2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

izmir sada hastanesine giden varmı kızlar aramızda ben daha doğum için karar vermedim de sada yı övdüler bide size sorayım dedim

Arkadaslarim meraba. ..size bir sorum olacak dun istemeden bir tartismanin icinde kaldim..ev icin alisveris yaptigimiz bi satici bizi oyaladi ve sonunda hic beklenmedik seyler olunca para ve zaman kaybi yasadik ..dun adami birden karsimda gorunce cok sinirlendim o bagirarak konusunca bizde o durumun icinde kaldik..oglusuma bisi oldumu kotu etkilendimi yada etkilenir mi bilenler bi cevap versin ne olurgece 4 de kalktim uzuntuden uyumadim sonra hala halsizim kizip cevap verdim, sinirlendim adama.. o parayla bebegime bisiler alirdim dedim ama uctu gitti parada zamanda... kismet iste

canım geçmiş olsun ben yinede bi dr unla görüş derim nolur nolmaz

haklısın kalabalık ama hepsi gerekli olan seyler bi tek o aparatla olmazkii sonucta kovada lazım maşrabada...
zaten diğerleride bakım ürünleri yağı şampuanı pudrası falan ....

Kova marsapa almistim oglumda ama bir iki kere kullandim. Sonra dusa sokup yikamistim:) kova ve masrabayla yikamak icin iki kisi gerekiyor ben tekdim. simdiki evimde kuvet var. Bu aparat benim isiMi gorur. Bakim urunleri hakkinda hic bi fikrim yok.

haklısın kalabalık ama hepsi gerekli olan seyler bi tek o aparatla olmazkii sonucta kovada lazım maşrabada...
zaten diğerleride bakım ürünleri yağı şampuanı pudrası falan ....

genel olarak fiyatı uygun buldum ama havlunun kalitesi falan nasıldır acaba çünkü sadece küvet masrapa kova file en az 50 lira

Kova marsapa almistim oglumda ama bir iki kere kullandim. Sonra dusa sokup yikamistim:) kova ve masrabayla yikamak icin iki kisi gerekiyor ben tekdim. simdiki evimde kuvet var. Bu aparat benim isiMi gorur. Bakim urunleri hakkinda hic bi fikrim yok.

senin varmış zaten canım neden alıcaksın ilk zamanlar yanında annen falan olur ya onunla yıkarsın illaki bi büyük oluyoo zaten öle minişlerki ilk doğduğunda tek basıma yıkayamam balık gibi akıyolarr
ben sonrasındada eşimle yıkarım akşamları yıkarız zaten genelde sonrada uyur rahat rahat ayy kuzum benim ya hayali bile cok güzelllannesinin mis kokulusu yaa
sonradanda büyür zaten küvette yıkarım Allahım o güzel günleri göstersinn sağlıkla inş...

genel olarak fiyatı uygun buldum ama havlunun kalitesi falan nasıldır acaba çünkü sadece küvet masrapa kova file en az 50 lira

havlusu cok önemli diil canım yaa zaten almıştık havlu bornoz takımı var ama o dalin seti falan küveti masrapa kovada ii duruyoo bady var 2 tane oyuncakları falan güzel aslında bakalım bakalım ha bire bakıp duruyorum zaten

insan alsammı almasmmı arasında kalıo dimi bende kendimi kaptıracağımda daha dur diorum erken yavaaş yavaş alırsın diye kendimi zor ikna ediyorum havlu önemli değilse fiyatı uygun bence

magnezyum ağrı halsizlik ve krampa ii gelir. Ben de 1 aydır düzenli kullanıyorum.

slm kızlar nasılsınız bugün doktordaydım bişii sorucam size hepiniz ayrıntılı ultrasona girdiniz mi benim doktorum ayrıntılı istemdi gerek yok ben zaten hep ayrıntılı yapıyorum dedi kafam karıştı acaba bi prof a gidip yaptırsam mı diyorum

insan alsammı almasmmı arasında kalıo dimi bende kendimi kaptıracağımda daha dur diorum erken yavaaş yavaş alırsın diye kendimi zor ikna ediyorum havlu önemli değilse fiyatı uygun bence

aynen öle canım ya banada bi erken gelio sonrada diorum yetiştiremicem ama dediğin gibi bi başlarsam durduramam kendimiii aslında almakta lazım yavastan en azından bebek arabasını park yatağını falan alabilsem onlar aradan cıkar ...
zaten genel alışverişi istanbuldan yapıcam annemle havuzlu handan ...
26 martta detaylı ultrasonumuz var onu bekliyorum ...
sonra durmam baslarım almaya sanırım
4 ay kaldı yaa zaman geciyoooheyecanda artıyooo

Biberon olarak dr browns gaz yapmayan cam biberon şuan en iyisi ben aldım bile ....

bende deliricem almak istiyorum herşeyden ikişer üçer nettn bakıom mağazalara bakıom şu havuzluhan istanbuldamıymış bak bundan hberim yoktu bnde arştıracaktım nerede acaba bizimde cinsiyet biraz karmaşa oldu erkek olabilir dedi 13 14 haftalıkken 18 h
aftalıkkkende kız dedi ama deteylı ultrasonu beklicem bende 8 nisanda allah acılarını göstermesin bebişlerimizi meleklerimizi bize bağışlasın inşallahüteala amin

cnm nerden aldın internetten mi bide kaç liraya bende ondan alacam yaa sebamed kullanıorum bebek yağı bide banyodan banyoya,ama o jeli çok duydum getirtcem de internette her siteye güvenemiyorum

evet canım istanbulda biz ankaradayız ailem istanbulda bende detalı ultrasonu bekliyorum aynı seyleri yasamısız bizede önce erkek dedi sonra kız kafam allak bullak önümüzdeki salı herşey netleşir inş. bizde almaya baslarız kuzularımızaaa ciciler
amin canım hepsini Rabbim korusun

cnm nerden aldın internetten mi bide kaç liraya bende ondan alacam yaa sebamed kullanıorum bebek yağı bide banyodan banyoya,ama o jeli çok duydum getirtcem de internette her siteye güvenemiyorum

canım ben 56 liraya almıştım ama suan indirime girmiş hemen al bencee 50 liraya düşmüş
güvenilir bi site 2 gün içinde elime ulaştı yanında kücük testarlarda yollamışlardı
sitenin linkini atıyım incele canım Lierac | Lierac rnleri | Phytolastil atlak Jeli ve Ampl | DermoEczanem - Online Dermokozmetik Sat

kızlar eşim askeri personel olduğu için lojmanda oturuyoruz ve üst kattaki komşumuz çok ama çok anlayışsız çocuğuna üzerinde zıplanan top almış çocuk sabah akşam tepemizde tepiniyor ne gece belli ne gündüz oturamıyoruz uyuyamıyruz sabah 5te başlıyor gece yatana kadar. bayana kaç kere söylememe rağmen hiç umursamadı sizinde çocuk olunca görürsünüz yapacak birşey bulamıyorum dedi hep devam edildi gürültüye ama öyle böyle değil ev titriyor resmen her zıplandında. bir sened,r anlayışla karşılıyorum çocuktur kadın ne yapsın diyorum ama artık salşak yerine koyulmaya başladık.biraz önce eşim dayanamadı gitme dememe rağmen gideceğim söylemeye diye tutturdu erkek halinle kadına söyleme eşine söyle bari dedim kızgınlıkla çekti gitti kadına iyi akşamlar aşağıda oturamıyoruz çocuk çok ses yapıyor biraz daha sessiz olsanız olur mu dedi. kadın nasıl bağırmaya başladı apartmanın içinde ne yapalım hayret birşey çocuk bu gürütüde yapar falan diye bağırıyor bende aşağıda ayağıma terlik arıyorum sizde yukarıya vurmayın biz ses yapıyoruz diye dedi.benim çocuğum istediği gibi koşar dedi. eşiminde cinler tepesine çıktı sizin çocuğunuz koşacak eğlenecek diye biz aşağıda rahatsız olamayız dedi sonr kadının eşi çıktı dışarıya kadın hala ben evimde hürüm istediğim gibi tepinirim dedi sonra ben çıktım yukarıya kadının kocasıyla biz ortamı sakinleştirmeye çalışıyoruz benim kocamla kadın ağız kavgası ediyor. kadın eşime bana ne sizin rahatsızlığınızdan hem siz geleceğinize eşiniz gelsin o söylesin diyor benden için. bu kadın sürekli sofrada yediği tüm örtünün pisliğini her gün balkondan silkeliyor tabi olanca şey bizim evin balkonunda. ben hamile olduğumdan eşm temizliyor haftada bir eşimde siz ne görgüsüzsünüz kibarca çocuğunuzu topla zıplatmayın diyoruz balkondan örtü çırpmayın diyoruz bağırıyorsunzu falan diye kadına bir sürü laf söyledi. eşim benim eşim sizin gürültünüzü çekmek zorunda mı diyor offf Allahım titriyorum hala en sonunda kadının kcoası karısını ben eşimi aldım olayı el sıkmaya bağladık da geldik eve. şimdi yarın lojmanda alır başını deikodu yürür zaten ben kimseye gidip gelmiyorum çalışıyordum bir seneye kadar o yüzden çok tanımıyordum merdivende gördüğüm kadarıyla biliyorum herkesi o yüzden herkes benden için kimseyle muhatap olmuyor havalı diye laf çıakrmıştı. şimdide eşini rütbesine güvenip komşusunun evine azarlamaya gönderen kadın durumuna düştüm. kızlar ben git demedim ki engel olmaya kalktım eşim bana kızdı offf yaa.

cnm korkma...ben 12.haftamda bıseye acayıp sınırlendım telefonu fırlatmıstm o derece...bnde senn gbı korktum ama cok sukur bısey olmadı....hamıleyız ama yasamaya devam edıyorzz mutlu oldugumz an kadar uzuldugmz sınırlendıgmz anda oluyo...sen gerılınce o da gerılmıstr bırazcık annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…