- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.881
kızlar sizce bu banyo seti nasılll fiyatı falan
Bebefix Lx Banyo Seti - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
:44:
Cok kalabalik geldi, sonradan koymaya yer bulunmuyor. ben soyle bisey dusunuyorum
Okbaby Buddy Kvet Aparat - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Daha once kullanan var mi?
canım geçmiş olsun ben yinede bi dr unla görüş derim nolur nolmazDün kontroldan sonra başladı bide ben en son adetimi 18 kasımda görmüştüm acaba adet zamani ağrısı olabilirmi ha bide doktorum magnezyum Verdi heralde ağrı icin Iyi grliyomus magnezyum ne icindiki bilmiyorum yani ne eksikliği oluyor bide ağrı hem belinde hem kasığında Hemde vajinamda var ama devamlı olan bi ağrı ara ara değil
haklısın kalabalık ama hepsi gerekli olan seyler bi tek o aparatla olmazkii sonucta kovada lazım maşrabada...
zaten diğerleride bakım ürünleri yağı şampuanı pudrası falan ....
haklısın kalabalık ama hepsi gerekli olan seyler bi tek o aparatla olmazkii sonucta kovada lazım maşrabada...
zaten diğerleride bakım ürünleri yağı şampuanı pudrası falan ....
Kova marsapa almistim oglumda ama bir iki kere kullandim. Sonra dusa sokup yikamistim:) kova ve masrabayla yikamak icin iki kisi gerekiyor ben tekdim. simdiki evimde kuvet var. Bu aparat benim isiMi gorur. Bakim urunleri hakkinda hic bi fikrim yok.
genel olarak fiyatı uygun buldum ama havlunun kalitesi falan nasıldır acaba çünkü sadece küvet masrapa kova file en az 50 lira
insan alsammı almasmmı arasında kalıo dimi bende kendimi kaptıracağımda daha dur diorum erken yavaaş yavaş alırsın diye kendimi zor ikna ediyorum havlu önemli değilse fiyatı uygun bencehavlusu cok önemli diil canım yaa zaten almıştık havlu bornoz takımı var ama o dalin seti falan küveti masrapa kovada ii duruyoo bady var 2 tane oyuncakları falan güzel aslında bakalım bakalım ha bire bakıp duruyorum zaten
Dün kontroldan sonra başladı bide ben en son adetimi 18 kasımda görmüştüm acaba adet zamani ağrısı olabilirmi ha bide doktorum magnezyum Verdi heralde ağrı icin Iyi grliyomus magnezyum ne icindiki bilmiyorum yani ne eksikliği oluyor bide ağrı hem belinde hem kasığında Hemde vajinamda var ama devamlı olan bi ağrı ara ara değil
insan alsammı almasmmı arasında kalıo dimi bende kendimi kaptıracağımda daha dur diorum erken yavaaş yavaş alırsın diye kendimi zor ikna ediyorum havlu önemli değilse fiyatı uygun bence
hadi yaaa ya benim kafamı bu dar ağızlı geniş ağızlı kısmı karıştırıyor akışı nasıl olanı alacağız
sorma yaaa bende o demir ilacını kullanıyorum offf içmek gelmiyor içimden daha doğrusu hiç bir ilacı elevitide içemiyorum zaten midemi alt üst ediyor
canım bende o kremi kullanıyorum banada hediye geldi o kremler bedavadan bir mümessil tarafındna iki kutu bakalım çatlayacakmıyız bende merak ediyorum normal fiyatı 55 liraymış bende bedavadan kaptım
aynen öle canım ya banada bi erken gelio sonrada diorum yetiştiremicem ama dediğin gibi bi başlarsam durduramam kendimiiiaslında almakta lazım yavastan en azından bebek arabasını park yatağını falan alabilsem onlar aradan cıkar ...
zaten genel alışverişi istanbuldan yapıcam annemle havuzlu handan ...
26 martta detaylı ultrasonumuz var onu bekliyorum ...
sonra durmam baslarım almaya sanırım
4 ay kaldı yaa zaman geciyoooheyecanda artıyooo
ben kullanıyorum canım cokta memnunum bayağı nemli tutuyo ve simdilik hic catlağım yok jelin mucizesimi yoksa genetikmi bilmiyorum yada ilerde nolur umarım hic catlamayız...dediğin gibi bende netten arastırığp sipariş verdim olan catlakları bile onarıyomuşşş
bende deliricem almak istiyorum herşeyden ikişer üçer nettn bakıom mağazalara bakıom şu havuzluhan istanbuldamıymış bak bundan hberim yoktu bnde arştıracaktım nerede acaba bizimde cinsiyet biraz karmaşa oldu erkek olabilir dedi 13 14 haftalıkken 18 h
aftalıkkkende kız dedi ama deteylı ultrasonu beklicem bende 8 nisanda allah acılarını göstermesin bebişlerimizi meleklerimizi bize bağışlasın inşallahüteala amin
cnm nerden aldın internetten mi bide kaç liraya bende ondan alacam yaa sebamed kullanıorum bebek yağı bide banyodan banyoya,ama o jeli çok duydum getirtcem de internette her siteye güvenemiyorum
Arkadaslarim meraba. ..size bir sorum olacak dun istemeden bir tartismanin icinde kaldim..ev icin alisveris yaptigimiz bi satici bizi oyaladi ve sonunda hic beklenmedik seyler olunca para ve zaman kaybi yasadik ..dun adami birden karsimda gorunce cok sinirlendim o bagirarak konusunca bizde o durumun icinde kaldik..oglusuma bisi oldumu kotu etkilendimi yada etkilenir mi bilenler bi cevap versin ne olurgece 4 de kalktim uzuntuden uyumadim sonrahala halsizim kizip cevap verdim, sinirlendim adama.. o parayla bebegime bisiler alirdim dedim ama uctu gitti parada zamanda... kismet iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?