2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

banada demir hapı olarak gyneferon verdi başından beri kanım sürekli düşük çıktğı için kullanıorum ama aç karnına olduğu için çıkarıorum bazen. aç karnına su içemiyorummmm pek.

gyneferon aç karnına mı içilmesi gerekiyor

ben bilmiyordum

ben hep gece yatarken içiyorum :44:

[ben yeni doğan bebeğin nelere ihtiyacını olabileceğini bile bilmiyorum. acemilik zor tabi :26:
burda yayınlanan ihtiyaç listelerine göz atıyorum ya da
mağazaya girip bu gerekir,bu gerekir diyerek gözüme kestirdiğimi alacağım [/QUOTE]

canım ben yavaş yavaş aldım kıyafetlerini 0-3 aylık için 2 zıbın takım 4 tulum 4 tane atlet çıt çıtlı bady 4 tane uzun kollu çıt çıtlı bady 5 tane alt pijama bir yan yatırma yastığı bir boğulmayı önleyici yastık ve ağız mendillerini aldım
günaydın herkese

bugün 11de 3 boyutlu randevumuz var inş. herşey yolundadır.
ordan çıkıp doğru alışverişe tabiki yavaş yavaş almaya başlıycaz artık

bende 6 .ayda başlarım diyordum ama anca tamamlanıyor eksikler birde sadece tek bir aya yüklenmek istemiyorum he ay parça parça daha iyi oluyor.

oyyy yerim kızlarımızı canım aynen ben sabah birşey yok akşam karnım birden çıkıyor vallahi bazen sabah korkuyorum nereye gitti bu bebek diye
çok güzeller güle güle kullan canım. Yalnız nerden aldın biz de alsak

benimde akşamları sağımda oluyor hep bildiğin anlaşılıyor sol boş sağ dolu

Arkadaşlar az önce bi yerde haber okudum hepimizi ilgilendirdiği için aktarıorum bu yaz hava çok sıcak olacakmış... şöyle yazıor:Toplam 92 gün süren yaz aylarının en az 64 gününde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde geçeceği tahmin ediliyor...

Allah yardımcımız olsun hepimiz hamileliğimizin son evrelerini yazın yaşayacağız..

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar zor olacak gerçekten... Benim doğum ağustos sonu olduğu için ramazan bayramı tatilinden de faydalanıp raporu o haftadan sonra başlatmak istiyorum. İnşallah dayanabilirim Allahım güç versin bebeğimin yanında daha fazla kalabileyim

Arkadaşlar luboyf hala doktordan gelmedi heralde.bu öğlen kontrolü vardı.insan merak edip güzel haberlerini bekliyor artık arkadaşlarının.birimizin sevinci ya da üzüntüsü hepimizin olmuş artık onu anlıyor insan

kızlar hangi biberon daha iyi
chicco
dr.brown
avent

bunlardan birinden alacağım ama anne sütünden kesmeyen birşey almak istiyorum anne göğüs ucuna en benzer olanını almak istiyorum. malum hastahanede memeyi ilk başta tutamazsa falan mecbur kalırsam biberon vermeye diye anne göğüs ucuna en benzer olanını almak sitiyorum ama hangisi işte

canım benim oğlumun emmesi problemliydi. chicco nun anti kolik biberonunu almıştım. onunla emmeye alıştı.
amaa şimdi alacak olsam cam biberon tercih ederim o zaman bilmiyordum. cam daha sağlıklı

kızlar rüyalarla başımız dertte. iki gündür içimden içimden kocama küstüm.
rüyamda saçma sapan şeyler gördüm. ama gerçek gibiydi çok etkilendim.
adamcağız henüz anlamadı:)) söylesemde çok güler.
bu gecede okadar çok insan gördümki rüyamda yoruldum resmen.:))

ben elevit içiyorum. ama akşam yatarken içiyorum. doktoruma iştahım çok açık vitamin iyice açmasın demiştim. o da yatarken iç demişti. yatarken içmek iyi değil mi???

canım benim oğlumun emmesi problemliydi. chicco nun anti kolik biberonunu almıştım. onunla emmeye alıştı.
amaa şimdi alacak olsam cam biberon tercih ederim o zaman bilmiyordum. cam daha sağlıklı

bu dar ağız geniş ağız falan yazıyor onlarda neye dikkat edeceğim ki ben chicconun ürünlerini çok beğendim bende ama işte kafam karıştı

aslına bakarsan biberonun iyisi kötüsü yok. bebeğine uygun olanı deneyerek bulmalısın. şimdilik gözüne iyi gelen bitane al:) dediğim gibi ben chiccodan memnun kalmıştım.

ben avent ve dr brown kullandım , dr brown gaz yapmıyor diye iddialı, aventinde pozisyonel 3 farklı akış hızı var ,yenidoğan ve büyük bebeğe göre değişiyor,ikiside güzel
normal biberona damaklı emzik anne memesine en uygun olduğu söyleniyor, ama çocuk bir süre biberon alırsa memeyi reddediyor, benim kızımda öyle oldu, bakıcı ben işteyken biberon verdiği için alıştı, memeyi istemedi

dr brown un temzilemesi zor olmadı mı? zor olacakmış gibi gelmişti bana.
ben de damaklı emziğin beni emmesine engel olduğunu tecrübe ettim. chikkonun anti kolik olanı iyi gelmişti.

ben o zaman bir emzik bir biberon alayım anne memesine en yakın diye alttaki açıklamalara bakayım onlardan birini alayım insanın tecrübezis olması ne zor yaaaa iyiki varsınzı vallahi cevap verdiğiniz için teşekkürler

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugün inetrnette tur atıp duruyorum bi uğrayamadım buraya..
yarın kızımın kreşinden 2 öğretmeni veli ziyaretine geleceklermiş bize bende izin aldım ne yapsam ne yapsam diye araştırırken yemek sitelerinde ağzımın suyunu silerken buldum kendimi aslında öğlen yemek saatinden sonra geleceklermiş ama boş olmaz demi 2 çeşit yeter mi ki :26:
kızım çok seviniyo öğretmenim gelecek diye sırf onun hatrına yoksa izin alamam falan diye geçiştirirdim ama kızım dünden beri her gördüğüne söylüyo öğretmenim geleceeeekkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…