2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlarr :) herkes baya baya hamilelik havasına girmiş maşşallah. ben daha alışamadım galiba aklıma geldikçe mutlu oluyorum ama. size bişey sorucam göğüs kafesimin en altındaki kemikler bi tuhaf ağrıyor acaba hamileliktenmi yoksa başka bişeymi? olan varsa cevap yazsın lütfen.. ha bide bu gün kontrole gidicem. keseyi görebilir miyim acaba çok merak ediyorum. gerçi sağlıklı olsun da görmesemde olur.

ne demek ben teşekkür ederim,
o zamanda sonra diyoruz ya bu defada oynamasını beklicez heyecanla :)) gerçektende oynamaya başladıktan sonra daha keyifli oluyo gebelik hele 7.aydan sonra karnın adeta jöle gibi oluyo hani böyle tamamen jöleden yapılmış bi pasta olurda bi tarafından vurunca yaylanır adeta karnında öyle oluyo

owwww seninki baya kötüymüş nadirde olsa 9 ay boyunca kusanlar oluyomuşl evet benim annemde öyleymiş gebeliklerinde doğum sancısı çekerken bile kustum der annem :)) yok ben sadece 3 ay kadar kustum oğlumda bundada hiç olmucak gibi inş.
ama sendede olmasın anacım çekilirmi 9 ay kusmuk

günaydın kızlar. herkesler iyidir inşallah. ben berbat durumdayım yemek yiyemiyorum yediğim sadece çubuk kraker, biraz da simit yiyebiliyorum ama en rahat çubuk kraker gidiyor. yemek yiyemediğim içinde çok halsizim bu sabah başım döndü gözüm karardı resmen. sabah kahvaltı yapamıyorum, çaydan da tiksiniyorum hele tatlılardan nefret ediyorum. başka biri olsa çok fenayım diye kendini atar yataklara. ama malesef çalışıyor olmak beni mahvediyor. midem çok kötü. Allah ın izniyle bu günlerin geçmesini diliyorum hayırlısı ile.
bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz demek istiyorum. Dilerim rahat bir hamilelik geçirirsiniz. hepinizi öpüyorum buralarda olmaya çalışacağım. sağlıcakla kalın.

Pazartesi günü ben de kesemizi görmeye gidicem arkadaşlar. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.

geçmiş olsun canım o duyguları iyi bilirim allah kolaylık versin ama sende biliyosunki bugünlerde geçecek, bu durum seni çok halsiz
bırakıyorsa serum falan alsan damardan

Pazartesi günü ben de kesemizi görmeye gidicem arkadaşlar. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.

selam arkadaşım hoşgeldin, sen sat tarihini doğru girdiğine eminmisin hamilelik takvimine? doğumun 10. ay görünüyo da

Doğumumuz sizinle aynı gün görünüyor. İnşallah bugün keseyi görürsünüz. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

kızlar günaydın hayırlı haftalar olsun inş biraz geçmişi okuyyayım dedim ciğerden bahsedilmiş arada yesek sanırım zararı olmaz heralde haftaya gittiğmde sorarım doktoruma
biz bu hafta içi kayınvalidemlere ciğer yapcaz zararı olmaz herhalde

günaydın arkadaşlar mide bulantısı için hap kullanan var mı aranızda bende bütün gün ve gece geçmeyen bulantılar var ve ne zaman geçecek diye düşünmekten başka bir şey yapamıyorum.bu durumdan dolayı doktorun verdiği folik asit ve progestan ı da kullanamıyorum.kullanamadığım için de çok endişeleniyorum ne yapacağımı şaşırdım lütfen bana fikirlerinizi söyleyin.teşekkür ederim şimdiden

Doğumumuz sizinle aynı gün görünüyor. İnşallah bugün keseyi görürsünüz. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

inşallah hayırlı haberle gelirim. evet tahmini doğum tarihi aynı bakalım gerçektede tutucakmı :9 sizde bu gün gidicektiniz görürseniz banada haber verin lütfen. bu arada siz beta hcg ye ne zaman baktırdınız kaç çıkmiştı?

Benim kontrolüm 21 ocak pazartesi günü. Daha bir haftam var malesef. Sabretmem gerekiyor. İnşallah önce sizden duyacağım güzel haberi. 9 ocakta beta değerim 286 çıkmıştı. Tekrara gerek görmediler.

bugün öğreneceksiniz yani. benim 7 ocakta 507 idi. bugün yeterince artmışmı ona baktıracağım. özel mesaj atamıyorum ben daha ama çok şükür bende tüp bebek dedikleri ay kendiliğinden hamile kaldım. o yüzden bişe olacak korkusu çok fazla.

geçmiş olsun canım o duyguları iyi bilirim allah kolaylık versin ama sende biliyosunki bugünlerde geçecek, bu durum seni çok halsiz
bırakıyorsa serum falan alsan damardan

sağol canım.
evet geçecek ama inan sinirimden ağlıyorum. çoook berbatım, yarın oğlumu dr getirecem belki ozaman serum alırım. yada dr a sorarım. ne bileyim. ama gerçekten çok can sıkıcı.

Siz bugün rahatlarsınız, ben haftaya. Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi. Hiç korkmayın. Sonuna kadar sağlıkla devam eder inşallah.Allaha emanet. Pozitif düşünün bol dua edin. Değeriniz çok güzel.

Hoşbulduk arkadaşım. İlk önce 9.ay görünüyordu sonra 10.ay olmuş, anlamadım ben de. Şimdi tekrar düzelttim. Teşekkürler.
evet bende fark ettim bi tuhaf oldu :)) ama şimdi düzgün görünüyor

sağol canım.
evet geçecek ama inan sinirimden ağlıyorum. çoook berbatım, yarın oğlumu dr getirecem belki ozaman serum alırım. yada dr a sorarım. ne bileyim. ama gerçekten çok can sıkıcı.

sakinleşmeye çalış ad zor biliyorum ama sakin olmaya çalışmalısın biraz rapor alıp evde dinlenmeyi denesen yada yıllık iznin falan yokmu ondan kullansan biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…