Tatlı hamişler merhaba :) face alıldı ortadan kayboldun demeyin valla okuyorum sizi :). Buranın tadı ayrı onu da farkettim.
Canlar bişi sorucam ya bu yatak mevzunda bende kararsızım hala ne almam gerektiğine karar veremedim. Ama bu park yatakların içinde yatağıda cıkıyomu onu çok merak ediyorum bilen var mı aydınlatsanız şu garibi :)
Tatlı hamişler merhaba :) face alıldı ortadan kayboldun demeyin valla okuyorum sizi :). Buranın tadı ayrı onu da farkettim.
Canlar bişi sorucam ya bu yatak mevzunda bende kararsızım hala ne almam gerektiğine karar veremedim. Ama bu park yatakların içinde yatağıda cıkıyomu onu çok merak ediyorum bilen var mı aydınlatsanız şu garibi :)
günaydın kızlar...
dün beşik konusunda konuşulmuş,kızlar çok güzel park yataklar var,çatılı 4 yanında cibinlik var,ben park yatak alıcam inşlh,herkes onu öneriyo,zaten bebek 3-4 yaşına kadar yatar sonra güzelce baza alırız onuda katlar kaldırırız,beşik alsak,3-4 yıl sonra baza alacaz beşiği nereye sığdırıcaz,ben park beşik alıcam seneye bahara kadar 7-8 aylık olana kadar yanımda yatırıcam sonra oda yapıcam,gardolap,şifonyer,halı,perde,beşiğide oraya koycam,büyüncede baza alcam,işte buuu...dolabı falan çok bebek işi almıycam açıkcası,sonuçd sürekli mobilyasını değiştiremem,genç odası tarzında alıcam...
yok canım ayrıyetten yatak alıyosun hepsinde olduğu gibi
ben aldım yatakta 65 lira ama harika yumuşacık
bebek yattığında şeklini alıyo hemencecik :)
enbitanem saol tatlım, valla senin paşa nasipli :) netten bakıyorum da 300 genel fiyatları kraftların
..........................................
Merhaba kızlar, dün dayanamadım bebeğime nevresim takımı aldım :)) sizce nasıl?
Merhaba kızlar, dün dayanamadım bebeğime nevresim takımı aldım :)) sizce nasıl?
Güzel uykuları olsun miniğin inşallah, çok güzel... Ben daha hiç bişey almadım bebeğime kıskanıyorum böyle gördükçe eşim inatla son aylarda alalım herşeyi diyor...:26:
Benimkide hep öyle söylüyor ama bunu çok beğendim ve eşime söylemeden dayanamadım aldım :) Bir battaniyesi , bşrde nevresim takımı var henüz, diğerleri için daha beklemedeyiz
bencede nur_bojuk, enbitane, mojeli, ipek99 hepsi ağustos annesi olacak..
hihh eylülü beklemeyiz diyorsun ha, hadi bakalım hayırlısı..
Valla sen Ağustos'a kayamasan bile Eylül'de ön sıralara kayabilirsin.
Aaaa...Bu aşağıdaki tarih senin 40 hafta tarihi di mi?Previa nedeniyle doktor %80 sezeryan yapar, 38. veya 39. haftada alır bebeği.
Sen gene bir konuş tabi de....
Ya nerde bu millet....
Allalaaa...Face'de de hatunun biri hain hain fotoğraf yayınlamış böyle heyecanlanacaksınız, şöyle ağlayacaksınız diye..Sadistmidir nedir
..........................................
O bir şey mi dün ben burda hamilelerle ilgili birisi bir yazı yazmış başlık aynen şöyle tüm hamilelerden nefret ediyorum çevremde hepsi giderek çoğaldılar artık onları görmek istemiyorum acaip kıskanıyorum diye şok oldum...
O bir şey mi dün ben burda hamilelerle ilgili birisi bir yazı yazmış başlık aynen şöyle tüm hamilelerden nefret ediyorum çevremde hepsi giderek çoğaldılar artık onları görmek istemiyorum acaip kıskanıyorum diye şok oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?