2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize günaydın sabahın erken saatlerinden beri ayaktayım ne yazık ki uyayamıyorum gün içinde uyukluyorum doğal olarak ayrıca beni evde bekleyen birsürü iş var artık azda olsa bişeyler yapmam lazım siz neyapıyorsunuz temizlik işini

günaydın canım
valla yapıyorum az buçuk temizlik başkası yapamayacağına göre ben süpürüyorsam eşim siliyor toz alıyor idare ediyoruz
şu an bulaşık makinesinde bulaşıklar yıkandı onları yerleştirmek ölüm geliyor
iyice üşengeç oldum canım birşey yapmak istemiyor ama ben yapmazsam da olmayacağı için mecburen eninde sonunda elimden öpüyo işler

bende de var o durum
bende fazlasıyla su içen bi hamişim ama elektrikleniyor

Gunaydin kizlar ah otemizlikler nankor isler kafiyeside uydu benim bide minik cadim var siz hesap edin evimin hemdaginik hemnoyuncakli halini ben 1hafta saldim cayira mevlam kayira haftanin sonunda mecbur kollari siyira
Benki daginik duramayan kisi simdi paspal oldum ciktim resmen...
Hic sorma dun sirf usendigimden bosaltmadim elimde yikadim tabaklari demek hepicigimizde ayniyiz busenenin eylul bebelerim pek bir tembel sanirim kizlari olacak anneler yandi hadi oglanlar neysede gerci basaklar titiz olurr ama bizimkilerin belki yukselenleei agir basar

ben çalışıyorum c.tesi leri eşim evde sağ olsun süpürgeyi açıyor bende pazar siliyor toz alıyor ütü çamaşir geçti tatil

ya saöçlarımda var bide ben elektirk yüklüyüm galiba surekli
kapı kolundan falan herseyden bıztttt
eşimle bile carpılıyoruz değince anlamadım ne iş diodum demekki oluyomuş

saç elektirklenmesini geçtim, nereye değsem cazır cozur elektrik çarpıyor beni, muz dan da elektirk çarpar mı arkadaş yaaa çarpıyomuş

ya bende aynıyım hatta internetten araştırdım kışın kauçuk ayakkabı tabanları daha çok arttırıyomuş bilgisayarın iç parçalarına onun gibi olan elektroniklere dokunmak tehlikeliymiş aman ona göre aynen senin gibiyim neye dokunsam elektriklenme oluyo herkes sesi duyuyo artık espiri oldu bebeğin çok iyi elektrik veriyo diye

Merhaba,valla biz doguma 2 gun kalayakadr birl.olduk.
Ben de dr. A cok sormustum hala sorun olmaz dimi diye.merak etmee sorun yok dedi.sukur sorun olmadi ama sunu diyeyim yanlis yonlendirmek de istemem diger arkadaslari riskli gebelik varsa yasaklaniyor onun disinda bosuna iskence cekmeyin derim:)

Dur bakalim stress yapma.bu haftanin sonunda birdaha gidersin ins. Gorunur cnm

ahaha baya baya elektrikli bir topic oldu herkes elektrikleniyor ve çarpılıyor bu bebekler çook enerjili çokk ballı ondandır kesin

Kızlar biraz alakasız olacak ama inş bi aksilik olmaz da bebişlerimiz dünyaya gelirse Başak burcu olacaklar ben Akrep burcuyum hiç anlaşamam Başak burçlarıyla inş bebişimle bi sorun olmaz (biraz saçma bi düşünce ama geldi aklıma valla napim )

kizlar doktorum bana mektup yollamis (yurtdisindayim) hamilelikte yenilmemesi gereken seyleri belirtmis
herkez neyin ne oldugunu bilir sonucta ama ben yaziyim fikir olsun dedim

en onemli seyleri belirtmis
krem peynir
ciger kesinlikle yenmemeliymis
az pismis yumurta kesinliklee hayirr iyi pisicekmis
turkcesi kabuklu deniz baligi (midye )gibi seyler pismemis oldugu icin
az pismis balik et
soguk yemek yenmemeli demis.
kahve gunde 1 kez icilebilir eger istenirse demis
tavuk -balik-et kesinlikle ve kesinlikle cok pismeliymis
cikolata cok az onermis asitli icecek hic onermemis
bunlari yazmis gondermis butun hamile kalan bayanlara gonderiyorlar

Son düzenleme:

başaklar farklı olur ama yukseleni değişik olanların huylarıda farklı oluyo
benim eşim hiç anlaşamıyo başaklarla ben aslanım eşim terazi bakalım bebeğimizde başak olcak
biras da yetiştirilme tarzına bağlı diye düşünüyorum her cocuk kendi karakterini oluşturuyo sonuçta

Çok teşekkürler yazdığın için, hepimiz faydalanırız...

canım çok teşekkürler bu gibi paylaşımlar çok faydalı oluyor.benim beslenme konusunda çok sıkıntım var ne yiyip içmem gerektiğini bilemiyorum.hatta diyetisyene bile gittim.ama boyum 165 kilom 47 bana çok zayıfım ve kilo almam gerekiyor muamelesi yaptı.bebeğe faydalı şeyler yerine yüksek kalorili büyük porsiyonlar önerdi hiç memnun kalmadım.hatta kahvaltıda 2 yemek kaşığı krem peynir yazmıştı.iyi ki yememişim...

canım kocam sağolsun bana hiç iş yaptırmıyor.ben normalde de temizliğimi kendim yapmıyordum.düzenli temizliğe kadın geliyordu aynen düzen devam ediyor.rahatım yanii:))

ciğerin yasak olduğunu bilmiyordum hatta bugün ciğer yedim:26:
neyse bundan sonra dikkat ederim de ciğer niye yasak ki sakatat grubuna girdiğinden mi acabe

ciğerin yasak olduğunu bilmiyordum hatta bugün ciğer yedim:26:
neyse bundan sonra dikkat ederim de ciğer niye yasak ki sakatat grubuna girdiğinden mi acabe

valla bende daha once hic duymadim ama onuda yazmislar..
belkide sakatat grubuna girdigindendir anlamadimki tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…