2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yatağı da çıkıyor mu derken yatakta dahil mi demek istedim :)

yok canım ayrıyetten yatak alıyosun hepsinde olduğu gibi

ben aldım yatakta 65 lira ama harika yumuşacık
bebek yattığında şeklini alıyo hemencecik :)

sende haklısın tabi ama büyüyebilen beşikler var bebeğin eşyalarını koycak yer sıkıntı yaratıyo bence ekstra bir dolap gerektiriyo yerin varsa dediğin mantıklı bide mobilyaların üstündeki resimler genelde stiker oluyo çıkarıp bir süre sonra farklı şekilde kullanabiliyorsun 5,6yıl kullansan bile kardır hem çocuk o yaşlarda alınan hediyeyiide anlar sevinir o zaman genç odası tarzında bişeyler alınır şimdi o dediğin park yataklar epey pahalı 300-400 daha fazla verip oda almak daha mantıklı geliyor bana tabi söylediklerim kendi evin ayrı bebek odasının olup olmaması ve bütçeye göre değişiyor

enbitanem saol tatlım, valla senin paşa nasipli :) netten bakıyorum da 300 genel fiyatları kraftların

evet canımcımmm kampanyadan 150tl ye kraft baby max aldık paşam şanslı geliyo ihihi :)

ama yatakların fiyatlarını hiç araştırmadım
ne kadardır diye benimkinin markasını sölim sana içine ondan al çok güzel çünkü

Merhaba kızlar, dün dayanamadım bebeğime nevresim takımı aldım :)) sizce nasıl?

Eklentiler

• $Adsız.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 48
Güzel uykuları olsun miniğin inşallah, çok güzel... Ben daha hiç bişey almadım bebeğime kıskanıyorum böyle gördükçe eşim inatla son aylarda alalım herşeyi diyor...:26:

Benimkide hep öyle söylüyor ama bunu çok beğendim ve eşime söylemeden dayanamadım aldım :) Bir battaniyesi , bşrde nevresim takımı var henüz, diğerleri için daha beklemedeyiz

bencede nur_bojuk, enbitane, mojeli, ipek99 hepsi ağustos annesi olacak..

hihh eylülü beklemeyiz diyorsun ha, hadi bakalım hayırlısı..

Valla sen Ağustos'a kayamasan bile Eylül'de ön sıralara kayabilirsin.
Aaaa...Bu aşağıdaki tarih senin 40 hafta tarihi di mi?Previa nedeniyle doktor %80 sezeryan yapar, 38. veya 39. haftada alır bebeği.
Sen gene bir konuş tabi de....

evet evet dolu dolu 40 hafta tarihi.. previa nedeniyle birde ben bacağım ve kalçamdan ameliyatlıyım zaten o durum bile sezeryan yapmamamı gerektirecek, dr da son görüşmemizde 38 de alırız demişti. 10 eylül felan olabilir yani.. ağustosa kaymayalım eylül başı iyidir iyi..

Ya nerde bu millet....

Allalaaa...Face'de de hatunun biri hain hain fotoğraf yayınlamış böyle heyecanlanacaksınız, şöyle ağlayacaksınız diye..Sadistmidir nedir

selam kızlar geçmişten başladım okumaya ama bitiremedim bir türlü :)) havalar ısındı malum öğrenciler pek hareketli işlerimiz yoğun yani.. mide yanması konuşulmuş epey.. benim çoktaaan başladı mide yanmalarım bir gece sürekli istifra ettim hatta sabahına serum taktılar şimdi de çantam da yatağımın başında çekmecemde her yer renie ile dolu sıkıştırınca çiğniyorum bir tane geçmese de hafifletiyor..

dün gece diş ağrısıyla uyandım bu arada.. hiç olmayacak sanmıştım ama olmuş. Sabah okul doktorumuza gösterdim 20lik dişlerim sol tarafımda hem alt hem üst çıkmaya çalışıyormuş :)) herkesin dişi çürürmüş hamilelikte benim ki artıyor ne hikmetse :)) diğer doktorların da dediği gibi çok ağrıyorsa minoset iç dedi.. doğumdan sonra minoseti görmek istemeyeceğim sanıyorum

Ya nerde bu millet....

Allalaaa...Face'de de hatunun biri hain hain fotoğraf yayınlamış böyle heyecanlanacaksınız, şöyle ağlayacaksınız diye..Sadistmidir nedir

O bir şey mi dün ben burda hamilelerle ilgili birisi bir yazı yazmış başlık aynen şöyle tüm hamilelerden nefret ediyorum çevremde hepsi giderek çoğaldılar artık onları görmek istemiyorum acaip kıskanıyorum diye şok oldum...

Fadiyez...o sadist benim :)))
Kendime takılıyordum :)))
Sahi sen face'te yoksun di mi.
Ben oraya doğumdan sonra oğlumun birkaç saatlik, kucağımdaki ilk resmini koydum da...
Kızlar duygulandı, heyecanlandı.
Kendimle dalga geçiyordum o bağlamda :)

muhtemelen bebek için uğraşan ve henüz bizim gibi o şansı elde edememiş bir anne adayının hırs dolu isyanı. Allah yardımcısı olsun. en kısa sürede içince bir bebek doğsun inşallah, allah sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…