2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben geçen perşembe kendi doktorumla randevum vardı ve orada 465 gr gelmişti dünde 518 geldi sonuçları gösterdim doktoruma herşey çok iyi dedi. bilemiyorum ama zaten ortalama bir kilo ve kullanılan ultrason aletinden dolayı farklı olabilir

Kızlar bu arada benim kocamın fit baba olma çalışmaları sonuç veriyor adam resmen 11 kilo verdi 3 ayda... 102 kiloydu dün tartıldı 91 çıktı. Ben şişmanlıyorum o zayıflıyor

Bende 9 kilo almışım canım ne yapalım veririz doğumdan sonra sıkma canını,58 dim 67 olmuşum hayatımda görmemiştim bu rakamı kilo olarak,herşey bebişler için

malesef...benim kaderim bu galiba,hep göz yaşı dökmek :) kızımın kaderi bana benzemesin inşallah..zaten onun bi damla göz yaşını akıtanı keserim valla !

Canım sen hamilelikte ne kadar huzursuz stresli olursan bebekde doğduğu zaman aynı şekilde sürekli bi huzurluk halinde oluyormuş o zaman yine sen uğraşıcaksın,hepimiz ağlıyoruz ara ara hassasız tabi ama o an bebeği düşün anında susarsın onu üzmemek için..

Kızlar bu arada benim kocamın fit baba olma çalışmaları sonuç veriyor adam resmen 11 kilo verdi 3 ayda... 102 kiloydu dün tartıldı 91 çıktı. Ben şişmanlıyorum o zayıflıyor

Benim kocam da benimle birlikte genişliyor.. Sonra birlikte veririz kiloları diyor.. Ben 1 günde 10 kilo azalcam diyorum olsun diyor

Biliyorum ortalama değerler veriyo ultrason da 1 gün arayla 45-46 gram kadar fark edince acaba hangisi doğru diye merak ettim açıkçası. Bi de boya göre ortalama değer veriyor ya her ikisinde de yaklaşık 28 cm. çıkıp 45 gram kadar fark edince daha da merak ettim. Hay Allahım gramlarla uğraşıyoruz yaa:) Halimize bak. İnsan acaba iyi besleyebiliyor muyum diye endişe ediyor :)

malesef...benim kaderim bu galiba,hep göz yaşı dökmek :) kızımın kaderi bana benzemesin inşallah..zaten onun bi damla göz yaşını akıtanı keserim valla !

kızında gözü yaşlı olur bak ben 2 gündür evde yeller estiriyorum çok canım sıkılıyor bazı şeylere.. eşim alttan almaya çalışıyor ama olmuyor ben duyduğum şeylere tahammül edemiyorum.. bugün biraz ii gibiyim. eşim bu sefer bana yeller estirdi... bu hafta kızımın canına okudun senin yüzünden gerildi durdu diye bana bir kızışı vardıı

benim bugün tetanoz aşım var ama hiç gitmak istemiyorum çünkü ilk aşıda kolum acayip çok ağrıdı kaldıramadım hiç ikincide öyle olurmu acaba ilkinin ağrısını 1 hafta çektim sizinde öyle oldumu acaba?

bende gitim öğle arası a101e bişe kalmamış 2 tane zıbın aldım ama yeri çok güzelmiş yumuşacık beğendim küvet alacaktım kalmamış sağlık olsun

canım tedavisini bilmiyorum hatta sorunun ne olduğunuda bilmiyorum ayın 20. sinde doktor kontrolüm var doktoruma sormayı düşünüyorum bende..

Sola yatma muhabbeti bebeğin ne tarafta olmasından çok sola yatılma sebebi farklı diye biliyorum. sola yatarsak bebek daha rahat ve iyi besleniyormuş solunum açısından da daha iyiymiş.. vs başka nedenleride olabilir tabi ki..

kızlar ya ben kilo konusuna çok takmış durumdayım özel albüm olarak göbişimi ekledim ama sadece arkadaşlarım görebiliyo açık açık buraya ekleyemem çünkü

hadi herkes eklesin göbüşleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…