ya kızlar ben alakası yok diyordum ama bir iki yerde daha okudum hamileliğin ilk aylarında saçlarım elektriklendi yazmışlar.inanın 10 gündür saçlarımı zaptedemiyorum. tarasamda taramasamda naparsam yapayım saç tellerim havada duruyor. acaip elektriklenme var. hamilelikle ne alakası var bilemiyorum ama sizde de var mı sormak istedim.
Gunaydin kizlar ah otemizlikler nankor islerkızlar hepinize günaydın sabahın erken saatlerinden beri ayaktayım ne yazık ki uyayamıyorum gün içinde uyukluyorum doğal olarak ayrıca beni evde bekleyen birsürü iş var artık azda olsa bişeyler yapmam lazım siz neyapıyorsunuz temizlik işini
Hic sorma dun sirf usendigimden bosaltmadim elimde yikadim tabaklarigünaydın canım
valla yapıyorum az buçuk temizlik başkası yapamayacağına göre ben süpürüyorsam eşim siliyor toz alıyor idare ediyoruz
şu an bulaşık makinesinde bulaşıklar yıkandı onları yerleştirmek ölüm geliyor
iyice üşengeç oldum canım birşey yapmak istemiyor ama ben yapmazsam da olmayacağı için mecburen eninde sonunda elimden öpüyo işler
kızlar hepinize günaydın sabahın erken saatlerinden beri ayaktayım ne yazık ki uyayamıyorum gün içinde uyukluyorum doğal olarak ayrıca beni evde bekleyen birsürü iş var artık azda olsa bişeyler yapmam lazım siz neyapıyorsunuz temizlik işini
ben çalışıyorum c.tesi leri eşim evde sağ olsun süpürgeyi açıyorgünaydın canım
valla yapıyorum az buçuk temizlik başkası yapamayacağına göre ben süpürüyorsam eşim siliyor toz alıyor idare ediyoruz
şu an bulaşık makinesinde bulaşıklar yıkandı onları yerleştirmek ölüm geliyor
iyice üşengeç oldum canım birşey yapmak istemiyor ama ben yapmazsam da olmayacağı için mecburen eninde sonunda elimden öpüyo işler
bende de var o durum
bende fazlasıyla su içen bi hamişim ama elektrikleniyor
yeterince su içtigime inanıyorum 2 litre kadar içiyorum. zaten hamileligin basından beri sanki daha cok susuyor gibiyim.
açıkçası bende bi anlam veremedim elektriklenmeye. yandaş arıyorumyok mu elektrikli annelerrrrr
saç elektirklenmesini geçtim, nereye değsem cazır cozur elektrik çarpıyor beni, muz dan da elektirk çarpar mı arkadaş yaaa çarpıyomuş
saç elektirklenmesini geçtim, nereye değsem cazır cozur elektrik çarpıyor beni, muz dan da elektirk çarpar mı arkadaş yaaa çarpıyomuş
kızlar cinsel ilişki yasak dedi mi doktorlarınız ben sormayı unuttum eşim istiyor tabi ama korkusundan yok boşver diyor
sakıncalı olsa doktor söylerdi diyorum ama olsun doktora sorana kadar yapmayalım diyor
daha önce düşük yaptığımda doktor riskli ilişki yasak demişti
bugün tahlil sonuçlarımı alıcam doktorla görüşecem nasip olursa unutmazsam sorarım ama unutabilirim
sizlere de rutin tahliller yapıldı mı benden 6 tüp kan alındı 2 tane idrar örneği kanlardan bir tanesi haftaya çıkcakmış diğerleri bugün çıkıyo inş bir sorun yoktur
Hadi yaa :18: Benim ki neden görünmedi o mazanBi sorun mu var acaba?Uff başka bi hastahaneye mi gitsem ben de öyle düşünmüştüm görünmesi lazım diye ama görünmedi ultrason da 5,5 haftalık bi aksilik mi var acaba? :26:
Kızlar biraz alakasız olacak ama inş bi aksilik olmaz da bebişlerimiz dünyaya gelirse Başak burcu olacaklar ben Akrep burcuyum hiç anlaşamam Başak burçlarıyla inş bebişimle bi sorun olmaz (biraz saçma bi düşünce ama geldi aklıma valla napim)
kizlar doktorum bana mektup yollamis (yurtdisindayim) hamilelikte yenilmemesi gereken seyleri belirtmis
herkez neyin ne oldugunu bilir sonucta ama ben yaziyim fikir olsun dedim
en onemli seyleri belirtmis
krem peynir
ciger kesinlikle yenmemeliymis
az pismis yumurta kesinliklee hayirriyi pisicekmis
turkcesi kabuklu deniz baligi (midye )gibi seyler pismemis oldugu icin
az pismis balik et
soguk yemek yenmemeli demis.
kahve gunde 1 kez icilebilir eger istenirse demis
tavuk -balik-et kesinlikle ve kesinlikle cok pismeliymis
cikolata cok az onermis asitli icecek hic onermemis
bunlari yazmis gondermis butun hamile kalan bayanlara gonderiyorlar
canım çok teşekkürler bu gibi paylaşımlar çok faydalı oluyor.benim beslenme konusunda çok sıkıntım var ne yiyip içmem gerektiğini bilemiyorum.hatta diyetisyene bile gittim.ama boyum 165 kilom 47 bana çok zayıfım ve kilo almam gerekiyor muamelesi yaptı.bebeğe faydalı şeyler yerine yüksek kalorili büyük porsiyonlar önerdi hiç memnun kalmadım.hatta kahvaltıda 2 yemek kaşığı krem peynir yazmıştı.iyi ki yememişim...kizlar doktorum bana mektup yollamis (yurtdisindayim) hamilelikte yenilmemesi gereken seyleri belirtmis
herkez neyin ne oldugunu bilir sonucta ama ben yaziyim fikir olsun dedim
en onemli seyleri belirtmis
krem peynir
ciger kesinlikle yenmemeliymis
az pismis yumurta kesinliklee hayirriyi pisicekmis
turkcesi kabuklu deniz baligi (midye )gibi seyler pismemis oldugu icin
az pismis balik et
soguk yemek yenmemeli demis.
kahve gunde 1 kez icilebilir eger istenirse demis
tavuk -balik-et kesinlikle ve kesinlikle cok pismeliymis
cikolata cok az onermis asitli icecek hic onermemis
bunlari yazmis gondermis butun hamile kalan bayanlara gonderiyorlar
canım kocam sağolsun bana hiç iş yaptırmıyor.ben normalde de temizliğimi kendim yapmıyordum.düzenli temizliğe kadın geliyordu aynen düzen devam ediyor.rahatım yanii:))kızlar hepinize günaydın sabahın erken saatlerinden beri ayaktayım ne yazık ki uyayamıyorum gün içinde uyukluyorum doğal olarak ayrıca beni evde bekleyen birsürü iş var artık azda olsa bişeyler yapmam lazım siz neyapıyorsunuz temizlik işini
ciğerin yasak olduğunu bilmiyordum hatta bugün ciğer yedim:26:
neyse bundan sonra dikkat ederim de ciğer niye yasak ki sakatat grubuna girdiğinden mi acabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?