2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu arada herkes gögüslerinden yakınıyor benim gögüslerimde öyle acı-ağrı yok. neden acaba
tatlım sendede bulantı var o daha kötü allah yardımcın olsun bende başlamadı inşallahta başlamaz

Bendeki belietilerde sadece göğüste ağrı, halsizlik ve uyku. Bazen diyorum Allah korusun ama acaba bi sorun mu var. Mide bulantısına, baş dönmesine hazırlamıştım kendimi de
bende aynı durumdayım dedim ya rüyada gibiyim elim sürekli karnımda dua edip duruyorum rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin diye

çok sevindiğim bir durum var kızlar tatlıya aşırı düşkün olan ben şimdi sürekli tuzlu şeyler istiyorum salata türü şeyler ah keşke hep böyle olsa en azından tatlı yiyerek zaten kilolu olan bedenimi dahada şişirmemiş olurum doktor bana ilk 3 ay kendini hiç kasma beslenme konusunda mevsim sebze meyvelerini yesen yeter hatta sen hiçbişe yemesen bile bebek senden beslenir endişelenme dedi tabi öyle boş geçmiyorum ama hiçte abartmıyorum yeme işini yni bebeğim var yemeliyim demiyorum tabi şimdilik

tatlım sendede bulantı var o daha kötü allah yardımcın olsun bende başlamadı inşallahta başlamaz

doğuda evet :) azerbaycandaym. bulantım olunca kokulara da hassasiyet var zaten cok kötü oluyor. bende açıkçası gögüslerim ağrısa da bulantım olmasa diyorum

ya kızlar ben alakası yok diyordum ama bir iki yerde daha okudum hamileliğin ilk aylarında saçlarım elektriklendi yazmışlar. inanın 10 gündür saçlarımı zaptedemiyorum. tarasamda taramasamda naparsam yapayım saç tellerim havada duruyor. acaip elektriklenme var. hamilelikle ne alakası var bilemiyorum ama sizde de var mı sormak istedim.

aaaa bak bunu ilk defa duyuyorum ilginç bi durum bende öyle bişe olmuyo

saçlar çok kuruyup nemi azalınca elektriklenir konu hakkında bilgim yok ama suyu az mı içiyosun bundan dolayı olabilir mi

saçlar çok kuruyup nemi azalınca elektriklenir konu hakkında bilgim yok ama suyu az mı içiyosun bundan dolayı olabilir mi

yeterince su içtigime inanıyorum 2 litre kadar içiyorum. zaten hamileligin basından beri sanki daha cok susuyor gibiyim.
açıkçası bende bi anlam veremedim elektriklenmeye. yandaş arıyorum yok mu elektrikli annelerrrrr

geldim geldimmm ben varım elektriklii

ben de kendi kendime sorup duruodum nerden çıktı şimdi bu die, hatta şampuanımı falan değiştirmeyi düşünemey kadar gitmişti iş, hamilelikten dolayı mıymış diosun:44:

çok kötü oluo yaa sabah kalkıom saçımı elime götürmemle bütün teller havadakuaförün verdiği nemlendirici sprey var onu kullanıom ben de

slm kızlar ben gun ıcınde cok su ıcemıyorum
ve uyudugum halde bugun sımdı yıne uykum var esnemekten agzım yırtılcek yakında
kızlar ben gunlerın cok cabuk gecıp kucagıma alacagım gunu degılde onun tekmelerını hıssedecegım gunu ıple cekıyorum

hepinize bebekleriniz uğur getirsin hayırlı olsun arkadaşlar ben mayıs annesiyim.sizi şu an çok rahtasız eden konu eminimki mide bulantıları bende de çok oldu hiç geçmicek sandım 7 ve 10. haftalr arası çok yoğundu metpamit kullanmak zorunda kaldım 15. haftada beni terketti çok şükür ve iştah patlaması oldu şimdi iştahımda normal düzeyde çok şükür herşey geçti. ilk zamanlar bulantıları bastırmak için kraker tost pilav yağsız katı gıdalr tükkettim. inş. sizinde bir an önce bu sıkıntılarınız geçer.

benimde kuruyup matlaştı sanki :26: bide kirpiklerim biraz garip yaww böle dağınık gibi incelmiş gibi garip yani :97:

ben ortalama 2lt içiom sanırım. gözünün önünde sürekli bi şişe olsun o zaman daha kolay oluo

uyku olayı ara ara bende de oluo. ama garip bi şekilde sabahları erkenden kalkıom gün içinde uyku basıo. bugün 5 gibi mesela gitti gözlerim 8e geliodu uyanmışım, şimdi uyusam yine uyurum

Arkadaşlar sizinde benim gibi gün içinde uykunuz geliyor mu. Bende bir halsizlik, yorgunluk canım hiçbir iş yapmak istemiyor. Zoraki yapıyorum. Bu hal ne zaman geçer acaba. Şimdiden böyleyse yandık vallahi:)

Allah senin aylarına ulaşmayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar sizinde benim gibi gün içinde uykunuz geliyor mu. Bende bir halsizlik, yorgunluk canım hiçbir iş yapmak istemiyor. Zoraki yapıyorum. Bu hal ne zaman geçer acaba. Şimdiden böyleyse yandık vallahi:)

Valla benim geceleri pek yok ama gündüz nasıl geliyor anlatamam inşallah ay sonu cikcam ışten dinlecem

olmazsa bende sıseyle gezeyım
aynen ıns. 3 ay surer bu halsızlık..

ınsallah 3aydan fazla surmez yoksa yandık keten helva

ahaha hakkaten hamilelikle bir ilgisi olabilirmiş gibi düşünüyorum artık sonucta vücut değişiyor, koku alma duyum3-5 kat hassas oldu varsın saclarımda elektriklensin. feda olsun minik bebegime o iyi olsunda ben kirpi gibi gezerim ortalıkta

gittim cnm doktora 2300 çıktı değerim doktor normal bi sıkıntı yook dedi
pazartesi bidaaha gidecem zaten allah nasip ederse bu değerle kesede gözükür inş bakalım allah büyüktür.. yardımcımız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…