2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk hamileligimde bende cok ciger yemeyi istemistim, hatta cok yiyemeden yine hamileyim

cIGERDE cok fazla A vitamini oldugu icin dogmamais bebekler icin zararli.O yuzden yasak..

ciğerin yasak olduğunu bilmiyordum hatta bugün ciğer yedim:26:
neyse bundan sonra dikkat ederim de ciğer niye yasak ki sakatat grubuna girdiğinden mi acabe

Ilk hamileligimde bende cok ciger yemeyi istemistim, hatta cok yiyemeden yine hamileyim

cIGERDE cok fazla A vitamini oldugu icin dogmamais bebekler icin zararli.O yuzden yasak..

oylemiii bak bisey daha ogrendik bende sorucaktim gidince neyse sormama gerek kalmadi

bende internette araştırdım okudum
ama a vitamininin en çok bulunduğu bir diğer yiyecek de havuç o zaman onun da fazla tüketilmemesi gerekmez mi
biraz garip tabi bundan sonra daha dikkatli olurum ciğer konusunda

saç elektirklenmesini geçtim, nereye değsem cazır cozur elektrik çarpıyor beni, muz dan da elektirk çarpar mı arkadaş yaaa çarpıyomuş

aynı durum bendede var özellikle günün ilk saatlerinde kapı kollarına araba kapılarına dokunamıyorum

çok saol tatlım faydalı bilgiler vermişsin hepsi tamamda neden soğuk yemek yemicez onu anlamadım en zeytinyağlıları soğuk seviyorum

hersey iyi guzel ilgileniyorlar da ultrosana 12.haftada ilk kez gorucekmisiz bebegi
bu hic iyi olmadi iste nasil gecer bu gunler...

kızlar kimsayal gebelikmiş düşük yaptım rabbim sizlerede sağlıkla bebişelrinizi kucağınıza almayı nasip etsin

kızlar kimsayal gebelikmiş düşük yaptım rabbim sizlerede sağlıkla bebişelrinizi kucağınıza almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım böylesi hayırlıymış demekki üzülme diyeceğim ama öyle olmuyor işte tekrar sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bi bebiş nasip eder inş Allah...

çok üzüldüm tatlım içini ferah tut rabbim sağlıklı çocuklarını kucağına almayı nasip eder inşallah neyin hayırlı olduğunu biz bilemeyiz

bende internette araştırdım okudum
ama a vitamininin en çok bulunduğu bir diğer yiyecek de havuç o zaman onun da fazla tüketilmemesi gerekmez mi
biraz garip tabi bundan sonra daha dikkatli olurum ciğer konusunda

bende felaket havuç ve limon yiyorum korktum valla iyikibahsetmişsiniz sağolun kızlar

Az once tam 1 limonu tuzladim tuzladim yedim)))bulantidan eser kalmadi)oh beeee!!!!!!!!

hı yaz sen böyle yaz zaten çok limon yiyorum şimdi bi limonu tuzlayıp hemen yiycem canım çekti canımmm

nasip değilmiş sakın üzülme banada ilk kimyasal gebelik olabilir dediler üzülmemeye çalıştım biliyorum bunu demek bile zor ama allah sabrını verir hakkında hayırlısı olsun inş bi dahakine hayırlısı olur hakkında

bende akrep burcuyum ama benim yükselenim başak işin aksi hiç başak tanıdıgım yok nasıl olurlar hiç bilmiyorum. internetten okudugum kadarıyla çok kolay bebekligi ve cocuklugu oluyormuş başak burçlarının. cocukluklarındaki tek problemleri sevgi isteklerini belli edemiyorlarmış. yani onlar istemeden bol bol sevmemiz lazım bebişlerimizi.

neyse bundan sonra dikkat ederim de ciğer niye yasak ki sakatat grubuna girdiğinden mi acabe

kızlar annem tvde izlemiş bir ara, hamileliğin ilk 3 ayında kesinlikle ve kesinlikle ciger kebabı yenmeliymiş. gelişim aşamasındaki bebişe çoook faydalıymış. yakın zamanda alıp yemeyi düşünüyorum. siz böyle deyince kafam karıştı açıkcası.

Az once tam 1 limonu tuzladim tuzladim yedim)))bulantidan eser kalmadi)oh beeee!!!!!!!!

sürekli limon yiyorum bende. canım çekiyor ve bulantımı gercekten kesiyor. yarım bardak maden suyunun içine 1 limon sıkıyor eşim bir dilim limonda bardagın kenarına koyuyor koktelyimi içmeden uyuyamıyorum arkadaşşşş

Karaciger de A vitamini var.fazla a vitamini bebek icin zararli merak etme 1 kereden birsey olmaz yemezsiniz artik cnm

arkadaşlar hepinize güzel akşamlar
benim merak ettiğim bir konu var bulantılar ne zaman başlıyor. ben yarın 6 haftaya geçiyorum inşallah. şimdilik tabi çok erken ama hiç bulantım yok. önümüzdeki hafta falan başlayabilir mi acaba. annem bana hamileyken 9 ay bulantı yaşamış sürekli. inşallah öyle olmam.

Hamilelikte vitamin alımına dikkat! CNNTurk.com

Demir haric folik asit ve omega3 kullanmistim.bu yazi canimi sikti herseyi arastiran ben bunu nasil atlarim.cok arastirmistim boyle birsey yoktu.hoss yazi ciktiginda ben dogurmustum zaten.amann hersey kanser yapiooo neye inancaz ne yapicaz hicbir fikrim yok....

Buarada kizima demir ilaci kullanmiyorum icinde parapen oldugu icin simdiden bilginiz olsun.neyseki kani az cikmadi gerek kalmadi ztn kullanmaya

Belki de hic olmaz sen de her gebe ayni degil.umarimm da olmazzz .benim nadir bulantim oluyor.basimi kaldiramiyorum,uykum hep cok

oldum olsı sakatatı sevmem aslında et sevmem
benım ıcın ısabet olmus gercı faydalı denseydı bıle yemezdım
ıcım bı hos oldu bende bugun goncaya didim dısarda yıyek et canım ıstedı ama gelın gorunkı gıttık yıyemedım et koktu bana zaten sevmezdım ama adamı canım ıstıyo dıye goturdum sonrada eve paket yaptırdım neysekı bısey demedı kızımda bısey yemedı bundan sonra ben kendıme bısey ıstemıcem sızınkılerı yerım didi
bugun mıde bulantısı degılde garıp ıcımde dalgalanmalar oluyo mıdemde bastırsın dıye bende taze portakal suyu ıkı kocaman bardak ıctım lıngır lıngır gobegımden ses gelıyo

demekkı hakkında sımdı bebek yokmus canım rabbım sabrını versın bıran oncede nasıp etsın

Ayyy ben dee limonnnn cooook yiyorum.ztn normalde de severimm.vee yazyiyi okuyunca yine cnm istedi cvp veriphemen ben de yiyecegim:))))))

Yazini okuyup anneme de soylerken agladim,cok fena oldum .ne denir gercekten bilmiyorum .Allah sanada bebek nasip etsin ins. Hayirlisi olsun hakkinizda cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…