- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.741
doktor bugün kız demeden önce alınca arabalı şeyler falanda almıştım yandı minnoşum
evet biliyorum öyle durumlarda devam sütü-maması kullanmak zorunda kalınabiliyor..ama benim demek istediğim hani normal katı gıdalara geçtiğinde vs o hazır mamalardan kullanmamak..normal evde kendimizin yaptığı mamalardan yedirmek..taze sebzelerden meyvelerden vs...yoksa mecbur kalınırsa tabiki kullanılır ki kalmayız umarım bencede...
çevremde çok görüyorum hep hazır mamaları dayıyolar çocukların ağzına..yazık üzülüyorum ben...onların içinde ne olduğu belli değil..ne kadar organik bilmem ne dense de mutlaka katkı maddesi var koruyucu var...
benzer şeyler bana da oluyor ama günlerce sürmüyor anlık oluyor...
çok garip şeyler oluyor zaten hamilelik tuhaf bir süreç...bana da son günlerde şöyle bişey oluyor sizde de olan var mı?
ara sıra ayağa kalktığımda sanki bebek çıkacak gibi bi his oluyor,aşağı doğru basınç hissediyorum yoğun...hatta afedersiniz şeyime bastırınca elimle rahat ediyorum..böyle bişey olan var mı?
bu üzüldüğüm bişeyler oldu işte onlardan sonra oldu hep..hatta geçen acile gittim bunun için..kanama fln yok diye bişey değildir dediler ama üzülünce olabilir dedi acildeki dr....sen karnındakini ve kendini düşüneceksin başka bişey değil dedi..
kızlar benim 3 gün devam eden lekelenmem umarım bugün itibari ile bitmiştir bu günde yattım Allahım inşallah düzelirim yatmaktan çok sıkılıyorum ben iyi olur işe başlarım yeniden evde zamanda geçmiyor okulumu özledim ben ya
kızlar benim 3 gün devam eden lekelenmem umarım bugün itibari ile bitmiştir bu günde yattım Allahım inşallah düzelirim yatmaktan çok sıkılıyorum ben iyi olur işe başlarım yeniden evde zamanda geçmiyor okulumu özledim ben ya
cok güzeller canım güle güle giysin meleğin inş. güzel günlerde eskitsin
alıncak cok sey var aslında bi ara oturup yazmam lazım benimde eksikleri böle aklımda cıkıyo unutuluyoo
inşallah canım benim hakkında hayırlısı olsun sen,n hepimizin bebek demekki kısmetiyle geliyoooooor sanakızım ve ben çok heyecanlı dakikalar yaşıyoruz. kiralık ev ararken sanırım ev alıyoruz.kızlar dua edin benim için hakkımda hayırlısı olsun
Bebeğinin güzel kıyafetlerini güzel günlerde giydir inşallah,sağlıkla mutlulukla.kız çocuklarının kıyafetleri çok süslü püslü çok güzeller ya,bi de çok uygun fiyata almışsın.hangi siteden aldın?bende bakıyorum ama hem bu kadar çeşit hem uygun fiyatlı herhangi bir site bulamadım ben.
Güle güle kullanın cicilerinizi. Hastane çıkışının rengi hariç hepsini çok beğendimHele o tulumların şapkalarına bayıldım. Ben de o tarz şeylere bakıyorum. çok sevimli duruyorlar :)
sorma ya o hastane çıkışıda beni öldürecek zaten eşim nolur nolur diye diye aldırdı gönlü olsun babişkonun dedik ama anneciğin pek gönlü olmadı o yüzden ben bir tanede kendi beğendiğimi alacağım nasıl olsa giydirilir ikiside ama hastahanede pembe olmaaaazz
kızlar benim cinsiyet hala yüzde yüz kesin değil doktorum en son . kez kıza benziyor dedi bugün bende daha önceden kıyafet almıştım internetten, bugün aldıklarım geldi size resimlerini ekleyeyim ancak telefondan bilgisayara atamadım ara kabloyu bulamadığımdan internetteki resimlerini kaydettim onları atıyorum
kızlar hepsini toplam olarak 150 liraya aldım indirim çeki falan derken bayağı iyiye geldi arkadaşım yan yatırma yastığıyla ağız mendillerini sürekli al diye tutturuyordu nihayet alabildim veeeee eşimde fabrikadan çıkma pembe giydirilir kıza anlayışında olup beni delirttiği için onun aldığı onun alırken beğendiği hastahane çıkışı pembe mavi modasına oda girdi hepsini 0-3 ay aldım
Güle güle giydir , güzel. Günlerde giysin insallah , hepsi cok güzeller . Ben tulumlari seviyorum Cok kullanışlı oluyor , bebegin belide açılmıyor tam kapatıyor , alt ust ayri giydirmekten daha kolay
yalniz 0-3 ay Cok alma istersen , bebekler hızla büyüyor sonra eskitemeden küçülüyor cicileri :)
arkadaşlar benim eşimde oğlumuzun ismini metehan istiyor sizce nasıl kulağa hoş geliyormu ?
benim eşim de aynı kızlar. hiçbir ismi beğenmiyor, alternatif de sunmuyor. tek söylediği isim ahmet. geçmişi okudum ahmet isminden konuşulmuş. ben egehan istiyorum, ahmet ege koyucaz bu gidişle. hadi koyalım önemli değil de, eşim ahmet diyecek ben ege diyeceğim. aynı evin içinde saçmasapan olacak. en güzeli tek isim bence.
bizimde iki babamızın ismi ahmet bizde ahmet ege koyucaz sanırım ama bende istemiyorum koysakda ben ege diyeceğim hep sıkıntı olucak :) bu kadar benzer durumdayız seninle arkadaşım.ama durmak yok azimle uğraşmaya devamm...
cok güzeller canım güle güle giysin meleğin inş. güzel günlerde eskitsin
alıncak cok sey var aslında bi ara oturup yazmam lazım benimde eksikleri böle aklımda cıkıyo unutuluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?