2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.

Canım açıkçası bu bana çok derin gibi gelmedi. Benim baktığım karyola içinde yatak varken 95 cm. oluyor bu kaç santim acaba? Belki göz yanılması yaşıyorum ama çok fark yok gibi ? Asansör olayına gelince, şu ön taraftaki korkuluk olan kısımdan bahsediyorsun ? Eğer oysa benim bulduğum da asansörlü. Bi de bi soru daha bebek parmaklıklara tutunup mu çekiyor kendini, hani o aralık olan yer? Yoksa en üste mi tutunuyor? Çok soru soruyorum biliyorum ama karar aşamasındayım

valla benim velet gayet yukarıdan aşağı attı kendini. kollarıyla kendini çekerek. yeterki göbek kısmına gelsin korkuluğun bitim yeri. bak bi video attım ordan net görebilirsin. Babasının Horlamasından Korkan Bebek- [url]www.indirmedenizle.org - YouTube[/url]

Son düzenleme:

valla bana da herkes erken diyor...özellikle eşim nerdeyse son aya bırakacak...tabi bilmiyor neler alınacak edecek,bi sürü şey var halbuki...

kızlar organiz krem rengi hastahane çıkışları için bi fikir verin lütfen kararsız kaldım butikbebede ecocoton markasında dün ithal bi ürün gördüm bembeyaz çok hoş gümüş renkli pırıltılı iple minicik ayıcık işlenmiş çok hoştu fiyatı pahalıydı ama hadi dedim hem hastahane çıkışı ilk resimlerinde şık olsun oğluşum hemde mevlütte de giydiririm ama içini bi açtık sanki premeture bebek için özel yapılmış almadım bende ama aklım o takımda kaldı

Senin bebek sana çekmiş canım tam sporcu barfix çekiyo Bu arada ne tatlı bebek o yaaa. Ayy benim kızım da acaba böyle babasıyla uyumak istiycek mi. Çok gülerim valla Derinlik konusunda rahatladım. Bu kadar var beğendiğimin boyu.Tamamdır o oda takımını alıcam. Burdaki kızların tecrübelerine ve haklı yanlarına katılaraktan park yatak almaya da karar verdim. Chicco mu kraft mı ona karar vermeye çalışıyorum. Önümüzdeki hafta sonu kraft ve chicco mağazalarını bi ziyaret edicem. Sen hangini önerirsin ?

kızlar ben iki doktora gidiyorum
ikisi de artık boy ölçemeyiz diyor. sadece ağırlığını söylüyor.
sizin doktorlarınız nasıl söylüyor boyunu

uyluk kemiği ölçtür canım Fl diye geçen var ya ultrason kağıdında o... uyluk kemiğidir ve Fl çarpı 7 = boyunu verir bebeğini...
bende bunu netten okuduğum doktor yazılarından öğrendim... zaten FL yi genelde ölçer doktorlar...

ya ben size bişey söylemeyi unuttum. bugün 14.45 te detaylı ult. var heycan dorukta kaç kilo oldu acaba sağlığı nasıl inşallah net bişey söyler artık cinsiyetle ilgili bugün drumuz.

hadi hayırlısı canım. ben de dün girdim ayrıntılı ultrasona prensimizin keyfi pek yerindeydi :) bizimki kesinleşti dün tamamen allah seninde gönlüne göre versin

günaydın kızlar nasılsınız. umarım güzel bir gün geçirirsiniz. dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı prensim çok güzel pozlar verdi iki eli birleştirip yanağına yaslamış uyuyordu çok tatlıydı. allaha şükür herşey çok iyi kilomuzda 518 gr olmuş maşallah ona

ya ben size bişey söylemeyi unuttum. bugün 14.45 te detaylı ult. var heycan dorukta kaç kilo oldu acaba sağlığı nasıl inşallah net bişey söyler artık cinsiyetle ilgili bugün drumuz.

maşallah küçüğüne :) senin oğlun olacaktı sanki ben mi yanlış hatırlamışım öyle doğdu içime birden bakalım doktor ne diyecek?
uyluk kemiği çarpı 7 boyunu verir aklında olsun Fl yi derse sanaki dicek 7 ile çarp :)
kolay geçsin iyi haberlerle gel...

kızlar kimse yorum yazmamış bana ama ya

Maşallah ona. Canım acaba doktoruna götürüp gösterdin mi sonuçlarını? Benim detaylı ultrasonda 20+6 da 479 gr. çıktı ertesi gün kendi doktoruma götürdüm yani 21+0 da o da ultrasonda baktı ve 525 gr. dedi. Boy olarak her iki ultrasonda 28 cm. çıktı. Kiloda neden bu kadar farketti anlayamadım.

bende şimdi gitcem bitti mi yani

Bizim burada pek ilgi olmuyor ben gittim ve her şeyden aldım :) oğlum olacak diye mavi aldım tam ödeme yaparken tecrübeli anneler vardı biz her şeyi mavi aldık ikinci çocuk kız oldu şimdi kullanamıyoruz dediler kafamı karıştırdılar ben de küvet kova maşrafa yı yeşil yorganı da sarı aldım kızlar sizce iyi mi yaptım?????

Belkiş kalmıştır canım sizin orda. Şubeden şubeye değişiyo. Bizim burda millet kuyruk olup mağaza açılmasını bekliyo :))

tatlım gittim geldim pek yoruldum 3 tane banyo küveti kalmıştı ama çok büyüktü kararsız kaldım almadım.ben daha küçük bişey hayal etmiştim. bebek arabaları çoktan bitmiş. sadece minik şirin ayakkabılardan ve yorgan,yastık setinden aldım

kraft daha konforlu geliyor bana ama karar senin tatlım şimdiden hayırlı olsun
hadi hayırlısı canım. ben de dün girdim ayrıntılı ultrasona prensimizin keyfi pek yerindeydi :) bizimki kesinleşti dün tamamen allah seninde gönlüne göre versin
bi kız dediler bi erkek kuzucum artık hangi cinsiyete sahip olacağına karar verdiyse görürüz inşallah bugün. haber vericem.

bi kız dediler bi erkek kuzucum artık hangi cinsiyete sahip olacağına karar verdiyse görürüz inşallah bugün. haber vericem hepinizi öpüyorum kaçtım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…