2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canim cok sevindim yaa
Inan esime de solemistim surekli meraktaydim
Girip girip bakiyorum ne oldu diye
Cok sevindim valla ya Rabbim sana baska stres yasatmasin insAllah

Merhabalar, ben de inş eylülde doğum yapıcam, şu an 22. haftadayım ve doktorum gerek görmemesine rağmen tetanoz aşısı oldum. Bu nedenle kolumda ödem kızarıklık ve buna bağlı ağrı oluştu. Sizler de aynı problemi yaşadınız mı? diğer dozlar da da böyle olcaksa tekrar vurulmayı düşünmüyorum(

Canım benim ark sol damariyla ilgili problemi vardı, maşallah tosun gibi bir oğlu oldu hiç takma kafana.

Kİzlar nerdesinizzzzz yahuuuuuu yarın asım var tirsiyorum:18::18:

Canim hic korkma ilk olurken hic acimiyor zaten.sonrasinda benim 10 dakika falan agridi.gunlerce agri falan cekmedim.sadece bi yerin morarir da uzerine degince agrir ya ayni onun gibi asi yapilan yerin ustine falan yatarsam ancak o zaman agridi.insallah sen de kolay atlatirsin.

Günaydınnnn herkese burada olan olmayan herkese iyi haftalar...isimde yazamıyorum kimsecikler gelmemiş 22merwe22 merve den başka...

Günaydin guzel anneler ve minik ask bocekleri
Uyuyor herhalde millet
Biz de minik kizim ve kocisimle hastanedeyiz
100 gr yukleme testine geldik
Kizlar bugun cok rahatim insAllah sonuclarda bu rahatligima gore iyi cikar su an Rabbimden en buyuk duam bu
Bana dua edin olur mu

Günaydın; bugün testi olan, randevusu olup bebişini görecek olan, aşısı olan tüm anne ve bebeklerine günaydınn... Herkesten güzel haberler alalım bu hafta inşallah... Aşı yaptıracak arkadaşlar hiç korkmayın yaparken zaten acımıyor, sadece iki gün üstüne yatarsanız falan ağrıyor bi yeriniz berelenmiş gibi...Onun dışında hiç bişeycik olmadı valla bende de..

Günaydınlarrrr
Musssmutlu ve çabuk gecen agrısız acısız rahat gecen bir hafta diliyorum kızlar

cumartesi rutin kontrolümüz vardı kızım 420 gr ve 24 cm olmuş çok tatlıydı ve giderek dogum günümüz öne geliyor bebişimin gelişimi 3 gün önde gidiyormuş şükür hiçbir problem yok çok mutluyum
yarın saat 11 de ayrıntılıya giricem çok heyacan yapıyorum minigimi görmek çok güzel inş sorunsuz gecer kontrolüm dualarınızı bekliyorum.1 hazirandada şeker yüklemem yapılıcakmış.minik kızım son gördügümde kolunu başının altına koymuş keyif yapıyordu minik ağzını açıp kapatıp durdu yerim ben onu yaa bu arada ben toplamda 4kg aldım herşey göbüşe gidiyo sizce aldıgım kilo çokmu az dr hiçbişi demedi.bebek gayet saglıklı ekstra başka bişey vermeye gerek duymuyorum dedi sadece doguma kdr decavite devammış.acaba bnm gibi başka bişi kullanmayan var mı?

Eklentiler

• $13050038.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
günaydın canlar...

ben de cumartesi günü şeker yüklememi yaptırdım..walla o şekerli suları içine kadar soğuk soğuk terler döktüm ama çok şükür kazasız geri çıkarmadan içtim..sonuçlarımı daha almadım..2 saat sonra çıkar dediler..idrar tahlilim falan da vardı..o da 3 gün sonra çıkacaktı..o yüzden hepsini toptan alıp ayrıntılı sonucumla beraber göstereyim dedim..bu hafta içi kısmetse gidip göstericem sonuçlarımı..inşallah sorunsuz çıkar herşey..bu arada hafta sonu kızıma bambu beşik aldım..böyle gelin gibi süslemişlerdi..dayanamadım..fiyatı da 300 tl ydi..ancak 6ay kadar falan yatar dediler..bilmiyorum o hevesle eşimle beraber aldık ama şimdide aklıma takıldı..küçük mü acaba diye..ufaktan bir oda hazırlayacağım kızıma beşik falan ama bu da yanımda yattığı sürede kullanırım diye düşündüm..bilmiyorum artık aldım ama içimde şüphe kaldı..bir de eski tarz sallanıyor..yani eskiden yaparlarmış ya el oyması beşikler falan yani özel bir mekanizması yok..inşallah doğru bir seçim yapmışımdır..:26:

Günaydın şekerimmm...
Şekerim diyorum şekerin yüksek olmasın diye:)))
İçini ferah tut tatlım sonuçların eminim çok iyi çıkar..
Güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…