- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.841
Ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.
Canım açıkçası bu bana çok derin gibi gelmedi. Benim baktığım karyola içinde yatak varken 95 cm. oluyor bu kaç santim acaba? Belki göz yanılması yaşıyorum ama çok fark yok gibi ? Asansör olayına gelince, şu ön taraftaki korkuluk olan kısımdan bahsediyorsun ? Eğer oysa benim bulduğum da asansörlü. Bi de bi soru daha bebek parmaklıklara tutunup mu çekiyor kendini, hani o aralık olan yer? Yoksa en üste mi tutunuyor? Çok soru soruyorum biliyorum ama karar aşamasındayım
selam anneler ve anne adayları bende ağustos annesi olucam nasipse.. zeynebimiz gelecek yuvamız şenlenecek .. artık mutluluğum içime dışıma sığmaz oldu yolu yarıladık bundan sonrası hızlı geçse bari de biran evvel sağlıklı sıhattli yavrumuzu kucağımıza alsak .. burdaki pozitif yorumlar çok hoşuma gidiyor, ben etrafımdakileri bıktırdım anlatmaktan herkes acele ettiğimi düşünüyor eşyalarını hazırlamak konusunda siz ne düşünüyorsunuz artık başlamanın vakti geldimi ??
redquenn
bunu kendi odana mı alacaksın canım
fiyatı ne kadar
hangi bebek mağazasından baktın
bu doktor istanbulda mı kızlar?
bebekkafa sen üzüldükçe bebeğin de üzülüyordur belki
kendini üzmemek için mümkün olduğunca zorlalütfen
biliyorum zor ve saçma ama dene en azından
yok cnm özgür bey ankarada....
elimden geleni yapıyorum canım emin ol...hiç onu üzmek istermiyimama ben üzmüyorum başkaları üzüyor...
valla benim velet gayet yukarıdan aşağı attı kendini. kollarıyla kendini çekerek. yeterki göbek kısmına gelsin korkuluğun bitim yeri. bak bi video attım ordan net görebilirsin. Babasının Horlamasından Korkan Bebek- [url]www.indirmedenizle.org - YouTube[/url]
kızlar ben iki doktora gidiyorum
ikisi de artık boy ölçemeyiz diyor. sadece ağırlığını söylüyor.
sizin doktorlarınız nasıl söylüyor boyunu
ya ben size bişey söylemeyi unuttum. bugün 14.45 te detaylı ult. var heycan doruktakaç kilo oldu acaba sağlığı nasıl inşallah net bişey söyler artık cinsiyetle ilgili bugün drumuz.
ya ben size bişey söylemeyi unuttum. bugün 14.45 te detaylı ult. var heycan doruktakaç kilo oldu acaba sağlığı nasıl inşallah net bişey söyler artık cinsiyetle ilgili bugün drumuz.
kızlar daha 20 haftalık hamşleyim ama bimde cuma günü bebek arabası 130 liraya iniyormuş hemde çift yönlü almayı düşünüyorum nasıl sizce yani şimdi alınmassa sonra alıncak e hazır fiyatıda iyiyken alayım dedim bende güzelmi bi bakın birde fiyatı nasıl sizce?
Eki Görüntüle 682165
kızlar kimse yorum yazmamış bana ama ya
günaydın kızlar nasılsınız. umarım güzel bir gün geçirirsiniz. dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı prensim çok güzel pozlar verdi iki eli birleştirip yanağına yaslamış uyuyordu çok tatlıydı. allaha şükür herşey çok iyi kilomuzda 518 gr olmuş maşallah ona
Evet canım benim o görüntü berbattı gerçekten.. çok şükr gene bu hallerimize diyelim ozaman.. Bende şimdi gavizconla idare edebiliyorum birtek ama yetmiyor malesef.. nefis konusunda haklısın artık o acı dayanılmaz olduğunda herşeyini sınırlıybizim burorsun mecburen..
bende şimdi gitcem bitti mi yani
babasıyla uyumak istemeyen bebek - YouTube ŞU VİDEOYA BAKARSAN Bİ FİKRİN OLUR SANIRIM. BEŞİK BUNUNLA AYNI BOYUTLARA SAHİP
Belkiş kalmıştır canım sizin orda. Şubeden şubeye değişiyo. Bizim burda millet kuyruk olup mağaza açılmasını bekliyo :))
kraft daha konforlu geliyor bana ama karar senin tatlım şimdiden hayırlı olsunSenin bebek sana çekmiş canım tam sporcu barfix çekiyoBu arada ne tatlı bebek o yaaa. Ayy benim kızım da acaba böyle babasıyla uyumak istiycek mi. Çok gülerim valla Derinlik konusunda rahatladım. Bu kadar var beğendiğimin boyu.Tamamdır o oda takımını alıcam. Burdaki kızların tecrübelerine ve haklı yanlarına katılaraktan park yatak almaya da karar verdim. Chicco mu kraft mı ona karar vermeye çalışıyorum. Önümüzdeki hafta sonu kraft ve chicco mağazalarını bi ziyaret edicem. Sen hangini önerirsin ?
bi kız dediler bi erkekhadi hayırlısı canım. ben de dün girdim ayrıntılı ultrasona prensimizin keyfi pek yerindeydi :) bizimki kesinleşti dün tamamen allah seninde gönlüne göre versin
maşallah küçüğüne :) senin oğlun olacaktı sanki ben mi yanlış hatırlamışım öyle doğdu içime birden bakalım doktor ne diyecek?
uyluk kemiği çarpı 7 boyunu verir aklında olsun Fl yi derse sanaki dicek 7 ile çarp :)
kolay geçsin iyi haberlerle gel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?