ciğerin yasak olduğunu bilmiyordum hatta bugün ciğer yedim:26:
neyse bundan sonra dikkat ederim de ciğer niye yasak ki sakatat grubuna girdiğinden mi acabe
Ilk hamileligimde bende cok ciger yemeyi istemistim, hatta cok yiyemeden yine hamileyim
cIGERDE cok fazla A vitamini oldugu icin dogmamais bebekler icin zararli.O yuzden yasak..
saç elektirklenmesini geçtim, nereye değsem cazır cozur elektrik çarpıyor beni, muz dan da elektirk çarpar mı arkadaş yaaa çarpıyomuş
kizlar doktorum bana mektup yollamis (yurtdisindayim) hamilelikte yenilmemesi gereken seyleri belirtmis
herkez neyin ne oldugunu bilir sonucta ama ben yaziyim fikir olsun dedim
en onemli seyleri belirtmis
krem peynir
ciger kesinlikle yenmemeliymis
az pismis yumurta kesinliklee hayirriyi pisicekmis
turkcesi kabuklu deniz baligi (midye )gibi seyler pismemis oldugu icin
az pismis balik et
soguk yemek yenmemeli demis.
kahve gunde 1 kez icilebilir eger istenirse demis
tavuk -balik-et kesinlikle ve kesinlikle cok pismeliymis
cikolata cok az onermis asitli icecek hic onermemis
bunlari yazmis gondermis butun hamile kalan bayanlara gonderiyorlar
Az once tam 1 limonu tuzladim tuzladim yedim)))bulantidan eser kalmadi )oh beeee!!!!!!!!
kızlar dün bende dok gittim ultrasyonda kese görünmedi alttanda baktı yine görünmedi kanda 13,27 çıktı dok ne gebelik var nede yok diyebilirim yarın tekrardan bakalım dedi eğer değer katlanmışsa sonuç olumlu olacak inşalah değeri benimki gibi çıkan var mı içim bir tuaf rabbim inşalah nasip ederde ikinci bebeişimi görürüm
kızlar kimsayal gebelikmiş düşük yaptım rabbim sizlerede sağlıkla bebişelrinizi kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar kimsayal gebelikmiş düşük yaptım rabbim sizlerede sağlıkla bebişelrinizi kucağınıza almayı nasip etsin
bende internette araştırdım okudum
ama a vitamininin en çok bulunduğu bir diğer yiyecek de havuç o zaman onun da fazla tüketilmemesi gerekmez mi
biraz garip tabi bundan sonra daha dikkatli olurum ciğer konusunda
Az once tam 1 limonu tuzladim tuzladim yedim)))bulantidan eser kalmadi )oh beeee!!!!!!!!
nasip değilmiş sakın üzülme banada ilk kimyasal gebelik olabilir dediler üzülmemeye çalıştım biliyorum bunu demek bile zor ama allah sabrını verir hakkında hayırlısı olsun inş bi dahakine hayırlısı olur hakkındakızlar kimsayal gebelikmiş düşük yaptım rabbim sizlerede sağlıkla bebişelrinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Kızlar biraz alakasız olacak ama inş bi aksilik olmaz da bebişlerimiz dünyaya gelirse Başak burcu olacaklar ben Akrep burcuyum hiç anlaşamam Başak burçlarıyla inş bebişimle bi sorun olmaz (biraz saçma bi düşünce ama geldi aklıma valla napim)
neyse bundan sonra dikkat ederim de ciğer niye yasak ki sakatat grubuna girdiğinden mi acabe
Ilk hamileligimde bende cok ciger yemeyi istemistim, hatta cok yiyemeden yine hamileyim
cIGERDE cok fazla A vitamini oldugu icin dogmamais bebekler icin zararli.O yuzden yasak..
arkadaşlar hepinize güzel akşamlar
benim merak ettiğim bir konu var bulantılar ne zaman başlıyor. ben yarın 6 haftaya geçiyorum inşallah. şimdilik tabi çok erken ama hiç bulantım yok. önümüzdeki hafta falan başlayabilir mi acaba. annem bana hamileyken 9 ay bulantı yaşamış sürekli. inşallah öyle olmam.
ıcım bı hos olduAz once tam 1 limonu tuzladim tuzladim yedim)))bulantidan eser kalmadi )oh beeee!!!!!!!!
oldum olsı sakatatı sevmem aslında et sevmem
benım ıcın ısabet olmus gercı faydalı denseydı bıle yemezdım
ıcım bı hos oldubende bugun goncaya didim dısarda yıyek et canım ıstedı ama gelın gorunkı gıttık yıyemedım et koktu bana zaten sevmezdım ama adamı canım ıstıyo dıye goturdum sonrada eve paket yaptırdım neysekı bısey demedı kızımda bısey yemedı bundan sonra ben kendıme bısey ıstemıcem sızınkılerı yerım didi
bugun mıde bulantısı degılde garıp ıcımde dalgalanmalar oluyo mıdemde bastırsın dıye bende taze portakal suyu ıkı kocaman bardak ıctım lıngır lıngır gobegımden ses gelıyo
Dün bende önüme et yemegi konunca çok fena oldum kokusu çok agır geldi yanında ki pilavı bile yiyemedim kendimi dışarıya zor attım millet karşımda yerken çok kötü hissettim.Normalde pyemiyorum ama doktorum hafta da 1 kez yemem gerektiğini söyledibense hep fresh şeyler yemek istiyorum meyva sebze gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?