kızlar yatak olarak bende park yatak aldım en güzelinin bu olduğunu düşündüm
taşıması da kolay oluyor
bakıma gelince benim patron 6 aya kadar kullanabilirsin iznini diyo
fakat konu ücretsiz izin olunca duruyorum
sonuçta en çokta lasım olacak zaman maddi kayıp olucak benim için
o yüzden biz bi çözüm bulduk
çocuk hiç evden çıkmadan anane ve babane gelip bakıcak 1 hafta 1 hafta
ama tabi ben bebeğimden mahrum olucam o ayrı bi konu
o yasayı bekliyor bütün hamileler bu kadar oyaladılar bundan sonra da çıkarmazlar
her zaman yaptıkları gibi oyalama oy alma çabaları var
ben hakkımı helal etmiyorum sizi bilemem beni bebeğimden ayırıyorsa bu devlet hakkımı helal etmiyorum
bendeeeeeee park yatak dusunuyorummmmmmmm kızlar ıyı markalar hangısı acabaaaaa netten sıparıs versek ıyı cıkıyormu o da var bakmadan almak ıstemıyorum acıkcası:44::44::44::44::44::44::44:
Bence de enbitane ve nur_bojuk...Hatta onları ağustos'a yollayacakmışız gibi geliyor.Hatta ne hikmetse ben de Ağustos'ta doğurabilirim gibi geliyor :)))
Previalı tüm arkadaşlar da sıranın önüne geçebilir
yawrum ben netten alcam burası küçük hem pahalı hem de çeşit bulamam :44:
neye dikkat ettin alırken canım
bugün benim randevum var kızımı görücem 1 aydan sonra Allahın izniyle inş. güzel haberlerle gelirim..
dün biraz mayıs annelerine baktım okudum herkes hemen hemen doğurmuş doğuramaynlarda gün sayıyor hemen doğursak diye...ayy ben çok heyecanlandım...diyorlarki önceden doğumdan korkardık şimdi bir an önce kurtulsak diye bakıyoruz...bizde öyle olucaz sanırım...bebeklerini kucaklarına alanlar o kadar mutluki ...ayy hemen eylül gelsin istiyorum...
kızlar benim kuzenimin kızı kan ialcımla demir ilacımı çope atmış:)3 gundur içemiyorum yarında ayrıntılı var doktoru görucez yazdırıcam umarım bi zararı olmaz siz hergun içiyomusunuz yada içmeyen oldumu aranızda biraz tedirgin oldum
evet canım benim çıktı boylu boyunca hemde çok belirgin kahve rengi bunun bi anlamı varmı yani o çizgi ne anlama geliyor cnmBuarada dunde sormustum ama gozden kacmıstır dıye yenıden sorayım ıstedım gobegınızde kahverengı cızgı cıkmaya basladımı arkadaslar
aaa sendemi çınar koyucan cnm :) yok benim adım sevinç çok tatlıymış oluşun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımanam bizim oğlanlar adaş olacak
senin adın ne bilmiyorum ama benimki sevcan bizde mi adaşız acaba sevo24
bizim çınarımızın fotosuda burda
çok güzelmiş bence bunu almalısınben bebek odası yapacagım ancak gece yanımda yatması için park yatak da alacagım.
Prego marka park yatakları begendim mothercare da satılıyormus sanırım en kısa zamanda gidip magazada da bakıcam.
Eki Görüntüle 712240
canım benimde aynı şey oldu kendim gittim eczaneden aldım yazdırmana gerek yok zaten ucuz ilaçlar benim 3 ilaç 15 tl mi ne tuttukızlar benim kuzenimin kızı kan ialcımla demir ilacımı çope atmış:)3 gundur içemiyorum yarında ayrıntılı var doktoru görucez yazdırıcam umarım bi zararı olmaz siz hergun içiyomusunuz yada içmeyen oldumu aranızda biraz tedirgin oldum
canım ben hastaneye yattığımda yanımda kan hapı yoktu doktoruma sordum 2-3 gün içmezsen bişey olmaz demişti bana
kızlar ben yemeğe gidiyorum dahada giremem doktordan geldikten sonra haber vermek için girerim...randevum 2.30 da ne olur bana dua edin bebeğimin iyi olduğunu öğrenim...ayrıntılım cumartesi günü ama doktorumda çok bilgili inş. herşey yolundadır...inş. hayırlı haberlerle gelim giderkende çikolata yiyimde doktor teyzemiz iyice bir incelesin...öpüyrum sizleri dualarınızı eksik etmeyin...bu sefer bebeğime kavuşayım..Rabbim yavrularımızı korusun...:80::80: :80:
Günaydınlar,ben ekim annesi gözüküyorum ama doğum eylül sonu da gerçekleşebilir..hayırlısı bakalım...Paylaşımlarınızı takip ediyorum
kızlar ben yemeğe gidiyorum dahada giremem doktordan geldikten sonra haber vermek için girerim...randevum 2.30 da ne olur bana dua edin bebeğimin iyi olduğunu öğrenim...ayrıntılım cumartesi günü ama doktorumda çok bilgili inş. herşey yolundadır...inş. hayırlı haberlerle gelim giderkende çikolata yiyimde doktor teyzemiz iyice bir incelesin...öpüyrum sizleri dualarınızı eksik etmeyin...bu sefer bebeğime kavuşayım..Rabbim yavrularımızı korusun...:80::80: :80:
Bence de enbitane ve nur_bojuk...Hatta onları ağustos'a yollayacakmışız gibi geliyor.Hatta ne hikmetse ben de Ağustos'ta doğurabilirim gibi geliyor :)))
Previalı tüm arkadaşlar da sıranın önüne geçebilir
hemen eylul gelsede dogursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?