2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet doktor ne dediyse dogru demis canim ama insanin elinde olmuyor kii ben de bu sabah is yerinde bir seye cok sinirlendim ve uzuldum zaten resmen ondan sonra basladi kasilmalar gel de simdi daha cok sinirlenme. Yarina gecer umarim...

kızım ve ben çok heyecanlı dakikalar yaşıyoruz. kiralık ev ararken sanırım ev alıyoruz.kızlar dua edin benim için hakkımda hayırlısı olsun

Canım avrupada her evde 2şer 3er köpek var, hayvansız ev yok gibi. Biz galiba onlardan daha iyi biliyoruz bebek sağlığını (!)
Bize de çok soruyorlar eee bebek doğunca köpeği kime vereceksiniz diye. Öyle sinir oluyorum ki. Yoruldum artık anlatmaktan her seferinde...[/QUOTE]

Bilmez miyim çok sinir bozucu. Evinde hayvan beslemeyenin bizi anlamasını zaten beklemiyorum ama bari yorum yapmasalar. Her defasında anlatmaktan sıkılıyor insan gerçekten. Bırak kardeşim düşünme benim çocuğumu. Ama nerdee içi durmuyor illa bişeyler söyliyecek. En sonunda birine patlıycam az kaldı. Şimdilik hala nezaketimi koruyorum.

kızlar benim 3 gün devam eden lekelenmem umarım bugün itibari ile bitmiştir bu günde yattım Allahım inşallah düzelirim yatmaktan çok sıkılıyorum ben iyi olur işe başlarım yeniden evde zamanda geçmiyor okulumu özledim ben ya

Çok geçmiş olsun maths55,inşallah öyle umalım da tamamen bitmiş olsun kanaman ve toparlanıp özlediğin işine dön.ben de çok sıkılırım yatmaktan,vakit geçmek bilmez.inşallah biran önce bebeğinle sağlıklı bir biçimde rutin hayatınıza dönersiniz

Hadi inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bebeğinin güzel kıyafetlerini güzel günlerde giydir inşallah,sağlıkla mutlulukla.kız çocuklarının kıyafetleri çok süslü püslü çok güzeller ya,bi de çok uygun fiyata almışsın.hangi siteden aldın?bende bakıyorum ama hem bu kadar çeşit hem uygun fiyatlı herhangi bir site bulamadım ben.

cok güzeller canım güle güle giysin meleğin inş. güzel günlerde eskitsin
alıncak cok sey var aslında bi ara oturup yazmam lazım benimde eksikleri böle aklımda cıkıyo unutuluyoo

ben bir ara buraya ihtiyaç listemi yazmıştım tecrübeli annelere sorup oluşturmuştum onuda istersen bakabilirsin belki fikir olur hem banada eksiğim varsa söylersin

kızım ve ben çok heyecanlı dakikalar yaşıyoruz. kiralık ev ararken sanırım ev alıyoruz.kızlar dua edin benim için hakkımda hayırlısı olsun
inşallah canım benim hakkında hayırlısı olsun sen,n hepimizin bebek demekki kısmetiyle geliyoooooor sana

geçmiş olsun çok evde oturmak çok sıkıcı çok kendimden biliyorum bende öğretmenim ama malum kpss engeli özelde okulda çaıştım doğuya eşimin tayini çıkınca bıraktım şimdide evde patlıyorum allahtan gidiyoruz bu yıl buradan

sağol canım benim dur yazayım sana o siteleri

Çocukmarket.com
Bebek Giyim & Çocuk Giyim Online Alışveriş | Cimcime Bebe
Bebefix.com - Bebeğinin Herşeyi Burada
Bebek Giyim & Çocuk Giyim Online Alışveriş | Cimcime Bebe
Butikbebe | Anne, Hamile, Bebek ve Çocuklara Özel İndirimli Alışveriş
unnado | Anne, Bebek ve Çocuklara Özel Alışveriş Kulübü
e-bebek.com - Anne ilgisi, uzman bilgisi

lcw nin online alışveriş bölümünde bebek kısmınada bakabilirsin

Güle güle kullanın cicilerinizi. Hastane çıkışının rengi hariç hepsini çok beğendim Hele o tulumların şapkalarına bayıldım. Ben de o tarz şeylere bakıyorum. çok sevimli duruyorlar :)

Güle güle kullanın cicilerinizi. Hastane çıkışının rengi hariç hepsini çok beğendim Hele o tulumların şapkalarına bayıldım. Ben de o tarz şeylere bakıyorum. çok sevimli duruyorlar :)

sorma ya o hastane çıkışıda beni öldürecek zaten eşim nolur nolur diye diye aldırdı gönlü olsun babişkonun dedik ama anneciğin pek gönlü olmadı o yüzden ben bir tanede kendi beğendiğimi alacağım nasıl olsa giydirilir ikiside ama hastahanede pembe olmaaaazz

Evet evet bence de 2.yi al mutlaka Bunları evde giydirirsin.
Ayy bugün bi mağazaya gittik hastane çıkışı sordum, kız mı erkek mi diye sordu kız. Çünkü hazırda bekliyor, kız dersem pembeleri, erkek dersem mavileri çıkarıcak. Mavi ya da pembe olmayan bişey dedim beyaz çıkardı fena değildi ama bi kaç yere daha bakmak istiyorum tabi ki, hemen almadım. Belki fenerbahçeli de alabilirim. Bakalım :)

arkadaşlar benim eşimde oğlumuzun ismini metehan istiyor sizce nasıl kulağa hoş geliyormu ?

Metehan benim kardesimin adı , Cok güzel bir isim bence , Cok da saygın
Kardesim kucukken cooook yaramazdi , dunyayı bana dar etti ama simdi Cok iyi kocaman bi adam oldu, etrafı tarafından da sevilir sayılır , Masallah Allah bozmasın kayınpederi de oğlum diye sever kendisini

Güüünaaaayyyydınnn öpüyorum hepinizi göbeciklerinizden Takvime bakıp çıkıyorum . Stres yapmayın kafaya bişey takmayın sallayın gitsin gününüz güzel geçsin

Herkese günaydın güzel anneler ve bebekleri...

cok güzeller canım güle güle giysin meleğin inş. güzel günlerde eskitsin
alıncak cok sey var aslında bi ara oturup yazmam lazım benimde eksikleri böle aklımda cıkıyo unutuluyoo

ben yeni doğan bebeğin nelere ihtiyacını olabileceğini bile bilmiyorum. acemilik zor tabi :26:
burda yayınlanan ihtiyaç listelerine göz atıyorum ya da
mağazaya girip bu gerekir,bu gerekir diyerek gözüme kestirdiğimi alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…