arkadaşlar bende de kramplar oluyodu doktor magnorm dıye bır ılac verdı
suda etırılıp ıcılıyo
bugun basladım ınsallah faydasını görürürm
kullanan var mı? yan etkısı oldu mu sizlerde
hangi ilacı ıcersem ıceyım etkısını goruyorum yan etkısını de
arkadaşlar bende de kramplar oluyodu doktor magnorm dıye bır ılac verdı
suda etırılıp ıcılıyo
bugun basladım ınsallah faydasını görürürm
kullanan var mı? yan etkısı oldu mu sizlerde
hangi ilacı ıcersem ıceyım etkısını goruyorum yan etkısını de
bence de bişey oldu ama anlamadım
canım suda bişey yok suyu içmek değil yani onun yaptığı en fazla mide bulandırmak
ama etkisi kötü hala başım ağrıyo mesela
gözlerim kapanıyo uykum varmış gibi
ya tansiyonumu düşürdü ya da başka bi etki yaptı şeker falan varsa diye bi tuhaf oluyorum
biraz dan çıkıcak sonuçlar bakalım inşAllah herşey yolunda gider
bu arada dünden beri çok duygusaldım ekdnimi tutuyodum
dayım hastanede sanırım kanser sonuçlarını okudular bana
metastaz yani kanser mideye sıçramış ama nerden sıçramış onu bilmiyorum henüz
arayıp anneme bile bişey diyemedim onlarda biliyolar ama
tam teşhis konmamışken teyzemle annem fenalaştı
teyzemide bugün acile götürmüşler birden fenalaşıp hafıza kaybı yaşamış
onunla uğraşıyolardı annemler çöküntüdeyim şuan ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum
bu arada sonuçlarım çıkmış ama idrar vardı onu bekliyomuş kan değerlerim düşük çıkmış
belkide ondan birden kötü oldum ben elim ayağım kesildi üstüne kan alınınca
canım geçmiş olsun, hastalarına şifa versin Allah,
heyecandan ya tansıyonun düşmüş ya çıkmıştır canım çünkü bende de daha hemsıreyı görünce kalp atıslarım hızlanmaya baslıyor kötü sonuc cıkar mı acaba korkusu ile,
şeker çıkmış sanırım hemen telaş etme 100lük formunu yaptırıyorlar galiba ona göre diyet ya da insülin veriliyormus her sey bebekler için canım kendini üzme, allah başka dert vermesin.
ben de tetanoz asısı yaptırcam nasıl bir aşı kızlar cok zorluyor mu? herkes baska bi şey diyor, zor bir aşıysa cuma günü yaptırcam ertesi günü dinlenirim diye.
bence de bişey oldu ama anlamadım
canım suda bişey yok suyu içmek değil yani onun yaptığı en fazla mide bulandırmak
ama etkisi kötü hala başım ağrıyo mesela
gözlerim kapanıyo uykum varmış gibi
ya tansiyonumu düşürdü ya da başka bi etki yaptı şeker falan varsa diye bi tuhaf oluyorum
biraz dan çıkıcak sonuçlar bakalım inşAllah herşey yolunda gider
bu arada dünden beri çok duygusaldım ekdnimi tutuyodum
dayım hastanede sanırım kanser sonuçlarını okudular bana
metastaz yani kanser mideye sıçramış ama nerden sıçramış onu bilmiyorum henüz
arayıp anneme bile bişey diyemedim onlarda biliyolar ama
tam teşhis konmamışken teyzemle annem fenalaştı
teyzemide bugün acile götürmüşler birden fenalaşıp hafıza kaybı yaşamış
onunla uğraşıyolardı annemler çöküntüdeyim şuan ne düşünücem ne yapıcam bilmiyorum
bu arada sonuçlarım çıkmış ama idrar vardı onu bekliyomuş kan değerlerim düşük çıkmış
belkide ondan birden kötü oldum ben elim ayağım kesildi üstüne kan alınınca
cnm korkma herkeste farklı tepki veriyor ama ben ilk bebeğimde aşılarımın 3 ünü yaptırdım ne acısı ne ateş hiçbirşey yaşamadım..iğne ısırığı gibi sadece o kolunu fazla kullanma o kadar..hiç korkma iğneden bu kadar korkuyoruz valla doğumda ne yapacaz...doktoruma sonuçları göstermek için gittim bir bayan vardı aynı yaştayız doğum yapmış 25 gün önce epidural sezeryan sordum nasıl geçti diye yine olsam sezeryan olurum hiçbirşey anlamadım dedi...hemen ayağı kalktım dedi..öyle bir heyecanlı anlatıyorki doğurasım geldi valla...
kızlarrrrrr kötü sonuç şekerim yüksek çıkmış bana da 100 lük yapılcak perşembe günü
nurumm bizim herşeyimiz aynı gidiyo
anladım ama ben çok kötü oldum çünkü hala kendime gelemedim
canım olsun yapılsın benim kızkardeşiminde 50 lik yüksek çıktı 100 yapıldı oda zorlandı biraz ama sonuçda bişey çıkmadı sen perşembe günü izin al bence tekrar işe dönme kendinede bebeğede yazık canım..Tabi izin alma imkanın varsa bende yaptırıcam haftaya ama cumartesi yaptırayım diyorum tekrar işe gelmeyeyim izinde almak istemiyorum ben bu aralar biraz suyunu çıkardım izin konusunun....
Dayın içinde üzüldüm Allah onunda sizinde yardımcınız olsun bu hastalıkda tedavi süreci evet biraz yıpratıcı olabiliyor ve inan insan hamile iken böyle bir haber alınca çok çok daha kötü oluypr sen o yüzden çok fazla bu konu ile ilgili konuşma tabiki çok zor ama inan kendini üzmen şuan daha tehlikeli senin için ve stresde vücuttaki şeker dengesini bozuyor özellikle testten önce kafan boş olsun mümkün olduğunca..
Canım enbitanem şeker mi yüksek çıktı sende geçmiş olsun... sakın moralini bozma kötü olacak birşey yok ki herşeyin bir çaresi var...
canım benim inşlh perşmbe günü bi sorun çıkmaz,normal çıkar inşlh,bu arada yalnız fln gitme,tansiyonun fln düşer bayılır mayılırsn cnm dikkat et kendine
heyecandan ya tansıyonun düşmüş ya çıkmıştır canım çünkü bende de daha hemsıreyı görünce kalp atıslarım hızlanmaya baslıyor kötü sonuc cıkar mı acaba korkusu ile,
şeker çıkmış sanırım hemen telaş etme 100lük formunu yaptırıyorlar galiba ona göre diyet ya da insülin veriliyormus her sey bebekler için canım kendini üzme, allah başka dert vermesin.
ben de tetanoz asısı yaptırcam nasıl bir aşı kızlar cok zorluyor mu? herkes baska bi şey diyor, zor bir aşıysa cuma günü yaptırcam ertesi günü dinlenirim diye.
kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız
şu an kendimi iyi hissediyorum
sizde olmasanız beni kim rahatlatacak
seviyorum sizi bennnn muah muahhh
.................
kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız
şu an kendimi iyi hissediyorum
sizde olmasanız beni kim rahatlatacak
seviyorum sizi bennnn muah muahhh
.................
tatlım bir örnekte bendenhiç ama hiç sıkma canını bende 3.ayımda yaptırmıştım ilk yüksek çıkmıştı ama hep strestenmiş daha sonra tekrar yapıldı ve tertemiz seninde öyle çıkacak eminim
mrb longingstar.tahlil drek kan alımıyla mı oluyo şeker yüklemesımı yapılıyo bide bebeğinizin ismini ne düşünyrsnz ben isim arıyorumda
mrb.canm.şeker testi ilk yapılırken damardan kan mı veriliyo.yoksa şeker yüklemesi denilen olay mı oluyo
tatlım bir örnekte bendenhiç ama hiç sıkma canını bende 3.ayımda yaptırmıştım ilk yüksek çıkmıştı ama hep strestenmiş daha sonra tekrar yapıldı ve tertemiz seninde öyle çıkacak eminim
mrb tatlım.önce kan alınıyo sonra yükleme yapılıyo 1 saat sonra tekrar kan alınıyo benim öyleydi.isim olarakda eşim asya diyo bende belis diyorum ama karar veremedik hala.siz neler düşündünüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?