2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm aynı dr giden bi ikimiziz :)
benim iştahımda öyle çok yok gebelikten önceki gibiyim acaba ondan mı bu kilodayım,bide tek göbekten almam baya komiğime gidiyo:)
kan hapı fln hiçbişey kullanmıyorum sadece her defasında decavite.devam diyo acaba.dr gözünde aldığım kilo normal mi ki bilemiyorum.yarınki ayrıntılıdan snr bidaha 1 haziranda gidicem o zmnda şeker yüklemesi.yapılıcak,senin kontrolün ne zmn cnm

kızlarr bilemedim günaydın mı tünaydın mı desem

fenalardayımmm

bugün şeker yüklememiz vardı sabah gittim içtim ama hala
bişey yiyemedim midem çok kötü + hiç halim yok gözlerimi açamıyorum
sonuçlar 14:30 da çıkıcakmış annem alıcak ben işe dönmek zorunda kaldım
bakalım sonuçlar ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum

..........

kızlar,dün yine cimcimeye bişelere baktım,alt açma,önlük,takım aldm,,,çok bi eksiğim kalmadı,eksik kalırsa diye bi kaç takım daha alcam inşlh,sonra,kuveti,biberonu,nevresim takıı,bezi fln kaldı,beşiğinide,benim ailem alck ztn,...ya kızlar kuvetde çok karasızım giderli mi gidermizmi,bide bu biberon ve emzikler,çeşit çeşit oluyomuş,yok normal akışlı yok kauçık bilmem ne ya bana azıcık bilgi verin hangisinden ne markadan almam gerek,

canım giderli alınca sürekli banyoda yıkaman gerek bebeği
kış aylarına gelicek sürekli sıcak tutabilecek misin banyoyu
ev nasıl yani doğalgazlımı sobalımı bilmiyorum ki zaten akıtacağın 2-3 maşrapa su
yıkarken niye giderliye taktın ki sen

nasılsınız eylül eyının güzel anneleri.bnde yavas yavas almaya basladım kızıma esyaları ama hep kararszm alıyorm acaba dıgerı mı olsaydı feln ne zormuş:)çilek büyüyen beşikler sallanmıyo yanına bide sallanan park yatak alacagız ev hep kızımın esyaları ıle dolacak.bıde dusunuyorum acaba doğum cantasını kacıncı haftada hazırlasak fıkrı olan var mı

Slm kızlar az önce Dr den geldim bebişim maşallah haftasına uyumlu gidiyormuş ultrason boyunca güldürdü bizi bi ellerini birleştirdi bi yumruk attı sonra eliyle atağını tuttu duramadıyerinde:) 23+5im 609 gram geldi oğluşum boyuda 32 cm Dr herşey çok güzel dedi cumarteside şeker. Yüklemesi yapılacak. Toplamda 11 kg aldım tam tosuncuk oldum

Bakıyorum da beni kimse merak etmemiş küstüm ben sizlere sadece mseylül merak etmiş.. ama çok şükür ayrıntılım iyi geçti..zaten ilk bebeğimdeki radyaloğ yaptı ayrıntılımızı hatırladı beni tek tek baktı heryerine gayet iyi dedi..ama öyle bir kalbim atıyorduki anlatamam sizlere doktor bebeğin kalbini dinlerkende senin tedirginliğin kızınada yansımış dedi..Allahıma şükürler olsun bir rapor yazdı doktoruma götürecem ama resim renkli değildi 3 tane verdi beynini kalbini felan gösteren resim heralde doktor onlarada bakacak..salı günüde cd yi almaya gelirsin dedi...o kadar ayrıntılıyıda atlattık ya ...benim şuan ayaklarım çok şişti ne yapacam ben ya...babetleri çıkarttım daha kötü olduk...mseylül cnm benim oğlun ne güzel gülmüş sana hiçbirşey yok anneciğim diyor merak etme herşey yolunda inş..bizden bu kadar şimdi yemeğe gidiyoruz ama yemek denmez iş yerinde ne bulursak o...öpüyoruz sizleri...

Merhaba Arkadaşlar,

Benim size bir sorum olacak, yaklaşık 1 haftadır sağ göğsümün altında yoğunluklu olmak üzere bir acı hissediyorum. Tam iç çamaşırının bittiği noktadan başlıyor ve 2 parmak alta kadar sürüyor acı. Sanki güneşte yanmışım gibi ne dokunsa canım yanıyor. Hafifte uyuşuk gibi sanki. Bastırıncada hafif acıyor. Herhangi kızarıklık yada tahriş belirtisi yok, doktorum cildiyeye görün istersen dedi ama cildiyede görünürde hiçbirşey olmadığı için herhangi bir teşhis koyamadı gönderdi beni geri . Kafayı yemek üzereyim özellikle gece yatarken çok rahatsız ediyor, uyumak ne mümkün, gündüz çok daha iyiyim. Benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı aranızda? Karnım büyüdüğü için kaslarım mıı çekiştiriyor acaba diyeceğim ama bu durumda acı (yanma) yerine kaşıntı olması gerekmez mi? Ne yapacağımı şaşmış haldeyim, 1 haftadır uykuya hasret kaldım

o kadar kötü mü olyur insan yaa tatlıyla arası olmayan birimisin
bencede giderli almamak gerekir kaloriferli falansa ev ozaman ayrı taibi

kullandığınız iccamaşırından kaynaklı olabilir mi diye düşündüm ben

biryerde okumuştum babetler de şişkinlğge sebep olabilir miş babet yerine cok az dolgu topuk giyilmesi daha uygunmuş yada spor ayakkabı.ben babet giydğimde belim ağrır
ayrıntılınız temiz cıkmış ne güzel carşamba bende giricem iple cekiyorum

o kadar kötü mü olyur insan yaa tatlıyla arası olmayan birimisin
bencede giderli almamak gerekir kaloriferli falansa ev ozaman ayrı taibi

tatlıyla aram çok çok iyidir
kötü olmam içilen şekerli sudan kaynaklanmıyo
aç karnına içtiğinde mide bulandırıyo birtek o

ama aç karnına alınan 2 tüp kan
+ şekerli suyu içtikten sonra gözlerim bi kapanmaya başladı
sanki buğulu görüyorum ellerim ayaklarım kesildi
hani şeker yüklemesi yapılıyoya iyi gelmedi heralde vücuduma o
duygusala bağladım ağlıyorum kendimi tutamıyorum değişik bişeyler oluyo yani
anlamıyorum ki ne olduğunu

Başka bir cilt doktoruna git istersen, belki iç çamaşırındandır baskı yapmıştır kimbilir..önemli diildir takma kafana geçer

Kızlar bebek çantası nasıl alsam karar veremiyorum, normal bebek çantası mı alsam sırt çantası olanlardan mı yoksa normal büyük deri kol çantası mı? ne düşünüyorsunuz

canım,giderlinin tıpasıda oluyomu bilmiyorum,benim ev doğalgazlı sıcak ama tabi bebek için küçük bi ısıtıcı alcam banyo yaptrırken onuda yakıcam,ya açıkcası benim ev dublex,banyo aşağıda,bayom küçük,muhtemelen ilk aylarda odada yıkarım,hani indir kaldır soun olmasın diye taktım giderliye ama bilmiyorum ya,dediğin gibi su miktarı çok değilki,bayodan sonra suyu tuvalete döker indirrim alt kata olmazsa....

Kızlar bebek çantası nasıl alsam karar veremiyorum, normal bebek çantası mı alsam sırt çantası olanlardan mı yoksa normal büyük deri kol çantası mı? ne düşünüyorsunuz

sırt çantaları hoş durmuyo canım ya,yine sen bilirsinde
benim abimin eşi kızında sadece hastaneden gelişde kullandı bebek çantasını ve bebek taşıyıcı çantayı,ona bakıcam,içime sinerse ondakini alcam sinmezse bi mağazada gördüm,bebek çantası gibi büyük ama,çok hoş duruyo,yani bi bayanın normaldede takıcağı cinsden,2 lisi 60 lira falandı olmazsa ondan alcam...,

Son düzenleme:

canım bence tansiyonun düşmüştür dikkat et kendine hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…