2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aynennnn bende hakkımı helal etmiyorum hoş bunlara gelene kadar ne haklarımızı yiyorlar ya neyse..
Bulduğunuz yöntem güzel canım bebek evinden çıkamış olucak hem sende işten kendi evine geliceksin diğer türlü git al çocığu gel yada sen orda kal yorucu ve bi okadarda yıpratıcı oluyor..
hadi o günler gelsinde işten çıkıp koşa koşa eve gelirsin zaten gözün başka bişey görmez:))))))))

bendeeeeeee park yatak dusunuyorummmmmmmm kızlar ıyı markalar hangısı acabaaaaa netten sıparıs versek ıyı cıkıyormu o da var bakmadan almak ıstemıyorum acıkcası:44::44::44::44::44::44::44:

ben bebek odası yapacagım ancak gece yanımda yatması için park yatak da alacagım.
Prego marka park yatakları begendim mothercare da satılıyormus sanırım en kısa zamanda gidip magazada da bakıcam.

Bence de enbitane ve nur_bojuk...Hatta onları ağustos'a yollayacakmışız gibi geliyor.Hatta ne hikmetse ben de Ağustos'ta doğurabilirim gibi geliyor :)))
Previalı tüm arkadaşlar da sıranın önüne geçebilir

enemmm zaten 30 ağustos görünüyo benim normal doğum tarihim :18::18:
erkek ya hani belki 1 hafta sonra bi hafta önce değişir
hele Allah korusun sezeryana falan dönerse dahada önce alınabilir :18:

yawrum ben netten alcam burası küçük hem pahalı hem de çeşit bulamam :44:
neye dikkat ettin alırken canım

yavrum ben gittim bir sürü model vardı
hepside ünlü markalarındı ama genelinde hepsi aynı dedi sadece marka farkı var dedi
zaten hiç biri için kötü diyemem dedi baktım daha yüksek fiyatlarda sadece fazladan cibinliği vardı
bende dedim cibinlik için 250-300 veremem dedim kraft baby max aldım

kızlar benim kuzenimin kızı kan ialcımla demir ilacımı çope atmış:)3 gundur içemiyorum yarında ayrıntılı var doktoru görucez yazdırıcam umarım bi zararı olmaz siz hergun içiyomusunuz yada içmeyen oldumu aranızda biraz tedirgin oldum

Günaydınlar,ben ekim annesi gözüküyorum ama doğum eylül sonu da gerçekleşebilir..hayırlısı bakalım...Paylaşımlarınızı takip ediyorum

Son düzenleme:
kızlar ben bebek arabası olarak kraft penta 6 ya kesin karar vermiştim ama bu arabayı görünce vazgeçtim.resimlerde renkler farklı ama hepsi aynı araba ben kırmızısını alıcam oğluma.üst kısmı puset deniyo sanırım komple çıkıyo evin içinde ve arabadada kullanılabilir veya misafirliğe gidince.ürünün adı prego 2010

Eklentiler

• $prego 2010 2.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $prego 2010 3.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $prego 2010 4.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $prego 2010.webp
    17 KB · Görüntüleme: 48

aaaa ne güzel bak bakalım napıyormuş minik kızın...
gelicek canım gelmezmi hemde daha bak ne günler yaşıycaz burda birlikde ayyy kızlar kasılmalarım başladı benim sancılarım geliyor yada kızlar doktorum yarın gel alalım dedi muhabbetleri yapıcaz:)))))))))
Hepsinin sonu aynı mucizeeee bebeklerimiz kucağımızda olucak inşallah heyecanlı biraz yorucu ama güzel günler bekliyor bizi...

canım ben hastaneye yattığımda yanımda kan hapı yoktu doktoruma sordum 2-3 gün içmezsen bişey olmaz demişti bana

Buarada dunde sormustum ama gozden kacmıstır dıye yenıden sorayım ıstedım gobegınızde kahverengı cızgı cıkmaya basladımı arkadaslar
evet canım benim çıktı boylu boyunca hemde çok belirgin kahve rengi bunun bi anlamı varmı yani o çizgi ne anlama geliyor cnm
anam bizim oğlanlar adaş olacak
senin adın ne bilmiyorum ama benimki sevcan bizde mi adaşız acaba sevo24
bizim çınarımızın fotosuda burda
aaa sendemi çınar koyucan cnm :) yok benim adım sevinç çok tatlıymış oluşun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
çok güzelmiş bence bunu almalısın )
canım benimde aynı şey oldu kendim gittim eczaneden aldım yazdırmana gerek yok zaten ucuz ilaçlar benim 3 ilaç 15 tl mi ne tuttu
boşuna vitaminsiz bırakma bebeğini git al eczaneden bence yada bi an önce doktoruna git bence

canım ben hastaneye yattığımda yanımda kan hapı yoktu doktoruma sordum 2-3 gün içmezsen bişey olmaz demişti bana

ayyy inşallah sorun olmaz canım çok sağol içim rahatladı bide duşundum eskiden annelerimiz doktor yuzu görmezmiş kan hapı demir hapı bilmezmiş maşallah tosun gibi çocuklar doğurmuşlar:)bizde hertşeyde evhamlanıyoruz:)yındede bu sdayede birkaç gundur beslenme alışkanlığımı duzelttim kan demir ilacı almıyorum diye az az sık sık yararlı şeyler yıyorum :))

canımm dert etme benim gözümün önünde olduğu halde
doktor tavsiyesiyle 2-3 günde bir alıyorum zaten
sorun yok o kadardan bişi olmaz korkutma kendini :)

Arkadaşlar doktor bana ne kan hapı verdi ne vitamin verdi sizler istedinizdemi verdi bu vitamin vs. haplarını?

kızlar ben yemeğe gidiyorum dahada giremem doktordan geldikten sonra haber vermek için girerim...randevum 2.30 da ne olur bana dua edin bebeğimin iyi olduğunu öğrenim...ayrıntılım cumartesi günü ama doktorumda çok bilgili inş. herşey yolundadır...inş. hayırlı haberlerle gelim giderkende çikolata yiyimde doktor teyzemiz iyice bir incelesin...öpüyrum sizleri dualarınızı eksik etmeyin...bu sefer bebeğime kavuşayım..Rabbim yavrularımızı korusun...:80::80: :80:

Güle güle git sevgi kelebeği... Bütün dualarım seninle kendine dikkat et jelibomada dikkat et

kızlarrrrr en erken doğum yapacaklar konuşulmuş...bence ben,enbitane ve nur en erken doğum yapacaklar listesindeyiz tabii allah bilir...sağlıkla alalım yavrularımızı da gerisi boş...ama sanki bende doğum korkusu başladı...

bana da doktorum yenı bır demır hapı verdı sabah ac karna ıcıodum ama cok kötu kokuyo ve benı tum perısan edıyo
sımdı aksamları yatarken ıceyım dıyorum ama bu seferde hıc ac kalmıyorumkı:)
vıtamını de acıkcası aklıma geldıkce ıcıyorum hergun duzenlı degıl yanı
ıns bebeklerımz ıyıdır ve gereklı vıtamını bız ılac ıcmesekte bızden alıyrlardır

canım benimm Allahın izniyle guzel haberlerle gelirsin inşallah gelince haber ver mutlaka çok merak ediyorum bide ayrıntılıyı atlatalım inşallah hayırlısıyla dualarımız seninle guzel arkadaşım benim...

Bence de enbitane ve nur_bojuk...Hatta onları ağustos'a yollayacakmışız gibi geliyor.Hatta ne hikmetse ben de Ağustos'ta doğurabilirim gibi geliyor :)))
Previalı tüm arkadaşlar da sıranın önüne geçebilir

bencede nur_bojuk, enbitane, mojeli, ipek99 hepsi ağustos annesi olacak..

hihh eylülü beklemeyiz diyorsun ha, hadi bakalım hayırlısı..

hemen eylul gelsede dogursak

şimdi öyle düşünüyoruz, sonrada içimizde olmalarını,o kıpırtılarını, tekmelerini özleyeceğiz gibime geliyo..

Tatlı hamişler merhaba :) face alıldı ortadan kayboldun demeyin valla okuyorum sizi :). Buranın tadı ayrı onu da farkettim.
Canlar bişi sorucam ya bu yatak mevzunda bende kararsızım hala ne almam gerektiğine karar veremedim. Ama bu park yatakların içinde yatağıda cıkıyomu onu çok merak ediyorum bilen var mı aydınlatsanız şu garibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…