Bu heyecanlı süreç çaşamba günü de bitmeyecek yani deseneCevap verdiğin için çok tşk.ler canım. Umarım en kısa sürede hepimiz kalp atışlarını duyarız...Sanırım asıl ondan sonra daha keyifli bir hamilelik geçireceğiz inşallah.
Bbilim cim oğlumda 9 ay kustum ben su içsem kusardım o dönem hastanede çalışıyordum iş çıkışı acilde damar yolu açtırıp eve gidince serum takardı eşim sabaha kadar serum sabah kalkınca serumu çıkarıp işe giderdim o derece yaniİçtiğim bulantı haplarının sayısını hatırlamıyorum artık kutu kutu.. Benim oğlum serum bebeiği oldu 15 kg aldım hamileliğimde oğlum da 3650 gr doğdu:)
İnşallah olmaz bunda şimdilik bir sorun yok gibi bakalım zaman ne gösterecek.. Valla yaşayan bilir Allah kimsenin başına vermesin öyle bulantı.
günaydın kızlar. herkesler iyidir inşallah. ben berbat durumdayım yemek yiyemiyorum yediğim sadece çubuk kraker, biraz da simit yiyebiliyorum ama en rahat çubuk kraker gidiyor. yemek yiyemediğim içinde çok halsizim bu sabah başım döndü gözüm karardı resmen. sabah kahvaltı yapamıyorum, çaydan da tiksiniyorum hele tatlılardan nefret ediyorum. başka biri olsa çok fenayım diye kendini atar yataklara. ama malesef çalışıyor olmak beni mahvediyor. midem çok kötü. Allah ın izniyle bu günlerin geçmesini diliyorum hayırlısı ile.
bu arada yeni gelenlere hoşgeldiniz demek istiyorum. Dilerim rahat bir hamilelik geçirirsiniz. hepinizi öpüyorum buralarda olmaya çalışacağım. sağlıcakla kalın.
Pazartesi günü ben de kesemizi görmeye gidicem arkadaşlar. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Pazartesi günü ben de kesemizi görmeye gidicem arkadaşlar. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Günaydın arkadaşlarr :) herkes baya baya hamilelik havasına girmiş maşşallah. ben daha alışamadım galiba aklıma geldikçe mutlu oluyorum ama.size bişey sorucam göğüs kafesimin en altındaki kemikler bi tuhaf ağrıyor acaba hamileliktenmi yoksa başka bişeymi? olan varsa cevap yazsın lütfen.. ha bide bu gün kontrole gidicem. keseyi görebilir miyim acaba çok merak ediyorum. gerçi sağlıklı olsun da görmesemde olur.
Doğumumuz sizinle aynı gün görünüyor. İnşallah bugün keseyi görürsünüz. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
1. haftasındamısınız?
inşallah hayırlı haberle gelirim. evet tahmini doğum tarihi aynı bakalım gerçektede tutucakmı :9 sizde bu gün gidicektiniz görürseniz banada haber verin lütfen. bu arada siz beta hcg ye ne zaman baktırdınız kaç çıkmiştı?
Benim pazartesi günü ilk kontrolüm olacak. Tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. İlk hamileliğim. 9 ocakta kan değerim 286 çıkmıştı. 5. Hafta içerisindeyim sanırım. Ben de pazartesi günü herşeyi öğreneceğim inşallah.
geçmiş olsun canım o duyguları iyi bilirim allah kolaylık versin ama sende biliyosunki bugünlerde geçecek, bu durum seni çok halsiz
bırakıyorsa serum falan alsan damardan
selam arkadaşım hoşgeldin, sen sat tarihini doğru girdiğine eminmisin hamilelik takvimine? doğumun 10. ay görünüyo da
bugün öğreneceksiniz yani. benim 7 ocakta 507 idi. bugün yeterince artmışmı ona baktıracağım. özel mesaj atamıyorum ben daha ama çok şükür bende tüp bebek dedikleri ay kendiliğinden hamile kaldım. o yüzden bişe olacak korkusu çok fazla.
evet bende fark ettim bi tuhaf oldu :)) ama şimdi düzgün görünüyorHoşbulduk arkadaşım.İlk önce 9.ay görünüyordu sonra 10.ay olmuş, anlamadım ben de. Şimdi tekrar düzelttim. Teşekkürler.
sağol canım.
evet geçecek ama inan sinirimden ağlıyorum. çoook berbatım, yarın oğlumu dr getirecem belki ozaman serum alırım. yada dr a sorarım. ne bileyim. ama gerçekten çok can sıkıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?