2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım Allah razı olsun rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın şimdi iyiyim hamdolsun işe gidip gelmek zorluyor biraz ama buna şükür bebeğim sağlıklı olsunda bana yeter

cnm cok gecmıs olsun....allah bebıslerımızı bıze bagıslasın.ıkıncı trımester rahat dıyen her kımse tamamen bızı kandrmıs bn oyle dıyınce annemden yenıden dogmus gbı olucam sanıyodum ama agrıylar cesıtlenıyo bu donemde...bu gunumuzede sukurler olsun hersey evlatlarımız ıcın

Kızlar bir mümessil abla geçen hamile olduğumu öğrenince illa sana hediye alıcam dedi. Ben de istemediğimi söyledim. O zaman sana bebek ve anne ürünleri getiririm dedi zaten kendisi çok beğendiğim bir pişik kremi mümessili. Dün de bana pierre fabre percutalfa çatlak önleyici kreminden 2 kutu getirmiş. Haftaya 4-5 tane daha getiririm dedi. Almama gerek kalmadı. Bugün başladım kullanmaya inş. çatlamam :)

banada demir hapı olarak gyneferon verdi başından beri kanım sürekli düşük çıktğı için kullanıorum ama aç karnına olduğu için çıkarıorum bazen. aç karnına su içemiyorummmm pek.

cnm o gyneferon benım mıdemı cok agrıtıyo tok ıcınce sorun yok ac ıcınce dokunuyo napıcam bılmıyorum kontrolde doktora soylıcem bakalm.

cnm bnm ablam dr brown kullanıo basından berı cok memnun...bnde ondan almayı dusunuyorum...

hadi yaaa ya benim kafamı bu dar ağızlı geniş ağızlı kısmı karıştırıyor akışı nasıl olanı alacağız

sorma yaaa bende o demir ilacını kullanıyorum offf içmek gelmiyor içimden daha doğrusu hiç bir ilacı elevitide içemiyorum zaten midemi alt üst ediyor

canım bende o kremi kullanıyorum banada hediye geldi o kremler bedavadan bir mümessil tarafındna iki kutu bakalım çatlayacakmıyız bende merak ediyorum normal fiyatı 55 liraymış bende bedavadan kaptım

cnmcım aynı sorun bende de oldu 10 haftalıkken ne ağrım var ne sancım ne idrarda yanma ne bişe bi anda lekelenmem oldu o zamanda nasıl kar yağıo ilçedeyim doktorum ilde acile zor gittik kanda WBC 18 çıktı idrarda bakteri çıktı ondan olmuş o ilaçtan banada verdiler bi kaç gün içmedim korktum ama sonra doktorum illa iç bişe olmaz dedi içtim, progestanda verdi düşük için yattım 1 hafta günde en az 2.5 litre su iç ben su içip yatıodum anca, Rabbime şükür atlattım inşallah seninkide hemen geçer hamilelikte hassas oluo vücüt hemen enfeksiyon kapıo acil şifalar diliyorum

Kızlar lierac phytolastil çatlak önleyici jel, duydunuz mu kullanan varmı çok övdüler ben suan sebamed kullanıyorum ama bu lierac eğer çatlak olsa bile onarıomuş çok ii diolar nasıl acaba:44::44:

Kızlar lierac phytolastil çatlak önleyici jel, duydunuz mu kullanan varmı çok övdüler ben suan sebamed kullanıyorum ama bu lierac eğer çatlak olsa bile onarıomuş çok ii diolar nasıl acaba:44::44:

ben kullanıyorum canım cokta memnunum bayağı nemli tutuyo ve simdilik hic catlağım yok jelin mucizesimi yoksa genetikmi bilmiyorum yada ilerde nolur umarım hic catlamayız...dediğin gibi bende netten arastırığp sipariş verdim olan catlakları bile onarıyomuşşş

ilk hamileliğimde lierac pytolastil kullanmıştım. ama ben iki aylık iken henüz kremlenmeye başlamadan kalçaların genişlemesinden sanırım bel bölgemde çatlama oldu. sora krem kullanmaya başladım. doğumdan sonra farkettimki birazda karnımda çatlama olmuş.
yani çatlayacağı varsa çatlıyor.

şimdi ne kullanayım diye sordum doktoruma. hani daha yeni ve etkili birşey varsa diye. ikinci gebeliklerde özel bişey tavsiye etmiyorum normal nemlendirici öneriyorum dedi. bende pehlivan gibi zeytinyağlanıp duruyorum :)

Slm kizlar dün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek olcakmis allah nasip ederse size sorum ben 17+3 günlük oldum ama 2 gündür adet sancısı gibi sancim var normalmi yani sizdede varmı böyle ağrılar sanki birden kan cikcakmis gibi sizce telaslanmalimiyim???

hayvan dostlarımızdan konu geçmiş:
"oğlum abi oluyor" diye seviyorum okşuyorum her gün, elimize doğan 2 yaşındaki golden'ımızı... bir çocuğun sevgiyi öğrenmesi yaşaması için bundan güzeli var mıdır?

kızlar bir de ben bugün devlet hastanesinin gebelik okuluna gittim.

ilk saatler hamilelik, doğum, bebek bakımı vs. dönem dönem ilerleyerek önemli ve çok yararlı şeyler anlatıyormuş ebe hemşire. ben o kısmına okulum dolayısıyla yetişemedim. sonrasında hamile pilatesi yapıyorlarmış ona yetiştim şükür... müthis bir şey. her hareketin doğumda hangi işe yarayacağını anlatıyorlar. ya da hamilelik sürecinde bel sırt boyun ağrılarına iyi geleceğini vs. neler neler yaptık inanamadım. şunu anladım ki biz biraz fazla korumacı davranıyoruz günlük hayatımızda hareket ederken. hatta kadın da söyledi bu hareketleri anneleriniz büyükleriniz görse ne derlerdi diye ilk gidişimdi ama çok mutlu oldum oradaki herkesin aynı süreçte olmasına... düşünsenize 20 kişi varsa herkeste bir göbek çook keyifli.

mutlaka araştırın bulunduğunuz yerdeki devlet hastanelerine sorun gebelik okulu var mı diye. çok faydası olacağını düşünüyorum.

eğer kötü birşey olsaydı iki gündür dün ultrasonda çıkardı muhakkak canım belki rahim büyüyordur benimde arada sağ kasığımda oluyor sonra geçiyor kanaman yoksa çok korkma ama eğer dayanılmaz ise git yine doktora canım

Aynı şey bende de oluyor am sanki midemde hazımsızlık var yediklerim beton gibi midemde kalıyor... Acıkmıyorum sabah uyandığımda bile midem dolu oluyor sanki Dün soda içtim 20 kez tuvalete gönderdi beni sağolsun bidaha içmem Bende bunu doktora sorcam aşırı şişman bir göbeğim var 2 gündür de bebeği az hissediyorum... Hayırolsun bakalım........

cnm rahım kasılmasından degısık agrılarımız oluyo..bnmde oluyo agrılarım ama bıraz dınlenınce gecıo...ıc organlarımız bıle yer degıstırıyo...doktorum normal rahatsz edıyosa parol ıcebılırsn demıstı ama ben ıcmıyorum bıraz dınlenıyorum gecıyo...kndını yorulmus hıssednce bıraz uzan ıı gelıyo

Dün kontroldan sonra başladı bide ben en son adetimi 18 kasımda görmüştüm acaba adet zamani ağrısı olabilirmi ha bide doktorum magnezyum Verdi heralde ağrı icin Iyi grliyomus magnezyum ne icindiki bilmiyorum yani ne eksikliği oluyor bide ağrı hem belinde hem kasığında Hemde vajinamda var ama devamlı olan bi ağrı ara ara değil

Teşekkür ederim cevabın icin inşallah kasilmadir iki dusuk yaşayınca insan düşünmeden duramıyor puff magnezyum ne eksikligiydi biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…