- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.821
banada demir hapı olarak gyneferon verdi başından beri kanım sürekli düşük çıktğı için kullanıorum ama aç karnına olduğu için çıkarıorum bazen. aç karnına su içemiyorummmm pek.
gyneferon aç karnına mı içilmesi gerekiyor
ben bilmiyordum
ben hep gece yatarken içiyorum :44:
ben bilmiyordum
ben bilmiyordum
tok karnına da oluyor bildiğim ama aç olunca daha mı iyi emiliyormuş neymiş..yalnız vitamin,demir gibi ilaçları gündüz için hep gece değil...
günaydın herkese
bugün 11de 3 boyutlu randevumuz var inş. herşey yolundadır.
ordan çıkıp doğru alışverişe tabiki yavaş yavaş almaya başlıycaz artık
kızlar gunaydın herkese...hepımıze guzel bı gun olsun ıns :)bnm dıltor randevumu daha var yaaaa adayanamıyorum kızımız ozledımbsı sorucam bn sabah kalktıgım zman gobegım daha kucuk oluyo bnmle aynı durumu yasayan varmı
çok güzeller güle güle kullan canım. Yalnız nerden aldın biz de alsak
Hepinize güzel günler canlar.benim de sizler gibi göbeğim,sabah olan pantolon akşama doğru düğmesi açık bile zorluyor.bide ben bebek hareket ettiğinde karnımın hangi tarafında olduğunu anlıyorum.akşamları ama tabiki,uzanırken karnımı açıp baktığımda karnımın bir tarafı daha sert ve simetrisi bozulmuş oluyor.sizler de hissediyor musunuz böyle?
Arkadaşlar az önce bi yerde haber okudum hepimizi ilgilendirdiği için aktarıorum bu yaz hava çok sıcak olacakmış... şöyle yazıor:Toplam 92 gün süren yaz aylarının en az 64 gününde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde geçeceği tahmin ediliyor...
Allah yardımcımız olsun hepimiz hamileliğimizin son evrelerini yazın yaşayacağız..
canım benim oğlumun emmesi problemliydi. chicco nun anti kolik biberonunu almıştım. onunla emmeye alıştı.
amaa şimdi alacak olsam cam biberon tercih ederim o zaman bilmiyordum. cam daha sağlıklı
kızlar hangi biberon daha iyi
chicco
dr.brown
avent
bunlardan birinden alacağım ama anne sütünden kesmeyen birşey almak istiyorum anne göğüs ucuna en benzer olanını almak istiyorum. malum hastahanede memeyi ilk başta tutamazsa falan mecbur kalırsam biberon vermeye diye anne göğüs ucuna en benzer olanını almak sitiyorum ama hangisi işte
kızlar hangi biberon daha iyi
chicco
dr.brown
avent
bunlardan birinden alacağım ama anne sütünden kesmeyen birşey almak istiyorum anne göğüs ucuna en benzer olanını almak istiyorum. malum hastahanede memeyi ilk başta tutamazsa falan mecbur kalırsam biberon vermeye diye anne göğüs ucuna en benzer olanını almak sitiyorum ama hangisi işte
bu dar ağız geniş ağız falan yazıyor onlarda neye dikkat edeceğim ki ben chicconun ürünlerini çok beğendim bende ama işte kafam karıştı
ben avent ve dr brown kullandım , dr brown gaz yapmıyor diye iddialı, aventinde pozisyonel 3 farklı akış hızı var ,yenidoğan ve büyük bebeğe göre değişiyor,ikiside güzel
normal biberona damaklı emzik anne memesine en uygun olduğu söyleniyor, ama çocuk bir süre biberon alırsa memeyi reddediyor, benim kızımda öyle oldu, bakıcı ben işteyken biberon verdiği için alıştı, memeyi istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?