2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yine mi ağladın ya :2:

ha bir de şunu sorucam tecrübeli annelere...bebek ilk doğduğunda kirli oluyor ya,hastanelerde yıkamıyormuş galiba sadece siliyolarmış,o nedenle ilk giydirilen hast.çıkışları lekeli kalıyormuş o nedenle yedek hast.çıkışı almak gerekirmiş..öyle duydum...ne diyorusnuz? o lekeler çıkmıyor mu hiç ki ??

Evet canım benim o görüntü berbattı gerçekten.. çok şükr gene bu hallerimize diyelim ozaman.. Bende şimdi gavizconla idare edebiliyorum birtek ama yetmiyor malesef.. nefis konusunda haklısın artık o acı dayanılmaz olduğunda herşeyini sınırlıyorsun mecburen..

Boy konusu bizde de benzer. Doktorum bi değer gördü en son onu ya 7,5 ile ya da 3,5 ile çarabilriz dedi. Genel bir teoriymşi sanırım. Benimki 7,5 X 3,5 yapmıştı hesaplama olarak ama hangisi sabit bilmyiorum:)

benim ikizlerim olacagı için bende bakımda zorlanmamak adına sallama taraftarı degilim ama nasıl uyutacagız yataklarına koydugumuzda aglamalar başlayacakdır. bende sallamadan uyutmak istiyorum ama nasıl?

canım onlar meme emerek uyicaklar zaten bi çabaya gerek yok ki. ağlayınca ver memeyi uyusun :)

selam anneler ve anne adayları bende ağustos annesi olucam nasipse.. zeynebimiz gelecek yuvamız şenlenecek .. artık mutluluğum içime dışıma sığmaz oldu yolu yarıladık bundan sonrası hızlı geçse bari de biran evvel sağlıklı sıhattli yavrumuzu kucağımıza alsak .. burdaki pozitif yorumlar çok hoşuma gidiyor, ben etrafımdakileri bıktırdım anlatmaktan herkes acele ettiğimi düşünüyor eşyalarını hazırlamak konusunda siz ne düşünüyorsunuz artık başlamanın vakti geldimi ??

Ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.
redquenn
bunu kendi odana mı alacaksın canım
fiyatı ne kadar
hangi bebek mağazasından baktın

Yaw, benim de yeğenim düşmüştü yatağından ama hiç öyle şeyler yapmadı ablam. Hayatına devam etmişti, o mu fazla tecrübesizmiş anlamadım

mşallah :) gülümsüyo mu sanki?

fln nerden cıkmış ya FL yazıo cnm yanında 34,09 mm yazıo sanırım bizim kağıtta hesaplanmış cnm boy ole 3,0lı bişeyler yazmıo direk demın soledııgm rakam yazıo bu arada arkadaşlara yazdımcı olacak bi adres verıom Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD burda yazmışlar ayrıntılı

canım fiyatı ne kadarmış bu karyolanın birde korkuluk kaç metre oluyor yukarı çıkarınca baktın mı hiç???

canım fiyatı 600 tl ölçmedim ama bebek 1 yaşını geçtiğinde göğüs kısmında oluyormuş korkulukları. youtube baktım ama bulamadım video. bulursam atarım.

kızlar benim her iki tarafımda da iç organlarım acıyor, bu da normal mi, ben her iki böbreğimdede ağrı hissediyorum sanki yer değiştiriyolar ya da büyüyüp baskı yapıyolar gibi,
normalmi peki bir tedavi gerek mi ki,

bir ben hep soluma yatıyorum ama bebek sağ tarafta duruyor sürekli,
geçenlerde bir arkadaşa doktoru bebek solda olduğu için sola yat demiş, acaba benim de bebek sağda olduğu için sağa mı yatmam lazım
ama bir kaç kez denedim sağıma yatmayı çok tekmikledi sıkıştı gibi sanki. soluma yatıryorum ben de o yüzden

ya ben size bişey söylemeyi unuttum. bugün 14.45 te detaylı ult. var heycan dorukta kaç kilo oldu acaba sağlığı nasıl inşallah net bişey söyler artık cinsiyetle ilgili bugün drumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…