- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.861
sağol canım Allah razı olsun rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın şimdi iyiyim hamdolsun işe gidip gelmek zorluyor biraz ama buna şükür bebeğim sağlıklı olsunda bana yeter
banada demir hapı olarak gyneferon verdi başından beri kanım sürekli düşük çıktğı için kullanıorum ama aç karnına olduğu için çıkarıorum bazen. aç karnına su içemiyorummmm pek.
cnm bnm ablam dr brown kullanıo basından berı cok memnun...bnde ondan almayı dusunuyorum...
cnm cok gecmıs olsun....allah bebıslerımızı bıze bagıslasın.ıkıncı trımester rahat dıyen her kımse tamamen bızı kandrmıs bn oyle dıyınce annemden yenıden dogmus gbı olucam sanıyodum ama agrıylar cesıtlenıyo bu donemde...bu gunumuzede sukurler olsun hersey evlatlarımız ıcın
Kızlar bir mümessil abla geçen hamile olduğumu öğrenince illa sana hediye alıcam dedi. Ben de istemediğimi söyledim. O zaman sana bebek ve anne ürünleri getiririm dedi zaten kendisi çok beğendiğim bir pişik kremi mümessili. Dün de bana pierre fabre percutalfa çatlak önleyici kreminden 2 kutu getirmiş. Haftaya 4-5 tane daha getiririm dedi. Almama gerek kalmadı. Bugün başladım kullanmaya inş. çatlamam :)
doktor düşük tehlikesi var dedi yatış verdi bide idrar tahlili yapmadılar ama taburcu olurken başka doktor vardı oda idrar yolları için tek kullanımlık ilaç verdi.bende daha önceden aile hekimliğinde test yaptırmıştım onları aldım pazartesi idrar yollarımda enfeksiyon çıktı büyük ihtimal ondan oldu
Kızlar lierac phytolastil çatlak önleyici jel, duydunuz mu kullanan varmı çok övdüler ben suan sebamed kullanıyorum ama bu lierac eğer çatlak olsa bile onarıomuş çok ii diolar nasıl acaba:44::44:
Slm kizlar dün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek olcakmis allah nasip ederse size sorum ben 17+3 günlük oldum ama 2 gündür adet sancısı gibi sancim var normalmi yani sizdede varmı böyle ağrılar sanki birden kan cikcakmis gibi sizce telaslanmalimiyim???
bende de bayadır oluyo cnm sertleşmeler karnım orta alt kısmına sanki bişe yerleşio 1-2 dk sertleşio nasıl hemde sonra dağılıo ağrı falan yok sanırım bebiş kafasını falan ittirio öle bi his çünkü hareketli
Slm kizlar dün bebegimin cinsiyetini öğrendim erkek olcakmis allah nasip ederse size sorum ben 17+3 günlük oldum ama 2 gündür adet sancısı gibi sancim var normalmi yani sizdede varmı böyle ağrılar sanki birden kan cikcakmis gibi sizce telaslanmalimiyim???
eğer kötü birşey olsaydı iki gündür dün ultrasonda çıkardı muhakkak canım belki rahim büyüyordur benimde arada sağ kasığımda oluyor sonra geçiyor kanaman yoksa çok korkma ama eğer dayanılmaz ise git yine doktora canım
eğer kötü birşey olsaydı iki gündür dün ultrasonda çıkardı muhakkak canım belki rahim büyüyordur benimde arada sağ kasığımda oluyor sonra geçiyor kanaman yoksa çok korkma ama eğer dayanılmaz ise git yine doktora canım
cnm rahım kasılmasından degısık agrılarımız oluyo..bnmde oluyo agrılarım ama bıraz dınlenınce gecıo...ıc organlarımız bıle yer degıstırıyo...doktorum normal rahatsz edıyosa parol ıcebılırsn demıstı ama ben ıcmıyorum bıraz dınlenıyorum gecıyo...kndını yorulmus hıssednce bıraz uzan ıı gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?