tatlım sendede bulantı var o daha kötü allah yardımcın olsun bende başlamadı inşallahta başlamazya bu arada herkes gögüslerinden yakınıyor benim gögüslerimde öyle acı-ağrı yok. neden acaba
bende aynı durumdayım dedim ya rüyada gibiyimBendeki belietilerde sadece göğüste ağrı, halsizlik ve uyku. Bazen diyorum Allah korusun ama acaba bi sorun mu var. Mide bulantısına, baş dönmesine hazırlamıştım kendimi de
Çok güzel görünüyor canım doğu da bir yer heralde bu kadar kar olduğuna göre hakikaten iç açıcı...
Benim de göğüslerim de ağrı yok sadece biraz şişler sanki adet dönemindeymişim gibi iki güne kadar bu da yoktu bende senin de olur canım merak etme
Benim de bulantım var ama çok az mesela arada sırada oluyor yemek yememi de engellemiyor herkes de değişiklik,farklı belirtiler oluyor
tatlım sendede bulantı var o daha kötü allah yardımcın olsun bende başlamadı inşallahta başlamaz
ya kızlar ben alakası yok diyordum ama bir iki yerde daha okudum hamileliğin ilk aylarında saçlarım elektriklendi yazmışlar.inanın 10 gündür saçlarımı zaptedemiyorum. tarasamda taramasamda naparsam yapayım saç tellerim havada duruyor. acaip elektriklenme var. hamilelikle ne alakası var bilemiyorum ama sizde de var mı sormak istedim.
saçlar çok kuruyup nemi azalınca elektriklenir konu hakkında bilgim yokama suyu az mı içiyosun bundan dolayı olabilir mi
ya kızlar ben alakası yok diyordum ama bir iki yerde daha okudum hamileliğin ilk aylarında saçlarım elektriklendi yazmışlar.inanın 10 gündür saçlarımı zaptedemiyorum. tarasamda taramasamda naparsam yapayım saç tellerim havada duruyor. acaip elektriklenme var. hamilelikle ne alakası var bilemiyorum ama sizde de var mı sormak istedim.
yeterince su içtigime inanıyorum 2 litre kadar içiyorum. zaten hamileligin basından beri sanki daha cok susuyor gibiyim.
açıkçası bende bi anlam veremedim elektriklenmeye. yandaş arıyorumyok mu elektrikli annelerrrrr
slm kızlar ben gun ıcınde cok su ıcemıyorum
ve uyudugum halde bugun sımdı yıne uykum varesnemekten agzım yırtılcek yakında
kızlar ben gunlerın cok cabuk gecıp kucagıma alacagım gunu degılde onun tekmelerını hıssedecegım gunu ıple cekıyorum
hepinize bebekleriniz uğur getirsin hayırlı olsun arkadaşlar ben mayıs annesiyim.sizi şu an çok rahtasız eden konu eminimki mide bulantıları bende de çok oldu hiç geçmicek sandım 7 ve 10. haftalr arası çok yoğundu metpamit kullanmak zorunda kaldım 15. haftada beni terketti çok şükür ve iştah patlaması oldu şimdi iştahımda normal düzeyde çok şükür herşey geçti. ilk zamanlar bulantıları bastırmak için kraker tost pilav yağsız katı gıdalr tükkettim. inş. sizinde bir an önce bu sıkıntılarınız geçer.
Arkadaşlar sizinde benim gibi gün içinde uykunuz geliyor mu. Bende bir halsizlik, yorgunluk canım hiçbir iş yapmak istemiyor. Zoraki yapıyorum. Bu hal ne zaman geçer acaba. Şimdiden böyleyse yandık vallahi:)
ben ortalama 2lt içiom sanırım. gözünün önünde sürekli bi şişe olsun o zaman daha kolay oluo
uyku olayı ara ara bende de oluo. ama garip bi şekilde sabahları erkenden kalkıom gün içinde uyku basıo. bugün 5 gibi mesela gitti gözlerim 8e geliodu uyanmışım, şimdi uyusam yine uyurum
Arkadaşlar sizinde benim gibi gün içinde uykunuz geliyor mu. Bende bir halsizlik, yorgunluk canım hiçbir iş yapmak istemiyor. Zoraki yapıyorum. Bu hal ne zaman geçer acaba. Şimdiden böyleyse yandık vallahi:)
Allah senin aylarına ulaşmayı nasip etsin inşallah
geldim geldimmm ben varım elektriklii
ben de kendi kendime sorup duruodum nerden çıktı şimdi bu die, hatta şampuanımı falan değiştirmeyi düşünemey kadar gitmişti iş, hamilelikten dolayı mıymış diosun:44:
çok kötü oluo yaa sabah kalkıom saçımı elime götürmemle bütün teller havadakuaförün verdiği nemlendirici sprey var onu kullanıom ben de
ben ortalama 2lt içiom sanırım. gözünün önünde sürekli bi şişe olsun o zaman daha kolay oluo
uyku olayı ara ara bende de oluo. ama garip bi şekilde sabahları erkenden kalkıom gün içinde uyku basıo. bugün 5 gibi mesela gitti gözlerim 8e geliodu uyanmışım, şimdi uyusam yine uyurum
canım ben ne dersem deyim senin için rahat etmeyecek,,,beta hcg ye baktır ama bunu 2 gün snra tekrarla,bende dr öyle yapmıştı,aradaki artışı hesapladı,snra gözün aydın kanama yerleşme kanamasıymış dedi,,,,ancak öyle ferahlarsın...cnm sonuçları haberdar et...allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?