- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.821
Ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.
günaydın hepinize....bu sabah kalça ağrılarıyla uyandım...sanırım sürekli yanlara yatmaktan bilemiyorum ama acayip bir ağrı var...ayrıca dün berbat bir gece geçirdim...çok ağladım( sabah kalktığımda hep tekmeleri hissederdim bu sefer yoktu deminden beri konuşuyorum onunla,kızıımm uyuyor musun yoksa,hadi tekmele diye... neyse ki az önce başladı minik tepikler...çok şükür Allahıma
:)) evet koç burcu olsaydı da hiç şikayet etmezdim,annesi gibi olurdu.....aslanlar da giyinmeyi,süsü püsü çok sever...takıp takıştırmayı...ben de koç olarak öyleyim...ben toprak ve su gruplarıyla anlaşamıyorum hiç...ateş ya da hava olacak...su grubundan da bir tek akrepleri severim o da kendi yükselenim de akrep ondan sanırım :)
o gazı bir de bana sorun...hareket edemiyorum bazen akşamları...karnım balon gibi şişiyor...hepimiz de aynı dertler var,Allah yardımcımız olsun
ne güzel dimi gerçekten...
çok sevindim senin adına...ben 1 haftadır dışardan görüyorum tekmeleri :))
Allah nazardan saklasın
yarın detaylıya gidicez,çok merak ediyorum çokkkk
...................
Saol canım, eşin ihmal etmesin bence doktora gitsin veya yediklerine dikkat etsin.
Sanada geçmiş olsun canım, yaşayan bilir gerçekten, zayıflığın en iğrenç haliydi benimki de, esrarkeşler gibi görünüyordum bende ıyyyyyyyİnsan kendi kendinin doktoru oluyor bazen... Ben ilaçlardan bıkmıştım ve doktor devam et demesine rağmen, yediklerimi kontrol altına alıp ilaçları bıraktım. Yani kola içmesem ölürmüyüm ya da bunu yemesem dedim, ama çok canım çekerse tadımlık yiyordum yine de... Mideyi ve nefsimi terbiye ettim diyebilirim
Şimdi hamilelikten dolayı mide sıkışıyor ve ister istemez reflü oluyor, yine ilaca başlayacağım ne yazıkki:44:
aynı şey son zamanlarda bende de var redqueencim. napsak ki yaa?
Yine mi ağladın ya :2:
inşallah canım
birkaç haftadır hissediyorum ama dışardan hissedilmesini çok merak ediyorum.
zavallı eşim de dört gözle bekliyor belli olacak diye
galiba benim baktığım da kırmızılı gibi
dur bakalım haftasonu iyice inceliyim.
maşallah ona
kızlar ben iki doktora gidiyorum
ikisi de artık boy ölçemeyiz diyor. sadece ağırlığını söylüyor.
sizin doktorlarınız nasıl söylüyor boyunu
benim ikizlerim olacagı için bende bakımda zorlanmamak adına sallama taraftarı degilim ama nasıl uyutacagız yataklarına koydugumuzda aglamalar başlayacakdır. bende sallamadan uyutmak istiyorum ama nasıl?
redquennBen bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.
evet canım Özgür Deren'e gidicez...cumartesi gideriz diyorduk ama cumaya aldık...yarın yani...çok güzel yaa çok merak ediyorum:)) hele o cd falan..neler oluyor o cd de? fotoğraf dışında görüntü de oluyor mu?
bende martın sonunda ordaydım cnm cd verdi bebeğin her hareketini görüosun kzım esnio gülüo ağzı bi karış açık parmaklarını emio vs.çok tatlı maşallah,inş.seninkide uyanık olur ve cdsinde bunları görürsün doktor ultrasonu bastırdıkça bizimki tekmeliodu ii bi prof özgür bey baya yoğun oluo ama yarım saati geçkin inceledi umarım ii haberleri alırsın sende,bu arada üzülme lütfen ağlamada umarım tüm problemlerin en kısa zamanda çözülür ve o 3. şahıslar çıkar aradan,hamile bi kadını üzenlere çok kızıyorum Allah koymaz yanlarına
bu doktor istanbulda mı kızlar?
bebekkafa sen üzüldükçe bebeğin de üzülüyordur belki
kendini üzmemek için mümkün olduğunca zorlalütfen
biliyorum zor ve saçma ama dene en azından
canım hasteneye bu sebeple gidiyosun; canın acıyor evladın zarar görmüş,uyutmaman gerek doktor uyanık kalacak diyor, e meme emince uyumak istiyor,röntgen desen zaten başlı başına zarar deposu bir de polis gelip zabıt tutuyor,darp mı yoksa kaza mı diye. o yüzden tedbir çok önemli.
Canm boyunu söylemiyorlar. verdikleri ultrason kağıdından bakıyorsun Fl değeridir. o değri 7 ile çarpıyorsun.. Doktorum hep kızın boylu olacak diyor ama şukadar boyu demiyor. kilosunu söylüyor birtek
merhaba güzel anneler ve kıpır kıpır bebekleriii
biz yatak olarak bi tane odama koymak için süslü beşiklerden aldık ama odasına ne alalım nasıl alalım çok kararsızız
salı günü hamile giyim mağazalarına gittim neredeyse ağlayacaktım.oradaki kıyafetler insanı bi dünya gösteriyo kızlar
bu arada benim bebeğim he ne kadar erkek olsa da ben kalçalarımdan kilo almışım ne giysem yakışmıyo sanki hamile değil de şişmanlamış gibi duruyorum sizde nasıl durumlar ?
ayrıca bu da bizim paşamız 400 gr 25 cm olduk bile
Eki Görüntüle 682354
fln nerden cıkmış yayok canım fln deil ya f yada fl die hatılıyorum böyle 30 lu rakam deilde misal 3.04 gibi yazması lazım daha küçük değer yani.. onu 7 ile çarpınca çıkıyor... Bizim doktor çok konuşkanda ne oluo oda boyuna uzun boylu dior sadece
canım fiyatı ne kadarmış bu karyolanın birde korkuluk kaç metre oluyor yukarı çıkarınca baktın mı hiç???
gerçekten mibenimde sol tarafım çok ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı sancısı. üşüttüm mü acaba diyordum ama üşütme gibi bir ağrıda değil diyordum alalalaa.. Öyleyse bir bu eksiktii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?