katılmana çok sevindim. inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

Tarihlerimiz yaklaşık olarak aynı canım,ben zaten artık eski pantolonlarımı giyemiyorum kumaş hamile pantolonu aldım rahat rahat onu giyiyorum,zayıf hamile kaldım göbeğimde birden pörtledi ama dediğin gibi sabah biraz dahainik akşam daha şiş oluyo bu arada ilk defa dün akşam sırt üstü yattım içimde balık kıpırdar gibi bişiler isettim o kadar mutlu oldum ki elimle oraya dokunduğumdada sertti bebişim ordaydı galiba

bugün öğlene balık yicem kızlar benim eşim o kadar pimpirikli kii sakıınn süt içme die 3 kez aradı bende hergün içiorum süt mutlaka bişe olmaz diorum ama yok yemin ettirdi internette okumuş biri balıkla peynir yemiş ölmüş gazete haberlerinde çıkmış,ben pek inanmam ama bugün içmicem mecbur yemin ettik:)

Bebişim şu anda kıpır kıpır :) ben burdayım diyor,uykusundan uyandı gerinip duruyor herhalde
beklemek ne kadar zor kızlar. bir an önce hayırlısıyla bebeğime kavuşmak onu öpüp koklamak istiyorum :))

Son düzenleme:
merhaba hoşgeldin çok geçmiş olsun bebeğini sağlıklı kucağına alman ve adıyla melekler ve su gibi uzun ömürlü yaşaması dileğiyle....
bende de bazen karnım çok ağrıo bazen kasılıo bazen çok sertleşiyor herşey oluo ve bu normal zaten...

kızlar bakın hele Ya ben bebişimin karyolasını böyle bişey istiyorum, ama bunun ahşabı olacak ve o üstündeki oval kısım dikdörtgen ve gerektiğinde çıkarılabilir olucak. Valla ısmarladığım dandik dolapların bile gelmesi 15-20 günü buluyorsa, bu tarz bişeyin gelmesi 3 ayı bulur. Çünkü daha dolap var, şifonyer var. Sizce marangoz becerebilir mi böyle bi karyola yapmayı. Eline yüzüne bulaştırır mı? Bana akıl verin kızlaaarr :))

bu arada cnm senle aynı durumu bi arkadasım yaşadı ve bebğini şuan sağlıklı bi şekilde aldı kucağına inşallah sende bundan sonra sorun yaşamazsın geçmiş olsun,hepimiz hayırlı bi şekilde sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza

İkimizde aynı şeyden bahsetmisiz galiba,şimdi gördüm bende yazını.demek ki yalnız değilmişim.kımıl kımılmış bizim bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…