2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neden lekelenme olmuş şu an iyi misin ??

doktor düşük tehlikesi var dedi yatış verdi bide idrar tahlili yapmadılar ama taburcu olurken başka doktor vardı oda idrar yolları için tek kullanımlık ilaç verdi.bende daha önceden aile hekimliğinde test yaptırmıştım onları aldım pazartesi idrar yollarımda enfeksiyon çıktı büyük ihtimal ondan oldu

Selam canım az önce ben de ıslak kek tariflerine bakarken buldum kendimi:) Cumartesi yaparım dedim. Ama kadın kekin hamuruna 4 yumurta birden koydu bence o kadar yumurta fazla gibi geldi yani kokusu pek hoş olmaz.Bir de kekin üstüne döktüğü kremayı hiiç kaynatmadı sadece şekeri eriyene kadar 1 dk falan kariştrırıp kekin üstüne döktü.İçime sinmedi yani başka tariflere bakmam lazım Sen nasıl izin alacaksın bari haftasonu gelselerdi sonradan ayıp olmasın izin falan vermezlerse

Geçmiş olsun canım yeni okudum yazdığını nasılsın şimdi? Allahım kötüsünden korusun Kendine dikkat et

canım onu kullanıyorum zaten ama artık göbekler daha da büyümeye başlıcak daha etkili bişiler lazım

canım ben kullanmadım ama 'lierac' kremden çok bahsediliyor , etkiliymiş baya, bir de bephantenin çatlak kremini gördüm pişik ve nemlendiricileri çok iyi, çatlak kremide iyidir heralde

bizede geleceklermiş, güya uslu çocuklara gidiyorlarmış :)

Geçmiş olsun canım Allah meleklerimizi korusun

Canım bende bugün canım börek istediği için tariflere bakıyodum çok pratik bir börek buldum ayrıca nefis görünüyor sen de bak
Karnıyarık Böreği, Karnıyarık Böreği Tarifi, Karnıyarık Böreği Yapılışı | Pratik Ev Yemekleri

Allah yardımcımız olsun gerçekten ! sıcağa normalde de hiç tahammülüm yok napıcam bilmiyorum

ben elevit içiyorum. ama akşam yatarken içiyorum. doktoruma iştahım çok açık vitamin iyice açmasın demiştim. o da yatarken iç demişti. yatarken içmek iyi değil mi???

yatarken içildiğini hiç duymadım vitaminin ama doktorunuz ne dediyse ona bakın siz,yanlış yönlendirmek istemem...bir zararı da yoktur zaten sadece gündüz daha çok ihtiyacımız olur ya vitamine,aktif olunan zaman dilimi olduğundan,o yüzden gündüz içilir genelde..

canım ben kullanmadım ama 'lierac' kremden çok bahsediliyor , etkiliymiş baya, bir de bephantenin çatlak kremini gördüm pişik ve nemlendiricileri çok iyi, çatlak kremide iyidir heralde

ben lierac kullanıyorum şu an..ilk tüp bitti..herkes onu methediyor...doktorum da onu verdiği için onu kullanıyorum

bu arada az önce kendim ağda yaptım orayaa aman yarabbimm çoook yorucuu oldu...normalde de yorardı ama bu kadar değil asla..öldüm resmen..acıma olayı ise hamilelikten öncekiyle aynıydı ekstra bir acı hissetmedim...ama bir daha yapabileceğimi sanmıyorum,ne yapıcam bilmem

hafta sonu gelemiyolarmış tatil ya onlarr başkanım da yıllık izinde cumaya kadar o yüzden rahatım :)
bencede keke 4 yumurta çok ben 3 kırarım birde ıslak kekte pişmeden konuluyo zaten kek pişince üzerine dökülüyo
ben çayın yanına 2 çeşit yapsam yetermi gııııı:)

Son düzenleme:
sağol canım Allah razı olsun rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın şimdi iyiyim hamdolsun işe gidip gelmek zorluyor biraz ama buna şükür bebeğim sağlıklı olsunda bana yeter

İyi olmana sevindim canım benim de geçen haftalarda kasılmalarım olmuştu yani çok zor bir süreç çok şükür bebeklerimiz iyi ya dediğin gibi gerisi önemli değil.Allahım yüzlerine baksın da sağsağlim hayırlısıyla doğsunlar.Tekrar geçmiş olsun canım benim

Yeter yeter hamile halinle onu yapmışsın daha az mı? Birini tuzlu yap belki şeker sevmeyen vardır.Haftasonu izinlilermiş ziyareti de mi mesaiden sayıyorlar ilahi policiğim ben de geleyim kıııız

AAAAAA daha yeni dikkatimi çekti kızlar bakın bugün takvimimde ne yazıyor ;

Bebeğinizin kolları ve bacakları artık daha belirgin ve güçlü hareket eder. Bunun nedeni kaslarının daha güçlü , kuvvetli ve kemiklerinin daha sert olmasıdır. Bebeğinizin uyku alışkanlığı görülmeye başlar. Uyuşukluk, uyku ve aktivite gibi periyodları bazen siz de algılar veya tahmin edersiniz. Anneler daha canlı veya kabus rüyalar görebilir.

Yahu bu takvim herşeyi biliyor sanki, ilginççççççççççç

Ne güzel rüya görebilmek valla ben değil rüya kabus bile göremiyorum ya da unutuyorum görüyorsamda:)))))) Bebeğimi de göremiyorum rüyamda ne yapsam acaba rüya görmek için nacizane bir fikri olan yokmu ki:)

benim de bu haftasonu muayenem var.muayeneden çıktıktan sonra bakacağım.avm'nin bebek katını talan edeceğim.
çok heyecanlı

tok karnına da oluyor bildiğim ama aç olunca daha mı iyi emiliyormuş neymiş..yalnız vitamin,demir gibi ilaçları gündüz için hep gece değil...

ben gündüzleri unutuyorum diye gece içiyordum. eczacı alırken gündüz gece diye birşey demedi. sadece ilacı almadan 2 saat önce ve 2 saat sonra süt ürünleri tüketmeyin dedi.
doktora sorayım da ben de gündüzleri içeyim öyleyse.

sabah içmen daha faydalı bide aç bende demiri aç vitamini tok içiorum öle yazmış eczacı

öğrendiğim iyi oldu. sağolun kızlar

bepanthenin çatlak kreminden bende almak istiyorum. nerelerde bulunur acaba sadece eczanelerde mi vardır

Kızlar benimde cumartesi kontrolüm var, hemde ayrıntılı ultrasona da gireceğim
Bu ayrıntılı da da karnımızdan bakacaklar değilmi canlar? Alttan falan değil demi... :44:

Rüyamdan çok etkilendim yaa, bebeğimin cinsiyeti değişir mi acaba diye düşünüp duruyorum sabahtan beri....
Minik kızıma alıştım ben süslenip püslenip gezeceğiz kızımla :18:
Değişmez demi

Policiim bencede yeter 2 çeşit şekerim, bende geleyim mi
Benimde altın günüm var önümüzdeki ay, ne yapacağım diye düşünüp duruyorum kara kara :44: hemde baya kalabalığız, çoluk çocuk bir sürü valla :18::18::18:

Son düzenleme:
Yeter yeter hamile halinle onu yapmışsın daha az mı? Birini tuzlu yap belki şeker sevmeyen vardır.Haftasonu izinlilermiş ziyareti de mi mesaiden sayıyorlar ilahi policiğim ben de geleyim kıııız

Ne güzel rüya görebilmek valla ben değil rüya kabus bile göremiyorum ya da unutuyorum görüyorsamda:)))))) Bebeğimi de göremiyorum rüyamda ne yapsam acaba rüya görmek için nacizane bir fikri olan yokmu ki:)

hepinizi bekliyorum menekşecim poponu açıkta bırak
çekirgem gün zamanı konuşuruz basit tariflerden yardımcı oluruz sanz uzaktand olsa

cnm bnm ablam dr brown kullanıo basından berı cok memnun...bnde ondan almayı dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…