2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah tez zamanda yeni bebiş nasip etsin
benm de 1 düşüğüm oolmuştu zor ama allahtan hayırlısını iste

kızlar et olarak bnde tavuktan tiksindim hatta bugün ciğerden de fena oldum
bi balıiğı bi de köfteyi rahat yiyorum inş onlar da kötü yapmaz

kızlar bende salatalık hastası oldum yedikçe rahatlıyorum ohhh ne güzel şeymiş o ciğer pişen eve bile girmezdim ben hamile olunca yemen gerek derlerdi şimdi bende vericek bi cevap buldum

kızlae sizinde tüplere dogru gibi agrı giriyo mu?benim bir hafta önce cok fazla giriyodu bugunelrde azaldı bugunde bi kaç kez karnımın içlerine doğru gibi agrı geldi persembe keseyi görmeyee gidicem cok tırsıyorum göremezsem diye nolur diye edin..insallah keseleri kalp atıslarını duyarız

canım seninle aramız bir gün ben 10 ocakta keseyi görmeye gittim ama ultrasonda göremedi dr alttan muayenede etmedi kan testi yaptı tekrardan 868 çıktı bir hafta 10 gün sonra gel bide o zaman bakalım dedi göremezsen sakin tedirgin olup panik yapma ben çok panikledim ama bugün dayanamadık eşimle başka bi yere gittik oda göremedi alttan muayene isterseniz bakıyım dedi baktı ve minnacık bir güzellik gördük o kadar güzelki aynı anası

Günaydın günaydın günaydııııınnn

Tatlı anneler güzel anneler nasılsınız bakalım.

Eveeett bu hafta kimler ne zaman kontrole gidiyo bakalım.

Hayırlısıyla pıtpıtlar duyulmaya başlar artık yavaş.
Hepimiz hayırlı sağlıklı güzel haberlerle dönelim doktor kontrollerimizden inşallah.

Nasip kısmet olursa ben perşembe günü gidicem( bi ihtimal çarşambaya alabilirim randevumu)

senin beta benimkinden yüksekmiş bende 9 ocakta gittim 155 cıktı beta bana hiç ultrasonda bakmadı şimdi baksam bile gözükmez dedi.15 gün sonra gel dedi.ama ben dayanamıcam diye biraz daha erkene aldım.bakalım nolcak ya valla tırsıyorum..su persembe gelse

günaydın şeker anne adayları, pamuk şekerleriniz nasıl bakalım, biz iyiyiz hamd olsun.
6 haftamdayım henüz bulantılarım başlamadı şükür bu haftayıda atlatırsam bulantısız bir gebelik geçircem sanırım yaşasınnnnnnnn

Sana da günaydın şeker annecik:) Ohhh maşallah diyelim o zaman ben dün çok fena oldum soğan salatası yemiştim midem haşat oldu valla bir daha da yemem :) Özendim ama ne yapayım normalde de dokunurdu spoğan yemezdim hiç aslında ama hamilelik işte) Umarım benim de olmaz bulantı vs....

Günaydın canım sana da ben c.tesi vey apazartesi gitmeyi düşünüyorum haftaya:) daha hiç gitmedim doktora gidince hepsini birden görürüm inşallah :)

soğan salatasıda güzel olur ama :))
oğlunda bulantın olmuşmuydu senin? benim oğlumda acayip bulantım vardı ama bunda henüz hatrı sayılır bişi yok

Ben de doktorumla görüştüm, ilk muayenemi bu çarşamba yapacak. İnşallah keseyi görürüz.Umarım karından ultrasonda görünür, alttan kontrolü hiç istemiyorum Keseyle birlikte kalp atışları da görülürse değmeyin keyfime
Acaba karından görünüp görünmemesi beta değerlerine mi bağlı ve kaç olunca karından görünüyor bilen varmı acaba arkadaşlar ?
Çok heyecanlıyım da

İçinde can taşıyan canlarıma günaydın
Zor uyanabiliyorum şu günlerde malum halden dolayı. Süt, peynir, yumurtalı bol kalsiyum proteinli kahvaltımı yapıyorum bir yandan da bakayım annişlerimiz neler yapıyor diye bakayım dedim.

Bende yarın doktora gidicem ultrasında baktırmak için. Keseyi görsede kalp atışını duymak için heenüz çok erken sanırım. heycanla yarını bekliyorum. smear testimin sonucuyla beraber.

canım kesen görünür büyük ihtimal benim tahmini doğum tarihim 13 kesem c.tesi kontrolde göründü seninkide çarşambaya görünmüş olur ama kalp atışı için daha çok erken

canım kesen görünür büyük ihtimal benim tahmini doğum tarihim 13 kesem c.tesi kontrolde göründü seninkide çarşambaya görünmüş olur ama kalp atışı için daha çok erken

Bu heyecanlı süreç çaşamba günü de bitmeyecek yani desene Cevap verdiğin için çok tşk.ler canım. Umarım en kısa sürede hepimiz kalp atışlarını duyarız...Sanırım asıl ondan sonra daha keyifli bir hamilelik geçireceğiz inşallah.

soğan salatasıda güzel olur ama :))
oğlunda bulantın olmuşmuydu senin? benim oğlumda acayip bulantım vardı ama bunda henüz hatrı sayılır bişi yok

Bbilim cim oğlumda 9 ay kustum ben su içsem kusardım o dönem hastanede çalışıyordum iş çıkışı acilde damar yolu açtırıp eve gidince serum takardı eşim sabaha kadar serum sabah kalkınca serumu çıkarıp işe giderdim o derece yani İçtiğim bulantı haplarının sayısını hatırlamıyorum artık kutu kutu.. Benim oğlum serum bebeiği oldu 15 kg aldım hamileliğimde oğlum da 3650 gr doğdu:)

İnşallah olmaz bunda şimdilik bir sorun yok gibi bakalım zaman ne gösterecek.. Valla yaşayan bilir Allah kimsenin başına vermesin öyle bulantı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…