2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bendede oluyo bi ara okadar sıklaştıki gecede 2 kez oluyodu ,mağnezyum eksikliğiymiş dr.magvital 365 yazdı suda eriyo,baya azaldı 2 güne bir falan oluyo

merhaba canım ben kullanıyorum magnorm
benım magnezyum kan tahlilinde düşük çıkmıştı dr bir ay kullan demişti, bir ay her gün içtim ,
şimdi d eiki günde bir içiyorum
ben bir yan etkisini görmedim, ama çok susatıyor o sayede bol su içiyorum
kramplar olmuyor cok şükür ben zaten kramp olmadan baslamıştım.

canım geçmiş olsun, hastalarına şifa versin Allah,
heyecandan ya tansıyonun düşmüş ya çıkmıştır canım çünkü bende de daha hemsıreyı görünce kalp atıslarım hızlanmaya baslıyor kötü sonuc cıkar mı acaba korkusu ile,

şeker çıkmış sanırım hemen telaş etme 100lük formunu yaptırıyorlar galiba ona göre diyet ya da insülin veriliyormus her sey bebekler için canım kendini üzme, allah başka dert vermesin.

ben de tetanoz asısı yaptırcam nasıl bir aşı kızlar cok zorluyor mu? herkes baska bi şey diyor, zor bir aşıysa cuma günü yaptırcam ertesi günü dinlenirim diye.

YA bir arkadaş yazmış gögsümün altında acı var cildiyeye görüncem diye...bende de acayüp bir yanma kaşıntı var acayip kızarık tahriş olmuş dün öyle bir kaşıdım ki tee su çıktı yanıyor resmen ben ne yapsam acaba cildiyeyemi gitsem gögüsler birden büyüyünce felekleri şaştı...

cnm korkma herkeste farklı tepki veriyor ama ben ilk bebeğimde aşılarımın 3 ünü yaptırdım ne acısı ne ateş hiçbirşey yaşamadım..iğne ısırığı gibi sadece o kolunu fazla kullanma o kadar..hiç korkma iğneden bu kadar korkuyoruz valla doğumda ne yapacaz...doktoruma sonuçları göstermek için gittim bir bayan vardı aynı yaştayız doğum yapmış 25 gün önce epidural sezeryan sordum nasıl geçti diye yine olsam sezeryan olurum hiçbirşey anlamadım dedi...hemen ayağı kalktım dedi..öyle bir heyecanlı anlatıyorki doğurasım geldi valla...

anladım canım geçmiş olsun seni o yüzden etkiledi o zaman. bu arada Allah şifasını versin sen kendine dikkat et.

Aynen öyleeee her müdahele herkesde farklı etki yapıyor o yüzden hiçbir duyduğunuz sizi endişelendirmesin ama güzel şeyler duyunca umutlanın çünki psikolojik olarak iyiye hazırlanınca insan gerçekden daha az etkileniyo bazı şeylerden..
Tatlım o kadın epidural sezeryan yaptırıp nasıl hemen ayağa kalkmış anlamadım yaw onda da 6-7 saat belden aşağısı uyuşuk kalıyor ve oynatsanda parmaklarını his olmuyor diye biliyorum ben ona cesaret edemedim ama bunda düşünmüyor değilim ahhhhhhhh bir toplasam cesaretimi yaptıracağım tamamen narkoz almak istemiyorum..tmm hiç bişey anlamıyorsun ayılıncada her tarafın tutuyor zaten bir tek dilini tutamıyorsun offffffffff benim varya tam bomba oldu ayılma anlarım neler söylemişim neler ama ööle kötü şeyler değil fakat normalde aklımdan geçirip söylemediğim herşeyi söylemişim ...

enbitanecim demek ki seni o yüzden etkiledi. inşaallah düzelir canım.

evet canım birazda üzgün olduğumdan böyle çıkmıştır diye ümit ediyorum
perşembe günü bakalım ne çıkıcak sonuçta 10lük yapılacak
bugün böyle olduysam zaten ogün işe gelmem saçma olur
bakalım rica edicem olmadı işim bitmedi gelemiyorum dicem
benmi kurtarıcam burayı dimi ama

Canım enbitanem şeker mi yüksek çıktı sende geçmiş olsun... sakın moralini bozma kötü olacak birşey yok ki herşeyin bir çaresi var...

evet canım diyet yapıcam heralde bakalım 100lük sonucuna göre

canım benim inşlh perşmbe günü bi sorun çıkmaz,normal çıkar inşlh,bu arada yalnız fln gitme,tansiyonun fln düşer bayılır mayılırsn cnm dikkat et kendine

annem sağolsun hep yanımda bugünde yanımda olmasaydım yığılıp kalırdım
tek başına yapılacak bişi değilmiş benim için yani çok etkiledi beni

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
100lükte bi yapılsın inşAllah güzel çıkar sonuçlarım
herşey onlar için çektiğimiz Rabbim onları korusun

beni hiç zorlamadı tetanoz aşısı ne bi ateş ne bi ağrı
hiç bişey olmadı sanırım oda ebenin eline göre değişiyo
çok hafifti benimkinin eli 2 sinide oldum ben şükür bişey olmadı

her zaman kan aldırırım mesela hiç acımaz bugün kan aldırdım
feci yandı iki kere aynı yere denk geldi bide işte hemşireden hemşireye değişiyo

kızlar selam aşımı yaptırdım ve hiç acı hissetmedim kolumuda gayet rahat kullanıyorum.aşı olduğum yere bastırınca elbetteki ağrıyor ama morarmış gibi bir ağrı ama onun dışında unuttum bile aşı olduğumu

enbitanem geçmiş olsun canım..

şeker sonucuna gelince takma kafana, kötü bir güne denk gelmiş sonuçlarında yüksek çıkmış. inş perşembe günü güzel sonuçlar alırsın..

Kizlar sarjim bitiyor
Face de yazdim buradan da yazayim
Sonuclarim cok iyi cok sukur
Enbitanemmm skma canini
Ben sana uzun uzun yazcam eve gidince yawrum
Valla bosa stres yapma canim benimmm

kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız
şu an kendimi iyi hissediyorum

sizde olmasanız beni kim rahatlatacak

seviyorum sizi bennnn muah muahhh

.................

mrb canm ben hazran kontrlmde şeker testi yaptrcm ama tetenozn 1.dozunu oldm 2. dozda bu ay bende bu cuma olucam bı zorluğu yok sağlk ocağndaki aile hekmnın yanndakı senın izlenimini yapan ebe hanm vuruyo iğneyi şı odasnda.korkmana gerek yok kuznm demıstı aşılarda sıkıntı olmaz tüm aşılar yeni olurmuş ben korktm acaba günü geçmşmidir ne kadar süre bekleyen bi aşı vs.diye.ben vurundum sabah.akşama doğru kolumda ağrı oldu 3gün biraz şişti kolunu oynatmada zorlanabilirsin sonra geciyo

kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız
şu an kendimi iyi hissediyorum

sizde olmasanız beni kim rahatlatacak

seviyorum sizi bennnn muah muahhh

.................

tatlım bir örnekte benden hiç ama hiç sıkma canını bende 3.ayımda yaptırmıştım ilk yüksek çıkmıştı ama hep strestenmiş daha sonra tekrar yapıldı ve tertemiz seninde öyle çıkacak eminim

mrb longingstar.tahlil drek kan alımıyla mı oluyo şeker yüklemesımı yapılıyo bide bebeğinizin ismini ne düşünyrsnz ben isim arıyorumda

mrb longingstar.tahlil drek kan alımıyla mı oluyo şeker yüklemesımı yapılıyo bide bebeğinizin ismini ne düşünyrsnz ben isim arıyorumda

mrb tatlım.önce kan alınıyo sonra yükleme yapılıyo 1 saat sonra tekrar kan alınıyo benim öyleydi.isim olarakda eşim asya diyo bende belis diyorum ama karar veremedik hala.siz neler düşündünüz canım

mrb.canm.şeker testi ilk yapılırken damardan kan mı veriliyo.yoksa şeker yüklemesi denilen olay mı oluyo

canım önce kan alınıyo aç karnına
sonra şekerli su içiliyo 1 saat bekledikten sonra
tekrar kan alınıyo

ayy canım ya çok sağol inşAllah benimde öyle olur bakalım perşembe ne çıkıcak

mrb tatlım.önce kan alınıyo sonra yükleme yapılıyo 1 saat sonra tekrar kan alınıyo benim öyleydi.isim olarakda eşim asya diyo bende belis diyorum ama karar veremedik hala.siz neler düşündünüz canım

cvp için teşkkrler canım.ben nisa istiyordm eşimn ve benm ailemde nisa ismini bebişlerine takan oldu vazgectm bende.eşim tuana istıyo.bende ravza tuana diye düşünyrm artk. Ravza peygamberimizin medfun olduğu yer ve cennet bahcesi dediği yere verlen ad ravzaı mutahhara cok etkılendm ve bu ismi kızıma koymak istiyrm bakalm kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…